aa aaa ne ler oluyor bebeişlere pıtır pıtır mantar gibi dişleri çıkmaya başladı... maşşallah bebeğine hayırlı olsun dişi... eve gidince bende bakayım Elam ın ağzına belki bizim dişte çıkmıştır...bebeğin dişini ilk gören 1 adet yumurta verir koynuna koyar bebeğin...Sizden diş haberlerini okuyunca kuzunun uyanmasını bekledim.. Bizim de ön alt sağ dişimiz çıkmış
Sizden diş haberlerini okuyunca kuzunun uyanmasını bekledim.. Bizim de ön alt sağ dişimiz çıkmış
Gunaydın guzeller, nasılsınızBol aksiyonlu, kaçmalı&kovalamacalı ruyalar gördüm; hayır olsun:)
Gecmiş olsun canım. Gıda alerjisi oldugu kesinleşmemiş henüz, üzülme. Taze bir yogurtla tekrar dene.
Benim yaramazın da cildi hassas. Eli hep agzında. Yanakları ıslak kalıyor. Hep kırmızı. Sabah kalktıgında gecmiş oluyor, gün içinde yine aynı. Düzelecektir zamanla:)
günaydın kızlar...
uykusuzluktan rüyaalrla gerçekleri karıştırıyorum artık...
yok canım benim memelerin yumuşak olsada sıktığın zamn fışkırır bile sütün... sütün vardır emdiği sürece merak etme ...keçi sütünüde mayala yoğurt yap..afiyet olsun bebeğine...
canım bekleyen yoğurtun dediğin gibi asiti yapmıştır.. bazen mama dan bile oluyor benim kızızmda...ağzının kenarlarında isilik gbi kabarcıklar çıkıyor 1-2 saate geçiyor...geçmiş olsun canım..
o çocuk doğacaksa hiç bir doğum kontrol yöntemi işe yaramaz... şaka bir yana
internetten baktım şöyle yazıyor......
yapılan deneylere ve araştırmalara göre ertesi gün hapı alındıktan sonra süte geçtiği için. Eğer bebeğinizi emziriyorsanız, bebeğinizi emzirdikten sonra hapı kullanın. Ve Ertesi gün hapını kullandıktan en az 6 saat sonra bebeğinizi tekrar emzirin!
hapı aldıktan sonra o gün emzirmesen bebeğini ...canım bir doktoruna danışsan... belkide hiç bir şey olmaz... yumurtan döllenmemiştir belki....gerçi olup olmamanla ilgisi yokmuş ama adet olmaya başlamışmıydın...
bu arada dün yazmıştım ama gerilerde kaldı 6 aylık kına yapmayı düşünen var mıydı acaba?
ben çok merak ediyorum son bir kaç sene içerisinde öğrendim öyle kına yapıldığını.. göçmen olduğumuz için bizde yok ya da ben bilmiyorum.
dişler çıkmış maşallah kuzulara..
bu arada dün yazmıştım ama gerilerde kaldı 6 aylık kına yapmayı düşünen var mıydı acaba?
ben çok merak ediyorum son bir kaç sene içerisinde öğrendim öyle kına yapıldığını.. göçmen olduğumuz için bizde yok ya da ben bilmiyorum.
çok teşekkür ederim aktar83 snowyy ve hırsızı ilacı aldım elle kendi dr aradım oda hemen kullanmamı söyledi 3 gün ama için rahat etsin diye 6 gün süt verme sağ dök dedi inşallah hamile kalmam dua edin lütfen...eşimde ilacı alırken arabasına vurmuşlar hiçbir şey olmamış ama kehanet mi deyip durdu :)
çok teşekkür ederim aktar83 snowyy ve hırsızı ilacı aldım elle kendi dr aradım oda hemen kullanmamı söyledi 3 gün ama için rahat etsin diye 6 gün süt verme sağ dök dedi inşallah hamile kalmam dua edin lütfen...eşimde ilacı alırken arabasına vurmuşlar hiçbir şey olmamış ama kehanet mi deyip durdu :)
@Snowyy canım doğru diyorsun yoğurdu biz yeriz olmadı.. Pategiller de mamayı yiyorlardı yanlış hatırlamıyorsam
Haberleşiyorlar galiba kuzular
HIRSIZI kuzum çok Sağol .. Darısı size olsun.. Babayı arayıp müjdemi isterim dedim.. . Annemi aradım ilk gören iç çamaşırı alır dedi, sen koynuna yumurta dedin... Adetleri bilmem çok da aram yoktur ama bizim oğlan beni borçlu çıkardı iyi mi Kocam bana hediye alsa da kurtarsam bari...
ne göçmenisiniz canım bende göçmenim ama bizde var 6 aylık kınası ama benim oglusum var tabi
yaparsan paylas fotoları
bend e tam oraya bakıyordum...internet sitesinden... arada bir fark yoksa gider sıfır alırım...sandalyeye alışması lazım... yoksa zor olur onun için de bizim içinde...
güle güle kullanın sandalyesini...sağlıkla kullansın yemeklerini yesin kuzucuğun
TALYA14
Öncelikle hoşgeldin canım
dişi çıkacaktır ondan ama hepimizin bebişlerinin elleri şuan agzında salyalar akıyor ama çok tatlılar yaaa[/
Hoşbulduk canım gerçekten hoşunuzun :) ya benim iki gündür yoğurdum tutmuo yardım please :)
Canım ben kına işini hiç sevmem hep tüylerim diken diken olur...kurbana yakarlar bizim orada kınayı...kurban olurken süslerler... askare yakarlar serçe parmağına askerde vatanına kurban olsun diye... evlenen kızlara yakarlar kına gecesinde ailesi için kuban olsun diye... benim nazarımda kına yakılması korku yapıyor... kınayı severim ama öyle törenle kutlamayla falan yapılması beni tedirgin eder hep... o yüzden ben yapmıycam... yapan arkadaşlarımız vardır elbet...bu arada dün yazmıştım ama gerilerde kaldı 6 aylık kına yapmayı düşünen var mıydı acaba?
canım sağlığın için yoksa öbür türlü derdin ki Allah tan böylesi hayırlıymış bütün önlemleri aldık ama kar etmedi hayırlııs derdin.. fakat önünde sağlığınla ilgili önemli bir mevzu varken..düşünmen bile gereksiz ...eşinede geçmiş olsun...ben böyle işaretleri çok takip ederim.. Yaradan birşeyler söylemeye çalışıyor diye yorarım hep... siz ne yaparsanız yapın benim dediğim olur diye hatırlatıyordur belki... ama tedbirini al gerisini Allah a bırak...çok teşekkür ederim aktar83 snowyy ve hırsızı ilacı aldım elle kendi dr aradım oda hemen kullanmamı söyledi 3 gün ama için rahat etsin diye 6 gün süt verme sağ dök dedi inşallah hamile kalmam dua edin lütfen...eşimde ilacı alırken arabasına vurmuşlar hiçbir şey olmamış ama kehanet mi deyip durdu :)
bazen çocuk bir tarz konuşunca bunun ağzına kim tükürdü diye Sorarlar hep..dişi görüncemi yaparlar... bizim oralarda da öyle bir şey duymuşluğum var ..eğer kv lerde de böyle bir adet varsa eyvahhhh.. benim kızın ağzına kv tükürecek...tükürmek derken tükürüğünü ağzına ...ay iğrenç oldu anlatırken bile... tüü diyecek okadar.. ama diş çıkıncamı yapıyorlardı yoksa kekeme çocuklaramı yapıyorlardı... benim arşiv geniş ama hatırlayamadım şimdi...@Snowyy canım doğru diyorsun yoğurdu biz yeriz olmadı.. Pategiller de mamayı yiyorlardı yanlış hatırlamıyorsam
Haberleşiyorlar galiba kuzular
HIRSIZI kuzum çok Sağol .. Darısı size olsun.. Babayı arayıp müjdemi isterim dedim.. . Annemi aradım ilk gören iç çamaşırı alır dedi, sen koynuna yumurta dedin... Adetleri bilmem çok da aram yoktur ama bizim oğlan beni borçlu çıkardı iyi mi Kocam bana hediye alsa da kurtarsam bari...
afiyet olsun..sabit biryerde durmak istemiyorlar... meraktan herşeye uzanmak istiyorlar.. bırak sandalyeyi kucakta bile durmuyorlar artık...nezamn emeklemeye başladı...Tşkr ederiz şimdilik sorun çıkarmadan yiyor yemeklerini ama uzun süreli oturmaktan sıkılıyor emeklio ya yerde olmak hoşuna gidio nette fark edio bitqzdaha uygun temiz olanları vardı ama bi de polly alma çok ağır geldi bana hantal dı
başınız sağolsun canım... bend esen işten çıktın bebeğine bakıyorsundur diye yazmadığını düşünmüştüm... hala çalışıyormusun... bakıcı buldunmu .. eşinmi bakıyor hala...yazdında benmi kaçırdım ...Arkadaşlar merhaba nasılsınız?
İşyerinde genel müdürümüzü kaybettik trafik kazası sonucu atlatamadık henüz. bugün 7 si var. O bu derken giremedim bi türlü. umarım herkes iyidir. bebişler sanırım diş çıkarmaya başlamış. incileriniz hayırlı olsun. darısı bizim başımıza inş.
biz 5.5 aylık olduk yavas yavas ek gıdalara baslayayım dedim dün ilk defa armut verdim. çalıştığım için şimdilik tadımlık akşamdan akşama tattırıcam. yogurdu ilk kızımda mamayla yapmıştım şimdi kararsız kaldım mamayla mı, günlük şişe süt lemi yoksa bu satılan keçi sütüylemi yapsam sizin fikriniz nedir?
Canım ben kına işini hiç sevmem hep tüylerim diken diken olur...kurbana yakarlar bizim orada kınayı...kurban olurken süslerler... askare yakarlar serçe parmağına askerde vatanına kurban olsun diye... evlenen kızlara yakarlar kına gecesinde ailesi için kuban olsun diye... benim nazarımda kına yakılması korku yapıyor... kınayı severim ama öyle törenle kutlamayla falan yapılması beni tedirgin eder hep... o yüzden ben yapmıycam... yapan arkadaşlarımız vardır elbet...
güzel bir toplantı ve güzel hediyelerle bebeğimizin hatırlayacağı şirin bir anı olarak kalır elinizde...
canım sağlığın için yoksa öbür türlü derdin ki Allah tan böylesi hayırlıymış bütün önlemleri aldık ama kar etmedi hayırlııs derdin.. fakat önünde sağlığınla ilgili önemli bir mevzu varken..düşünmen bile gereksiz ...eşinede geçmiş olsun...ben böyle işaretleri çok takip ederim.. Yaradan birşeyler söylemeye çalışıyor diye yorarım hep... siz ne yaparsanız yapın benim dediğim olur diye hatırlatıyordur belki... ama tedbirini al gerisini Allah a bırak...
bazen çocuk bir tarz konuşunca bunun ağzına kim tükürdü diye Sorarlar hep..dişi görüncemi yaparlar... bizim oralarda da öyle bir şey duymuşluğum var ..eğer kv lerde de böyle bir adet varsa eyvahhhh.. benim kızın ağzına kv tükürecek...tükürmek derken tükürüğünü ağzına ...ay iğrenç oldu anlatırken bile... tüü diyecek okadar.. ama diş çıkıncamı yapıyorlardı yoksa kekeme çocuklaramı yapıyorlardı... benim arşiv geniş ama hatırlayamadım şimdi...
ağzına tüküren kişiye çekermiş bebek...
Gecmiş olsun canım, ciddi bir hasar yoktur inşallah. Kuzun da mamayı sever, üzmez seni.
Benim annem de fanila al giydir dedi. Vardı evde hediye gelmiş. 2 dk giydirip cıkarttım:)
Ben eşimden birşey istemedim. Nasıl es gectim böyle bir şansıSen ne istedin priori:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?