2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Selamlar kızlaaarr
Snowyy hırsızıı aktaarrr teşekkürlerrr kutlama için :) şimdi bende kutladım diyeti bozup bi başıma pasyanın kalanını götürdüm mideye :))) son yarısını yedim abartmıyorum :)
Aktar maaşaallah 15 yılı devirmişsin nice 15 lere

Ya bu tapatalkta iken çoklu alıntı yapılıyordu şimdi yapamıuorum safariden tekrar tapatalk a uyarlasalar iyi olacak..

Dişlerinizde çıkmış hayırlı olsun bebişlere , valla yandınız ısırırlar yerler sizi bu kuzular ben size diiiyiiim :)) hahaaa :))

Yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler

Geçmişin çoğunu okudum ama hatırlayamıyorum şimdi (

He bide SNOWYY o nasıl rüya tırstım
Hayırlara vesile olsun cnm ...

Valla bizdede uyku durumları icacici değil uyutamiyorum bir turlu salincaktan anlamaz beşikte yatmaz ayakta sallarim olmaz kucakta gezer olmaz ne yapacagimi sasiriyorum valla emerken uyusa diye gözüne bakiyorum resmen allahtan bu ara abaza uyuyo ilerleyen günler ne gosterir bilmem .
Benim oğlan iki ayliktan beri tek basina yatiyor kameramiz var sesi cikinca duyuyorum ben yaninda yatinca daha çok uyaniyo sipam bende ona bakmaktan uyuyamiyorum zaten hatta eğer istiyorsa resmen kameraya bakip aaaa diyo bende gidiyorum bazense ses cikarmadan oynuyor kendi kendine bende onu izliyorum diğer odadan hatta bazen donuyor donuyor uyuyakaliyor tekrar önceden ben yaninda olunca hemen uyaniyodu zaten iki saatte bir uyaniyor yaninda olunca saat basi cani sikilinca ses veriyi anneye

Hırsızı canım ela nasıl oldu daha iyidir inşallah ... Filizlenen nohuta çok güldüm :)

Bu arada bende 6 aydir dua ediyordum allahim oğlumun uykusu düzene gitsin diye baktim olmuyor allahim bana dayanma gücü ruh sagligi ver dedim allah kabul etti :)))) sanirim bir sure boyle olacak
Esimde kalkiyor gece bende gecen gece ikimizde geç yattik oğlan uyandi bi saa geçti uyumaz eşime seslendim birazda sen bakar misin diye tersledi beni 'ise gidecekmis '
Eee bende gündüz armut toplamiyorum evde sabah özür diledi ogunden beri gece o diyor sen yat ben diyorum sen yat bakarim şimdide onun kavgasini ediyoz :)))

Hırsızı canım ela nasıl oldu daha iyidir inşallah ... Filizlenen nohuta çok güldüm :)
dün güzel uyudu yani uyanıyor meme verince uyudu..gazlıyken uyanınca uyumuyordu...arıyorum arada evi iyiymiş bu gün..sağol canım...
şimdi bende gülüyorum ama çıkartırlarken çok ağlamıştım kardeşimin halini görünce....

inşalla bütün kavganız sen bakarım ben bakarımdan olsun...
ne güzel ben baakrım diyorsa... bizimki uyur sabahta annesine bugün kız bizi hiç uyutmadı der...

Slm kızlar büyük oğlum okula başladı. Öylenci sabah biraz beni zorluyor sidar uyanıyor emzirip altını değiştiriyorum büyük oğlumun kahvaltısı okul hazırlıgı derken iş yapamadan öylen oluyor sidar öğle uykusundayken ne yaptıysam artık aksamda yemek oğlumun dersi serken eşimle oturup bir çay bile içeniyoruz vakit bana hiç yetmiyor isyanlardayım isyann nasıl işleri düzene koyup herşeye yetişeceğim bilmiyorum bunaşdım iyicee

Allah kolaylık versin canım...çoğalıyoruz sonra da her parçaya yetişmen gerekiyor...keşke kendimizdende çoğaltabilsekte hallolsa...hayat telaşesi...bana 1 çocuk bile fazla derken senin işin daha zor...
hep durakta merhabalştığım bir amca var... onun oğlumu gelinimi ne o ölmüş toruna onlar bakmışlar klüçük yaştan beri... ''kızım büyüyorlar yıllar nasıl geçti anlamıyorsun... daha dün altını temizlerdik ...şimdi koca herif oldu kaldırıp beni sağa sola kucağında taşıyor '' diyor...ama amcanın kafada saç kalmamış ... seneler geçmişte adamdan gidenlerde gitmiş...
böyle olacağını bilsem yine bakardım dedi ...
çocukların '' anne bu gün nasılsın? ...günün nasıl geçti'' diyene kadar sen onların gününü iyi etmeye çalışacaksın sanırım
doğduğunda bu kız nasıl büyüyecek diyordum... eminimki sende ilk bebeğine aynı şeyi söylemişsindir...bak şimdi okula başladı agucuk gugucuk dünkü bebek...onları mutlu görmek bu günlerinin yorgunluğunu unutturur inşallah sana...

Bız 1 tane ile ancak bas ediyoruz. Seni tebrik ediyorum, 2 kuzuyu idare ediyorsun. 3 tane bebegi olan arkadaslar, arada yazın da feyz alalım

Slmlar herkese bi daha yeni kendimizi topladık çamaşır beslenme oyun şimdi indi üstümden oğlum :)

Oturup&emekleyince bize daha cok zaman kalacak diye umuyordum. Oyle olmuyor mu?

Bak sen. Bizsiz mi yedin pastanı:)

Tapatalk hala çalışmıyor. Sıteden de cok zor oluyor. İnşallah bir güncelleme yaparlar:)

AHh cnm ayni durumdayiz benim iki oglum okula gidiyor ve ayri okuldalar birbirine uzak onlari birakip eve geliyorum temizlik mutfak bebek demeden saat geliyor ogle arasi geri cikiyorum almaya cocuklari getirip yemek yedikten sonra tekrar goturuyor geliyirum eve 2 saat sonra geri cikiyorum bebek perisan oluyor bin in arabaya. Ve buranin kagit isleri hic bitmiyor aralara onlarida sikstryorum. Aradaki misafirleri hic demiyorum zaten aksam derslere yardim banyo derken gun bitiyor. Haftada bir sac tarar oldum, kiyafet secip giyemiyorum bile en kolay en rahat hangisiyle haftayi buluyorum onunla.Cok zor cok ama ne yapalim yeterki saglikli olsunlar da gececektir biraz daha zamana ihtiyacimiz var.

Yaaa öyle olmuyo canım işte sürekli yerdeyiz sürekli oyun oynamanistiyo bebekken uyuyordu en azından bi kahve içiodum şimdi belki uyur die ehehe amaaaan sağlıklı olsunlarda gelişimi için oyunda oynanır emeklenirde:)

bizimkini hala ayarlayamadim uydu seceneklerinde 4a yok anlamadim
bu arada esine yildizli tebrik yardimci old dolayi

cnm icim parcalaniyor sen yigenlern hakkinda yazinca

cnm icim parcalaniyor sen yigenlern hakkinda yazinca
sorma maviş ya anneme belli etmiyorum ama kafam hep onlarda çok sinirlerim bozuluyor...psikologa danışıyorum sürekli...çocuklardan gerçekleri saklamayın diyorlar...her gördüğüne annem babam bizi terketti bu kadın benim annem değil büyükannem diye hesap veriyorlarmış...bana artık halacım demiyorlar...Ela nın annesi diye sesleniyorlar...
Allah anneme ve annem gibi torunlarına yalnız bakmak zorunda kalan bütün annelerin yardımcısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…