büyüdükçe daha zor değilmi...Slmlar herkese bi daha yeni kendimizi topladık çamaşır beslenme oyun şimdi indi üstümden oğlum :)
Valla bizdede uyku durumları icacici değil uyutamiyorum bir turlu salincaktan anlamaz beşikte yatmaz ayakta sallarim olmaz kucakta gezer olmaz ne yapacagimi sasiriyorum valla emerken uyusa diye gözüne bakiyorum resmen allahtan bu ara abaza uyuyo ilerleyen günler ne gosterir bilmem .Günaydın hatunlar
Ne zamandır giremiyordum özledim sizleri valla:)Biz de durumlar aynı son gaz devam ediyoruz uykusuzluğa tamamen uyanmıyor ama mızıldanması bile yetiyor kalk emziği ver kıçını pışpışla sonra yat yarım saat sonra tekrarTabi aralarda 3-4 saat uyuduğu oluyor hanfendinin o da lutfederse tabi Bu sabah 5 te kalktı mamasını verdim baktım alttan patır patır gidiyor eyvah dedim uyku gitti :)Tabi biz kaka yapınca gözlerimiz fal taşı gibi oluyor enerji doluyoruz içimizi boşaltınca Yedirmeydi,altını temizlemeydi,uyutmaydı derken 1 saat uğraştım sonuç 6 da yatırdım 6,40 ta kalktı 20 dk oynadık baktım ağlıyor uyut beni diye dedim hayır nihahahahaha:)Tabi öyle olmadı uyuttum işe geldim annemi aradım dedim ne zaman uyandı senden hemen sonra.Kısacası bu kız bana çok çektirecek çoooookkkk..Ne zaman uykuları düzene giriyor deneyimli anneler bir söyleyin yahu Artık dualarım da değişti.Allah'ım ya kızıma güzel güzel uykular ver ya da bana uykusuzluğa dayanacak güç ver diyorum Onun dışında çok şükür herşey yolunda.İşin şakası bir yana gerçekten deliksiz uyumayı çok özledim ama herşeyden önce onun keyfi sağlığı yerinde olsun da varsın hiç uyumayayım.Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun tek derdimiz bu olsun:)
Bu arada kızlar odasını ayıran varmı aramızda bizim 2 tane park yatağımız var birisi oturma odasında (kendi evimiz olmadığı için oda sıkıntısı var)Acaba ayırsam mı diyorum.Çünkü ıh dese kalkıyorum uyandımı diye.Maşallah benimkisi de atom karınca gibi sabaha kadar yatakta değmedik yer kalmıyor en son yatağın filelerine yapıştırıyor kafasını
dün güzel uyudu yani uyanıyor meme verince uyudu..gazlıyken uyanınca uyumuyordu...arıyorum arada evi iyiymiş bu gün..sağol canım...Hırsızı canım ela nasıl oldu daha iyidir inşallah ... Filizlenen nohuta çok güldüm :)
inşalla bütün kavganız sen bakarım ben bakarımdan olsun...Bu arada bende 6 aydir dua ediyordum allahim oğlumun uykusu düzene gitsin diye baktim olmuyor allahim bana dayanma gücü ruh sagligi ver dedim allah kabul etti :)))) sanirim bir sure boyle olacak
Esimde kalkiyor gece bende gecen gece ikimizde geç yattik oğlan uyandi bi saa geçti uyumaz eşime seslendim birazda sen bakar misin diye tersledi beni 'ise gidecekmis '
Eee bende gündüz armut toplamiyorum evde sabah özür diledi ogunden beri gece o diyor sen yat ben diyorum sen yat bakarim şimdide onun kavgasini ediyoz :)))
Allah kolaylık versin canım...çoğalıyoruz sonra da her parçaya yetişmen gerekiyor...keşke kendimizdende çoğaltabilsekte hallolsa...hayat telaşesi...bana 1 çocuk bile fazla derken senin işin daha zor...Slm kızlar büyük oğlum okula başladı. Öylenci sabah biraz beni zorluyor sidar uyanıyor emzirip altını değiştiriyorum büyük oğlumun kahvaltısı okul hazırlıgı derken iş yapamadan öylen oluyor sidar öğle uykusundayken ne yaptıysam artık aksamda yemek oğlumun dersi serken eşimle oturup bir çay bile içeniyoruz vakit bana hiç yetmiyor isyanlardayım isyann nasıl işleri düzene koyup herşeye yetişeceğim bilmiyorum bunaşdım iyicee
Slm kızlar büyük oğlum okula başladı. Öylenci sabah biraz beni zorluyor sidar uyanıyor emzirip altını değiştiriyorum büyük oğlumun kahvaltısı okul hazırlıgı derken iş yapamadan öylen oluyor sidar öğle uykusundayken ne yaptıysam artık aksamda yemek oğlumun dersi serken eşimle oturup bir çay bile içeniyoruz vakit bana hiç yetmiyor isyanlardayım isyann nasıl işleri düzene koyup herşeye yetişeceğim bilmiyorum bunaşdım iyicee
Slmlar herkese bi daha yeni kendimizi topladık çamaşır beslenme oyun şimdi indi üstümden oğlum :)
Selamlar kızlaaarr
Snowyy hırsızıı aktaarrr teşekkürlerrr kutlama için :) şimdi bende kutladım diyeti bozup bi başıma pasyanın kalanını götürdüm mideye :))) son yarısını yedim abartmıyorum :)
Aktar maaşaallah 15 yılı devirmişsin nice 15 lere
Ya bu tapatalkta iken çoklu alıntı yapılıyordu şimdi yapamıuorum safaridentekrar tapatalk a uyarlasalar iyi olacak..
Dişlerinizde çıkmış hayırlı olsun bebişlere , valla yandınız ısırırlar yerler sizi bu kuzular ben size diiiyiiim :)) hahaaa :))
Yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler
Geçmişin çoğunu okudum ama hatırlayamıyorum şimdi(
He bide SNOWYY o nasıl rüya tırstım
Hayırlara vesile olsun cnm ...
AHh cnm ayni durumdayiz benim iki oglum okula gidiyor ve ayri okuldalar birbirine uzak onlari birakip eve geliyorum temizlik mutfak bebek demeden saat geliyor ogle arasi geri cikiyorum almaya cocuklari getirip yemek yedikten sonra tekrar goturuyor geliyirum eve 2 saat sonra geri cikiyorum bebek perisan oluyor bin in arabaya. Ve buranin kagit isleri hic bitmiyor aralara onlarida sikstryorum. Aradaki misafirleri hic demiyorum zaten aksam derslere yardim banyo derken gun bitiyor. Haftada bir sac tarar oldum, kiyafet secip giyemiyorum bile en kolay en rahat hangisiyle haftayi buluyorum onunla.Cok zor cok ama ne yapalim yeterki saglikli olsunlar da gececektir biraz daha zamana ihtiyacimiz var.Slm kızlar büyük oğlum okula başladı. Öylenci sabah biraz beni zorluyor sidar uyanıyor emzirip altını değiştiriyorum büyük oğlumun kahvaltısı okul hazırlıgı derken iş yapamadan öylen oluyor sidar öğle uykusundayken ne yaptıysam artık aksamda yemek oğlumun dersi serken eşimle oturup bir çay bile içeniyoruz vakit bana hiç yetmiyor isyanlardayım isyann nasıl işleri düzene koyup herşeye yetişeceğim bilmiyorum bunaşdım iyicee
Bız 1 tane ile ancak bas ediyoruz. Seni tebrik ediyorum, 2 kuzuyu idare ediyorsun. 3 tane bebegi olan arkadaslar, arada yazın da feyz alalım
Oturup&emekleyince bize daha cok zaman kalacak diye umuyordum. Oyle olmuyor mu?
Bak sen. Bizsiz mi yedin pastanı:)
Tapatalk hala çalışmıyor. Sıteden de cok zor oluyor. İnşallah bir güncelleme yaparlar:)
bizimkini hala ayarlayamadim uydu seceneklerinde 4a yok anlamadimYa kizlar benim oglus sabaha karsi uyanir bi saat bin içinde dolasiriz bazen müzik acincada uyur .dun gece yine uyandi dolandim dolandim uyumadi müzik acayim dedim TV calismaz radyoyu uydudan aciyoruz yok bi turlu cikmiyor hay allahim bozuldu dedim megerse turksat ayarlari değiştirmiş iyimi bolca saydirdim gece gece sonunda babasi el aitti duruma iki saniyede uyudu sipa benim kucagim dar geldi galiba babasinda yayila yayila uyudu
seninki bu hizla 1 aya tamamlarİkinci dişi de çıkmış:):)
1 yaşıa kadar tüm dişleri çıkıyor mu bu kuzuların??
cnm icim parcalaniyor sen yigenlern hakkinda yazincaçevrende sevdiğin anlaştığın insanlar olunca bunlar angarya değil dediğin gibi eğlenceli oluyor...eğleniyorsan hoşuna bile gidiyorsa ne güzel gerçekten...ben yapmaya kalksam sıkıntısı beni sarar eğlencesi başkalrını
annemde delirmek üzereyim diyor.. büyüğün öğlen beslenmesinide götürüyormuş...götürme dedim beslenme çantasına koy kendi yesin dedim...diğer çocukların anneleri gelip yediriyormuş benim torunumun başı eğikmi kalsın diyor...2 yeğeninde okulu uzak 2 sinede zor yetişiyor...Allah kolaylık versin bütün annelere...1. sınıfta zor işte alışana kadar...
bir yildizli tebrik de senin esine cnm :)benimde eşim uyutur her akşam valla.allah razı olsun ondan
sorma maviş ya anneme belli etmiyorum ama kafam hep onlarda çok sinirlerim bozuluyor...psikologa danışıyorum sürekli...çocuklardan gerçekleri saklamayın diyorlar...her gördüğüne annem babam bizi terketti bu kadın benim annem değil büyükannem diye hesap veriyorlarmış...bana artık halacım demiyorlar...Ela nın annesi diye sesleniyorlar...cnm icim parcalaniyor sen yigenlern hakkinda yazinca
cidden zor ismiscanım bakıcı problemi bizdede var paranla insan bulamıyosun. kimi küçük diyor kimi parayı begenmiyor zaten güvenilecek insan bulmak çok zor birde böyle problemlerle uğrasıyoruz Allahım hepimize yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?