bizimkini hala ayarlayamadim uydu seceneklerinde 4a yok anlamadim
bu arada esine yildizli tebrik yardimci old dolayi
snowy benim de kulagim cinladi beni de mi andin tatlum :
jenny ve aktarim sizin de anneleriniz ne dusunceliler onlara da yildizli tebrik takdir saygilarimi gonderiyorum
aktarim pixes nickli arkadasti erken dogum yapan
burcuyu ben de cok merak ediyorum
aysunayy vardı bebeği down sendromu diye harmany test yaptırmıştı hani bir sorun çıkmamıştı bir kızı olacaktı..Evet, sabah aklıma geldin
Burcu kimdi ben hatırlamıyorum...
aysunayy vardı bebeği down sendromu diye harmany test yaptırmıştı hani bir sorun çıkmamıştı bir kızı olacaktı..
burcu158 mi ne öyle bir rumuzu vardı rahminde bir sorun vardı eşiyle araları iyi değildi hep evde geçiriyordu hamileliği riskli diye...
Yok emeklemeye başlayınca bu sefer de peşini takip etmek ve dikkat etmek gerekirmiş. Bir de örneğin soguk zeminde emeklerse üşütebilir. Ben o yüzden emeklemeyi öğrenmesi için özel bir çaba göstermemeye karar verdim :). Kendisi öğrenirse öğrenir. Ben ve bir abim emeklemeden yürümüşüz. Diğer abim ise her yere emekleyerek gidebildiği için yürümeyi epey geciktirmiş.Bız 1 tane ile ancak bas ediyoruz. Seni tebrik ediyorum, 2 kuzuyu idare ediyorsun. 3 tane bebegi olan arkadaslar, arada yazın da feyz alalım
Oturup&emekleyince bize daha cok zaman kalacak diye umuyordum. Oyle olmuyor mu?
Bak sen. Bizsiz mi yedin pastanı:)
Tapatalk hala çalışmıyor. Sıteden de cok zor oluyor. İnşallah bir güncelleme yaparlar:)
Yok emeklemeye başlayınca bu sefer de peşini takip etmek ve dikkat etmek gerekirmiş. Bir de örneğin soguk zeminde emeklerse üşütebilir. Ben o yüzden emeklemeyi öğrenmesi için özel bir çaba göstermemeye karar verdim :). Kendisi öğrenirse öğrenir. Ben ve bir abim emeklemeden yürümüşüz. Diğer abim ise her yere emekleyerek gidebildiği için yürümeyi epey geciktirmiş.. Yalnız oturmayı öğrendiğinde güzel olacak, onu hevesle bekliyorum.:)
ben bir istihbarat yaptım... geçmişe bakıp...Hatırladım şimdi. Kanaması olmasın dıye evdeydı hep. Umran girerse sorarız. Hoş onlar bızı merak etmiyor ama, biz sürekli nickleri zikrediyoruz. Belki okuyorlardır, yazarlar
ben bir istihbarat yaptım... geçmişe bakıp...
filoloğum -8 hazira da girmiş
monarosa- beyaz melek- aysunayy ağustosta girmiş en son
plassi -22 haftalık
kartal1126-37 haftalık
berree -7 haftalık
adenizli-26 haftalık hamileler
buket_asude zeynebin annesi bir oğlu daha olacakrı ikizlerinden biri düşmüştü geçen cuma günü girmiş
bakıyorlar sanırım yazacak vakitleri yok galiba...
adam olacak kız işemi başladın
ESMERRR nerdesin
ben hiç birini tanımıyorum zaten geç buldum sizi :)mama yediren annelerin Allah yardımcısı olsun ne kadar zor birde üstüne süt sağmak düşünün artık hazır emzirmiyorken koşu bandına bindim bugün nasıl gidecek bu 8 kilo hiç bilmiyorum siz verdiniz sanırım...
Nisan annelerinin yarısından fazlası face te zaten gülüm. Hamile dedigin arkadaslarımızı hiç hatırlayamadım. Bebeklerini kayıp mı etmişlerdi?
Adam olacak kızı online görüyorum ama yazmıyor, sanırım yogun...
Bende sizi doğumdan sonra buldum o yüzden bazılarını bilmiyorum ama sinemselcuk da vardı sanırım biraz gezen birisiydi yanlış hatırlamıyorsam :) şakalaşıyordunuz gezme konusunda
Haklısın sanırım düzenli olarak yapacağım artık yavaştan başladım :)bugün iyiydi çok şükür biberonu kendi elleriyle tutup içti çok mutlu etti beni eşek...zor olduğuna eminim bu deneyimden sonra emzirmek büyük bir lüks..Mirza 4.5 aylık ama yiyeceklere aşırı ilgili hatta ağzını şapırdatıyor masada yemek yerken eller direk uzanıyor ben kararlıyım 6 ayı beklemekte hiç olmadı 5.5 ayda başlarım gbime geliyorDüzenli yaparsan gider canım. Bebegin nasıl, mama ile sorunu yok inşallah. Güzel güzel yesin üzmesin annesini.
Diger topiklerde de anneler "emzirmek ne kadar rahatmış, ek gıda olayı cok zor" diyordu
MerhabaSinem bir tatile gitti, sonra kayboldu:)
Priorı görüşüyorum diyordu ama gezmekten buraya vakti kalmıyor ki:)
Haklısın sanırım düzenli olarak yapacağım artık yavaştan başladım :)bugün iyiydi çok şükür biberonu kendi elleriyle tutup içti çok mutlu etti beni eşek...zor olduğuna eminim bu deneyimden sonra emzirmek büyük bir lüks..Mirza 4.5 aylık ama yiyeceklere aşırı ilgili hatta ağzını şapırdatıyor masada yemek yerken eller direk uzanıyor ben kararlıyım 6 ayı beklemekte hiç olmadı 5.5 ayda başlarım gbime geliyor
Merhaba
Bizim kız da bugün diş çıkarıyor sanırım. Elimle kontrol ettim, nokta kadar. Ama emin değilim ilk defa böyle bir şeye şahit oldugum için. Bütün belirtiler uyuyor. Bez bölgesinde hafif pişik, ishal, huysuzluk çok miktarda, parmaklarını çiğnemek vs vs. Akşam çok zor uyudu sürekli parmaklarını çiğnedi.
Sizler dişi gördüğünüzde diş ufak mıydı? İnternette uzamasının 1 ayı bulabildiği yazıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?