Diş galiba :) Yarın bir daha bakayım. 1-2 aydır ve özellikle geçen haftadan beri huysuzluğu iyice artmıştı ve bugün huysuzluk en üst noktasına ulaştı. Gülüm -gülce- için biraz zor bir süreç.Masallah kuzuna, üzmemiş annesini
Benim yaramaz da 2 aydır yediklerimizle cok ilgili. Elini uzatıp istiyor ama veren yok tabi6 aylık kontrolü bir gecsin baslarız kısmetse
Canım görmedim ben dokundumİlk gunler gormek cok zor cunku sanki içe dogru cıkıyormuş gibi görünüyor. Altta da olunca gözden kacıyor. Elimi agzına götürmüştü ısırmak için, o ara hissettim. Şimdi ucu baya cıktı. Biri uzun biri yeni çıkmış dişlerinin, cok tatlı görünüyor.
Dokundugunda hissediyorsan diştir
Diş galiba :) Yarın bir daha bakayım. 1-2 aydır ve özellikle geçen haftadan beri huysuzluğu iyice artmıştı ve bugün huysuzluk en üst noktasına ulaştı. Gülüm -gülce- için biraz zor bir süreç.
Allah razi olsun senden canim kac kez denemistik olmamisti. İki kanal sildim tekrar aradim olduuu:) esime attigim hava da cabasii :)4a cıkmıyor canım. Kurulumdan "kanal arama" tıkla. İnternette yeni frekans bilgileri var. Onları gir tara de, yeni kanalları ekliyor. Ya da 1-2 kanal sil. Sonra otomatik kanal arama yap. Buluyor hemen.
sağol canım allah büyük iyiyiz hep diyorum iki kolu iki bacağı var olmayabilirdi..geri kalan şeyler teferruatcnan-1988
Allah kolaylık versin canım
valla aslında kilotlu çorap sonuçta tayt gibi bence o da kız işi..ama pantalonun altından kabarmasin esortman diye.hem dar şeyler daha sıcak tutar.ayiciklisi da kız işi ama oğlumun karizması gitmesin dedim kız tarafina karşı zaten konusmaya başlayınca kız işi diyecek:)) o zamanbacakları sürekli soğuk..3 kat giydirsemde aynı anacak 1-2 saat uyuyacak sıcacık yorganın altında ancak öyle ısınıyor... bend e öyleyimdir aslında kıızmda aynı oldu...bu çocukların gazıyla nazıyla uğraşa uğraşa ...uyku tulumu alıcam ben bugün ,torba gibi olanlardan... güle güle giysin çorabını... yün kilotlu çorap bulamadım çoğunda naylon karışımı var yada pamuklu yazıyor güvenemedim...ve daha çok hasta olurlar sentetik malzeme giyerlerse...
güle güle giysin..aycıklı olunca erkek işi oluyor değilmi :)
büyük yeğen kreşteyken öğretmeni pandif ayakkabı istemiş ...bende aslanlı falan aldım kaşı gözü olanalardan... hatta koşarken aslan gibi kükrüyor...sever sevinir daha çocuk diye... aaaaa bana bir kızdı ''bu ne hala ''diye... sen beni rezil mi edeceksin kız gibi oyuncaklı ayakkabı almışsın bana herkes gülecek giymem ben bunları dedi.. nasıl şaşırdım büyümüş tosbaaa da erkek olmuşta rezil olacakmış mışşşş...kocaman totosunu ısırmıştım...
ne güzel canım nice 14 yıllar mi diyeyim inşallah 15 yılını dolduran anneler emekli olsun mu diyeyim benim daha ikinci yılım yeni bitti:) yaşımdan cok yıl var emekli olmama ha ha acı gerçekbende bugün işimde 14.yılımı bitirip 15.yılımdan gün almaya başlıyorum bana da nice nice yıllar
zorla içiyor çok acikinca babası veriyor ben göremiyorum ama ugrastiriyordur eminim.sütlerim bozulmamış o bana yeter gerekirse şırınga ile yine beslerim yapacak birşey yok.benden ona beş yıldız sütü gelse emzirir valla iyi bir baba oldu beklentinin çok üstünde:) herkesin eşi insafa gelip yardımcı olur inşallah o olmasa bakamazdim hele ilk iki ay kahvaltimi bile işten gelip hazırlayıp gitti hepbir yildizli tebrik de senin esine cnm :)
senin sut biberon krizin ne oldu?
yazalım bakalım ordan iş arayanlar daha çok ister gibi geliyor nedense bilinçli bakıcı diye sen ne kadar veriyorsunBir sürü alıntım gitti,of.hatırladıklarımı yazıyorum.
Dişleri çıkmış çoğu kuzunun,hayırlı olsun,tekme attı derken dişi çıktı diyoruz,çok şükür
Bakıcı arayanlar sahibinden.com sitesinde bakıcı bölümüne ilan verebilirsiniz,benim telefon susmadı,2 günde 100 kişi ilana baktı,görebiliyosunuz kaç kişi baktığını.ben tanıdık bulamadım,istemesemde internetten bulmak zorunda kaldım.
Bakıcımızla ailece tanıştık.referans,kimlik,diploma aldım.içime sinene kadar inceledim.siz de deneyin isterseniz siteyi.
Snowy canım çok sağol,ilana bakıyorum,sitesini açtım,2.dişi de hayırlı olsun Kerem'in.
Kelebekim başın sağolsun
Tesekkur ederizHayırlı olsun Gülce kızımızın dişi
Onlar için hersey zorlu geciyor canım. Bugün anneme dert yanıyordum. Kaç aylık oldu hala konuşamıyor diye. Güldü bana:) Dişe vermiş az daha bekle konuşur diyor:)
canım feyz mi alırsın bilmemm ama bana 24 saat yetmiyo...büyük sabahçi üçe geçti..altı ceyrekte kalkıyoeum kahvaltısını hazırlıyorum geçistirsin istemiyorum..dün geceden hamur yoğurdum sabak katmer yaptım hem yedi hem beslenmesine koydum..bugun yumurta haşladım..biraz erken kalkta melemen yap dedi bugun...busene sorunlu..arkadaşlarım beni devmiyo oynamıyı benle dedi içine kapanık...evde parti yapıcam arkadaşlarını cağırıcaz okula başlama partsi bunu dedim kendine geldi çok mutlu..ogretmen ne yptın ugun çok iyidi dedi...okuldn donduğunde güzl kokular alsın aklında öyle kalsın dıye yamek yapıyorum...gelelim ortncaya bıre basladı öğlenci...cok hareketli hergün ögretmen ömer beni yordu dıyor..algısı çok ıyı herkesten once ogrenmış tekerlemeyi..ogretmen arkadaşlar bana yardım edın canım sıkkın ..ögretmeni erkek seçtim çocugumu tanıgımdan otorıtesi olur diye kızsada cezada verse süreklı konuşuyo ve boyama yapmak istememiş..çok meraklı soruları agır bi çocuk..okula bırakıyorum büyüğü alp geliyorum..ders calışıyoruz..yemek yapıyorum...bebeişime gelince bu ara ataktaydı bugun geçti...uykuları bölundu okula gıdip gelmekten..ek gıdaya gectik..aksam tam curcuna bırı ders bırı oyun alp uyku saatii..dokuzda hepsı uyuyo sukur..sonra evi topla utu tuvalet banyo.ben bitik..gunlerdır buraya bakamıyorum..yarın omerimin toplantısı var..rehber ögretmenle görüşücem..canımsıkkın uykum gelmiyo..ne uzun oldu...bunlar kısacası...allah güç veriyo...Bız 1 tane ile ancak bas ediyoruz. Seni tebrik ediyorum, 2 kuzuyu idare ediyorsun. 3 tane bebegi olan arkadaslar, arada yazın da feyz alalım
Oturup&emekleyince bize daha cok zaman kalacak diye umuyordum. Oyle olmuyor mu?
Bak sen. Bizsiz mi yedin pastanı:)
Tapatalk hala çalışmıyor. Sıteden de cok zor oluyor. İnşallah bir güncelleme yaparlar:)
Hırsızı canım ya senin yeğenlerin maceralarını okurken hem içim buruluyor hemde çok gülüyorum onlara :) Benim yeğenimde 4 yaşında yarım gün kreşe gidiyor geçen gün çıkışında ağlıyormus ablam sormus ne oldu diye söylememis sonra akşam yatarken 'anne çocuk beni öpmek istedi ondan kaçarken düştüm' diye :) gülermisin ağlarmısın kıyamadım kuzumabacakları sürekli soğuk..3 kat giydirsemde aynı anacak 1-2 saat uyuyacak sıcacık yorganın altında ancak öyle ısınıyor... bend e öyleyimdir aslında kıızmda aynı oldu...bu çocukların gazıyla nazıyla uğraşa uğraşa ...uyku tulumu alıcam ben bugün ,torba gibi olanlardan... güle güle giysin çorabını... yün kilotlu çorap bulamadım çoğunda naylon karışımı var yada pamuklu yazıyor güvenemedim...ve daha çok hasta olurlar sentetik malzeme giyerlerse...
güle güle giysin..aycıklı olunca erkek işi oluyor değilmi :)
büyük yeğen kreşteyken öğretmeni pandif ayakkabı istemiş ...bende aslanlı falan aldım kaşı gözü olanalardan... hatta koşarken aslan gibi kükrüyor...sever sevinir daha çocuk diye... aaaaa bana bir kızdı ''bu ne hala ''diye... sen beni rezil mi edeceksin kız gibi oyuncaklı ayakkabı almışsın bana herkes gülecek giymem ben bunları dedi.. nasıl şaşırdım büyümüş tosbaaa da erkek olmuşta rezil olacakmış mışşşş...kocaman totosunu ısırmıştım...
hamile olanlar ya bebekelrini kaybetmiş yada gebeliği olmadan üye olmuşlar ama hamile çoktu gördüğüm kadarıyla..Nisan annelerinin yarısından fazlası face te zaten gülüm. Hamile dedigin arkadaslarımızı hiç hatırlayamadım. Bebeklerini kayıp mı etmişlerdi?
Adam olacak kızı online görüyorum ama yazmıyor, sanırım yogun...
zor canım yaa...acıkınca çıkarıp memeni veriyorsun..mama olunca su kaynat ılıt mama yı hazırla soğusun anca geliyor ağzına o zaman kadarda ağlamaktan hoşaf oluyor...yavaş yavaş gidiyor canım kilolar.ben hiç birini tanımıyorum zaten geç buldum sizi :)mama yediren annelerin Allah yardımcısı olsun ne kadar zor birde üstüne süt sağmak düşünün artık hazır emzirmiyorken koşu bandına bindim bugün nasıl gidecek bu 8 kilo hiç bilmiyorum siz verdiniz sanırım...
dün 3 haneninde tv sini eşim ayarlamış ...kv akşama kadar tv izleyememiş...10 tl ye ayarlıyorlarmışHay senin Türksat gibi :) eheheh eşim çıldırmak üzere şuan :)
Allah kolaylık versin canım... dediğin gibi sağlık olsunda herşeyin kısmeti bir yerden çıkıyor...kızımın kıyafetleri 1 tane yeni aldıysam 2 si başkalarından aldığım eskiler...bu kredi borçları falan filan insanı bezdiriyor zaten... hayırlısıyla ödenir inşallah...eşim aradı bugün oğlun diş çıkarıyor galiba çok huysuz dedi.sonra aradim sordum nasıl oldu diye.karnı acıkmış ondan huysuzluk ediyormuş dedi ne guldum..bakıcı için ilan vermek gerek.arabayı satmaya karar verdik.çocuk var arabasiz zor olur burda otobüs sıkıntı taksi kafasına göre çalışıyor olmazsa hacı murat tarzı birşey aliriz.daha borcu bitmedi bankaya 40milyar kredi borcu var araba 15 milyar.idare ediyorum ama hep bi yerden çıkıyor allah sağlık versin çalışır öderiz.oğluma kislik şeyler almam gerek hicbirsey tam gelmiyor.herşey çok pahalı.bakalım kuzenimin düğün ertelendi uçak biletini degistirirlerse iyi yoksa o parada yanar.oğlumun sağlıklı olması dışında herşey tersine gidiyor ama o iyi olsun yeter.bugün iyice sinir oldum bebek ogluma istediğim kiyafeti alırken iki kere dusunmekten bıktım onun için çalışıyorum onu da güzel güzel görmek istiyorum devamlı.bi daha bu yasa gelmeyecek tamam yediği helal giydiği haram derler ama belki başka cocugumuz olmayacak hepsi içimde kalacak.böyle derken arabayi giden cikrdim doğal gaz prasi çıkmıyor başka türlü
bend edün gittim kilotlu çorap aldım ayıcıklı ama ayının üzerinde pembe elbise vardı ''kız ayı'' :)valla aslında kilotlu çorap sonuçta tayt gibi bence o da kız işi..ama pantalonun altından kabarmasin esortman diye.hem dar şeyler daha sıcak tutar.ayiciklisi da kız işi ama oğlumun karizması gitmesin dedim kız tarafina karşı zaten konusmaya başlayınca kız işi diyecek:)) o zaman
giydirmem gerçi.çok da kalın giydirmeye alistirirsak iyi olmaz hep öyle gider herkes kilolu çorap giyerken ilkokulda annem kat kat giydirirdi beni erkek gibi pantolon giyerim ne üzülürdüm derken hala çok üşürum eteğin altına pantolon giymesem de:))
afiyet olsun kuzuna evet enjektör en iyisi biberon gibide değil kaşık gibide... anne memesi gibi ...maşşaaalllahhh ailecek hepinize...zorla içiyor çok acikinca babası veriyor ben göremiyorum ama ugrastiriyordur eminim.sütlerim bozulmamış o bana yeter gerekirse şırınga ile yine beslerim yapacak birşey yok.benden ona beş yıldız sütü gelse emzirir valla iyi bir baba oldu beklentinin çok üstünde:) herkesin eşi insafa gelip yardımcı olur inşallah o olmasa bakamazdim hele ilk iki ay kahvaltimi bile işten gelip hazırlayıp gitti hep
okurken yoruldum..Allah kolaylık versin canım... Yaradan ,annelere turbo gibi birşeymi takıyor acaba... dayanma gücü güç kuvvet versin inşallah...yavrularınada maşşallah.canım feyz mi alırsın bilmemm ama bana 24 saat yetmiyo...büyük sabahçi üçe geçti..altı ceyrekte kalkıyoeum kahvaltısını hazırlıyorum geçistirsin istemiyorum..dün geceden hamur yoğurdum sabak katmer yaptım hem yedi hem beslenmesine koydum..bugun yumurta haşladım..biraz erken kalkta melemen yap dedi bugun...busene sorunlu..arkadaşlarım beni devmiyo oynamıyı benle dedi içine kapanık...evde parti yapıcam arkadaşlarını cağırıcaz okula başlama partsi bunu dedim kendine geldi çok mutlu..ogretmen ne yptın ugun çok iyidi dedi...okuldn donduğunde güzl kokular alsın aklında öyle kalsın dıye yamek yapıyorum...gelelim ortncaya bıre basladı öğlenci...cok hareketli hergün ögretmen ömer beni yordu dıyor..algısı çok ıyı herkesten once ogrenmış tekerlemeyi..ogretmen arkadaşlar bana yardım edın canım sıkkın ..ögretmeni erkek seçtim çocugumu tanıgımdan otorıtesi olur diye kızsada cezada verse süreklı konuşuyo ve boyama yapmak istememiş..çok meraklı soruları agır bi çocuk..okula bırakıyorum büyüğü alp geliyorum..ders calışıyoruz..yemek yapıyorum...bebeişime gelince bu ara ataktaydı bugun geçti...uykuları bölundu okula gıdip gelmekten..ek gıdaya gectik..aksam tam curcuna bırı ders bırı oyun alp uyku saatii..dokuzda hepsı uyuyo sukur..sonra evi topla utu tuvalet banyo.ben bitik..gunlerdır buraya bakamıyorum..yarın omerimin toplantısı var..rehber ögretmenle görüşücem..canımsıkkın uykum gelmiyo..ne uzun oldu...bunlar kısacası...allah güç veriyo...
bazen öyle bir laf ediyorlarki kurşun gibi kalbimi deliyor parçalıyorlar...hemencecik büyüsünler istiyorum çünkü çocuklukları kötü geçiyor...o devreyi atlasalar Allah ım akşam uyusalar hemen delikanlı olsalar diyorum...ama onlarında görecekleri anneminde çekecekleri var sanırım daha... hepsi hakkında hayırlısı olsun....Hırsızı canım ya senin yeğenlerin maceralarını okurken hem içim buruluyor hemde çok gülüyorum onlara :) Benim yeğenimde 4 yaşında yarım gün kreşe gidiyor geçen gün çıkışında ağlıyormus ablam sormus ne oldu diye söylememis sonra akşam yatarken 'anne çocuk beni öpmek istedi ondan kaçarken düştüm' diye :) gülermisin ağlarmısın kıyamadım kuzuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?