Gunaydın hanımlar ve nisan kuzuları, iyisiniz umarım
Rüyamda kıyamet gününü gördüm...yer gök simsiyah, deprem&fırtına...hersey ucuşuyor havada...hala etkisindeyim. O günleri görecek olanın rabbim yardımcısı olsun.
Ortak antenli güzide binamızda, yeni uydu frekanslarını girmeyi unutan sayın yönetici...seni anıyorum bu sabah...
Ayda 70 tl fatura göndermeyi bilen ama müşterilerine hizmet sunmaktan bihaber ttnet çalışanları...sizi anıyorum bu sabah...
Sıkma alıp geliyorum diye saat 7 de evden cıkan, sanırım kendi sıkma olup gelecek olan sevgili kocam...seni anıyorum şuan:)
Ya kizlar benim oglus sabaha karsi uyanir bi saat bin içinde dolasiriz bazen müzik acincada uyur .dun gece yine uyandi dolandim dolandim uyumadi müzik acayim dedim TV calismaz radyoyu uydudan aciyoruz yok bi turlu cikmiyor hay allahim bozuldu dedim megerse turksat ayarlari değiştirmiş iyimi bolca saydirdim gece gece sonunda babasi el aitti duruma iki saniyede uyudu sipa benim kucagim dar geldi galiba babasinda yayila yayila uyudu
İkinci dişi de çıkmış:):)
1 yaşıa kadar tüm dişleri çıkıyor mu bu kuzuların??
Patee dogum günün kutlu olsun canım. Rabbim sana saglıklı&hayırlı bir ömür nasip etsin inşallah:)
Dedıgın gibi üşütmüş de olabilir canım. Hayırlı olsun kuzunun tulumu şimdiden canım.
Vaktiyle rüyaya yatarak uzun ugraslar sonucu ahiretteki halimi görmüşlüğüm var. Bu kendiliginden geldi. Dunya işine fazla dalma, nihayeti budur diye hatırlattı yaradan
Bizde Odtü'ye gömdük
sorma maviş ya anneme belli etmiyorum ama kafam hep onlarda çok sinirlerim bozuluyor...psikologa danışıyorum sürekli...çocuklardan gerçekleri saklamayın diyorlar...her gördüğüne annem babam bizi terketti bu kadın benim annem değil büyükannem diye hesap veriyorlarmış...bana artık halacım demiyorlar...Ela nın annesi diye sesleniyorlar...
Allah anneme ve annem gibi torunlarına yalnız bakmak zorunda kalan bütün annelerin yardımcısı olsun...
Nisan annelerinin yarısından fazlası face te zaten gülüm. Hamile dedigin arkadaslarımızı hiç hatırlayamadım. Bebeklerini kayıp mı etmişlerdi?
Adam olacak kızı online görüyorum ama yazmıyor, sanırım yogun...
Sinem bir tatile gitti, sonra kayboldu:)
Priorı görüşüyorum diyordu ama gezmekten buraya vakti kalmıyor ki:)
tam üç saattir ocağın başındayım pekmez kaynatmaya çalışıyorum.daha iki saat sürer sabaha nasıl kalkcam oğlan uyusa bari yediye kadar.apartmanda pekmez yapmak neyime iki gündür canım çıktı.pisman oldum kendimiz için olsa bırakır dökerim valla o noktaya geldim ama oğlum yiyecek artık yarım kilo ya da bir kilo çıkacak.yapamazsın dediler inada da bindi.annem olsa gülerdi halime.bana yaptirmak istediği şeyi yapamazsın diyerek yaptırır inadımi bilir.yorgunum çok sıcak ama pes etmeyeceğim.arada acili domatesi sos da yaptım pekmezi beklerken.kaynanam görse oturup ağlar bundan ev hanimi olmaz derdi ha ha:) sütleri için derin dondurucu aldım hemde en büyüğü onu da doldurdum gelirse görsün de utansın.
snowy benim de kulagim cinladi beni de mi andin tatlum :
jenny ve aktarim sizin de anneleriniz ne dusunceliler onlara da yildizli tebrik takdir saygilarimi gonderiyorum
aktarim pixes nickli arkadasti erken dogum yapan
burcuyu ben de cok merak ediyorum
anneleri terk etti gitti... babalarıda yani mikrop kardeşim de eşinden önce gitmişti...hapse girmiş sonradan duyduk...Kuzum kusuruma bakma da o kadar konu geçince merak ettim Noldu ki anne ve babaya...
patee mutlu yillar kuzum
pasts konusunda da vicdan azabi cekme yarasin sut olsun aksam mamayi sek icersin kapatirsin kaloriyi :
aktarim sana da nice 15 yillar isinde tabii memnunsan
gunpir abaza uyumak derken?yalniz basina mi uyuyabiliyor diyecegim ama uyumaz senin ki anlamadim
eşim aradı bugün oğlun diş çıkarıyor galiba çok huysuz dedi.sonra aradim sordum nasıl oldu diye.karnı acıkmış ondan huysuzluk ediyormuş dedi ne guldum..bakıcı için ilan vermek gerek.arabayı satmaya karar verdik.çocuk var arabasiz zor olur burda otobüs sıkıntı taksi kafasına göre çalışıyor olmazsa hacı murat tarzı birşey aliriz.daha borcu bitmedi bankaya 40milyar kredi borcu var araba 15 milyar.idare ediyorum ama hep bi yerden çıkıyor allah sağlık versin çalışır öderiz.oğluma kislik şeyler almam gerek hicbirsey tam gelmiyor.herşey çok pahalı.bakalım kuzenimin düğün ertelendi uçak biletini degistirirlerse iyi yoksa o parada yanar.oğlumun sağlıklı olması dışında herşey tersine gidiyor ama o iyi olsun yeter.bugün iyice sinir oldum bebek ogluma istediğim kiyafeti alırken iki kere dusunmekten bıktım onun için çalışıyorum onu da güzel güzel görmek istiyorum devamlı.bi daha bu yasa gelmeyecek tamam yediği helal giydiği haram derler ama belki başka cocugumuz olmayacak hepsi içimde kalacak.böyle derken arabayi giden cikrdim doğal gaz prasi çıkmıyor başka türlü
Tesekkur ederiz. Kerem'in disleri de hayirli olsun. Isiriyor mu bari emzirirken . Bizimki sanki kasimak icin yapiyor biraz :)
canım feyz mi alırsın bilmemm ama bana 24 saat yetmiyo...büyük sabahçi üçe geçti..altı ceyrekte kalkıyoeum kahvaltısını hazırlıyorum geçistirsin istemiyorum..dün geceden hamur yoğurdum sabak katmer yaptım hem yedi hem beslenmesine koydum..bugun yumurta haşladım..biraz erken kalkta melemen yap dedi bugun...busene sorunlu..arkadaşlarım beni devmiyo oynamıyı benle dedi içine kapanık...evde parti yapıcam arkadaşlarını cağırıcaz okula başlama partsi bunu dedim kendine geldi çok mutlu..ogretmen ne yptın ugun çok iyidi dedi...okuldn donduğunde güzl kokular alsın aklında öyle kalsın dıye yamek yapıyorum...gelelim ortncaya bıre basladı öğlenci...cok hareketli hergün ögretmen ömer beni yordu dıyor..algısı çok ıyı herkesten once ogrenmış tekerlemeyi..ogretmen arkadaşlar bana yardım edın canım sıkkın ..ögretmeni erkek seçtim çocugumu tanıgımdan otorıtesi olur diye kızsada cezada verse süreklı konuşuyo ve boyama yapmak istememiş..çok meraklı soruları agır bi çocuk..okula bırakıyorum büyüğü alp geliyorum..ders calışıyoruz..yemek yapıyorum...bebeişime gelince bu ara ataktaydı bugun geçti...uykuları bölundu okula gıdip gelmekten..ek gıdaya gectik..aksam tam curcuna bırı ders bırı oyun alp uyku saatii..dokuzda hepsı uyuyo sukur..sonra evi topla utu tuvalet banyo.ben bitik..gunlerdır buraya bakamıyorum..yarın omerimin toplantısı var..rehber ögretmenle görüşücem..canımsıkkın uykum gelmiyo..ne uzun oldu...bunlar kısacası...allah güç veriyo...
Canım hayır olsun rüyan... Anma törenin uzun sürmüş
Bu aralar babaya düşüyorlar...
Oy maşallah kereme... Hızlı çıktı.. Bana da arkadaş 15 güne 2. Si gelir diyordu..
Amanın iyi cesaret vallahi ahiretteki haller falan ...
Hacettepe tıp a gömesim var.. Hala evde... ODTÜ ye almazlar diye vazgeçtik oradan..
Kuzum kusuruma bakma da o kadar konu geçince merak ettim Noldu ki anne ve babaya...
Face te mi.. Hangi grupmuş o..
Dün akşam konuştum sinemle.. Kuzusu oturuyor maşallah.. Evdeki neti kapattırmışlar.. Cepten de zor oluyor, pek giremiyorum dedi..
Hay maşallah.... Ne güzel yapmışsın.. Güle güle yiyin ..
Süt için ben de derin dondurucu aldım. O hızla domates sos, fasülye falan da koydum.. Annem buradayken de katmerleri yaptırdım onları da attım ... Iyi oldu. Kv bana da diyordu yaparım ben çocukla nasıl yapacaksın diye.. Büyük görümce lafa söze pek meraklı.. Yaptım valla.. Kv gelince şaşırmış eşim söyledi.
patee geçmiş doğum günün kutlu mutlu olsun canım....
Gunaydın hayırlı cumalar
Doktor kontrolüm vardı. Nihayet banyoya izin çıktı, cocuklar gibi şenim
Oglan saat bası uyandı, pek huzursuzdu. Bu da 6. Ay ayagı heralde. Ne zaman durulacak bu velet. Tüm gün ugrasıyorum. Anne dısında kelime cıkmıyor agzından. Hani "agrım var, uykum kaçtı" gibi basit seyleri söylese, ben de derdini anlayacagımArkadaslar ne zaman konuşuyor bunlar?:)
Haftanın annesi programına denk geliyorum bazen bir de dadı programına. 3-4 yasında cocukların peşinde kaşıkla dolaşan anneleri, o yasa gelip te hala cumle kuramayan kuzuları görüyorum da üzülüyorum. Geneli mi böyle acaba
Canım inşallah kazancınız genişler, borcunuzu kolayca ödersiniz. Alışveriş için de hiç üzülme. Bu dönem cabuk büyüyorlar zaten. Temiz pak olsun, kumaşı zararlı olmasın yeter. Zamanlarının cogu da evde geciyor. Abartmaya hiç gerek yok
İkisi de altta canım. Isıramıyor henüz. Üstte de cıkarsa yandım
Masallah sana...ne kadar yogun bir programın var canım. Hepsini düzene koyup yetişebildigine göre feyz alınacak bir annesin
Maşallah canım. Sen de hamaratmışsın:)
Kapalı grup face teki canım. Davetle alıyorlar. Ben kullanmayı beceremeyip giremeyince atmışlar beni:)
Sinem e selam söyle. ÖzledikArada girsin
anneleri terk etti gitti... babalarıda yani mikrop kardeşim de eşinden önce gitmişti...hapse girmiş sonradan duyduk...
ben bir istihbarat yaptım... geçmişe bakıp...
filoloğum -8 hazira da girmiş
monarosa- beyaz melek- aysunayy ağustosta girmiş en son
plassi -22 haftalık
kartal1126-37 haftalık
berree -7 haftalık
adenizli-26 haftalık hamileler
buket_asude zeynebin annesi bir oğlu daha olacakrı ikizlerinden biri düşmüştü geçen cuma günü girmiş
bakıyorlar sanırım yazacak vakitleri yok galiba...
adam olacak kız işemi başladın
ESMERRR nerdesin
hayırlı cumalar...Gunaydın hayırlı cumalar
Doktor kontrolüm vardı. Nihayet banyoya izin çıktı, cocuklar gibi şenim
Oglan saat bası uyandı, pek huzursuzdu. Bu da 6. Ay ayagı heralde. Ne zaman durulacak bu velet. Tüm gün ugrasıyorum. Anne dısında kelime cıkmıyor agzından. Hani "agrım var, uykum kaçtı" gibi basit seyleri söylese, ben de derdini anlayacagımArkadaslar ne zaman konuşuyor bunlar?:)
Haftanın annesi programına denk geliyorum bazen bir de dadı programına. 3-4 yasında cocukların peşinde kaşıkla dolaşan anneleri, o yasa gelip te hala cumle kuramayan kuzuları görüyorum da üzülüyorum. Geneli mi böyle acaba
hayırlı cumalar...
iyi bari gözün aydın bunalmışsındır su d eğdiremediğin için
anne diyormu kuzucukkkk... maşşşallah
canım çocuğun konuşmasına izin vermeden gak deyince suyunu guk deyince ekmeğini veriyorlar... eliyle işaret ediyor ver diye ama annenin onun tam olarak ne istediğini anlatması için konuşmasını istemesi lazım...çocukta konuşmak ihtiyacı hissetmiyor öyle olunca...sürekli konuşunca çocukta alışıyor konuşmaya... özellikle evde bir çocuk daha varsa daha çabuk konuşuyor...
mesela Kerem maymuna mammam diyorya...sende o öyle söylüyor diye maymuna mammam demiyekmişsin... o zaten maymun demeye çalışıyor ama diyemediği için mammam diyor...görümcemin kızı küçükken suya bubu dermiş anneside su istermisin demiyorda bubu istermisin diyor çocuk senelerdir hala suya bubu diyor...
valla aslında kilotlu çorap sonuçta tayt gibi bence o da kız işi..ama pantalonun altından kabarmasin esortman diye.hem dar şeyler daha sıcak tutar.ayiciklisi da kız işi ama oğlumun karizması gitmesin dedim kız tarafina karşı zaten konusmaya başlayınca kız işi diyecek:)) o zaman
giydirmem gerçi.çok da kalın giydirmeye alistirirsak iyi olmaz hep öyle gider herkes kilolu çorap giyerken ilkokulda annem kat kat giydirirdi beni erkek gibi pantolon giyerim ne üzülürdüm derken hala çok üşürum eteğin altına pantolon giymesem de:))
amin amin...keşke bizimkilerinde başlarında birinden biri olsaydı ya anne si ayad babası daha iyi olacaktı...Allah sizinde yardımcınız olsun...Gel beraber yiyelim şekerim.. Hanaratlıktan değil de iş olsun...gerçi insanın eline gelince de güzel olmuyor değil hani... Hadi gözünaydın.. Yıkan güzelce.. Geçmişler olsun.. Ve aleyküm selam canım iletirim başımla beraber...
Kuzum ne diyim bilemedim.. Rabbim hepinizin yardımcısı olsun.. Güç kuvvet versin.... Çok zor.. Benim kuzen bırakıp gitti ailesini... Allah tan anne çocuklarının başında.. Bilirim bu hali..
dediğin gibi olmuş sanırım gebeliği bekleyip gebe kalamamış arkadaşlarımız...amin inşallah gönüllerindeki gibi olur...canım bende kartal1126 berree adenizli tanımıyorum bunları bunlar bizimle birlikte gebeliği bekleyip kalamayan şuan hamile olanlar mı hayırlısıyla alsınlar bebişlerini kucaklarına inşallah
sen böyle devam edersen bülbül gibi şakır Kerem yakında annesi...hayırlısıylaEvet haklısın canım. Ben cok dikkat ediyorum konuşmama. Her dilin bir melodisi var. Onu alsın diye tonlamama&vurguma cok dikkat ederek konuşuyorum. Üstüne de düşüyorum cabuk konussun diye yalan degil. Aynı şeyi farklı kelimelerle anlatıyorum. Degişik şeyler duysun, kulagı alışsın diye. Bakalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?