2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Canım hayır olsun rüyan... Anma törenin uzun sürmüş

Bu aralar babaya düşüyorlar...

İkinci dişi de çıkmış:):)
1 yaşıa kadar tüm dişleri çıkıyor mu bu kuzuların??

Oy maşallah kereme... Hızlı çıktı.. Bana da arkadaş 15 güne 2. Si gelir diyordu..

Amanın iyi cesaret vallahi ahiretteki haller falan ...
Bizde Odtü'ye gömdük

Hacettepe tıp a gömesim var.. Hala evde... ODTÜ ye almazlar diye vazgeçtik oradan..

Kuzum kusuruma bakma da o kadar konu geçince merak ettim Noldu ki anne ve babaya...

Face te mi.. Hangi grupmuş o..

Sinem bir tatile gitti, sonra kayboldu:)

Priorı görüşüyorum diyordu ama gezmekten buraya vakti kalmıyor ki:)

Dün akşam konuştum sinemle.. Kuzusu oturuyor maşallah.. Evdeki neti kapattırmışlar.. Cepten de zor oluyor, pek giremiyorum dedi..

Hay maşallah.... Ne güzel yapmışsın.. Güle güle yiyin ..

Süt için ben de derin dondurucu aldım. O hızla domates sos, fasülye falan da koydum.. Annem buradayken de katmerleri yaptırdım onları da attım ... Iyi oldu. Kv bana da diyordu yaparım ben çocukla nasıl yapacaksın diye.. Büyük görümce lafa söze pek meraklı.. Yaptım valla.. Kv gelince şaşırmış eşim söyledi.

patee geçmiş doğum günün kutlu mutlu olsun canım....

gunpir

evet ya dün türksat ayarları bozulmuş neyse ki biz eve gidene kadar babam yaptırmıs yoksa tv siz olmuyor

ha evet canım pixes ve filiz nerdeler ya inşallah onlar da bebişleri de iyidir okuyorlarsa yazsınlar lütfen
annem için tebriğine teşekkür ederim canım çok sagol

işimden çok memnunum canım kamudayım çok sagol

snowyy

evet biz arkadaşlarımızı kopmamak adına merak ediyoruz ama onlar ya okuyup yazmıyorlar, ya face teler yada fırsat bulup yazamıyorlar
neyse iyi olsunlar da yazmasınlar

Gunaydın hayırlı cumalar

Doktor kontrolüm vardı. Nihayet banyoya izin çıktı, cocuklar gibi şenim

Oglan saat bası uyandı, pek huzursuzdu. Bu da 6. Ay ayagı heralde. Ne zaman durulacak bu velet. Tüm gün ugrasıyorum. Anne dısında kelime cıkmıyor agzından. Hani "agrım var, uykum kaçtı" gibi basit seyleri söylese, ben de derdini anlayacagım Arkadaslar ne zaman konuşuyor bunlar?:)

Haftanın annesi programına denk geliyorum bazen bir de dadı programına. 3-4 yasında cocukların peşinde kaşıkla dolaşan anneleri, o yasa gelip te hala cumle kuramayan kuzuları görüyorum da üzülüyorum. Geneli mi böyle acaba

Canım inşallah kazancınız genişler, borcunuzu kolayca ödersiniz. Alışveriş için de hiç üzülme. Bu dönem cabuk büyüyorlar zaten. Temiz pak olsun, kumaşı zararlı olmasın yeter. Zamanlarının cogu da evde geciyor. Abartmaya hiç gerek yok

Tesekkur ederiz . Kerem'in disleri de hayirli olsun. Isiriyor mu bari emzirirken . Bizimki sanki kasimak icin yapiyor biraz :)

İkisi de altta canım. Isıramıyor henüz. Üstte de cıkarsa yandım

Masallah sana...ne kadar yogun bir programın var canım. Hepsini düzene koyup yetişebildigine göre feyz alınacak bir annesin

Maşallah canım. Sen de hamaratmışsın:)

Kapalı grup face teki canım. Davetle alıyorlar. Ben kullanmayı beceremeyip giremeyince atmışlar beni:)

Sinem e selam söyle. Özledik Arada girsin

Gel beraber yiyelim şekerim.. Hanaratlıktan değil de iş olsun...gerçi insanın eline gelince de güzel olmuyor değil hani... Hadi gözünaydın.. Yıkan güzelce.. Geçmişler olsun.. Ve aleyküm selam canım iletirim başımla beraber...
anneleri terk etti gitti... babalarıda yani mikrop kardeşim de eşinden önce gitmişti...hapse girmiş sonradan duyduk...

Kuzum ne diyim bilemedim.. Rabbim hepinizin yardımcısı olsun.. Güç kuvvet versin.... Çok zor.. Benim kuzen bırakıp gitti ailesini... Allah tan anne çocuklarının başında.. Bilirim bu hali..

canım bende kartal1126 berree adenizli tanımıyorum bunları bunlar bizimle birlikte gebeliği bekleyip kalamayan şuan hamile olanlar mı hayırlısıyla alsınlar bebişlerini kucaklarına inşallah

patee

maşallah bebişine ne mutlu sana inşallah devamı da olur ve bende kendi kendine benim bebişimin uyudugu günleri görürüm

hayırlı cumalar...
iyi bari gözün aydın bunalmışsındır su d eğdiremediğin için
anne diyormu kuzucukkkk... maşşşallah
canım çocuğun konuşmasına izin vermeden gak deyince suyunu guk deyince ekmeğini veriyorlar... eliyle işaret ediyor ver diye ama annenin onun tam olarak ne istediğini anlatması için konuşmasını istemesi lazım...çocukta konuşmak ihtiyacı hissetmiyor öyle olunca...sürekli konuşunca çocukta alışıyor konuşmaya... özellikle evde bir çocuk daha varsa daha çabuk konuşuyor...
mesela Kerem maymuna mammam diyorya...sende o öyle söylüyor diye maymuna mammam demiyekmişsin... o zaten maymun demeye çalışıyor ama diyemediği için mammam diyor...görümcemin kızı küçükken suya bubu dermiş anneside su istermisin demiyorda bubu istermisin diyor çocuk senelerdir hala suya bubu diyor...ve hala bir şey isterken cümle kurmaz... işaret ederek anlatmaya çalışır...

Evet haklısın canım. Ben cok dikkat ediyorum konuşmama. Her dilin bir melodisi var. Onu alsın diye tonlamama&vurguma cok dikkat ederek konuşuyorum. Üstüne de düşüyorum cabuk konussun diye yalan degil. Aynı şeyi farklı kelimelerle anlatıyorum. Degişik şeyler duysun, kulagı alışsın diye. Bakalım:)

saol canım işimi seviyorum ama tabi oglumu daha çok seviyorum
keşke öyle birşey olsa ama oglumun gelecegi için çalışmam gerek
15000 tl araba dedin ama 40000 borç dedin ev vs mı aldınız da okadar açıldınız canım

amin amin...keşke bizimkilerinde başlarında birinden biri olsaydı ya anne si ayad babası daha iyi olacaktı...Allah sizinde yardımcınız olsun...
hergün nerdeyse sürekli görüşürüz telefonla annemle çocuklarla...annemi kızdırmışlar annemde küsmüş onlara telefonda konuşuyoruz... 2 afacan annemis evindirmek için süpriz yapmışlar barışmak için... küçük yeğen kakasını hala tek başına wc ye yapamıyordu...2 si tuvalete girmişler büyük yeğen küçüğü klozete oturtmuş... zorla kakasını yapmış küçükte...hatta poposunu bile yıkamış... ben telefondan duyuyorum seslerini...'' büyük anneeee sana sürpriz yaptımmm gel bak(elini gösteriyordu heralde) annemde o ellerindeki ne diye bağırıyordu.... '' kakamı yaptım yuvarlak yuvarlak ,kendi başıma popomuda kendim temizledim ''... elleri mok olmuş olacakki annem telefonu kapattı...

canım bende kartal1126 berree adenizli tanımıyorum bunları bunlar bizimle birlikte gebeliği bekleyip kalamayan şuan hamile olanlar mı hayırlısıyla alsınlar bebişlerini kucaklarına inşallah
dediğin gibi olmuş sanırım gebeliği bekleyip gebe kalamamış arkadaşlarımız...amin inşallah gönüllerindeki gibi olur...

sen böyle devam edersen bülbül gibi şakır Kerem yakında annesi...hayırlısıyla

Son düzenleme:
kızlar kehribar diş kolyesi alan kullanan varmı benim oglanin eli sürekli ağzında benide kemiriyo ağrısı ve kaşıntısı var demek ki yanakları falan kızardı kulağını çekiştiriyo arada kolye alsam diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…