2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
baktımda güzelmiş... kolye olarakta sen kullana bilirsin sonra...
çam ağacının bir türünden çıkan reçinenin fosilleşmiş halnden üretiliyormuş...
fiyatları baya pahalı geldi bana ...

Evet fiyatları biraz abartı ama dendiği gibi ağrıyı falan alıyorsa ne ala dediğin gibi sonra bende kullanırım alsam mı bilemedim

bu ara pek bi yoğunum aksi gibi hastayım bide dökülüyorum gecede 2 defa uyanan bebek 4 5 kez uyanır oldu bezler dolup taşıyo atak heralde 2 ekimde ankaraya gidiyorum kısmetse annem bebeğe bakar bende az dinlenirim

kızlar bide bebekleriniz oturuyo mu sanırım desteksiz oturmak şu an mümkün değil ama destekli oturmayı seviyorlar mı benim oğlum hemen kaydiriyo kendini oturmak istemiyo

Evet fiyatları biraz abartı ama dendiği gibi ağrıyı falan alıyorsa ne ala dediğin gibi sonra bende kullanırım alsam mı bilemedim
al istersen canım hatıra olarakta kalır... hem antik roma döneminde bile kullanılıyormuş demekki artı bir faydası var diğer dişliklere göre...ibni sinada ağrı taşı diye t söylüyormuş adını
oğluşun gezmek dolaşmak istiyor demekki oturup napcam anne diyordur...

çok geçmiş olsun canım... iyileşirsin çabucak inşallah...annen yardımcın olur...

Merhaba
Uyku tulumu alabildin mi? Torba seklonde olanlari bazi bebekler sevmiyormus hareketlerini kisitladigi icin. Haftasonu c&a, mothercare vs birkac yere bakmayi dusunuyorum. Bacakli tulum almayi dusunuyorum. Pamuklu... bulursam. Ici elyaf olanlar cok terletiyormus diyorlar

Benimki dişlik vs olan tüm ilgisini kaybetti. Varsa yoksa o parmaklar çignenecek. O yüzden ben diş için baska bir aparat almayı düşünmüyorum canım.
Gecmiş olsun canım.

Bayılıyor oturmaya. Elinden tutup kaldırıyorum. Destek koymuyorum, oyuncagını eline veriyorum. Bazen 2 sn dayanıyor, bazen bırkaç dakika oturuyor

kızlar bide bebekleriniz oturuyo mu sanırım desteksiz oturmak şu an mümkün değil ama destekli oturmayı seviyorlar mı benim oğlum hemen kaydiriyo kendini oturmak istemiyo

Bizim ki de destekli oturmayı sevmiyor geriliyor ya da kendini öne atıyor canım. Bir kaç haftaya kadar oturmaya meraklıydı şimdi istemiyor

bizim yeğenler o elyaflı tulumlar yüzünden çok hasta oldular istersen bebeği içinde çıplak yatır sucuk gibi oluyorlar... bend eince torba gibi olanalrdan alacaktım dün iş çıkışı baktım bulamadım hep ayaklı var... torba gibi olsa uzun süre kullanır ama bu ayaklı tutlumları 1 yaşından sonra giyemez yani boy boy satıldığı için...ama dışarı çıkarırken soğuktan korunması için çok iyi fakat gece yatarken sıkıntı hamam gibi oluyor içi... elyaf olduğu içinde teri emmiyor ve bebek sırılsıklam...ben torbalı olanı almaktanda vazgeçtim dün...bu geçiş dönemlerinde lazım oluyor...evim kombili olsaydı alırdım belki ama merkezi sitem çok sıcak oluyor... üzerinide kontrol ederim sürekli napim...

alırsan hayırlı olsun şimdiden...

Canım o tek parça olanlarla hareket te kısıtlanıyor sanırım. Bacaklarını kaldırıp indiremez&donemezse gazını da cıkaramaz

Canım o tek parça olanlarla hareket te kısıtlanıyor sanırım. Bacaklarını kaldırıp indiremez&donemezse gazını da cıkaramaz
evet canım...zaten benim kız uyurken hiç kımıldamıyor çevirsem uyanıyor..hareketsizlikten gazlı uyanıyor... dün yine çok ağladı neler yapmadım sabah 4 e doğru pıtır pıtır çıkarmaya başladı ancak o zaman uyudu...internettenbaktıklarımda daracık...dediğin gibi kullanamıyacaktım alsaydım zaten ama iyiki bulamamışım...dün kilotlu çorap aldım ela kucağımdaydı poşeti kapı verdi ağzına sokmaya çalışıyor elinden aldım diye abartmıyorum 2 saat ağladı göz yaşı döktü veriyorum bu defa eliyle itiyor...saçlarıda dik dik... annem dik saçlı çocuklar inat olur buda öyle olacak demişti... ay nasıl sinirli bir görsen...göğsümü açıp mememi çıkarana kadar ağla ağla helak oluyor budefa memeyi veriyorum ağzına almıyor itiyor eliyle...

arkadaşlar ağustos annesiyim benim kız kucaktayken hep bi tavanlara perdelere bakma derdinde sizlerde böyle bir durum var mıydı

Amanın, o nasıl bir inat öyle:) Allah yardımcın olsun canım. Benim sıpa birşeyi tutturunca dikkatini hemen baska birşeyle dagıtıyorum. Unutup gidiyor, yok öyle inadı

arkadaşlar ağustos annesiyim benim kız kucaktayken hep bi tavanlara perdelere bakma derdinde sizlerde böyle bir durum var mıydı

Avize hastası canım benimki. Nereye gıtsek önce bir avize kontrolü yapar. Eşim "hayvanlar yönlerini bulmak için yıldızlara bakar, bizim oglan da lambalara" diyor:)

aynı aynı tavan gözü avizede perdelerde...perdelerde pullar var avizede ilgisini çekiyor diye bakıyor diyordum... boş tavana bile bakıyor gözünü dikiyor...bir ara korktum bebeklerin gözünde perde yok diyorlar.. melekleri ve diğer şeylerimi görüyorda bakıyor acaba diye izliyor birde birşeyi takip eder gibi...

eşimde ben senin yeğenleri kınadım Allah ta bana böyle bir evlat verdi diyor... çok inat gözünü yumuyor ağzını kocaman açıp ağlıyor... ne şebeklikler yapıyorum susun diye hemen veriyorum ağlamasın diye ama o göz yumuldumu bir defa açana kadar sicim gibi ağlıyor...kv de de bana hiç böyle yapmıyor sen gelince sana yapıyor diyor...bende intikammı alıyor acaba annesiz kaldığı için ... çünkü görümcemin kızıda aynıydı annesi işten gelince çocukd eğişiyor birden kadının burnundan getirirdi ...

ADAM OLACAK KIZ

nerdesin kız sen?
özlettin kendini gelmiş geçmiş olsun.
benim oğlan oturmayı çok seviyor çok az oturtuyorum ama biraz durup boynu jöle gibi eriyor (bu tanımı bir annemiz yapmıştı kimdi hayırlayamadım) sonrada alıp yatırıyorum tabi bu durumda da ağlamalara geçiyor kuzum

benim kızda avizelere bayılıyor babası yaklaştırınca çığlık atıp gülüyor gittiği yerlerdede önce avizelari inceliyor.

Görüyor tabi senin göremediklerini. Onlar hareket ettikçe gözüyle takip ediyor (iyice korkutayım seni). Dua oku korkunca, gecer hemen

Özlediginden mi yapıyor acaba... Konuşamadıgından duygularını aglayarak ifade ediyor belki...

Ama buny huy edinmemeli canım. Ne yap ne et kır o inadını, ileride çok zorlanırsın...

uyku tulumu ablamlardan kaldı bana annemde pazenden bohça gibi olanlardan dikicek denemek için bende kızın içinde duracağını sanmıyorum kollar yukarda bacaklarını yayıpta yatıyor sıkıldımı hemen tekmeler kıpırdanmalar içinde sıkıştıkça basar yaygarayı.benim kızda kalkmaya çalışıyor ellerinden tutuyorum kalkıp oturunca rahat ediyor yatırmaya çalışıyorum hemen kasıyor kendini yakında kendi kendilerine oturmaya başlarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…