2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
inat kırmak için bir yöntem var ama daha küçük bunun için ...şimdi ne yapabilirim düşünüyorum bulamıyorum...büyüyünce ben kural koyucam ama kv kızım her istediğini yapacağı için benim lafım 2 paralık olacak... hep sığınacağı nazı geçecek insanlar var çevresinde...o yüzden ben kötü anne olucam kızımın gözünde...kızımdan önce kv ye kural koymalıyım...biz bilinçli olmazsak çocuk ne yapsın...
dua okuyorum... 2 gün önce mutfağı toparlıyordum...gözmün önüne sanki bir görüntü geldi 1 saniyelik bir şey...ela uyuyordu yatak odasında...üzerinde siyah birşey eğiliyordu kızımın yani gözümün önüne öyle bir görüntü geldi... tövbe tövbe dedim ...dememle elanın bağırması bir oldu... koştum hemen yanına...gözleri fal taşı gibi açılmış korkmuş yatağa gömülmüş resmen...hemen emzirdim ...okudum emzirirken...eşim ve ailesi pek dinle falan akalası yoktur...yani besmele bile çekmeyi bilemezler dilleri dönmez o derecede...yani yadırgadığımdan değil ama bununda etkisi var diye düşünüyorum....

Sert bir yöntemi kastetmedim gülüm. Sarıl sıkı sıkı, hafif salla seviyorum seni de...benim kuzum kırmızı balık şarkısı ile sakinleşiyor hep. Düştüğü akşam, rontgen çekilirken eşimle ben tutuyorduk. Korktu tabi cocuk aglamaya basladı. İkimiz de basladık kırmızı balık şarkısını söylemeye. Eşim poposunu kıvırıyordu "kıvrıla kıvrıla yüzüyor" derken:)

Ayetel kürsi oku gülüm, eve hiçbir sey giremez. Onlar okusun okumasın önemli degil, sen girerken çıkarken oku. Bebegine oku. Birşey olmaz Allah'ın izniyle...

@Snowyy canım Sinem in selamı var. Uğrarım inşallah dedi..

Oy kıyamam kuzulara ya... Maşallah ama onlara da.. Elleri batsa da anneanneyi mutlu etmek istemişler çok şekerler yaa..

Canım ben kipadan F&F marka tulum aldım.. Torba gibi olanlardan.. Bizim kuzu kollarının örtülmesini hiç istemez öyle olunca koltuk altlarından örtüyorum battaniyesini. Bu seferde sırtı açıkta kalıyordu.. Tulum iyi geldi ama kolsuz. Kışın ne olur bilmiyorum.. Şuan için terleme yapmıyor.. Yatakta dönebiliyor , gerçi biz fırıldak gibiyiz..

Annem halam 5 gün bendeydi.. Bizim oğlanın ağzı kulaklarındaydı.. Bana gelince kıyamet kopuyor, bir mızıklama, bir sinirlenme.. Sabaha kadar başını onlar bekliyor sanki.... Kastı var galiba.. Noluyor dedim bizimkilere.. Eee nazı sana dediler...

şimdi daha çok okurum...Allah korusun yavrularımızı...
ay ne güldüm o haliniz gözümde canlandıda ...röntken çekecek kişide ne gülmüştür...snowyyy yapıyorum o dediklerini... 1 saniye susuyor aynen devam... evin heryerini gezdiriyorum.. benim yaptık larım işe yarıyordurda sarılmak hoplatmak konuşmak şarkı söylemek falan inşallah geri kalan ağlamasıda gazdandır diyorum... bir çocuk elinden alınan şeye bu kadar tepki verirmim her seferinde ....şimdi baktımda çok ağlamaktatan dolayıda çok hava yutuyormuş bebekler ... oda midede birikiyormuş çıkaramayınca bağırsaklarına iniyormuş...böyle inadından ağlarken evirip çevirince kızımı ,geğiriyordu arada...inadından ağlaması hava yutmasına... hava yutmsıda daha çok ağlamasına yol açıyor demekki...

şu kırmızı balık şarkısı bende ezberleyim...

Ben size yürüteç soracaktım hanımlar..

Konu geçti mi kaçırdım mı yoksa...

Alan kullanan var mı ? erkek bebiklerin yumurtladılar için uygun olmadığını duymuştum.. Detaylı araştırma yapamadım henüz konuyla ilgili...

evet moktan sürpriz yapmışlar... annem sonradan nasıl yaptıklarını anlatınca gülmekten konuşamadık...çok tatlılar...hiç bir insan kötü doğmuyor...
doğru nazları bize... bizden aldıkları koku şu..işte bu kokoyu aldığın kadın sen ne yaparsan yap seni sevecek diye beyinlerine bir mesaj gidiyor sanırım...

şimdi bende açtımda dinledim..çok keyifli... ben hep ali babayı söylüyordum..çocuk ondan sıkıldı galiba...

hırsızı

bazen korkuyorlar biz annelere de malum oluyor evet bol bol oku dua bende hep okuyorum bazen işyerimden bile okuyorum oğluma niyeten

üst komşumuz oğlunu yürütece koyarmış hem dolaşsın rahat rahat iş yapayım diye... oğlanın yumurtalıkları şişmiş kocaman... ama hepsinde olmuyordur fakat oğlunun çocuğu olamıyacak belki ilerde demiş doktor..

ALİ BABANIN ÇİFTLİĞİ
Ali babanın bir çiftliği var
Çiftliğinde inekleri var
Möö möö diye bağırır
Çiftliğinde Ali babanın

Çiftliğinde kuzuları var
Mee mee diye bağırır
Çiftliğinde Ali babanın

Çiftliğinde tavukları var
Gıt gıt gıdak gıt gıt gıdak diye bağırır
Çiftliğinde Ali babanın

Çiftliğinde eşekleri var
Ai ai ai ai diye bağırır
Çiftliğinde Ali babanın

Çiftliğinde köpekleri var
Hav hav hav diye bağırır
Çiftliğinde Ali babanın

Çiftliğinde çocukları var
Hah hah hah diye bağırır
Çiftliğinde Ali babanın

bu da böyle uzuyor değilmi

hırsızı

bazen korkuyorlar biz annelere de malum oluyor evet bol bol oku dua bende hep okuyorum bazen işyerimden bile okuyorum oğluma niyeten
canım benim ya...işyerinden bile okuyorsun demek...duana sağlık....malum olmazmı... benm azıcık canım sıkılsa annem hemen arar neyin var diye... ben hisederim anneyim der...

Sağol cnm yanlış duymamışım ben de..

Açıkcası çok emeklemesini istemiyorum ..hoş öyle bir derdi de yok... Egzersiz yapıyoruz oturması için her seferinde ayağa kalkıyor.. P.tesi 6. Ay kontrolümüz var doktorumuzla konuşayım bir de.. O da aynınısöyleyecek sanırım..

kızlar merhaba oğlum kafasını sağa sola sallıyor ara ara acaba bir şey mi var endişenlenmeye başladım

of kötüymüş ozaman yürüteç

Allah kadının yumurtalıklarını vcudunun içinde yaratmış çünkü kadının yumurtalarının belli bir sıcaklıkta korunması lazım... erkeğin yumurtalıklarını vucudun dışında yaratmış...serin serin...:) belli bir ısıdan sonra etkileniyor çünkü..
bu yürüteç ve kanguru ısıyı artırmakla kalmıyor üstelik feci baskı yapıyor apış arasına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…