inat kırmak için bir yöntem var ama daha küçük bunun için ...şimdi ne yapabilirim düşünüyorum bulamıyorum...büyüyünce ben kural koyucam ama kv kızım her istediğini yapacağı için benim lafım 2 paralık olacak... hep sığınacağı nazı geçecek insanlar var çevresinde...o yüzden ben kötü anne olucam kızımın gözünde...kızımdan önce kv ye kural koymalıyım...biz bilinçli olmazsak çocuk ne yapsın...Görüyor tabi senin göremediklerini. Onlar hareket ettikçe gözüyle takip ediyor (iyice korkutayım seni). Dua oku korkunca, gecer hemen
Özlediginden mi yapıyor acaba... Konuşamadıgından duygularını aglayarak ifade ediyor belki...
Ama buny huy edinmemeli canım. Ne yap ne et kır o inadını, ileride çok zorlanırsın...
inat kırmak için bir yöntem var ama daha küçük bunun için ...şimdi ne yapabilirim düşünüyorum bulamıyorum...büyüyünce ben kural koyucam ama kv kızım her istediğini yapacağı için benim lafım 2 paralık olacak... hep sığınacağı nazı geçecek insanlar var çevresinde...o yüzden ben kötü anne olucam kızımın gözünde...kızımdan önce kv ye kural koymalıyım...biz bilinçli olmazsak çocuk ne yapsın...
dua okuyorum... 2 gün önce mutfağı toparlıyordum...gözmün önüne sanki bir görüntü geldi 1 saniyelik bir şey...ela uyuyordu yatak odasında...üzerinde siyah birşey eğiliyordu kızımın yani gözümün önüne öyle bir görüntü geldi... tövbe tövbe dedim ...dememle elanın bağırması bir oldu... koştum hemen yanına...gözleri fal taşı gibi açılmış korkmuş yatağa gömülmüş resmen...hemen emzirdim ...okudum emzirirken...eşim ve ailesi pek dinle falan akalası yoktur...yani besmele bile çekmeyi bilemezler dilleri dönmez o derecede...yani yadırgadığımdan değil ama bununda etkisi var diye düşünüyorum....
amin amin...keşke bizimkilerinde başlarında birinden biri olsaydı ya anne si ayad babası daha iyi olacaktı...Allah sizinde yardımcınız olsun...
hergün nerdeyse sürekli görüşürüz telefonla annemle çocuklarla...annemi kızdırmışlar annemde küsmüş onlara telefonda konuşuyoruz... 2 afacan annemis evindirmek için süpriz yapmışlar barışmak için... küçük yeğen kakasını hala tek başına wc ye yapamıyordu...2 si tuvalete girmişler büyük yeğen küçüğü klozete oturtmuş... zorla kakasını yapmış küçükte...hatta poposunu bile yıkamış... ben telefondan duyuyorum seslerini...'' büyük anneeee sana sürpriz yaptımmm gel bak(elini gösteriyordu heralde) annemde o ellerindeki ne diye bağırıyordu.... '' kakamı yaptım yuvarlak yuvarlak ,kendi başıma popomuda kendim temizledim ''... elleri mok olmuş olacakki annem telefonu kapattı...
dediğin gibi olmuş sanırım gebeliği bekleyip gebe kalamamış arkadaşlarımız...amin inşallah gönüllerindeki gibi olur...
sen böyle devam edersen bülbül gibi şakır Kerem yakında annesi...hayırlısıyla
Merhaba
Uyku tulumu alabildin mi? Torba seklonde olanlari bazi bebekler sevmiyormus hareketlerini kisitladigi icin. Haftasonu c&a, mothercare vs birkac yere bakmayi dusunuyorum. Bacakli tulum almayi dusunuyorum. Pamuklu... bulursam. Ici elyaf olanlar cok terletiyormus diyorlar
bizim yeğenler o elyaflı tulumlar yüzünden çok hasta oldular istersen bebeği içinde çıplak yatır sucuk gibi oluyorlar... bend eince torba gibi olanalrdan alacaktım dün iş çıkışı baktım bulamadım hep ayaklı var... torba gibi olsa uzun süre kullanır ama bu ayaklı tutlumları 1 yaşından sonra giyemez yani boy boy satıldığı için...ama dışarı çıkarırken soğuktan korunması için çok iyi fakat gece yatarken sıkıntı hamam gibi oluyor içi... elyaf olduğu içinde teri emmiyor ve bebek sırılsıklam...ben torbalı olanı almaktanda vazgeçtim dün...bu geçiş dönemlerinde lazım oluyor...evim kombili olsaydı alırdım belki ama merkezi sitem çok sıcak oluyor... üzerinide kontrol ederim sürekli napim...
alırsan hayırlı olsun şimdiden...
eşimde ben senin yeğenleri kınadım Allah ta bana böyle bir evlat verdi diyor... çok inat gözünü yumuyor ağzını kocaman açıp ağlıyor... ne şebeklikler yapıyorum susun diye hemen veriyorum ağlamasın diye ama o göz yumuldumu bir defa açana kadar sicim gibi ağlıyor...kv de de bana hiç böyle yapmıyor sen gelince sana yapıyor diyor...bende intikammı alıyor acaba annesiz kaldığı için ... çünkü görümcemin kızıda aynıydı annesi işten gelince çocukd eğişiyor birden kadının burnundan getirirdi ...
şimdi daha çok okurum...Allah korusun yavrularımızı...Sert bir yöntemi kastetmedim gülüm. Sarıl sıkı sıkı, hafif salla seviyorum seni de...benim kuzum kırmızı balık şarkısı ile sakinleşiyor hep. Düştüğü akşam, rontgen çekilirken eşimle ben tutuyorduk. Korktu tabi cocuk aglamaya basladı. İkimiz de basladık kırmızı balık şarkısını söylemeye. Eşim poposunu kıvırıyordu "kıvrıla kıvrıla yüzüyor" derken:)
Ayetel kürsi oku gülüm, eve hiçbir sey giremez. Onlar okusun okumasın önemli degil, sen girerken çıkarken oku. Bebegine oku. Birşey olmaz Allah'ın izniyle...
evet moktan sürpriz yapmışlar... annem sonradan nasıl yaptıklarını anlatınca gülmekten konuşamadık...çok tatlılar...hiç bir insan kötü doğmuyor...@Snowyy canım Sinem in selamı var. Uğrarım inşallah dedi..
Oy kıyamam kuzulara ya... Maşallah ama onlara da.. Elleri batsa da anneanneyi mutlu etmek istemişlerçok şekerler yaa..
Canım ben kipadan F&F marka tulum aldım.. Torba gibi olanlardan.. Bizim kuzu kollarının örtülmesini hiç istemez öyle olunca koltuk altlarından örtüyorum battaniyesini. Bu seferde sırtı açıkta kalıyordu.. Tulum iyi geldi ama kolsuz. Kışın ne olur bilmiyorum.. Şuan için terleme yapmıyor.. Yatakta dönebiliyor , gerçi biz fırıldak gibiyiz..
Annem halam 5 gün bendeydi.. Bizim oğlanın ağzı kulaklarındaydı.. Bana gelince kıyamet kopuyor, bir mızıklama, bir sinirlenme.. Sabaha kadar başını onlar bekliyor sanki.... Kastı var galiba.. Noluyor dedim bizimkilere.. Eee nazı sana dediler...
şimdi bende açtımda dinledim..çok keyifli... ben hep ali babayı söylüyordum..çocuk ondan sıkıldı galiba...KIRMIZI BALIK
Kırmızı balık gölde,
Kıvrıla kıvrıla yüzüyor.
Balıkçı Hasan geldi,
Oltasını atıyor,
Kırmızı balık dinle;
Sakın yemi yeme,
Balıkçı seni tutacak,
Sepetine atacak,
Pazarlarda satacak.
Kırmızı balık kaç,kaç.
Kırmızı balık kaç,kaç.
Haber Kaynak Adresi: Kırmızı Balık Şarkı Sözü http://www.muzikkitabisarkilari.com/anasayfa/yazigoster/Kirmizi-Balik-Sarki-Sozu#ixzz3DlJECZwL
üst komşumuz oğlunu yürütece koyarmış hem dolaşsın rahat rahat iş yapayım diye... oğlanın yumurtalıkları şişmiş kocaman... ama hepsinde olmuyordur fakat oğlunun çocuğu olamıyacak belki ilerde demiş doktor..Ben size yürüteç soracaktım hanımlar..
Konu geçti mi kaçırdım mı yoksa...
Alan kullanan var mı ? erkek bebiklerin yumurtladılar için uygun olmadığını duymuştum.. Detaylı araştırma yapamadım henüz konuyla ilgili...
canım benim ya...işyerinden bile okuyorsun demek...duana sağlık....malum olmazmı... benm azıcık canım sıkılsa annem hemen arar neyin var diye... ben hisederim anneyim der...hırsızı
bazen korkuyorlar biz annelere de malum oluyor evet bol bol oku dua bende hep okuyorum bazen işyerimden bile okuyorum oğluma niyeten
üst komşumuz oğlunu yürütece koyarmış hem dolaşsın rahat rahat iş yapayım diye... oğlanın yumurtalıkları şişmiş kocaman... ama hepsinde olmuyordur fakat oğlunun çocuğu olamıyacak belki ilerde demiş doktor..
of kötüymüş ozaman yürüteç
Allah kadının yumurtalıklarını vcudunun içinde yaratmış çünkü kadının yumurtalarının belli bir sıcaklıkta korunması lazım... erkeğin yumurtalıklarını vucudun dışında yaratmış...serin serin...:) belli bir ısıdan sonra etkileniyor çünkü..Sağol cnm yanlış duymamışım ben de..
Açıkcası çok emeklemesini istemiyorum ..hoş öyle bir derdi de yok... Egzersiz yapıyoruz oturması için her seferinde ayağa kalkıyor.. P.tesi 6. Ay kontrolümüz var doktorumuzla konuşayım bir de.. O da aynınısöyleyecek sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?