- 28 Mart 2014
- 1.783
- 1.507
- 198
benim kzım uykusu gelince yapıyorsağa sola çeviriyor başınıkızlar merhaba oğlum kafasını sağa sola sallıyor ara ara acaba bir şey mi var endişenlenmeye başladım
şirineye bak...minik tavşan...Allah kolaylık versin canım... benimde kızı sallamaktan sol kolum kireçlenme oldu galiba gırç gurç diye ses çıkıyor yürürken...ağrıyor ...benim kızımda bir küçücük tavşancıkğı bir küçücük durucuk varmış diye söylüyorum onu söylerken mamasını yiyiyor söylemeyince bakıyor ağzıma açmıyor ağzını söyleyince başlıyor yemeye.benim kızım artık ayakta sallanınca uyumuyor sadece kucağımda uyur oldu yoksa kıyameti koparıyor tosun gibi oldu benimde boyun omurlarımın beşinde düzleşme var kucakta salla canım çıkıyor ağrıdan duramıyorum sonra ne yapacağımı şaşırdım
O da aynınısöyleyecek sanırım..
Canım ben almadım yürüteç.. Erkek bebekler için uygun olmadıklarını duymuştum o kadar.. Alan var mı diye merak ettim... Chicco ve kraft ın ilk arabam ve ilkadım ürünleri var.. Onlardan mı alsam acaba diyorum.. Bizim ki illa ayakta duracak.. Onlarla egzersiz yaptırsam mı..Tatlım yürüteç sizinse pipisine gelen yeri yuvarlak kesmeyi denesen ozaman baskı yapmaz :) ben deneyecektim ama bana birisi verdi geri vereceğim :) ama işe yararsa kendim alıp keserim :)
Canancum aktarcım teşekkürşler kutlama için :)
Canancım kasma kendini bu kadar herşey olur , bende kışlık vs almadım alamayacağımda :) bir önceki oturduğum yerdeki komşularım vermişti çocukların ufalanlarını onlara baktım şimdide 3 - 6 aylık var olmuyor giremedi içine 9-12 yada 12-15 aylıkları giyiyor benim sıpa:)
şirineye bak...minik tavşan...Allah kolaylık versin canım... benimde kızı sallamaktan sol kolum kireçlenme oldu galiba gırç gurç diye ses çıkıyor yürürken...ağrıyor ...
bu arada demir ilacı kullanan var mı kan testi 5. ayda yapılacakmış siz ne yaptınız...
Canım doktorumuz 6. Ayda kullanacağız demiri dedi.. Pazartesi başlar sanırım..bu arada demir ilacı kullanan var mı kan testi 5. ayda yapılacakmış siz ne yaptınız...
Canım ben almadım yürüteç.. Erkek bebekler için uygun olmadıklarını duymuştum o kadar.. Alan var mı diye merak ettim... Chicco ve kraft ın ilk arabam ve ilkadım ürünleri var.. Onlardan mı alsam acaba diyorum.. Bizim ki illa ayakta duracak.. Onlarla egzersiz yaptırsam mı..
hiç sevmediğim huy inat... başa çıkarım inşallah...sen ne yaptın canım bu arada...nasıl gidiyor mama ..sorun çıakrıyormu bebeğin...herkese selamlar ... piori bende yürütecin bacaklara zararlı olduğunu yürüme bozukluklarına sebeb olduğunu okumuştum...snowyy geçmiş olsun şimdiden saatler olsun maşallah kereme ağrısız çıkardı dişleri...hırsızı kızın inşallah çabuk atlatır bu dönemi bizde kırmızı balık ve küçük kurbağa hastasıyız eğer işe yaramıyorsa parmak oyunları işe yarar gibime geliyor örümcek adam oyununa hasta benim kuzum:)Esmer yok dediğiniz gibi hayatı mutluluğa doğru sürükleniyordur inşallah....
korse aldım ama boydan almıştım dediğin gibi biraz kilo verdim o dönemde ama askılı ve paçalı...giy çıkar işkence gibi...üşeniyorum giymeye...sadece bele takılandan yoktu baktığım yerlede...medikalde satılıyor dediler...Tatlım korse al destekli ben kullanıyorum çok işe yaradı , bahaneyle göbeğimde gider belki , çünkü çok ter oluyor korsenin altı :))
5.ayda dokturumuz başlattı 8 damla boy ve kilosuna göre ben doğumdan beri 2 adete çıkardı doktor kan ilacımı ve b vitaminini 6 ayda benim tahlilim varbu arada demir ilacı kullanan var mı kan testi 5. ayda yapılacakmış siz ne yaptınız...
ben onlarada baktım dün... tekerlekleri sabitlenip yükseltilip alçaltılan vardı yerde ve masnın boyuna göre ayarlıyabiliyorsun...kraft ın bak istersen internetten...diğerlerinin fiyatları daha uygundu sabit olanalrın...ama ben alırsam tekerleki alıcammama sandalyesi alan var mı tekerlekli mi tekerleksiz mi kullanışlı olur acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?