evet cnm haptan. çünkü bir kısmı geri akar, telaşlanacak bişi yok. hayırlı bir gebelik dilerim...
Kizlar gunaydin.Sabah camasirim az az iki yere islanmis.ayni idrar yogunlugunda cok sivi yani.rengi yokgibi.progestan kullaniyorum alttan acaba ondan mi bilemedim.yarim saat sonra falanda tekrar sileyim bakayim dedim.bu sefer kremsi geldi azicik.artik heralde o haptan cikandir.telaslanmicam diyorum ama elde degil.
Arkadaşlar aramızda çift rahim var mı????
Bizim bi akrabada vardi sormadan sezaryendeyken almislar bir rahimini. Yari sakat kaldi. Dava acildi doktora filan.
canim hep akiyordu zaten hap ama bu sefer su gibi olunca basta korkttum.pinpiriklenmicem.hayirlisi deyip bekleyecegim bu sefer:18:
doğum yaptı yani. ya ben çok kokuyorum. doktorlar yatış veriyor hep.. ilk gebeliğim ama çok uzun zaman sonra kendiliğinden oldu. araştırma hastanesine gidiyorum doktorlar bu konuda bilinçli. ben günümü dolduramıcam diye endişeleniyorum
bu arada cnm düşük tehdidinin nedeni nedir? ben de kullanıyorum ama ağızdan alıyorum ben
bende aranıza yeni katıldım. aranıza alırsanız çok mutlu olurum
yaş 30
sat 8 temmuz
ankara
bdt 17 nisan
henüz 9 haftalık daha çok var. henüz düşük riskini atlatamadık. gecen c.tesi musluktan akar gibi kanama oldu. basarısız düşük tesebbusu dediler. çok zor geciyor. evet evde yatıyorum. nereye kadar ytıcam bilmiyorum.Yatis verip tedbir aliyorlar uzulme. Nekadar var doguma. O eski olay oglu okula gidiyor bemim dedigim.
Merhaba gunaydin herkese Allah bebegini saglikla kucağına almayi nasıp etsin bende ankaradayim hangi doktora gidiyorsun hala doktor konusunda kafan karisik da
henüz 9 haftalık daha çok var. henüz düşük riskini atlatamadık. gecen c.tesi musluktan akar gibi kanama oldu. basarısız düşük tesebbusu dediler. çok zor geciyor. evet evde yatıyorum. nereye kadar ytıcam bilmiyorum.
arkadaşlar sizden bir ricam olcak. ben özel mesaj gönderemiyorum. sitede esilam57 nickli bir bayan da çift rahim ve gebeymiş. bir süredir mesaj da göndermemiş. bir aksilik mi oldu çok merak ettim. rica etsem benim adıma özel mesaj gönderebilir misiniz?
He yenisin anladim. Sen de nisan annesisin o zaman pardon. Bana da evde yatacaksin tencere bile kaldirmiycaksin dedi. O kadar dusunme bisey olmaz Allah in izniyle... 12 hafta bittikten sonra bence sende rahatliycaksin... ben de 12. Haftayi bekliyorum...
Nisan annesi mi o da
içimi rahatlattın cnm sağol. gerçi benim rahim anormalliğim yüzünden düşük riskimden sonra erken doğum riskim başlıcakmış(
hayırlısı ile atlatırım inş. hamilelerin duası kabul olurmuş, dualarınızı eksik etmeyin lütfen
hayır cnm mart annesi.
Bizim kadar rahat olmazsin belki ama o bebegin yasayacak gunu varsa hicbir sey olmaz boyle dusun. Dua ederim ben kendi adima. Saglikla kucagina alirsin ins. He sen mart annesisinins martta tam zamaninda dogar minik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?