2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Alttan aliyorsun sanirim

Bizim bi akrabada vardi sormadan sezaryendeyken almislar bir rahimini. Yari sakat kaldi. Dava acildi doktora filan.

doğum yaptı yani. ya ben çok kokuyorum. doktorlar yatış veriyor hep.. ilk gebeliğim ama çok uzun zaman sonra kendiliğinden oldu. araştırma hastanesine gidiyorum doktorlar bu konuda bilinçli. ben günümü dolduramıcam diye endişeleniyorum

Günaydın anneler.bizde her şey yolunda çok şükür.bulantı için hap vetdi doktor şimdi lık iyiyim sizlere kolayı gelsin.

Yatis verip tedbir aliyorlar uzulme. Nekadar var doguma. O eski olay oglu okula gidiyor bemim dedigim.

Yatis verip tedbir aliyorlar uzulme. Nekadar var doguma. O eski olay oglu okula gidiyor bemim dedigim.
henüz 9 haftalık daha çok var. henüz düşük riskini atlatamadık. gecen c.tesi musluktan akar gibi kanama oldu. basarısız düşük tesebbusu dediler. çok zor geciyor. evet evde yatıyorum. nereye kadar ytıcam bilmiyorum.

Merhaba gunaydin herkese Allah bebegini saglikla kucağına almayi nasıp etsin bende ankaradayim hangi doktora gidiyorsun hala doktor konusunda kafan karisik da

canım ben zekai tahire gidiyorum. çift rahim var bende o yuzden baska hastane secme sansım yok. özele gitmeyi tercih ederdim ama zekai tahirdeki doktorlar gercekten uzman. özellikle riskli gebelik olunca alternatif 2 tane zaten. hayırlı hamilelik dilerim. rabbim kucağına almaı da nasip etsin inş...

arkadaşlar sizden bir ricam olcak. ben özel mesaj gönderemiyorum. sitede esilam57 nickli bir bayan da çift rahim ve gebeymiş. bir süredir mesaj da göndermemiş. bir aksilik mi oldu çok merak ettim. rica etsem benim adıma özel mesaj gönderebilir misiniz?

He yenisin anladim. Sen de nisan annesisin o zaman pardon. Bana da evde yatacaksin tencere bile kaldirmiycaksin dedi. O kadar dusunme bisey olmaz Allah in izniyle... 12 hafta bittikten sonra bence sende rahatliycaksin... ben de 12. Haftayi bekliyorum...

Nisan annesi mi o da

içimi rahatlattın cnm sağol. gerçi benim rahim anormalliğim yüzünden düşük riskimden sonra erken doğum riskim başlıcakmış (
hayırlısı ile atlatırım inş. hamilelerin duası kabul olurmuş, dualarınızı eksik etmeyin lütfen

Bizim kadar rahat olmazsin belki ama o bebegin yasayacak gunu varsa hicbir sey olmaz boyle dusun. Dua ederim ben kendi adima. Saglikla kucagina alirsin ins. He sen mart annesisin ins martta tam zamaninda dogar minik

Bizim kadar rahat olmazsin belki ama o bebegin yasayacak gunu varsa hicbir sey olmaz boyle dusun. Dua ederim ben kendi adima. Saglikla kucagina alirsin ins. He sen mart annesisin ins martta tam zamaninda dogar minik

yok ben nisan annesiyim. esilam57 mart annesi. hani özel mesaj göndermenizi rica ettiğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…