2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Daha saglıklı olur canım. Tutunup kalkmaya baslarsa ben de kullanacagım. Herkes yürütec al diyor. İzah edemiyorum sorunlu oldugunu. Hani kime ne olmuş, herkes kullanmış

O izah meselesine hiç girmeyelim.. Ben artık kestirip atıyorum.. Açıklamayı eşime yapıyorum mantığını oturtsun diye.. Bu alanda çok bilgi sahibi değil.. Takip edemiyor herşeyi .. Ben anlattıkça o da merak edip araştırıyor.. Çevresine karşı kurtarıyor beni..

mama sandalyesi alan var mı tekerlekli mi tekerleksiz mi kullanışlı olur acaba

Canım chicco polly aldım ben. Tekerlekleri var.. Sağlam beğendim.. Bizim oğlan fazla hareketli olduğundan bu ürünü tercih ettik . O da sevdi sağolsun.. Kısa kısa oturma alıştırması yapıyoruz... Bu arada tekerlek sadece arka ayaklarda var..

Canım orsa marka eczaneden aldım ben , sadece sırta gelen yerde kalın plastik destek var

benim o :)

kızlar benim ufaklık bi oyun yapıyo yememek için zor tutuyorum kendimi...ismini soyluyorum yanaklarını şişirip kaşları indirip bi bakış atıyo..ayy korktum diyince gülüyo nasıl...sonra tekrer ismini soyliyice tekrar bakış atıyo...nasıl öğrendi nasıl yapıyo şaştım..abilerinin böyle bu ayda bi oyunu yoktu..gülmkten oldum..on kere soyledim onkeresindede yaptı...sonra sinirlendi çenemi ısırdı..dişimiz yok hnüz...destekli oturuyo...yatmak hiç istemiyo..kısa süreli örümceğede koyuyorum çokseviyo..en fzla 10 dakika ama...

benim bile yiyesim geldi okuyunca.biz de ce ee yapınca gülüyor kahkaha atarak.hayattaki en özel ses çocuklarımızın kahkahası..

of kötüymüş ozaman yürüteç
Canim hem erkrk bebekler icin yumurtalik sorunu var hem de tembellestiriyor bence bebekleri yurumesini grciktiriyor diye dusunuyorum. Yurutecteyken caba sarfetmedenbistedigi yere gidiyor ama yurutecsiz gitmek zor gelebilir alistiktan sonrs zira yegenlerimde oyle oldu dolayisiyla ben kullanmayi dusunmuyorum. Druma sormadim ama arkadasin doktoru da sakincali bulmustu

şirineye bak...minik tavşan...Allah kolaylık versin canım... benimde kızı sallamaktan sol kolum kireçlenme oldu galiba gırç gurç diye ses çıkıyor yürürken...ağrıyor ...
Benim belim cok agriyor ozellikle bu hafta kalcama vurmaya basladi agri, seke seke yuruyorum. Kv ikimizi toplasan bi adam etmez diye dalga gecmeye baslladi:) ikimizi de hasat etti minik tosunum

İyi geceler herkese,

Kızım çok öksürdü bugün,sanırım diş yüzünden artan salyaları genzine kaçıyor,öksürüp çıkartıyor.yani inşallah ondandır da hasta değildir.yarın kontrol var,sorucam bakalım.

Gece uykuları hala aynı,saat başı,2 saatte bir ya da bu öksürme yüzünden habire uyanıyor.ben de çok yorgunum,boğazlarım şiş.2 gündür bir yanıyorum,bir üşüyorum,yarın ben de dr gidicem.uykusuzluktan güçsüz düştüm heralde.ne güzel eskiden gecede 1 kere uyanırdı.

Yürüteç konusu konuşulmuş,bende de muamma,bana abimlerden gelicek ama istemiyorum da,ayakları ayrık oraya oturmasının yararı var mı bilmem.bende bir araştırayım.

iyiyiz hırsızı ama biran önce bitse de emzirsem diye bekliyorum gece sağmak zor oluyor
az kaldı bak kaç gün geçti...sıkıntı oldu sana ama aklın rahat canım benim...

Canım orsa marka eczaneden aldım ben , sadece sırta gelen yerde kalın plastik destek var
aslında sırtımı dik tutabilmek için iyi bir korseymiş...aşırı kulunç var sırtımda öldürüyor beni...güle güle kullan...

Günaydın herkese..

Şu havalar sonunda hasta etti beni..

Umarım kızıma geçmez. Çok halsizim.

Gunaydın keyifli hafta sonları

Masallah kuzuna, op yerime

Benim belim cok agriyor ozellikle bu hafta kalcama vurmaya basladi agri, seke seke yuruyorum. Kv ikimizi toplasan bi adam etmez diye dalga gecmeye baslladi:) ikimizi de hasat etti minik tosunum

Benim de her yerim agrıyor. Cocugu 18 yasında yapmak lazım. Yaslandıkça vucut kaldırmıyor:)

Cok gecmiş olsun canım. Bizim hanede de var bir huzursuz kuş. Uslanırlar inşallah

Günaydın güzel anneler

Dün hayatımın en kötü günlerinden birini yaşadım.Benim cimcime kaşla göz arasında yataktan düştü.Yatağın ortasından üstelik yanında yastık varken saniyeler içinde nasıl becerdi hala aklım almıyor.Ama onu yerde görünce içimde bir şeyler koptu sanki ben ondan daha çok ağladım.Hastaneye gittik doktor genel muayenede %90 bir şey yok dedi.Ama kesin tanı için tomografi gerek fakat bebek çok küçük bu kadar yüksek radyasyonu ben önermem dedi.İsterseniz 4 saat takibini yapın bir şey olursa hemen gelin dedi.Benimde içim elvermedi o kadar yüksek radyasyon almasına Allah'a emanet dedim bol bol okudum elimden başka birşey gelmedi.Çok şükür 24 saati atlattık ama ömrümden bir 10 yıl gitti.Siz siz olun yanındayken bile kenarları açık yüksek bir yere koymayın hala şokundayım olayın onu yüz üstü yerde yatarken görünce anneliğin ne demek olduğunu daha iyi anladım içim aktı gitti sanki.Neyseki çok yüksek bir yerden düşmemesi ve halının kalın olması kurtardı biraz bir tek alnını yatağın tahtası sıyırmış.Hala kendimi suçluyorum nasıl böyle bir gaflette bulundum diye.Allah'ım kazadan beladan,hastalıktan kötü insanlardan korusun onları.Amin

Jenny çok geçmiş olsun kuzuna allah korumuş bak birşeyi yok şükür ... tırstım bende bebişle beraber yatıyorum hala ve hala yatak almadım bakayım biran önce bari ..

Snowyycim katılıyorum cnm 18 de yapmak lazımmış :) işte ozaman 3 lerdim ben kesin :)

Seldursel geçmiş olsun cnm

Hırsızı canım çok rahat ediyorum ben rahatsızda etmiyor diğer giyilenler gibi ... Bi bak dene bence :)

Simca umarım kuzunun birşeyi yoktur ...

Canancım neler yapmışsın öyle ellerine sağlık , yakın olsaydık tatmaya gelecektim pekmezi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…