Daha saglıklı olur canım. Tutunup kalkmaya baslarsa ben de kullanacagım. Herkes yürütec al diyor. İzah edemiyorum sorunlu oldugunu. Hani kime ne olmuş, herkes kullanmış
mama sandalyesi alan var mı tekerlekli mi tekerleksiz mi kullanışlı olur acaba
bu arada demir ilacı kullanan var mı kan testi 5. ayda yapılacakmış siz ne yaptınız...
hiç sevmediğim huy inat... başa çıkarım inşallah...sen ne yaptın canım bu arada...nasıl gidiyor mama ..sorun çıakrıyormu bebeğin...
korse aldım ama boydan almıştım dediğin gibi biraz kilo verdim o dönemde ama askılı ve paçalı...giy çıkar işkence gibi...üşeniyorum giymeye...sadece bele takılandan yoktu baktığım yerlede...medikalde satılıyor dediler...
Ben kullanıyorum. Kilo başına bir damla verdi doktor.bu arada demir ilacı kullanan var mı kan testi 5. ayda yapılacakmış siz ne yaptınız...
benim o :)ADAM OLACAK KIZ
nerdesin kız sen?
özlettin kendini gelmiş geçmiş olsun.
benim oğlan oturmayı çok seviyor çok az oturtuyorum ama biraz durup boynu jöle gibi eriyor (bu tanımı bir annemiz yapmıştı kimdi hayırlayamadım) sonrada alıp yatırıyorum tabi bu durumda da ağlamalara geçiyor kuzum
teşekkür ederim cevabın için.Allah hepimize evlatlarımızla beraber hayırlı sağlıklı ömür verin inşallahbenim kızda avizelere bayılıyor babası yaklaştırınca çığlık atıp gülüyor gittiği yerlerdede önce avizelari inceliyor.
senin de hayırlı olsun inşallah canım.teşekkür ederim cevap içinbebeğin hayırlı olsun canım vardı benimkinde hala var
Canim hem erkrk bebekler icin yumurtalik sorunu var hem de tembellestiriyor bence bebekleri yurumesini grciktiriyor diye dusunuyorum. Yurutecteyken caba sarfetmedenbistedigi yere gidiyor ama yurutecsiz gitmek zor gelebilir alistiktan sonrs zira yegenlerimde oyle oldu dolayisiyla ben kullanmayi dusunmuyorum. Druma sormadim ama arkadasin doktoru da sakincali bulmustuof kötüymüş ozaman yürüteç
Benim belim cok agriyor ozellikle bu hafta kalcama vurmaya basladi agri, seke seke yuruyorum. Kv ikimizi toplasan bi adam etmez diye dalga gecmeye baslladi:) ikimizi de hasat etti minik tosunumşirineye bak...minik tavşan...Allah kolaylık versin canım... benimde kızı sallamaktan sol kolum kireçlenme oldu galiba gırç gurç diye ses çıkıyor yürürken...ağrıyor ...
az kaldı bak kaç gün geçti...sıkıntı oldu sana ama aklın rahat canım benim...iyiyiz hırsızı ama biran önce bitse de emzirsem diye bekliyorum gece sağmak zor oluyor
aslında sırtımı dik tutabilmek için iyi bir korseymiş...aşırı kulunç var sırtımda öldürüyor beni...güle güle kullan...Canım orsa marka eczaneden aldım ben , sadece sırta gelen yerde kalın plastik destek var
kızlar benim ufaklık bi oyun yapıyo yememek için zor tutuyorum kendimi...ismini soyluyorum yanaklarını şişirip kaşları indirip bi bakış atıyo..ayy korktum diyince gülüyo nasıl...sonra tekrer ismini soyliyice tekrar bakış atıyo...nasıl öğrendi nasıl yapıyo şaştım..abilerinin böyle bu ayda bi oyunu yoktu..gülmkten oldum..on kere soyledim onkeresindede yaptı...sonra sinirlendi çenemi ısırdı..dişimiz yok hnüz...destekli oturuyo...yatmak hiç istemiyo..kısa süreli örümceğede koyuyorum çokseviyo..en fzla 10 dakika ama...
Benim belim cok agriyor ozellikle bu hafta kalcama vurmaya basladi agri, seke seke yuruyorum. Kv ikimizi toplasan bi adam etmez diye dalga gecmeye baslladi:) ikimizi de hasat etti minik tosunum
İyi geceler herkese,
Kızım çok öksürdü bugün,sanırım diş yüzünden artan salyaları genzine kaçıyor,öksürüp çıkartıyor.yani inşallah ondandır da hasta değildir.yarın kontrol var,sorucam bakalım.
Gece uykuları hala aynı,saat başı,2 saatte bir ya da bu öksürme yüzünden habire uyanıyor.ben de çok yorgunum,boğazlarım şiş.2 gündür bir yanıyorum,bir üşüyorum,yarın ben de dr gidicem.uykusuzluktan güçsüz düştüm heralde.ne güzel eskiden gecede 1 kere uyanırdı.
Yürüteç konusu konuşulmuş,bende de muamma,bana abimlerden gelicek ama istemiyorum da,ayakları ayrık oraya oturmasının yararı var mı bilmem.bende bir araştırayım.
Günaydın herkese..
Şu havalar sonunda hasta etti beni..
Umarım kızıma geçmez. Çok halsizim.
canim bize 4.ayda yaptilar kan degeri iyi cikti yinede kullan dediler birkac kere kullandim begenmedi kuzum kanda iti cikinca kullanmiyorum simdi.bu arada demir ilacı kullanan var mı kan testi 5. ayda yapılacakmış siz ne yaptınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?