Günaydın hatunlar ve bidiklari..
geçmişi okuyamadim nasılsınız bakalım hersey yolunda mı?
Günaydın güzel anneler
Dün hayatımın en kötü günlerinden birini yaşadım.Benim cimcime kaşla göz arasında yataktan düştü.Yatağın ortasından üstelik yanında yastık varken saniyeler içinde nasıl becerdi hala aklım almıyor.Ama onu yerde görünce içimde bir şeyler koptu sanki ben ondan daha çok ağladım.Hastaneye gittik doktor genel muayenede %90 bir şey yok dedi.Ama kesin tanı için tomografi gerek fakat bebek çok küçük bu kadar yüksek radyasyonu ben önermem dedi.İsterseniz 4 saat takibini yapın bir şey olursa hemen gelin dedi.Benimde içim elvermedi o kadar yüksek radyasyon almasına Allah'a emanet dedim bol bol okudum elimden başka birşey gelmedi.Çok şükür 24 saati atlattık ama ömrümden bir 10 yıl gitti.Siz siz olun yanındayken bile kenarları açık yüksek bir yere koymayın hala şokundayım olayın onu yüz üstü yerde yatarken görünce anneliğin ne demek olduğunu daha iyi anladım içim aktı gitti sanki.Neyseki çok yüksek bir yerden düşmemesi ve halının kalın olması kurtardı biraz bir tek alnını yatağın tahtası sıyırmış.Hala kendimi suçluyorum nasıl böyle bir gaflette bulundum diye.Allah'ım kazadan beladan,hastalıktan kötü insanlardan korusun onları.Amin
çok geçmiş olsun canım...Allah korumuş...bir daha yaşatmasın inşallah...Günaydın güzel anneler
Dün hayatımın en kötü günlerinden birini yaşadım.Benim cimcime kaşla göz arasında yataktan düştü.Yatağın ortasından üstelik yanında yastık varken saniyeler içinde nasıl becerdi hala aklım almıyor.Ama onu yerde görünce içimde bir şeyler koptu sanki ben ondan daha çok ağladım.Hastaneye gittik doktor genel muayenede %90 bir şey yok dedi.Ama kesin tanı için tomografi gerek fakat bebek çok küçük bu kadar yüksek radyasyonu ben önermem dedi.İsterseniz 4 saat takibini yapın bir şey olursa hemen gelin dedi.Benimde içim elvermedi o kadar yüksek radyasyon almasına Allah'a emanet dedim bol bol okudum elimden başka birşey gelmedi.Çok şükür 24 saati atlattık ama ömrümden bir 10 yıl gitti.Siz siz olun yanındayken bile kenarları açık yüksek bir yere koymayın hala şokundayım olayın onu yüz üstü yerde yatarken görünce anneliğin ne demek olduğunu daha iyi anladım içim aktı gitti sanki.Neyseki çok yüksek bir yerden düşmemesi ve halının kalın olması kurtardı biraz bir tek alnını yatağın tahtası sıyırmış.Hala kendimi suçluyorum nasıl böyle bir gaflette bulundum diye.Allah'ım kazadan beladan,hastalıktan kötü insanlardan korusun onları.Amin
canım benim kızında 2 beşiği var ama gece yanında benimle uyuyor dönmüyor diye rahat yatıyorum ama beşiğe koyuncada 15 dakika zor uyuyor alıştı yani yanımıza bu minikler... bulursam bakayım canım korseye ... karnım midem kocaman hamile gibi şişti bu gün çok ağrım var gaz doldum yine...Jenny çok geçmiş olsun kuzuna allah korumuş bak birşeyi yok şükür ... tırstım bende bebişle beraber yatıyorum halave hala yatak almadım bakayım biran önce bari ..
Snowyycim katılıyorum cnm 18 de yapmak lazımmış :) işte ozaman 3 lerdim ben kesin :)
Seldursel geçmiş olsun cnm
Hırsızı canım çok rahat ediyorum ben rahatsızda etmiyor diğer giyilenler gibi ... Bi bak dene bence :)
Simca umarım kuzunun birşeyi yoktur ...
Canancım neler yapmışsın öyle ellerine sağlık , yakın olsaydık tatmaya gelecektim pekmezi
nerelerdesin yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat :)Günaydın hatunlar ve bidiklari..
geçmişi okuyamadim nasılsınız bakalım hersey yolunda mı?
Golge cicegi nasılsın gülüm?
Kubizm de yok bayadır...interneti mi sorunlu acaba...
Hos geldin canım. İyiyiz şükür, sende ne var ne yok?
Cok gecmiş olsun canım. Aynu şeyi yaşadıgım için çok iyi anlıyorum seni. Saniyelik olup bitiyor. Rabbim esirgesin kuzuları. İyi şimdi degil mi?
Çok şükür iyi canım ama ben hala şoktayım hep gözümün önünde o an birde gözündeki o damlacıklar miniciğimin o ağladı ben ondan çok ağladım
Günaydın güzel anneler
Günaydın herkese..
Şu havalar sonunda hasta etti beni..
Umarım kızıma geçmez. Çok halsizim.
Günaydın güzel anneler
sanada bebişinede çok geçmiş olsun canım...çabucak geçer inşallah. benimde bağdemciğim olmadığı için sürekli faranjitim var hiç geçmeyecek dedi doktor... alıştım ben artık...ilacın dışındaki alternatif yöntem işe yarar inşallah...Selam güzel anneler,
Doktordan geldik kızımla,ben de doktora gittim,kızım da gitti.ben faranjit olmuşum tahmin ettiğim gibi.antibiyotik,parol,öksürük şurubu yazdı,çok etkili ilaçlar yazamıycam emzirdiğin için dedi.antibiyotik bebeğe dokunmaz dedi.ama içime sinmedi,almadım.eşimin ailece gittikleri süper bir doktor var,bitkisel tedaviler söyler genelde,manevi yönü çok güçlüdür.o demiş ki,kolonya ve aspirini (7,8 tane)kırıp,ezsin,karıştırsın,boynuna,boynun aşağısına ve sırtına doğru sürsün,yakıcak,terleticek,rahatlıycak demiş. 1,5 saat sonra tekrar yapsın,1 kereyle bırakmasın demiş.şimdi onu yaptım,baya yakıyo bakalım geçicek mi.
Kızımın doktoru da üst solunum yolu enfeksiyonu dedi.benden de geçmiş olabilirmiş,kendi de kapmış olabilirmiş.eve geldiğimizden beri arttı öksürmesi kuzumun
Ona da öksürük için şurup yazdı,kan ilacına başlattı.300 gr almış,boyu 3 cm daha uzamış.ek gıdayı sordum,meyve sularına,yoğurt ve suya başlayabilirsin dedi.bir kitapçık verdi.fotoğraflarını da yükliyim isterseniz.rotavirüs 2.doz yapıcaktı,çarşamba tekrar gelin,bakalım hastalığı geçmiş mi,öyle yapalım dedi.
Yürüteci sordum,direk hayır önermem dedi,1 yaşında falan belki dedi ama ev kazaları da çok oluyor,ben önermem dedi.yürüyüş bozukluğu oluyomuş öyle mi dedim,valla direk hayır kullanmayın dedi.
Çok geçmiş olsun canım
Off Allah korumuş,çok geçmiş olsun,bir daha olmasın inşallah
Sanirim ben de hasta oldum.bursa biranda soğudu.inşallah bebekleri mize geçmez .ihlamur içtim .daha sik içmek lazim .hapsuruyorum gozkerim aciyor.kolay atlatirz insllh.Günaydın herkese..
Şu havalar sonunda hasta etti beni..
Umarım kızıma geçmez. Çok halsizim.
İkinize de gecmiş olsun canım. Kuzuna masallah bu arada, uzun olacak deseneSelam güzel anneler,
Doktordan geldik kızımla,ben de doktora gittim,kızım da gitti.ben faranjit olmuşum tahmin ettiğim gibi.antibiyotik,parol,öksürük şurubu yazdı,çok etkili ilaçlar yazamıycam emzirdiğin için dedi.antibiyotik bebeğe dokunmaz dedi.ama içime sinmedi,almadım.eşimin ailece gittikleri süper bir doktor var,bitkisel tedaviler söyler genelde,manevi yönü çok güçlüdür.o demiş ki,kolonya ve aspirini (7,8 tane)kırıp,ezsin,karıştırsın,boynuna,boynun aşağısına ve sırtına doğru sürsün,yakıcak,terleticek,rahatlıycak demiş. 1,5 saat sonra tekrar yapsın,1 kereyle bırakmasın demiş.şimdi onu yaptım,baya yakıyo bakalım geçicek mi.
Kızımın doktoru da üst solunum yolu enfeksiyonu dedi.benden de geçmiş olabilirmiş,kendi de kapmış olabilirmiş.eve geldiğimizden beri arttı öksürmesi kuzumun
Ona da öksürük için şurup yazdı,kan ilacına başlattı.300 gr almış,boyu 3 cm daha uzamış.ek gıdayı sordum,meyve sularına,yoğurt ve suya başlayabilirsin dedi.bir kitapçık verdi.fotoğraflarını da yükliyim isterseniz.rotavirüs 2.doz yapıcaktı,çarşamba tekrar gelin,bakalım hastalığı geçmiş mi,öyle yapalım dedi.
Yürüteci sordum,direk hayır önermem dedi,1 yaşında falan belki dedi ama ev kazaları da çok oluyor,ben önermem dedi.yürüyüş bozukluğu oluyomuş öyle mi dedim,valla direk hayır kullanmayın dedi.
Çok geçmiş olsun canım
Sanirim ben de hasta oldum.bursa biranda soğudu.inşallah bebekleri mize geçmez .ihlamur içtim .daha sik içmek lazim .hapsuruyorum gozkerim aciyor.kolay atlatirz insllh.
Ben a101 e gelmisti almistim.20tl ydi.hava geçiriyor .çok ta güzel sariyor.onun sayesinde çok güzel toparlandıgelirse alin derim.ben cçokmemnun kaldim.eski haline getiriyor .cçok siki tutmasi ise yaradi.gerçi şuan oburluktan biraz cikti ama olsun zayiflarizCanım orsa marka eczaneden aldım ben , sadece sırta gelen yerde kalın plastik destek var
Canım çok geçmiş olsun...dikkat et kendine..sulardan dolayı hastaneler hasta doldu burada...Sanirim ben de hasta oldum.bursa biranda soğudu.inşallah bebekleri mize geçmez .ihlamur içtim .daha sik içmek lazim .hapsuruyorum gozkerim aciyor.kolay atlatirz insllh.
bana bir denk gelmiyor yaa... gündüz geliyor akşama kadar alan alıyor kalmıyor birşey...Ben a101 e gelmisti almistim.20tl ydi.hava geçiriyor .çok ta güzel sariyor.onun sayesinde çok güzel toparlandıgelirse alin derim.ben cçokmemnun kaldim.eski haline getiriyor .cçok siki tutmasi ise yaradi.gerçi şuan oburluktan biraz cikti ama olsun zayiflariz
sabah kalın giyiyorum yağmur var diye akşama doğru ısınıyo...sıcak diye ince giyiniyorum hava bozuyor tir tir titriyorum işyerinde...ahhh mikail diyorum (günahamı giriyorum)Herkese iyi haftasonları cici anneler :) havalar bi garip gece soğuk gündüz yanını nası giyinieceğimi şaşırdım iyice
Selam güzel anneler,
Çok geçmiş olsun canım
Sanirim ben de hasta oldum.bursa biranda soğudu.inşallah bebekleri mize geçmez .ihlamur içtim .daha sik içmek lazim .hapsuruyorum gozkerim aciyor.kolay atlatirz insllh.
beğendiğim mama sandalyesi 600 tl imiş...vazgeçtim ne kadar pahalı....sahibinden... sitesine baktım şu antilop varya ikea satılan ürün.... kadının biri çok az kullanmış bebeğine 35 tl ye satıyor alsammıki...
http://www.e-bebek.com/kraft-dondy-5-besik_KRA-618225Hangi sandalye o 600 lük gülüm, link verir misin?
http://www.e-bebek.com/kraft-dondy-5-besik_KRA-618225
burada bir mağaza var orada 600 dediler en uyduruğu bile 185 tl 4 tane bacağı var sadece
içi pufidik pufidik...boyuda yükselebiliyor daha bir sürü özelliği var hiç gereği yok okadar teferruata...
tepsisinide veriyor kadın hepsi içinde 35 tl...plastikya oturağı nihayetinde ,ağırlık binince ayrılırmıki ayakları düşermi diye düşündüm kadında fazla kullanmamış beğenmedimi dandikmi geldi diye sorucam almaya karar verirsem...katlananlardanmı alsam ...bu böyle gerçekten antilop gibi durur salonun ortasındaSana da çok geçmiş olsun canım,sırayla döküldük resmen
İkea'dakiler hesaplı,ben araştırmadım,pahalılara gerek var mı? Yani ne özellikleri var?
İkea'da 43 tl sandalye,17 tl tepsisi,ya da diğerleri 160 tl civarı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?