2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kızlar merhaba dışarda işlerim vardı hallettim geldim bende imeada Mama sandalyesi gördüm çok begenmedim.sadece sandalyeye takılan aparatlardan alayım diye düşündüm. Kuzenimde tutumlu anne diye bir siteden almış çok temiz al sende dedi bilemedim açıkcası.

Kızlar merhaba dışarda işlerim vardı hallettim geldim bende imeada Mama sandalyesi gördüm çok begenmedim.sadece sandalyeye takılan aparatlardan alayım diye düşündüm. Kuzenimde tutumlu anne diye bir siteden almış çok temiz al sende dedi bilemedim açıkcası.

Bana da cok pahalı geldi ondan merak ettim:) Benim de niyetim bugün almak, aklımdaki polly eger varsa. Gördüm prego mu ne markası 900 küsür. Cok abartı fiyatlar.

Antilopu yabancı forumlarda da cok öneriyorlar. Digerlerinin cok hantal oldugunu söyluyorlar. Ben güvenlik nedeniyle böyle bir tercih yaptım. Cok hareketli durmuyor/durmaz. Saglam birşey olması lazım.

Ela için sen yanında iken olabîlir belki ama kv oturtur yalnız bırakırsa Allah korusun devrilirse... Ürünü de görmedim ama hafif bîrsey sanırım. Bilmiyorum gülüm, bakan kişinin çok dikkat etmesi lazım...

dediğin ürünü satıyorlar 2. el 110 tl...ama sıfır alırsın sanırım
antilop dediğimiz lazımlık gibi sert plastik bir oturağı var 4 tanede metal bacağı

dediğin ürünü satıyorlar 2. el 110 tl...ama sıfır alırsın sanırım
antilop dediğimiz lazımlık gibi sert plastik bir oturağı var 4 tanede metal bacağı

Aldık aksam üstü canım. Oturttuk sıpayı eglendik biraz. Ben ürünü begendim. Oglan boş tepsiyi dövdü elleri ile sallandı saga sola ama sandalye kıpırdamadı. Hantal gelmedi bana, fazla yer de kaplamadı; mutfaga koydum. Daha 10 günü var ilk denemesine 6 aya uygun yeni bir de oyuncak aldık bugün. Onu eline alınca eski oyuncaklarına yüz cevirdi. Sırf oynamak için yarım saat gec yattı yaramaz. Artık kullanmayacagı eski oyuncakları ne yapmalı...geri alan bir yer var mı acaba? Atmaya kıyamam...

Antilopun resmini gördüm canım ama reelde görmedigim için boyutu nasıl agırlıgı ne hiç bilmiyorum. İçi ayrı satılıyor zaten, oturagının onemi yok. Ben sadece guvenlik kısmına takıldım. Görerek inceleyerek alırsan o konuda da soru işareti kalmaz sanırım aklında.

mama sandalyeleriniz hayırlı olsun biz salıncaklıylı olandan aldık çok sevdik benim oğluş yarın tam 6 aylık pazartesi aşımız var sanırım 4 tane vurulacak öncekiler ateş yapmadı

Biz antilop aldık. Restoranların çoğunda antilop kullanılıyormuş artık. 1.5 - 2 yaşına kadar kullanılabilir tahminim. Taşınabilir olması da - bacakları sökülebiliyor-güzel bir özellik. İlerleyen zamanlarda tepsisi çıkarılarak yemek masasına yaklaştırılabilir. Evdeki yerini aldı ama henüz denemedik

Hayırlı olsun. Önceki mesajları görmedim. Chicco polly mi aldınız?

Gunaydın keyifli pazarlar
Oglanın dolabını düzenledim, eskileri olmaz yaza...kaldırdım onları. Cesaret edip bir de kendi dolabıma el atsam

Hayırlı olsun. Önceki mesajları görmedim. Chicco polly mi aldınız?

Hayırlı olsun güle güle kullanın canım. Evet ondan aldık, monte ettik; kullanılacagı günü bekliyor

mama sandalyeleriniz hayırlı olsun biz salıncaklıylı olandan aldık çok sevdik benim oğluş yarın tam 6 aylık pazartesi aşımız var sanırım 4 tane vurulacak öncekiler ateş yapmadı

Hayırlı olsun canım, güzel günlerde kullanın. Masallah tosununa 6 aylık oldu bile:) Asılar kolay gecer inşallah.

günaydın iyi pazarlar :)kan ilacı tavsiyeleriniz için teşekkürler bende ölçtürüp eğer gerekirse kullanmayı düşünüyorum sizden yola çıkarak....mama sandalyeleriniz hayırlı olsun güzel günlerde kullanın bizim daha 1 ayımız var bende sabırsızlanıyorum bakalım nasıl olacak...sizler deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.. Mirza yı bugün gece emzirmeyi planlıyorum siz ne dersiniz çünkü 2 gündür kakası yeşil ve diş macunu kıvamında ama 6 gün dolmadı...acaba vücuttan tam atılımı hesaplayabilirler mi dr 3 gün için rahatlasın diye 6 gün yazıyor demişti bilemedim şimdi

Gunaydın keyifli pazarlar
Oglanın dolabını düzenledim, eskileri olmaz yaza...kaldırdım onları. Cesaret edip bir de kendi dolabıma el atsam

.
Kolay gelsin canım bende dün Mirzanın kıyafetlerini kaldırdım yenilerini düzenledim ve kendimizinkileri sildim toparladım gerçi çok dağınık değildi ama iş iştir:)çarşambaya da genel temizlik var durumumuzdan dolayı ertelemiştim sonra ohhh mis mis otururuz

günaydın snowyy kolay gelsin canım havalar tuhaf gittiği için ben henüz dolaba el atamadım evler soğuk dışarı bir sıcak bir soğuk ne giydireceğimiz belli olmuyor

Günaydin kızlar herkese güzel pazarlar olsun
Dün gece esimle tartisdik sonrasi biraz kirici oldu o bana ben ona kırıldım. Gecede huzursuz uyudum sabah biraz soguk konustu gitti benimde basim agriyor bide misafirim gelicek nasil olcak bakalim hayirlisi...

canım
Hangi sandalye o 600 lük gülüm, link verir misin?
mama sandalyesi alırken sen en çok sağlımlığına dikkat et ablamın oğluda kerem gibi iriydi 2 kere kırıldı mama sandalyesi üstünde sevinince zıplıyordu :) en önemlisi o ablam artık normal sandalyeyle destekliyordu :)

Eline saglık canım. Gardroba her zaman üşenirim. Binbir naz&cilve ile eşime havale ederim hep. Cok bir iş yok, kışlık&yazlık yer degişecek sadece ama cok büyüyor gözümde

Nette diger etkin maddeli ilaç için 3 gün diyor canım, ella yı bılmiyorum. Doktorun nasıl uygun görüyorsa oyle yap.

günaydın snowyy kolay gelsin canım havalar tuhaf gittiği için ben henüz dolaba el atamadım evler soğuk dışarı bir sıcak bir soğuk ne giydireceğimiz belli olmuyor

Tam yazlıkları kaldırdım canım ben. Sort&atlet giydirilmiyor artık. Kısa kollu t-shirt ve pantolona gecti şuan, henüz kazaklık hava yok. Küçülenleri çoktu, onları kaldırdım. Hoş ne yapacagımı bilmiyorum ama...

Her evde oluyor canım. Hatalı isen hiç uzatma ara gönlünü al. O hatalıysa, umarım özür diler. Gerginlikler çocukları da yıpratır.

:) Masallah yegenine canım. Benim sıpa öyle iri bir çocuk degil ama işte kullanacak bir sure. İşimizi uzun süre görsün yarı yolda bırakmasın oglan büyüdükçe istedik. Daha iyileri sizin olsun

Eline saglık canım. Gardroba her zaman üşenirim. Binbir naz&cilve ile eşime havale ederim hep. Cok bir iş yok, kışlık&yazlık yer degişecek sadece ama cok büyüyor gözümde
Çok iyi yapıyorsun canım biz eve geçince dolapları kendimi çizip yaptırdım onun için yazlık kışlık kalkmıyor hepsine yer var çok şükür sadece siliyorum yoksa bende üşenirdim :)eşime ayakkabılık ve kitaplık düşüyor :)

Henüz 2 yıllık evliyim çok deneyimli değilim ama günün alt üst olmasın eğer çok önemli bie sorun yoksa uzatmayın oluyor maalesef bazen böyle şeyler..

Bizim de gardrop büyük gülüm. Ama kışlıkların üstten alt katlara inmesi lazım. O bile zor geliyor. Ne güzel çizim de yapıyorsun. Yetenekli bir anne daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…