http://www.e-bebek.com/kraft-dondy-5-besik_KRA-618225
burada bir mağaza var orada 600 dediler
içi pufidik pufidik...boyuda yükselebiliyor daha bir sürü özelliği var hiç gereği yok okadar
teferruata...geçen mama sandalyesi diyince onuda göstermişti kız ama meğerse beşikmiş aynı zamanda..1000 tl ye kadar mama sandalyesi var...
en uyduruğu bile 185 tl 4 tane bacağı var sadece
bende 2. ellere baktımda ikeada ki antilop u kullanmış ve satan bir bayanla konuştum iş yerime yakın evi... 35 tl ye veririm dedi...yastığı falan yok .. ayrıyeten satılıyor ama sandalyenin fiyatında neredeyse...gerçi ben ayarlarım içine bişeyler...
dediğin ürünü satıyorlar 2. el 110 tl...ama sıfır alırsın sanırımBana da cok pahalı geldi ondan merak ettim:) Benim de niyetim bugün almak, aklımdaki polly eger varsa. Gördüm prego mu ne markası 900 küsür. Cok abartı fiyatlar.
Antilopu yabancı forumlarda da cok öneriyorlar. Digerlerinin cok hantal oldugunu söyluyorlar. Ben güvenlik nedeniyle böyle bir tercih yaptım. Cok hareketli durmuyor/durmaz. Saglam birşey olması lazım.
Ela için sen yanında iken olabîlir belki ama kv oturtur yalnız bırakırsa Allah korusun devrilirse... Ürünü de görmedim ama hafif bîrsey sanırım. Bilmiyorum gülüm, bakan kişinin çok dikkat etmesi lazım...
dediğin ürünü satıyorlar 2. el 110 tl...ama sıfır alırsın sanırım
antilop dediğimiz lazımlık gibi sert plastik bir oturağı var 4 tanede metal bacağı
Biz antilop aldık. Restoranların çoğunda antilop kullanılıyormuş artık. 1.5 - 2 yaşına kadar kullanılabilir tahminim. Taşınabilir olması da - bacakları sökülebiliyor-güzel bir özellik. İlerleyen zamanlarda tepsisi çıkarılarak yemek masasına yaklaştırılabilir. Evdeki yerini aldı ama henüz denemediktepsisinide veriyor kadın hepsi içinde 35 tl...plastikya oturağı nihayetinde ,ağırlık binince ayrılırmıki ayakları düşermi diye düşündüm kadında fazla kullanmamış beğenmedimi dandikmi geldi diye sorucam almaya karar verirsem...katlananlardanmı alsam ...bu böyle gerçekten antilop gibi durur salonun ortasında
Hayırlı olsun. Önceki mesajları görmedim. Chicco polly mi aldınız?Aldık aksam üstü canım. Oturttuk sıpayı eglendik biraz. Ben ürünü begendim. Oglan boş tepsiyi dövdü elleri ile sallandı saga sola ama sandalye kıpırdamadı. Hantal gelmedi bana, fazla yer de kaplamadı; mutfaga koydum. Daha 10 günü var ilk denemesine6 aya uygun yeni bir de oyuncak aldık bugün. Onu eline alınca eski oyuncaklarına yüz cevirdi. Sırf oynamak için yarım saat gec yattı yaramaz. Artık kullanmayacagı eski oyuncakları ne yapmalı...geri alan bir yer var mı acaba? Atmaya kıyamam...
Antilopun resmini gördüm canım ama reelde görmedigim için boyutu nasıl agırlıgı ne hiç bilmiyorum. İçi ayrı satılıyor zaten, oturagının onemi yok. Ben sadece guvenlik kısmına takıldım. Görerek inceleyerek alırsan o konuda da soru işareti kalmaz sanırım aklında.
Hayırlı olsun. Önceki mesajları görmedim. Chicco polly mi aldınız?
mama sandalyeleriniz hayırlı olsun biz salıncaklıylı olandan aldık çok sevdik benim oğluş yarın tam 6 aylık pazartesi aşımız var sanırım 4 tane vurulacak öncekiler ateş yapmadı
Kolay gelsin canım bende dün Mirzanın kıyafetlerini kaldırdım yenilerini düzenledim ve kendimizinkileri sildim toparladım gerçi çok dağınık değildi ama iş iştir:)çarşambaya da genel temizlik var durumumuzdan dolayı ertelemiştim sonra ohhh mis mis otururuzGunaydın keyifli pazarlar
Oglanın dolabını düzenledim, eskileri olmaz yaza...kaldırdım onları. Cesaret edip bir de kendi dolabıma el atsam
.
mama sandalyesi alırken sen en çok sağlımlığına dikkat et ablamın oğluda kerem gibi iriydi 2 kere kırıldı mama sandalyesi üstünde sevinince zıplıyordu :) en önemlisi o ablam artık normal sandalyeyle destekliyordu :)Hangi sandalye o 600 lük gülüm, link verir misin?
Kolay gelsin canım bende dün Mirzanın kıyafetlerini kaldırdım yenilerini düzenledim ve kendimizinkileri sildim toparladım gerçi çok dağınık değildi ama iş iştir:)çarşambaya da genel temizlik var durumumuzdan dolayı ertelemiştim sonra ohhh mis mis otururuz
günaydın snowyy kolay gelsin canım havalar tuhaf gittiği için ben henüz dolaba el atamadım evler soğuk dışarı bir sıcak bir soğuk ne giydireceğimiz belli olmuyor
Günaydin kızlar herkese güzel pazarlar olsun
Dün gece esimle tartisdik sonrasi biraz kirici oldu o bana ben ona kırıldım. Gecede huzursuz uyudum sabah biraz soguk konustu gitti benimde basim agriyor bide misafirim gelicek nasil olcak bakalim hayirlisi...
canım
mama sandalyesi alırken sen en çok sağlımlığına dikkat et ablamın oğluda kerem gibi iriydi 2 kere kırıldı mama sandalyesi üstünde sevinince zıplıyordu :) en önemlisi o ablam artık normal sandalyeyle destekliyordu :)
Çok iyi yapıyorsun canım biz eve geçince dolapları kendimi çizip yaptırdım onun için yazlık kışlık kalkmıyor hepsine yer var çok şükür sadece siliyorum yoksa bende üşenirdim :)eşime ayakkabılık ve kitaplık düşüyor :)Eline saglık canım. Gardroba her zaman üşenirim. Binbir naz&cilve ile eşime havale ederim hep. Cok bir iş yok, kışlık&yazlık yer degişecek sadece ama cok büyüyor gözümde
Henüz 2 yıllık evliyim çok deneyimli değilim ama günün alt üst olmasın eğer çok önemli bie sorun yoksa uzatmayın oluyor maalesef bazen böyle şeyler..Günaydin kızlar herkese güzel pazarlar olsun
Dün gece esimle tartisdik sonrasi biraz kirici oldu o bana ben ona kırıldım. Gecede huzursuz uyudum sabah biraz soguk konustu gitti benimde basim agriyor bide misafirim gelicek nasil olcak bakalim hayirlisi...
Çok iyi yapıyorsun canım biz eve geçince dolapları kendimi çizip yaptırdım onun için yazlık kışlık kalkmıyor hepsine yer var çok şükür sadece siliyorum yoksa bende üşenirdim :)eşime ayakkabılık ve kitaplık düşüyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?