Slm canım iyiyim Sağol cimcime yle uğraşıyorum bu aralar iştahsızlıgı tavan yapmış durumda çok yoruyor bunaltıyor geçecek inş. ..sen nasılsın mama sandalyesi hayırlı olsun Güle güle kullansın Kerem Bey...Golge cicegi nasılsın gülüm?
Kubizm de yok bayadır...interneti mi sorunlu acaba...
Hos geldin canım. İyiyiz şükür, sende ne var ne yok?
Cok gecmiş olsun canım. Aynu şeyi yaşadıgım için çok iyi anlıyorum seni. Saniyelik olup bitiyor. Rabbim esirgesin kuzuları. İyi şimdi degil mi?
Slm canım iyiyim Sağol cimcime yle uğraşıyorum bu aralar iştahsızlıgı tavan yapmış durumda çok yoruyor bunaltıyor geçecek inş. ..sen nasılsın mama sandalyesi hayırlı olsun Güle güle kullansın Kerem Bey...
Aldık aksam üstü canım. Oturttuk sıpayı eglendik biraz. Ben ürünü begendim. Oglan boş tepsiyi dövdü elleri ile sallandı saga sola ama sandalye kıpırdamadı. Hantal gelmedi bana, fazla yer de kaplamadı; mutfaga koydum. Daha 10 günü var ilk denemesine6 aya uygun yeni bir de oyuncak aldık bugün. Onu eline alınca eski oyuncaklarına yüz cevirdi. Sırf oynamak için yarım saat gec yattı yaramaz. Artık kullanmayacagı eski oyuncakları ne yapmalı...geri alan bir yer var mı acaba? Atmaya kıyamam...
Antilopun resmini gördüm canım ama reelde görmedigim için boyutu nasıl agırlıgı ne hiç bilmiyorum. İçi ayrı satılıyor zaten, oturagının onemi yok. Ben sadece guvenlik kısmına takıldım. Görerek inceleyerek alırsan o konuda da soru işareti kalmaz sanırım aklında.
Gunaydın keyifli pazarlar
Oglanın dolabını düzenledim, eskileri olmaz yaza...kaldırdım onları. Cesaret edip bir de kendi dolabıma el atsam
Hayırlı olsun güle güle kullanın canım. Evet ondan aldık, monte ettik; kullanılacagı günü bekliyor
Hayırlı olsun canım, güzel günlerde kullanın. Masallah tosununa 6 aylık oldu bile:) Asılar kolay gecer inşallah.
Oyuncak ve giysileri bir yakınına ya da ihtiyacı olan birine verebilirsin. Kardeşi evlendirdin, onların çocuklarına verebilirsin bazılarını ilerdeEline saglık canım. Gardroba her zaman üşenirim. Binbir naz&cilve ile eşime havale ederim hep. Cok bir iş yok, kışlık&yazlık yer degişecek sadece ama cok büyüyor gözümde
Nette diger etkin maddeli ilaç için 3 gün diyor canım, ella yı bılmiyorum. Doktorun nasıl uygun görüyorsa oyle yap.
Tam yazlıkları kaldırdım canım ben. Sort&atlet giydirilmiyor artık. Kısa kollu t-shirt ve pantolona gecti şuan, henüz kazaklık hava yok. Küçülenleri çoktu, onları kaldırdım. Hoş ne yapacagımı bilmiyorum ama...
Her evde oluyor canım. Hatalı isen hiç uzatma ara gönlünü al. O hatalıysa, umarım özür diler. Gerginlikler çocukları da yıpratır
:) Masallah yegenine canım. Benim sıpa öyle iri bir çocuk degil ama işte kullanacak bir sure. İşimizi uzun süre görsün yarı yolda bırakmasın oglan büyüdükçe istedik. Daha iyileri sizin olsun
bitanem masallah ben bu tontısı kızıma ıstıorum@Snowyy cnm aklıma gelmişken ben küçülenleri ya da hediye gelip hiç giydiremediklerimi sağlık ocağındaki hemşireye veriyorum onlar ihtiyacı olan ailelere dağıtıyorlar..
sağol canım...dişte yok doktora gittik bir sorunda yok şükür ama iştahsız ağzını kitliyo çok acıkmadan bişi yemiyor....İyiyim şükür, tesekkürler canım. Online görüyorum seni, mesaj yazmıyorsun; merak ettim
Diş stresi mi var, neden iştahsiz kuzun?
Canım güle güle iyi günlerde kullansın minik korsan... Hangi rengini aldınız..
Ben de yağız ın dolabını düzenledim..eksiklerini tamamlayıp yazlıkları kaldırdım.. Artık kısa kollu Tişört ve Şort giyemez ev de serin kuzey cephe.. Uzun kollulara yer açtım...
Mont alan var mı ben H & M de tulum beğendim eldiveni ve pratikleri de var penguenLi ama en büyüğü 68 cm alamadım haliyle..
Babamız odamızı düzenliyor.. Oyunlarımızı artık Oğlanın Odasında oynarız... Ev savaş Alanına Dönüyor.. Heryerden oyuncak önlük vs çıkıyor...
Oyuncak ve giysileri bir yakınına ya da ihtiyacı olan birine verebilirsin. Kardeşi evlendirdin, onların çocuklarına verebilirsin bazılarını ilerde. Abim yeğenimin bebeklik oyuncaklarından birkaç tane verdi mesela. Mama sandalyesini de ödünç verebileceğini soyledi ama ben başka model almak istedim.
@Snowyy cnm aklıma gelmişken ben küçülenleri ya da hediye gelip hiç giydiremediklerimi sağlık ocağındaki hemşireye veriyorum onlar ihtiyacı olan ailelere dağıtıyorlar..
sağol canım...dişte yok doktora gittik bir sorunda yok şükür ama iştahsız ağzını kitliyo çok acıkmadan bişi yemiyor....
geçmiş olsun canım allah korusun yanındayken poposunu kaldırmaz ama iki saniye arkanı dön hemen yuvarlanıp düşüyorlar üzme kendini.kimse bile isteye çocuğunu düşürmez.düşe kalka büyüyecekler.en ufak şeyleri bile düşünmeliyiz artıkGünaydın güzel anneler
Dün hayatımın en kötü günlerinden birini yaşadım.Benim cimcime kaşla göz arasında yataktan düştü.Yatağın ortasından üstelik yanında yastık varken saniyeler içinde nasıl becerdi hala aklım almıyor.Ama onu yerde görünce içimde bir şeyler koptu sanki ben ondan daha çok ağladım.Hastaneye gittik doktor genel muayenede %90 bir şey yok dedi.Ama kesin tanı için tomografi gerek fakat bebek çok küçük bu kadar yüksek radyasyonu ben önermem dedi.İsterseniz 4 saat takibini yapın bir şey olursa hemen gelin dedi.Benimde içim elvermedi o kadar yüksek radyasyon almasına Allah'a emanet dedim bol bol okudum elimden başka birşey gelmedi.Çok şükür 24 saati atlattık ama ömrümden bir 10 yıl gitti.Siz siz olun yanındayken bile kenarları açık yüksek bir yere koymayın hala şokundayım olayın onu yüz üstü yerde yatarken görünce anneliğin ne demek olduğunu daha iyi anladım içim aktı gitti sanki.Neyseki çok yüksek bir yerden düşmemesi ve halının kalın olması kurtardı biraz bir tek alnını yatağın tahtası sıyırmış.Hala kendimi suçluyorum nasıl böyle bir gaflette bulundum diye.Allah'ım kazadan beladan,hastalıktan kötü insanlardan korusun onları.Amin
canım gel beraber yiyelim kimseye vermiyorum altın gibi kıymetli oldu ama oğluşuna seve seve ellerimle yediririm.bizim organik yerimiz kalmamış zaten her yerimiz hormonlu:)Jenny çok geçmiş olsun kuzuna allah korumuş bak birşeyi yok şükür ... tırstım bende bebişle beraber yatıyorum halave hala yatak almadım bakayım biran önce bari ..
Snowyycim katılıyorum cnm 18 de yapmak lazımmış :) işte ozaman 3 lerdim ben kesin :)
Seldursel geçmiş olsun cnm
Hırsızı canım çok rahat ediyorum ben rahatsızda etmiyor diğer giyilenler gibi ... Bi bak dene bence :)
Simca umarım kuzunun birşeyi yoktur ...
Canancım neler yapmışsın öyle ellerine sağlık , yakın olsaydık tatmaya gelecektim pekmezi
geçmiş olsun canım bir kaç gün iyileşene kadar bebeğine bakacak biri olsa evde mesela eşin izin alsa sen dinlensen dinlenmeden zor geçiyor sen iyileşmeden bebeğin iyileşemez emziriyorsan bol bol emzir çabuk atlatırSelam güzel anneler,
Doktordan geldik kızımla,ben de doktora gittim,kızım da gitti.ben faranjit olmuşum tahmin ettiğim gibi.antibiyotik,parol,öksürük şurubu yazdı,çok etkili ilaçlar yazamıycam emzirdiğin için dedi.antibiyotik bebeğe dokunmaz dedi.ama içime sinmedi,almadım.eşimin ailece gittikleri süper bir doktor var,bitkisel tedaviler söyler genelde,manevi yönü çok güçlüdür.o demiş ki,kolonya ve aspirini (7,8 tane)kırıp,ezsin,karıştırsın,boynuna,boynun aşağısına ve sırtına doğru sürsün,yakıcak,terleticek,rahatlıycak demiş. 1,5 saat sonra tekrar yapsın,1 kereyle bırakmasın demiş.şimdi onu yaptım,baya yakıyo bakalım geçicek mi.
Kızımın doktoru da üst solunum yolu enfeksiyonu dedi.benden de geçmiş olabilirmiş,kendi de kapmış olabilirmiş.eve geldiğimizden beri arttı öksürmesi kuzumun
Ona da öksürük için şurup yazdı,kan ilacına başlattı.300 gr almış,boyu 3 cm daha uzamış.ek gıdayı sordum,meyve sularına,yoğurt ve suya başlayabilirsin dedi.bir kitapçık verdi.fotoğraflarını da yükliyim isterseniz.rotavirüs 2.doz yapıcaktı,çarşamba tekrar gelin,bakalım hastalığı geçmiş mi,öyle yapalım dedi.
Yürüteci sordum,direk hayır önermem dedi,1 yaşında falan belki dedi ama ev kazaları da çok oluyor,ben önermem dedi.yürüyüş bozukluğu oluyomuş öyle mi dedim,valla direk hayır kullanmayın dedi.
Çok geçmiş olsun canım
Off Allah korumuş,çok geçmiş olsun,bir daha olmasın inşallah
valla kumaş kışmı yıkanıyorsa çıkıp sandalyede sonucta banyoda tertemiz yıkanır ikinci el de alınabilir.önemli olan hijyenik olması sonucta sıfır gibi temiz kullanılmışşa eger yenisine dünya para vermeye gerek yok ama herkes ikinci el kullanamaz herkesin düşüncesi farklı tabi ben hiç ikinci el birşey almadım bugüne kadar ama mecbur kalırsam kullanırım gerçi bu gidişle mama sandalyesiz büyüyecek ama olsun önemli olan içinin rahat etmesi.sonuçta biz akrabalarımızın kıyafetlerini kullanarak büyüyen bir nesiliz:)Kızlar merhaba dışarda işlerim vardı hallettim geldim bende imeada Mama sandalyesi gördüm çok begenmedim.sadece sandalyeye takılan aparatlardan alayım diye düşündüm. Kuzenimde tutumlu anne diye bir siteden almış çok temiz al sende dedi bilemedim açıkcası.
iyi pazarlar güzeller ve güzel kuzuları..pazar da bitiyor gerçi ama anca girebildim
dün bütün gün kışlık alışverişle uğraştım eymenle gittik olmadı tek gittim aldım ama akşama kadar on defa git gel oldu yine aynı markanın ölçüleri bile farklı mı ne anlamadım.şu an kıyafetlerimiz 18-24 12-18 ve 9-12 aylık hepsi farklı ama üst üste koyunca aynı oluyor e tabi biraz da büyük alayım dedim en azından bu kış geçsin dye kışın ortasında küçük gelmesin diye ama az büyük derken git gide büyük aldım sonunda 2 yaş 3 yaş aldım evet aldım eve geldim giyindik dizine kadar geliyor babası bu ne ya güzel şeyler almak böyleyse almayalım dedi ne güldüm gittii deneyip aldık tek tek giydirmek ayrı sıkıntı tutuyor kolunu bırakmıyor çığlık atıyor derken akşam olduk kredi kartını harcadık durduk sağlık olsun bi uyku tulumu almadım karar veremedim bi de ayakkabı corap
bugün aynı hamile olduğumda adet gecikmesi olmuştu testte cıkmayacak kadar erken zamanda göğsüme bıçak giriyor gibi olup duruyor bir de aşağıdan sanki biri bıçak sokuyor şimdi bu normalde adet belirtisiymiş ama normalde bende öyle agrı sızı hiç olmadı ya adet olacağım ilk kez yada diyorum üç nokta hamile olmuş olamam herhalde... 40 ım cıkınca spiral taktırdım.. o da tam korumuyor ama bir ara intihap kapmıştım ağrım vardı doktor spiral ck geride olmuş deyip az öne cekmişti yoksa çok öne mi çekti.yüzde bir ihtimal bile çok zor geliyor eymen büyümeden çalışan bir anne olarak ikinciyi en az 5-6 yıl istemiyorum yoksa eymenle ilgilenmeye vaktim kalmayacak oooff off eşim byram ediyor beni ikna etsin diye kız olsa mini etek giyse makyaj yapsan şurda koştursa demeye başladı dalga geçiyor benimle sanki benim düşüncemle oluyor hamile isem aldırmam çok günah ama istemiyorum çook erken.hamile gibi hissetmiyorum ama hiç.bu hafta işe gitmeyeceğim rapor alacagım eşimin son haftası ders calışması gerek ama hergün yarın deyip erteliyor eymen cok eziyetci oldu devamlı bagırıyor aglıyor diş gelecek belirtileri önceden geliyor ortada diş yok eşim de ban kıyamıyor alıyor eymeni hemen evden gitiik gezmeye rahat calışşın die o zaman da aklı bizde kalıyor peşimizden geliyor..:) ne olacak halimiz..ev dandini olmuş temiz ama öyle bir dağınık hele dün alışveriş dönüşü eymen aglamasa kaybolur o derece topla yine öyle çocukla ev hiç toplu durmuyor ki gündüz uyuyunca toplu duruyor sadece.sınav gecsin büyük temizlik operasyonu var.
iyi pazarlar güzeller ve güzel kuzuları..pazar da bitiyor gerçi ama anca girebildim
dün bütün gün kışlık alışverişle uğraştım eymenle gittik olmadı tek gittim aldım ama akşama kadar on defa git gel oldu yine aynı markanın ölçüleri bile farklı mı ne anlamadım.şu an kıyafetlerimiz 18-24 12-18 ve 9-12 aylık hepsi farklı ama üst üste koyunca aynı oluyor e tabi biraz da büyük alayım dedim en azından bu kış geçsin dye kışın ortasında küçük gelmesin diye ama az büyük derken git gide büyük aldım sonunda 2 yaş 3 yaş aldım evet aldım eve geldim giyindik dizine kadar geliyor babası bu ne ya güzel şeyler almak böyleyse almayalım dedi ne güldüm gittii deneyip aldık tek tek giydirmek ayrı sıkıntı tutuyor kolunu bırakmıyor çığlık atıyor derken akşam olduk kredi kartını harcadık durduk sağlık olsun bi uyku tulumu almadım karar veremedim bi de ayakkabı corap
bugün aynı hamile olduğumda adet gecikmesi olmuştu testte cıkmayacak kadar erken zamanda göğsüme bıçak giriyor gibi olup duruyor bir de aşağıdan sanki biri bıçak sokuyor şimdi bu normalde adet belirtisiymiş ama normalde bende öyle agrı sızı hiç olmadı ya adet olacağım ilk kez yada diyorum üç nokta hamile olmuş olamam herhalde... 40 ım cıkınca spiral taktırdım.. o da tam korumuyor ama bir ara intihap kapmıştım ağrım vardı doktor spiral ck geride olmuş deyip az öne cekmişti yoksa çok öne mi çekti.yüzde bir ihtimal bile çok zor geliyor eymen büyümeden çalışan bir anne olarak ikinciyi en az 5-6 yıl istemiyorum yoksa eymenle ilgilenmeye vaktim kalmayacak oooff off eşim byram ediyor beni ikna etsin diye kız olsa mini etek giyse makyaj yapsan şurda koştursa demeye başladı dalga geçiyor benimle sanki benim düşüncemle oluyor hamile isem aldırmam çok günah ama istemiyorum çook erken.hamile gibi hissetmiyorum ama hiç.bu hafta işe gitmeyeceğim rapor alacagım eşimin son haftası ders calışması gerek ama hergün yarın deyip erteliyor eymen cok eziyetci oldu devamlı bagırıyor aglıyor diş gelecek belirtileri önceden geliyor ortada diş yok eşim de ban kıyamıyor alıyor eymeni hemen evden gitiik gezmeye rahat calışşın die o zaman da aklı bizde kalıyor peşimizden geliyor..:) ne olacak halimiz..ev dandini olmuş temiz ama öyle bir dağınık hele dün alışveriş dönüşü eymen aglamasa kaybolur o derece topla yine öyle çocukla ev hiç toplu durmuyor ki gündüz uyuyunca toplu duruyor sadece.sınav gecsin büyük temizlik operasyonu var.
Eline saglık canım. Gardroba her zaman üşenirim. Binbir naz&cilve ile eşime havale ederim hep. Cok bir iş yok, kışlık&yazlık yer degişecek sadece ama cok büyüyor gözümde
Tam yazlıkları kaldırdım canım ben. Sort&atlet giydirilmiyor artık. Kısa kollu t-shirt ve pantolona gecti şuan, henüz kazaklık hava yok. Küçülenleri çoktu, onları kaldırdım. Hoş ne yapacagımı bilmiyorum ama...
canım muhtarlığa bırakırsan onlarda ihtiyaç sahiplerine veriyor yada seni yönlendiriyor görerek verebiliyorsun ben bir arkadaşın bu ay doğacak erkek bebeği ve iki arkadaşın kız bebeklerine veriyorum iyice kız eşyası olanları onlara diğerlerini erkek doğacak olana yolluyorum eşine hepsi ihtiyaç sahibi asgari ücretle geçiniyorlar bizde onlardan çok varlıklı değiliz ama benim iki ablam var onların çocuklarındanda çok geldi bana hediyede geldi küçüklenleri verip yeğenelerden gelen büyükleri çıkarıyorum şansımada iki ablamın çocuklarıda nisan doğumlu kıyafetlerin mevsimi uyuyor. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?