2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Slm canım iyiyim Sağol cimcime yle uğraşıyorum bu aralar iştahsızlıgı tavan yapmış durumda çok yoruyor bunaltıyor geçecek inş. ..sen nasılsın mama sandalyesi hayırlı olsun Güle güle kullansın Kerem Bey...

İyiyim şükür, tesekkürler canım. Online görüyorum seni, mesaj yazmıyorsun; merak ettim

Diş stresi mi var, neden iştahsiz kuzun?

Canım güle güle iyi günlerde kullansın minik korsan... Hangi rengini aldınız..

Ben de yağız ın dolabını düzenledim..eksiklerini tamamlayıp yazlıkları kaldırdım.. Artık kısa kollu Tişört ve Şort giyemez ev de serin kuzey cephe.. Uzun kollulara yer açtım...

Mont alan var mı ben H & M de tulum beğendim eldiveni ve pratikleri de var penguenLi ama en büyüğü 68 cm alamadım haliyle..

Babamız odamızı düzenliyor.. Oyunlarımızı artık Oğlanın Odasında oynarız... Ev savaş Alanına Dönüyor.. Heryerden oyuncak önlük vs çıkıyor...

Oyuncak ve giysileri bir yakınına ya da ihtiyacı olan birine verebilirsin. Kardeşi evlendirdin, onların çocuklarına verebilirsin bazılarını ilerde . Abim yeğenimin bebeklik oyuncaklarından birkaç tane verdi mesela. Mama sandalyesini de ödünç verebileceğini soyledi ama ben başka model almak istedim.

@Snowyy cnm aklıma gelmişken ben küçülenleri ya da hediye gelip hiç giydiremediklerimi sağlık ocağındaki hemşireye veriyorum onlar ihtiyacı olan ailelere dağıtıyorlar..
bitanem masallah ben bu tontısı kızıma ıstıorum nasılsın ıı mısın aklıma gelın bı hatır soruyım dedım canım ya bir bucuk ay falan war aramızda sanıım ya neler yapıosun ıı msın..... lilypi yenı formatta naıl yaptın bu arada....

Tesekkurler canim. Chick to chick aldik.

Hayirli olsun kuzunun odasi, gule gule oynasin

Kullanmazlar ikinci el canim. Ihtiyaci olan birini de bulmak guc. Cantaya koydum. Ya priorinin yaptigi gibi yaparim ya da anneme veririm. O verecek birini bulur.

@Snowyy cnm aklıma gelmişken ben küçülenleri ya da hediye gelip hiç giydiremediklerimi sağlık ocağındaki hemşireye veriyorum onlar ihtiyacı olan ailelere dağıtıyorlar..

Guzel fikir canim

sağol canım...dişte yok doktora gittik bir sorunda yok şükür ama iştahsız ağzını kitliyo çok acıkmadan bişi yemiyor....

Insallah duzelir canim. Sikintisi olmadigi halde neden istahsiz acaba...sutle mi besleniyor, takviye aliyor mu canim?

geçmiş olsun canım allah korusun yanındayken poposunu kaldırmaz ama iki saniye arkanı dön hemen yuvarlanıp düşüyorlar üzme kendini.kimse bile isteye çocuğunu düşürmez.düşe kalka büyüyecekler.en ufak şeyleri bile düşünmeliyiz artık

canım gel beraber yiyelim kimseye vermiyorum altın gibi kıymetli oldu ama oğluşuna seve seve ellerimle yediririm.bizim organik yerimiz kalmamış zaten her yerimiz hormonlu:)

geçmiş olsun canım bir kaç gün iyileşene kadar bebeğine bakacak biri olsa evde mesela eşin izin alsa sen dinlensen dinlenmeden zor geçiyor sen iyileşmeden bebeğin iyileşemez emziriyorsan bol bol emzir çabuk atlatır

valla kumaş kışmı yıkanıyorsa çıkıp sandalyede sonucta banyoda tertemiz yıkanır ikinci el de alınabilir.önemli olan hijyenik olması sonucta sıfır gibi temiz kullanılmışşa eger yenisine dünya para vermeye gerek yok ama herkes ikinci el kullanamaz herkesin düşüncesi farklı tabi ben hiç ikinci el birşey almadım bugüne kadar ama mecbur kalırsam kullanırım gerçi bu gidişle mama sandalyesiz büyüyecek ama olsun önemli olan içinin rahat etmesi.sonuçta biz akrabalarımızın kıyafetlerini kullanarak büyüyen bir nesiliz:)

iyi pazarlar güzeller ve güzel kuzuları..pazar da bitiyor gerçi ama anca girebildim
dün bütün gün kışlık alışverişle uğraştım eymenle gittik olmadı tek gittim aldım ama akşama kadar on defa git gel oldu yine aynı markanın ölçüleri bile farklı mı ne anlamadım.şu an kıyafetlerimiz 18-24 12-18 ve 9-12 aylık hepsi farklı ama üst üste koyunca aynı oluyor e tabi biraz da büyük alayım dedim en azından bu kış geçsin dye kışın ortasında küçük gelmesin diye ama az büyük derken git gide büyük aldım sonunda 2 yaş 3 yaş aldım evet aldım eve geldim giyindik dizine kadar geliyor babası bu ne ya güzel şeyler almak böyleyse almayalım dedi ne güldüm gittii deneyip aldık tek tek giydirmek ayrı sıkıntı tutuyor kolunu bırakmıyor çığlık atıyor derken akşam olduk kredi kartını harcadık durduk sağlık olsun bi uyku tulumu almadım karar veremedim bi de ayakkabı corap

bugün aynı hamile olduğumda adet gecikmesi olmuştu testte cıkmayacak kadar erken zamanda göğsüme bıçak giriyor gibi olup duruyor bir de aşağıdan sanki biri bıçak sokuyor şimdi bu normalde adet belirtisiymiş ama normalde bende öyle agrı sızı hiç olmadı ya adet olacağım ilk kez yada diyorum üç nokta hamile olmuş olamam herhalde... 40 ım cıkınca spiral taktırdım.. o da tam korumuyor ama bir ara intihap kapmıştım ağrım vardı doktor spiral ck geride olmuş deyip az öne cekmişti yoksa çok öne mi çekti.yüzde bir ihtimal bile çok zor geliyor eymen büyümeden çalışan bir anne olarak ikinciyi en az 5-6 yıl istemiyorum yoksa eymenle ilgilenmeye vaktim kalmayacak oooff off eşim byram ediyor beni ikna etsin diye kız olsa mini etek giyse makyaj yapsan şurda koştursa demeye başladı dalga geçiyor benimle sanki benim düşüncemle oluyor hamile isem aldırmam çok günah ama istemiyorum çook erken.hamile gibi hissetmiyorum ama hiç.bu hafta işe gitmeyeceğim rapor alacagım eşimin son haftası ders calışması gerek ama hergün yarın deyip erteliyor eymen cok eziyetci oldu devamlı bagırıyor aglıyor diş gelecek belirtileri önceden geliyor ortada diş yok eşim de ban kıyamıyor alıyor eymeni hemen evden gitiik gezmeye rahat calışşın die o zaman da aklı bizde kalıyor peşimizden geliyor..:) ne olacak halimiz..ev dandini olmuş temiz ama öyle bir dağınık hele dün alışveriş dönüşü eymen aglamasa kaybolur o derece topla yine öyle çocukla ev hiç toplu durmuyor ki gündüz uyuyunca toplu duruyor sadece.sınav gecsin büyük temizlik operasyonu var.

Hayirli olsun pasanin kisliklari canim, gule gule giysin. Aynen senin de basina geldigi gibi olculer cok tutarsiz. Ben omuz, koltuk alti ve boy bakip aldim hep.

Bir test yapsaydin keske canim. Suphe ile gun gecmez Esinin sinavi iyi gecer insallah, rabbim gonlunuze gore verir.

Ben daginikliga hic gelemiyorum. Baktim tek basina huysuzlaniyor, ana kucagi ile oglani da temizlik yaptigim odalara goturuyorum. Biraz sarki turku biraz temizlik oyle aksam ediyoruz:) Ama calisan annelere zor elbette. Allah kolaylik versin canim:)

Hayirli olsun pasanin kisliklari canim, gule gule giysin. Aynen senin de basina geldigi gibi olculer cok tutarsiz. Ben omuz, koltuk alti ve boy bakip aldim hep.

Bir test yapsaydin keske canim. Suphe ile gun gecmez Esinin sinavi iyi gecer insallah, rabbim gonlunuze gore verir.

Ben daginikliga hic gelemiyorum. Baktim tek basina huysuzlaniyor, ana kucagi ile oglani da temizlik yaptigim odalara goturuyorum. Biraz sarki turku biraz temizlik oyle aksam ediyoruz:) Ama calisan annelere zor elbette. Allah kolaylik versin canim:)

kızlar ben bir ay önce adet oldum 15inde ilk kez bu ay olmadım ve bir hafta önce bir damla çiolata rengi kan geldi bir iki gün önce adet sancısı gibi ağrı çetim ama olmadım ve sancım geçti akıntım çoğaldı niye böyle oldu sizce ve benimle benzer durum yaşıyan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…