2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Insallah duzelir canim. Sikintisi olmadigi halde neden istahsiz acaba...sutle mi besleniyor, takviye aliyor mu canim?
Sağol cnm inş düzelecek die bekliyorum sütle evet ama artık mama vermeye başladım yoğurt veriyorum günde bir yoğurdu yiyor sıkıntı yok ama mama istemiyo ben zorladikca o dahada direniyor bu aralar memeyi de istemiyo bakalım işte yarın çorba denicem. ...

canım duzene girer anca ilk birkaç ay karışık olabilir ben daha adet olmadım ama sonuçta kaç aydır vücudumuz farklı çalışıyor ona da zor alışmaya calisiyordur.çok rahatsız olduysan dr git ama aşağıdan muayene ediyorlar doğumdan sonra acitiyor o da çok:)

dursa anakucaginda keşke huysuzluk arttı iyice canım dağınık olunca sinir oluyorum temiz ev bile pis gibi geliyor.test alsam negatif çıkar geçiyor gibi ya belki de üşüttüm.kerem değil mi oğlunun ismi bizim ki kerem güneşi beklerken de var diye kabul etmemişti ben çok severim kerem ismini

Günaydın canlar.

Sizler miniklerinizi nasıl yatırıyorsunuz.
Malum soğuk oldu. Üzerini bir şeyle örtmeye çalışıyorum oda kenarlara iyice sıkıltırarak ama yüzüne çeker diye korkuyorum. Kalın giydirsem olmuyo ince giydiriyorum bi bakıyorum buz gibi. Tutturamadım resmen.

İki akşamdır çok sık uyanıyor beşiğine koyuyorum uyumuyor ağlıyor eşimle aramıza aldık uyudu ama alışsın istemiyorum çünkü korkuyorum uykumuza güven olmaz. Sadece kızımla yatsam çok dönüyor yastıkları bile üzerine çekmeye çalışıyor.

Üç kere denedim yanımızda susuyor yatağında ağlıyor.

Gunaydin canlar...neseli&keyifli bir hafta olur insallah

Supapatya,

Cok guzel yapmissin canim. Ben de giyilebilecek gibi olanlari (arada hic kullanmadiklarim da var) valize koydum. Sizlerin onerdigi gibi burada araci vasitasiyla vermeyi deneyecegim. Kiyafet disinda oyuncak ve sigmakta zorlandigi ana kucagi da var. Bir ihtiyac sahibini sevindirir insallah.

Canim ben de duzensiz goruyorum. Arada 1 ay atladigi oluyor. Duzene girmesi biraz zaman alacak, ayrica emzirme sikligi da etkiliyor. Tek bildigim geciktiginde 2 kg fazla cikiyorum tartida. Karinda sislik oluyor. Olup bitince eski halime donuyorum:)

Eki Görüntüle 1249242 Benim minik pasam oturuyo bide bakis atiyo seviniyo minnakim teyzeleri

Masallah yakisiklina Nasil da gururlu..."bak neler basariyorum" der gibi

Mamanin tadini mi begenmiyor acaba. Gerci farkli mamalar denemissindir. Insallah corbalari sever. Cok sulu yapma da canim, midesi su ile dolmasin. Doyurucu olsun.

Esin de alemmis Her isim her yerde var. izlemedim ama kotu karakter falan diye mi hoslanmadi acaba

Benim sipa da durmuyor canim. Zaten zor sigiyor, kemerini takiyorum dusmesin diye ama nasil sallaniyor komple devrilecek. Ben surekli sarki turku soyluyorum olmadi dans ediyorum, bir yandan da toparliyorum iste

Canim bu ara ayrilik anksiyetesi yasiyor, surekli sizi yaninda hissetmek istiyormus. Ayni sikinti bende de var. Odasina tasindi nihayet ama ben de orada yatiyorum degisen birsey olmadi

Surekli uyaniyor. Park yatak var bizde. Onun yan kisimlari seffaf. Oradan bana bakiyor. Al beni diyor resmen. Kucagima alinca uyuyor. Yatiriyorum 20 dk sonra yine ayakta. Edemeyip yanima aliyorum, tek kisilik yatakta sikisip yatiyoruz. Illa eli kolu bana degecek. Gecicidir insallah. Tam ne de guzel bir bebek bu, guzel guzel uyuyor sikinti yok derken :)

Bebegi bu vakte kadar uyku sorunu yasayan anneler...sizlerin kuzulari duzelirken bizimkiler yoldan cikti:)

kızlar günaydın hayırlı haftalar
haftasonu işlerden giremedim inşallah sorun yoktur canlarım

Hasta olan annelerimize geçmiş olsun. Bugün bende halsizim ve boğazım ağrıyor inşallah oğluşuma geçmez.

jennyy-27

gelmiş geçmiş olsun canım şuan iyi olmasına sevindim kuzunun benimkide düşmüştü öyle anlıyorum seni

günaydın kızlar...ve kuzuları
benim kuzumun gazı hadsafhada...sürekli kıvranıyor... uyumuyor...cumartesi gece 3 lere kadar ağladı yavrum kendi annem ve ablam vardı evde o halini gördüler ilk defa ...ablam ambulans çağıralım diye bağırıyor annem taksi çağıralım diye...birbirlerine girdiler... çok telaşlandılar...yani o kadar kötü duruyordu ...gözleri kurbağa gibi şişti ağlamaktan...ben o halini çok gördüğüm için telaş yapmadım ama annemler ısrar ettiler doktora götür diye... eşim babasını aradı gecenin 3 ünde...yine evham yaptınız diyecekler bize dedim... neyse gittik ve aynı senaryo yolda uyudu... doktor kontrol etti ve aynı sözler... hiç bir şeyi yok bu bebeğin gazı var....metsil yazdı gönderdi...tabi eşimin babasına gazı varmış ,gecenin bu saatinde kızımız yellenemiyor diye seni kaldırdık diyemedik... kulakları ağrıyormuş damla yazdı dedik...tabi metsilin ne olduğunu bilmediği için adamcağız da üzüldü kızıma...biz sonra hallederiz alırız desekte birde sabaha kadar nöbetçi eczane aradık kıytırık metsili alabilmek için... sonrada kv kulağına falan metsili damlatır korkusuyla çöpe attım ....
halada aynı yavrum ...ne yaptıysak sürekli gazlı ve sancılı...

Gunaydin canlar ve kuzular benim oglan i yürüyüşe cikarttim bayildi sonunda umarim bi yarim saat uyusa sipamda anacigida dinlenme :)
Sabah elmayla basladik bakalim bizde kkaşifi tutmaya merakli bugün bi plastik klasik alayimda önüne koyayim savura savura yesin yavrum

Gunaydin canlar ve kuzular benim oglan i yürüyüşe cikarttim bayildi sonunda umarim bi yarim saat uyusa sipamda anacigida dinlenme :)
Sabah elmayla basladik bakalim bizde kkaşifi tutmaya merakli bugün bi plastik klasik alayimda önüne koyayim savura savura yesin yavrum

Ne güzel yuruyuse erken çıkmışsınız. Bazen üç ve çoğunlukla iki saatte bir kalkınca kendime gelemedim sabah sabah :). Genelde böyle bu aralar. Sizler gece her uyandığında emziriyor musunuz? Yoksa pışpışlayıp uyutabiliyor musunuz?

Gunaydin kizlar. Geri dondummm misafirdi, tatildi derrken uzak kaldim bayaa. Cok ozledim sizi. Dun aksam evimize geldik ve de bu sabah ilk is topigi acmak oldu.
hayirli olsun cnm bu dan sonrada sirasiyla mememi isirdi iletileriniz gelir artik :)
izne ayrildin mi raporlu muydun tatlim
Raporluydum. Ama raporum bitince izne ayrilacagim. Rapor bulamiyoruz cunku

Cok gecmis olsun canim. Hirsizi hic alerji testi yaptirdin mi ya da oneren oldu mu? Bagirsak sorunu var uzun zamandir. Kakasi da sikintili... Doktorundan bir test istesen (sut&yumurta) alerjisi var mi acaba, bu kivranmasi ondan mi...

Aralik annelerinde bir arkadas yeni ogrenmis bebeginin alerjisini. Ondan aklima geldi, acaba dedim...

Afiyet olsu, yarasin

güle güle kullansın Kerem paşa....ben oyuncakçıya giriyorum bebeğime uygun bir oyuncak bulamıyorum...ona aldığım tek oyuncak basınca öten sarı küçük tavşancık ...diğer oyuncakları yeğenlerimden geldi... ama onun oynayacağı şeyler değil...

dimi bak bunu düşünmemiştim.. söküp bebeğin masada yemek yemesi içinde sandalye olarak kullanılabilir...diğer mama sandalyelerinin tepsileri sökülebiliyormu acaba sormak hiç aklıma gelmedi ...güle güle kullanın canım...

başladın galiba emzirmeye ...yani saati saatine tam 1 haftamı geçmesi gerekiyor...

canım inşallah bir hal yoluna girer eşinle aranızdaki sorun... her evde oluyor...geri dönüşü olmayacak şeylerin dışında her iş yoluna girer girmelide zaten....
güle güle kullansın kuzun kıyafetlerini...tulum alsan 1-2 ay anca kullanır elinde kalır...

Eki Görüntüle 1249242 Benim minik pasam oturuyo bide bakis atiyo seviniyo minnakim teyzeleri
maşşallaha nazar d eğmesin oğluşuna...

aynı bende ayarlamakta güçlük çekiyorum.. bazı geceler çok soğuk oluyor... benim kız terleyince heryeri buz gibi oluyor...sabaha kadar üst baş değiştiriyoruz...incede örtülmüyor üşüyor...

Hasta olan annelerimize geçmiş olsun. Bugün bende halsizim ve boğazım ağrıyor inşallah oğluşuma geçmez.
sanada geçmiş olsun canım... çabucak atlatırsın inşallah....

dışarısı zaten kurtarıcı oluyor...dün hiç durmadı gündüz biraz gezdirdim markete falan gittik eve gelince uyudu biraz...kaşık tabak bardak çok şirin şeyler var insan bebekelrle ilgili şeyler almaya gittiğinde mağazadan çıkamıyor... kaç defa alışveriş yapıp kasya geldiğimde elimdekilerin yarısını bırakmışlığım var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…