2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Sabah 5 te kalkinca bizoluyor
i öğlen gibi vallahi
Cnm benimki eskiden ilk aylar 2/3 saatte bir kalkiyodu emziriyordum iki haftadir saate bakiyorum gece 12/1 gibi emziriyorum tabi nerdeyse saat basit uyaniyo emzirsem Dr dedi cisini yaparken de uyaniyodur tekrar emzirirsen kisir döngü olur simdi bi şekilde kucakta pisis arada bazen emzik aliyo uyutuyorum duruma gore 3/4 arazi emziriyorum valla kafa salak gibi oldu artik hic 3 saat uyumuyo zaten 5/6 gibide gün basliyo
Tabi bezimizde kiloluk oluyor

Şu sayfada uyku konusunda bir yazı var.
Belki size de fikir verir.
http://bebekyapimbakimonarim.blogspot.com.tr/2013/10/tomrisin-emzirme-notlar-18-gece.html

bu test için kakdan mı bakılıyor... yoksa bildiğimiz ciltten yapılan testlerden mi acaba...kakasından yapılmıştı makatında çatlak varken.. doktor alerjiden olabilir diye istemişti ama temiz çıktı ozamn...gece acile gittiğimizde... doktor çişinde koku varmı dedi... var dedim... kakasını sormuyorum çişi kokuyormu dedi... evet dedim... ama arkasından hiç bir şey söylemedi...çişi kokuyor gerçekten kavrulmuş çekirdek gibi kokuyor... dedim neden sordunuz kokuyorsa ne yapılacak... hiç ses yok doktorda... kaç aylık , mamamı kullanıyor emziriyormusun ek gıdaya geçtiniz mi hiç bir şey sormadı... gerçi bend e beklemedim sormasını...zaten formalite icabı gittik...gaz olduğunu bend e biliyordum...bu defada başka bir devlet hastanesini deniycem kontrol için...ablamın işyerinden bir kız önerdi...
kan testi idrar testi kaka testi hepsini istiycem... neyi var neyi yok dışarıdan anlaşılıyormu ...rengide çok kötü sanki son günlerde ... bembeyaz oldu teni...

Gece en son 1 gibi emzirdim.sabah 6bucukta uyandi emmedi .zorla birkac damlaemzirdim.hala ugrasiyorum saat kac oldu.insanlar doymuyor saat basi 2saatte bir emziriyor.bu cocuk bizim emmiyor.bir haftadir iyidik.yine basladik.çok geriyor boyle yapunca.aklin hep onda ac kaldi diye .seninki emmek istiyorsa emsin .ne iyi.emmeme si inan yaslandiriyor stresi insani.

1 kez emiyor (saat yarim 1 gibi). Digerlerinde uyutuyorum. Acsa memeye saldiriyor uyumuyor zaten. Davranislarindan anliyorum neye ihtiyaci oldugunu.

Gunaydin kizlar. Geri dondummm misafirdi, tatildi derrken uzak kaldim bayaa. Cok ozledim sizi. Dun aksam evimize geldik ve de bu sabah ilk is topigi acmak oldu.

Raporluydum. Ama raporum bitince izne ayrilacagim. Rapor bulamiyoruz cunku

Hos geldin canim

Aylara gore internette aratirsan uygun oyuncaklar cikiyor gulum. Ben onu takip ederek aliyorum.

Testi nasil yapiyorlar hic bilmiyorum. Hafta sonu o kizin mesajini okuyunca Ela icin de acaba mi dedim. Ihmal etme yaptir canim. O arkadas 1 haftada oglunun rahatladigini, aylardir bebegine bilmeden iskence ettigi icin cok pisman oldugunu soyluyordu.

biz aşıdan geldik oğlum çok ağladı üç bacaktan bir ağza damla ateş demin ölçtüm 38 hemen calpol verdim uyuyor bebeğim bu aşılar hep bize işgence oluyor uff ne zaman bitecek iki ayda bir

cnan-1988

yeni kıyafetleriniz hayırlı olsun canım bizede halamız bayramlıklarımızı almış bizde giyinmeyi sevmiyoruz ya sıkılınca püf püf yapıyor kuzum

düzensizlik oluyor canım benimde ona benzer oldu

biz aşıdan geldik oğlum çok ağladı üç bacaktan bir ağza damla ateş demin ölçtüm 38 hemen calpol verdim uyuyor bebeğim bu aşılar hep bize işgence oluyor uff ne zaman bitecek iki ayda bir

inşallah çabuk atlatır canım bizimde ekimde var aşımız inşallah ateş yapmaz digerleri yapmadı çünkü.
maşallah kuzuya ya nasıl da bilmiş bilmiş bakıyor
benimkide öyle şimdiki nesil açıkgöz vallahi.

BEN HER UYANDIĞINDA EMZİRİYORUM SÜREKLİ MEMEDE
HAKLISIN TEST MEST YAPMAYINCA NE ANLAŞILACAK... DOKTORLARIN YAPTIĞI MUAYENEYİ BEN EVDE YAPIYORUM VE EN FAZLA İNTERNETTEN BİLE BULURUM SÖYLEDİKLERİNİ...NEDEN BÖYLE GAZI ÇOĞALDI ...GERİYE ALERJİ OLMA İHTİMALİ KALDI.... EN KISA ZAMANDA DEDİĞİN GİBİ YAPTIRAYIM...

MAŞŞALALH KUZUNA DOLDURMUŞ SEPETİ...
GEÇMİŞ OLSUN AŞILARI OKADAR AŞI OLUNDUĞUNU BİLMİYORDUM... BENİM KIZ ÇOK AĞLAYACAK ...SESİ SOLUĞU KESİLİYOR CANI ÇOK TATLI...HEP BABASINA ÇEKMİŞ :)

Baby plus diny mama sand. E bebek te 65tl ye düşmüş Bilgilerinize :)

Bende almayı düşünüyor ama bu kullanışlı olut mu bilemedim

Baby plus diny mama sand. E bebek te 65tl ye düşmüş Bilgilerinize :)

Bende almayı düşünüyor ama bu kullanışlı olut mu bilemedim
antilopun neredeyse aynısı sayılır... çok fazla kişi bundan alıyor...alınmasında hesaplı olmasıda büyük bir seçenek tabiki...

Son düzenleme:
Allah kolaylik versin. Emer insallah.

valla aynen canım resmen al beni diye bakıyor kıyamıyorum ama korkuyorum bir yandan.. işimiz var valla :)

Hasta olan annelerimize geçmiş olsun. Bugün bende halsizim ve boğazım ağrıyor inşallah oğluşuma geçmez.

inş hemen atlatırsın cnm sende.. geçmiş olsun

Allah yardımcın olsun canım geçmiş olsun. biz bir kaç saat uyuyamayınca yorgun düşüyoruz sen aynı zamanda çalışıyorsun ve bazen zorluklar yaşıyorsun.

bende her kalktığında emziriyorum canım ama emdiğini sanmıyorum bazen emzik niyetine kullanıyor beni galiba

geçmiş olsun umarım çabuk ve kolay atlatır yavrun.

Trt super dadi ...2 cocuk, biri 3 aylik. Vaktiniz varsa izleyin arkadaslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…