Şu sayfada uyku konusunda bir yazı var.Sabah 5 te kalkinca bizoluyor
i öğlen gibi vallahi
Cnm benimki eskiden ilk aylar 2/3 saatte bir kalkiyodu emziriyordum iki haftadir saate bakiyorum gece 12/1 gibi emziriyorum tabi nerdeyse saat basit uyaniyo emzirsem Dr dedi cisini yaparken de uyaniyodur tekrar emzirirsen kisir döngü olur simdi bi şekilde kucakta pisis arada bazen emzik aliyo uyutuyorum duruma gore 3/4 arazi emziriyorum valla kafa salak gibi oldu artik hic 3 saat uyumuyo zaten 5/6 gibide gün basliyo
Tabi bezimizde kiloluk oluyor
bu test için kakdan mı bakılıyor... yoksa bildiğimiz ciltten yapılan testlerden mi acaba...kakasından yapılmıştı makatında çatlak varken.. doktor alerjiden olabilir diye istemişti ama temiz çıktı ozamn...gece acile gittiğimizde... doktor çişinde koku varmı dedi... var dedim... kakasını sormuyorum çişi kokuyormu dedi... evet dedim... ama arkasından hiç bir şey söylemedi...çişi kokuyor gerçekten kavrulmuş çekirdek gibi kokuyor... dedim neden sordunuz kokuyorsa ne yapılacak... hiç ses yok doktorda... kaç aylık , mamamı kullanıyor emziriyormusun ek gıdaya geçtiniz mi hiç bir şey sormadı... gerçi bend e beklemedim sormasını...zaten formalite icabı gittik...gaz olduğunu bend e biliyordum...bu defada başka bir devlet hastanesini deniycem kontrol için...ablamın işyerinden bir kız önerdi...Cok gecmis olsun canim. Hirsizi hic alerji testi yaptirdin mi ya da oneren oldu mu? Bagirsak sorunu var uzun zamandir. Kakasi da sikintili... Doktorundan bir test istesen (sut&yumurta) alerjisi var mi acaba, bu kivranmasi ondan mi...
Aralik annelerinde bir arkadas yeni ogrenmis bebeginin alerjisini. Ondan aklima geldi, acaba dedim...
Gece en son 1 gibi emzirdim.sabah 6bucukta uyandi emmedi .zorla birkac damlaemzirdim.hala ugrasiyorum saat kac oldu.insanlar doymuyor saat basi 2saatte bir emziriyor.bu cocuk bizim emmiyor.bir haftadir iyidik.yine basladik.çok geriyor boyle yapunca.aklin hep onda ac kaldi diye .seninki emmek istiyorsa emsin .ne iyi.emmeme si inan yaslandiriyor stresi insani.Ne güzel yuruyuse erken çıkmışsınız. Bazen üç ve çoğunlukla iki saatte bir kalkınca kendime gelemedim sabah sabah :). Genelde böyle bu aralar. Sizler gece her uyandığında emziriyor musunuz? Yoksa pışpışlayıp uyutabiliyor musunuz?
Ne güzel yuruyuse erken çıkmışsınız. Bazen üç ve çoğunlukla iki saatte bir kalkınca kendime gelemedim sabah sabah :). Genelde böyle bu aralar. Sizler gece her uyandığında emziriyor musunuz? Yoksa pışpışlayıp uyutabiliyor musunuz?
Gunaydin kizlar. Geri dondummmmisafirdi, tatildi derrken uzak kaldim bayaa. Cok ozledim sizi. Dun aksam evimize geldik ve de bu sabah ilk is topigi acmak oldu.
Raporluydum. Ama raporum bitince izne ayrilacagim. Rapor bulamiyoruz cunku
güle güle kullansın Kerem paşa....ben oyuncakçıya giriyorum bebeğime uygun bir oyuncak bulamıyorum...ona aldığım tek oyuncak basınca öten sarı küçük tavşancık ...diğer oyuncakları yeğenlerimden geldi... ama onun oynayacağı şeyler değil...
dimi bak bunu düşünmemiştim.. söküp bebeğin masada yemek yemesi içinde sandalye olarak kullanılabilir...diğer mama sandalyelerinin tepsileri sökülebiliyormu acaba sormak hiç aklıma gelmedi ...güle güle kullanın canım...
başladın galiba emzirmeye ...yani saati saatine tam 1 haftamı geçmesi gerekiyor...
canım inşallah bir hal yoluna girer eşinle aranızdaki sorun... her evde oluyor...geri dönüşü olmayacak şeylerin dışında her iş yoluna girer girmelide zaten....
güle güle kullansın kuzun kıyafetlerini...tulum alsan 1-2 ay anca kullanır elinde kalır...
maşşallaha nazar d eğmesin oğluşuna...
aynı bende ayarlamakta güçlük çekiyorum.. bazı geceler çok soğuk oluyor... benim kız terleyince heryeri buz gibi oluyor...sabaha kadar üst baş değiştiriyoruz...incede örtülmüyor üşüyor...
sanada geçmiş olsun canım... çabucak atlatırsın inşallah....
dışarısı zaten kurtarıcı oluyor...dün hiç durmadı gündüz biraz gezdirdim markete falan gittik eve gelince uyudu biraz...kaşık tabak bardak çok şirin şeyler var insan bebekelrle ilgili şeyler almaya gittiğinde mağazadan çıkamıyor... kaç defa alışveriş yapıp kasya geldiğimde elimdekilerin yarısını bırakmışlığım var...
biz aşıdan geldik oğlum çok ağladı üç bacaktan bir ağza damla ateş demin ölçtüm 38 hemen calpol verdim uyuyor bebeğim bu aşılar hep bize işgence oluyor uff ne zaman bitecek iki ayda bir
kızlar ben bir ay önce adet oldum 15inde ilk kez bu ay olmadım ve bir hafta önce bir damla çiolata rengi kan geldi bir iki gün önce adet sancısı gibi ağrı çetim ama olmadım ve sancım geçti akıntım çoğaldı niye böyle oldu sizce ve benimle benzer durum yaşıyan var mı
biz aşıdan geldik oğlum çok ağladı üç bacaktan bir ağza damla ateş demin ölçtüm 38 hemen calpol verdim uyuyor bebeğim bu aşılar hep bize işgence oluyor uff ne zaman bitecek iki ayda bir
BEN HER UYANDIĞINDA EMZİRİYORUM SÜREKLİ MEMEDENe güzel yuruyuse erken çıkmışsınız. Bazen üç ve çoğunlukla iki saatte bir kalkınca kendime gelemedim sabah sabah :). Genelde böyle bu aralar. Sizler gece her uyandığında emziriyor musunuz? Yoksa pışpışlayıp uyutabiliyor musunuz?
HAKLISIN TEST MEST YAPMAYINCA NE ANLAŞILACAK... DOKTORLARIN YAPTIĞI MUAYENEYİ BEN EVDE YAPIYORUM VE EN FAZLA İNTERNETTEN BİLE BULURUM SÖYLEDİKLERİNİ...NEDEN BÖYLE GAZI ÇOĞALDI ...GERİYE ALERJİ OLMA İHTİMALİ KALDI.... EN KISA ZAMANDA DEDİĞİN GİBİ YAPTIRAYIM...Aylara gore internette aratirsan uygun oyuncaklar cikiyor gulum. Ben onu takip ederek aliyorum.
Testi nasil yapiyorlar hic bilmiyorum. Hafta sonu o kizin mesajini okuyunca Ela icin de acaba mi dedim. Ihmal etme yaptir canim. O arkadas 1 haftada oglunun rahatladigini, aylardir bebegine bilmeden iskence ettigi icin cok pisman oldugunu soyluyordu.
MAŞŞALALH KUZUNA DOLDURMUŞ SEPETİ...biz aşıdan geldik oğlum çok ağladı üç bacaktan bir ağza damla ateş demin ölçtüm 38 hemen calpol verdim uyuyor bebeğim bu aşılar hep bize işgence oluyor uff ne zaman bitecek iki ayda bir
antilopun neredeyse aynısı sayılır... çok fazla kişi bundan alıyor...alınmasında hesaplı olmasıda büyük bir seçenek tabiki...Baby plus diny mama sand. E bebek te 65tl ye düşmüş Bilgilerinize :)
Bende almayı düşünüyor ama bu kullanışlı olut mu bilemedim
Allah kolaylik versin. Emer insallah.Gece en son 1 gibi emzirdim.sabah 6bucukta uyandi emmedi .zorla birkac damlaemzirdim.hala ugrasiyorum saat kac oldu.insanlar doymuyor saat basi 2saatte bir emziriyor.bu cocuk bizim emmiyor.bir haftadir iyidik.yine basladik.çok geriyor boyle yapunca.aklin hep onda ac kaldi diye .seninki emmek istiyorsa emsin .ne iyi.emmeme si inan yaslandiriyor stresi insani.
Gunaydin canlar...neseli&keyifli bir hafta olur insallah
Supapatya,
Cok guzel yapmissin canim. Ben de giyilebilecek gibi olanlari (arada hic kullanmadiklarim da var) valize koydum. Sizlerin onerdigi gibi burada araci vasitasiyla vermeyi deneyecegim. Kiyafet disinda oyuncak ve sigmakta zorlandigi ana kucagi da var. Bir ihtiyac sahibini sevindirir insallah.
Canim ben de duzensiz goruyorum. Arada 1 ay atladigi oluyor. Duzene girmesi biraz zaman alacak, ayrica emzirme sikligi da etkiliyor. Tek bildigim geciktiginde 2 kg fazla cikiyorum tartida. Karinda sislik oluyor. Olup bitince eski halime donuyorum:)
Masallah yakisiklinaNasil da gururlu..."bak neler basariyorum" der gibi
Mamanin tadini mi begenmiyor acaba. Gerci farkli mamalar denemissindir. Insallah corbalari sever. Cok sulu yapma da canim, midesi su ile dolmasin. Doyurucu olsun.
Esin de alemmisHer isim her yerde var. izlemedim ama kotu karakter falan diye mi hoslanmadi acaba
Benim sipa da durmuyor canim. Zaten zor sigiyor, kemerini takiyorum dusmesin diye ama nasil sallaniyor komple devrilecek. Ben surekli sarki turku soyluyorum olmadi dans ediyorum, bir yandan da toparliyorum iste
Canim bu ara ayrilik anksiyetesi yasiyor, surekli sizi yaninda hissetmek istiyormus. Ayni sikinti bende de var. Odasina tasindi nihayet ama ben de orada yatiyorum degisen birsey olmadi
Surekli uyaniyor. Park yatak var bizde. Onun yan kisimlari seffaf. Oradan bana bakiyor. Al beni diyor resmen. Kucagima alinca uyuyor. Yatiriyorum 20 dk sonra yine ayakta. Edemeyip yanima aliyorum, tek kisilik yatakta sikisip yatiyoruz. Illa eli kolu bana degecek. Gecicidir insallah. Tam ne de guzel bir bebek bu, guzel guzel uyuyor sikinti yok derken:)
Bebegi bu vakte kadar uyku sorunu yasayan anneler...sizlerin kuzulari duzelirken bizimkiler yoldan cikti:)
Hasta olan annelerimize geçmiş olsun. Bugün bende halsizim ve boğazım ağrıyor inşallah oğluşuma geçmez.
günaydın kızlar...ve kuzuları
benim kuzumun gazı hadsafhada...sürekli kıvranıyor... uyumuyor...cumartesi gece 3 lere kadar ağladı yavrum kendi annem ve ablam vardı evde o halini gördüler ilk defa ...ablam ambulans çağıralım diye bağırıyor annem taksi çağıralım diye...birbirlerine girdiler... çok telaşlandılar...yani o kadar kötü duruyordu ...gözleri kurbağa gibi şişti ağlamaktan...ben o halini çok gördüğüm için telaş yapmadım ama annemler ısrar ettiler doktora götür diye... eşim babasını aradı gecenin 3 ünde...yine evham yaptınız diyecekler bize dedim... neyse gittik ve aynı senaryo yolda uyudu... doktor kontrol etti ve aynı sözler... hiç bir şeyi yok bu bebeğin gazı var....metsil yazdı gönderdi...tabi eşimin babasına gazı varmış ,gecenin bu saatinde kızımız yellenemiyor diye seni kaldırdık diyemedik... kulakları ağrıyormuş damla yazdı dedik...tabi metsilin ne olduğunu bilmediği için adamcağız da üzüldü kızıma...biz sonra hallederiz alırız desekte birde sabaha kadar nöbetçi eczane aradık kıytırık metsili alabilmek için... sonrada kv kulağına falan metsili damlatır korkusuyla çöpe attım ....
halada aynı yavrum ...ne yaptıysak sürekli gazlı ve sancılı...
Ne güzel yuruyuse erken çıkmışsınız. Bazen üç ve çoğunlukla iki saatte bir kalkınca kendime gelemedim sabah sabah :). Genelde böyle bu aralar. Sizler gece her uyandığında emziriyor musunuz? Yoksa pışpışlayıp uyutabiliyor musunuz?
antilopun neredeyse aynısı sayılır... çok fazla kişi bundan alıyor...alınmasında hesaplı olmasıda büyük bir seçenek tabiki...
Trt super dadi ...2 cocuk, biri 3 aylik. Vaktiniz varsa izleyin arkadaslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?