2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
biz aşıdan geldik oğlum çok ağladı üç bacaktan bir ağza damla ateş demin ölçtüm 38 hemen calpol verdim uyuyor bebeğim bu aşılar hep bize işgence oluyor uff ne zaman bitecek iki ayda bir

Canım ya kıyamam,calpol rahat uyutmuştur

simca12

sana ve kuzuna da geçmiş olsun canım

Çok sağol canım,sana da geçmiş olsun

CANIM BEN DAHA BAŞLAMADIM AMA EK GIDAYA GEÇİNCE ALERJİ YAPAN GIDALARI ÖĞRENEBİLMEK İÇİN 3 GÜN TESTİ YAPILIYOR ELMA PÜRESİ VERDİN DİYELİM 3 GÜN SADECE ELMA PÜRESİ VERİYORSUN...EĞER CİLDİNDE KIZARMA KAKASINDA ANORMALLİK MUKUS KAN VS.YADA ANORMAL BİRŞEY OLMUYORSA ALERJİSİ YOK DEMEKTİR... DAHA SONRA BAŞKA BİR GIDAYA GEÇİYORSUN BU GIDAYI VERİRKEN ELMA PÜRESİDE VEREBİLİRSİN ÇÜNKÜ BİLİYORSUNKİ ELMA PÜRESİNİN ALERJİ YAPMADIĞINI VE DİĞER GIDAYA GEÇTİĞİNDE ALERJİ OLUYORSA BUNUN ELMA PÜRESİNDEN DEĞİLDE VERDİĞİN YENİ EK GIDADAN OLDUĞUNU ANLIYORSUN HER GIDA İÇİN BUNU YAPIYORSUN...

ya bu arda sizler neler veriyorsunuz yazabilir misiniz.
canım benim doktorum şu an elma-şeftali-üzüm-armut dönüşümlü ara öğün olarak veriyorum 100 ml kadar cam rendede rendeleyip akşam 5 öğünündede saaat 1 de mamasına yoğurt ile mayaladığım sarıp beklettiğim yoğurdunu 120-150 ml arası yediriyorum 6.ayda kahvaltı ve çorbalara başlıyacağız dedi doktorumuz

Cok uzuldum canim, gecmis olsun. Emziriyorsan neden o kadar erken basladin gulum. Erken ek gida da alerjiye davetiye cikartiyor

Hirsizi arkadasimiz aciklamis. Gida alerjisi ise, neden olan besin verilmediginde gecer zaten. Sonra da tek tek deneyerek verirsin.

Esmer yazmadı değil mi hala? İyidir inşallah

Belirli bir surec basladi ise, buraya yazmamasi en iyisi aslinda. Karsi taraf yazdiklarini takip ediyordu. Aleyhte bir duruma sebebiyet verebilirdi. Iyidir insallah...

Kızlar doktorumun verdiği ek gıdayla ilgili kitapçığın ilgili sayfalarını paylaşıyorum.sizde varsa sizde paylaşın,hepimiz öğreniriz

Eklentiler

• image.webp
    103 KB · Görüntüleme: 128
  • image.webp
    134,3 KB · Görüntüleme: 130
  • image.webp
    62,4 KB · Görüntüleme: 100
  • image.webp
    93 KB · Görüntüleme: 122
  • image.webp
    105,5 KB · Görüntüleme: 117
  • image.webp
    130 KB · Görüntüleme: 108
  • image.webp
    190,3 KB · Görüntüleme: 124
okkesa yumurta ve üzüm alerjen ben yedinci ayda vereceğim ben patates havuç kabak muz elma armut şeftali pirinç et suyu labne avakado ananas bulgur veriyorum şimdilik

canım diş çıkarma sıkıntıları iki üç ay önden başlar bu dönemde her çocuk aynı değil tabi ki bazıları bir bakar diş çıkmış bazıları zor geçirir ama bebeklerimizin bu dönemde daha çok kucaklanmak ve sevgi ihtiyacı olurmuş öyle okudum yalnz korkuyor olabilir ama alışkanlık oluncada zor olur.ben uzun kollu üzerine yün yelek veya ince bir kazak penye gibi incecik onun üzerine uzun kollu penye giydiriyorum bugün altına ek olarak kilotlu corapta giydirdim arkasına bez koyuyorum terli olursa emzirirken gece çıkarıyorum çekip üstünü açarsa ve teri üstünde soğursa tehlikeli.ama ben iç anadoludayım burası soğuk oluyor akşamları daha da soğuk.gece besliyorsan yataktan aldığında üzerine bir battaniye ört yataktan çıkınca üşürler çünkü

okkesa yumurta ve üzüm alerjen ben yedinci ayda vereceğim ben patates havuç kabak muz elma armut şeftali pirinç et suyu labne avakado ananas bulgur veriyorum şimdilik
avakado çok besleyici die okudum bebekler için armut ve erikte ama olgun olması gerekiyormuş türkiyeye yada buraya gelenler taş gibi olgun gibi değil ama gerçi olgunu nasıl onu da bilmiyorum hiç tadına bakmadım alıp bugüne kadar merak edip te üzüm üç gün verdim 2 gün geçti bi sıkıntı yok ama doktor bugün alerji damlası yazdı yüzüne degdiğimiz yer kızarıyor die üzümden olsa kaç gün önce olurdu ben bildim bileli öyleydi gerçi tenleri cok hassas bilseydim vermezdim

bu arada küçük gelenleri veriyorsunuz ya ben iyi olanları saklıyorum ilerde başka olursa giyer die kıyamıyorum kötü olanları da lekeli filan onlarda vermek ayıp olur gibi geliyor sizin ikinci çocuk mu veriyorsunuz

ben emzik veriyorum onunla uyursa uyuyor sonra uykuya dalınca atıyor tükürüp emziği:) uyumazsa emziriyorum yoksa aç ise bir saat sonra tekrar uyanacak boşuna saat başı kalkmayalım die emziriyorum ama zırt pırt kalkmıyo en az 2-3 saat olsun ki acıksın yoksa emzirmeye gerek yok bence.zaten emerken uykusu geliyor uyuyor

tulum almam artık ayaklı olanlar ayak yerinden diğerleri ağından hep kastı giydiremedim hiç yazık oluyor hem koca adam oldular ne tulumu kız:) pantolon oduncu gömleği mont hırka aldım:)

geçmiş olsun tatlım alerjitesti yapmadan damlayı verdi bizimki makat kısmı kırmızı olmus yine hep krem zeytinyagı sürsem de oluyo alerjiden olabilir

biz aşıdan geldik oğlum çok ağladı üç bacaktan bir ağza damla ateş demin ölçtüm 38 hemen calpol verdim uyuyor bebeğim bu aşılar hep bize işgence oluyor uff ne zaman bitecek iki ayda bir
kıyamam gece de kontrol et ateşi tehlikeli ateş bizm de ayın beşinde şimdiden telaş sardı hiç bi aşıda ateş olamadık ama korkuyorum zaten huysuz bugünlerde

geçmiş olsun tatlım alerjitesti yapmadan damlayı verdi bizimki makat kısmı kırmızı olmus yine hep krem zeytinyagı sürsem de oluyo alerjiden olabilir
canım zeytinyağı asidik olduğu için kızdırıp yakıp öyle hassas yerlere sürülüyor diye biliyorum ayrıca madecassol kızarıklığıda alıyor bilmiyorum sen hangi kremi kullanıyorsun.

biz z.yağ memleketinde yaşadığımız ve eşim dedesinin zenliği varmış o işlerden anladığından asidine göre sınıflandırılıyor ve gerçekten burada bile saf z.yağ bulmak zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…