catlak yok da böyle etrafı pişik gibi kabarık kızarmıs ona da iyi gelir mi acabacanım benim kızda poposunda çatlak olu bu madecassolla geçti tamamen doğal b araştır hırsızıda kullandı onun kızında geçti faydasını görürüsün
canım ben arada çok sert oluyor kakası titreyerek yapıyor kızarıklık oluyor sürüyorum bolca geçiyorcatlak yok da böyle etrafı pişik gibi kabarık kızarmıs ona da iyi gelir mi acaba
kitapçık yok canım liste bile vermedi doktorumuz sağolsun ama reçel yapımında sonuçta şeker kullanılıyor bebe b. öyle sen bilirsin ama ben reçel vermeyi düşünmüyorum ekmek içi daha iyi bebek ekmeği yapabiliriz yada tam tahıllı bir ekmek alırız artık sizin listelerden toparlayıp bi liste yapmalı.yeni besini 3 gün deniyorum sonra hiç ara vermeden baska besine geciyorum yanlış mı 4-5 gün bekleyin diyorKızlar doktorumun verdiği ek gıdayla ilgili kitapçığın ilgili sayfalarını paylaşıyorum.sizde varsa sizde paylaşın,hepimiz öğreniriz
avakado çok besleyici die okudum bebekler için armut ve erikte ama olgun olması gerekiyormuş türkiyeye yada buraya gelenler taş gibi olgun gibi değil ama gerçi olgunu nasıl onu da bilmiyorum hiç tadına bakmadım alıp bugüne kadar merak edip te üzüm üç gün verdim 2 gün geçti bi sıkıntı yok ama doktor bugün alerji damlası yazdı yüzüne degdiğimiz yer kızarıyor die üzümden olsa kaç gün önce olurdu ben bildim bileli öyleydi gerçi tenleri cok hassas bilseydim vermezdim
sabah beşte kalktık yine git gide artan huysuzluk çığlık atmalar geziyoruzz ters yatıyoruz düz yatıyoruz oturuyoruz kucaktayız oynuyoruz sarkı dans oyuncak fayda yok çığlıklar atıyor resmen iki saat arayla mukuslu ve dolu dolu bezini de doldurdu.dişleri çıkacak şimdilik yok ama neyse eşim ders calışssın die 5 gün rapor aldım eve geldik öğlen uyudu bi saat ağlayarak uyanma doktora gittik diş için o jelden verdi fitil atın dedi yazık dedi ..... idrar ve gaita testi istedi poşeti taktılar eve geldik durmadı fitil attım bi tane 1 saat daha bağırdı sızdı kaldı dişleri çıkana kadar sürün ama sakın ucu cıkmaya baslayınca sürmeyin yoksa diş çürük çıkar dedi kullanan yada kullanmak zorunda olan varsa aklında bulunsun diş azcık çıkmaya başlayınca sürmüyoruz.alerji olmuş dedi damla verdi gaz ilacına gerek yok ögrensin dedi cok güzel nasıl çatlıyor adam gazdan.hırsızzı seni cok iyi anlıyorum metsil ver yolla öteki kullanma kullansan bi dert kullanmasan ayrı dert.ateşimiz 37yi gördü ama geçmedi 1 saat uyumus ben eczanedeyken babasınla dısarı cıkmıslar durmamıs gözünden yaş akıyor resmen gaita için de fitil attık die cıkmamıs parazit var mı die bakacaklar idrar temiz cıkmıs doktor fitil atmayın sonuc cıkmaz demiyor..yarın götürcez fitil atmadan insallah yarına iyi olur iki üç saat agladı 7 gibi uyudu o diş jeli olmasa yazık hala aglıyordu hemen cıksa da rahatlasa belki 1 ay daha var hep böyle acı mı cekecek bilemedim kesşke benim dişim cıksa ne zor onun canı yanıyor biz öyle duruyoruz.babası da hapşırıp duruyor terlik giy diyorum tamam karıcım diyor aynı giymiyor tamam deme icraat göster dedim iki çocuk annesiyim çoğu zaman ooooff
eczanede canım ama ishalde sürekli tahriş yapıyoralayım o zman eczanede var değil mi aktarlar da mı var.sert kaka biz hiç yapamadık hep sıvı hala ishal olup olmadıgını anlayamıyorum su gibi olur herhalde ishal olsa annelik nasıl kutsal bişeymiş bezini kontrol edip duruyoruz iyi mi die:)
Gunaydin canlar...neseli&keyifli bir hafta olur insallah
Supapatya,
Cok guzel yapmissin canim. Ben de giyilebilecek gibi olanlari (arada hic kullanmadiklarim da var) valize koydum. Sizlerin onerdigi gibi burada araci vasitasiyla vermeyi deneyecegim. Kiyafet disinda oyuncak ve sigmakta zorlandigi ana kucagi da var. Bir ihtiyac sahibini sevindirir insallah.
biz de duzelme yok hala
Canim ben de duzensiz goruyorum. Arada 1 ay atladigi oluyor. Duzene girmesi biraz zaman alacak, ayrica emzirme sikligi da etkiliyor. Tek bildigim geciktiginde 2 kg fazla cikiyorum tartida. Karinda sislik oluyor. Olup bitince eski halime donuyorum:)
Masallah yakisiklinaNasil da gururlu..."bak neler basariyorum" der gibi
Mamanin tadini mi begenmiyor acaba. Gerci farkli mamalar denemissindir. Insallah corbalari sever. Cok sulu yapma da canim, midesi su ile dolmasin. Doyurucu olsun.
Esin de alemmisHer isim her yerde var. izlemedim ama kotu karakter falan diye mi hoslanmadi acaba
Benim sipa da durmuyor canim. Zaten zor sigiyor, kemerini takiyorum dusmesin diye ama nasil sallaniyor komple devrilecek. Ben surekli sarki turku soyluyorum olmadi dans ediyorum, bir yandan da toparliyorum iste
Canim bu ara ayrilik anksiyetesi yasiyor, surekli sizi yaninda hissetmek istiyormus. Ayni sikinti bende de var. Odasina tasindi nihayet ama ben de orada yatiyorum degisen birsey olmadi
Surekli uyaniyor. Park yatak var bizde. Onun yan kisimlari seffaf. Oradan bana bakiyor. Al beni diyor resmen. Kucagima alinca uyuyor. Yatiriyorum 20 dk sonra yine ayakta. Edemeyip yanima aliyorum, tek kisilik yatakta sikisip yatiyoruz. Illa eli kolu bana degecek. Gecicidir insallah. Tam ne de guzel bir bebek bu, guzel guzel uyuyor sikinti yok derken:)
Bebegi bu vakte kadar uyku sorunu yasayan anneler...sizlerin kuzulari duzelirken bizimkiler yoldan cikti:)
Canim gecmis olsunbu test için kakdan mı bakılıyor... yoksa bildiğimiz ciltten yapılan testlerden mi acaba...kakasından yapılmıştı makatında çatlak varken.. doktor alerjiden olabilir diye istemişti ama temiz çıktı ozamn...gece acile gittiğimizde... doktor çişinde koku varmı dedi... var dedim... kakasını sormuyorum çişi kokuyormu dedi... evet dedim... ama arkasından hiç bir şey söylemedi...çişi kokuyor gerçekten kavrulmuş çekirdek gibi kokuyor... dedim neden sordunuz kokuyorsa ne yapılacak... hiç ses yok doktorda... kaç aylık , mamamı kullanıyor emziriyormusun ek gıdaya geçtiniz mi hiç bir şey sormadı... gerçi bend e beklemedim sormasını...zaten formalite icabı gittik...gaz olduğunu bend e biliyordum...bu defada başka bir devlet hastanesini deniycem kontrol için...ablamın işyerinden bir kız önerdi...
kan testi idrar testi kaka testi hepsini istiycem... neyi var neyi yok dışarıdan anlaşılıyormu ...rengide çok kötü sanki son günlerde ... bembeyaz oldu teni...
gcmis olsun canim.biz aşıdan geldik oğlum çok ağladı üç bacaktan bir ağza damla ateş demin ölçtüm 38 hemen calpol verdim uyuyor bebeğim bu aşılar hep bize işgence oluyor uff ne zaman bitecek iki ayda bir
Gecmis olsun canim. Gidalari verirken 3 gun kuralini uygula. Boylece alerjinin neden kaynaklandigini anlarsin.merhaba anneler bana yardım edermisiniz.kızım.5 ay 1 haftalık
tabi ek gıdaya hemen başladım hefesleniyor insan.kızıma yedirdiklerim
ülkerin pirinç unu,2 güne bir yumurtanın sarısı.yoğurtlu çorba,
armut. üzüm suyu ha bide cicibebe ama kızımda alerjik kızarıklıklar çıkmaya
başladı.önce yüzünde sonra 3 gün sonra vucuduna yayıldı.şimdi
hiç bir şey vermiyorum.sadece anne sütü.onuda 2 gündür içmek istemiyor.
benim kızın iştahı sıfır. benim kız bakıcıya bırakılacak bebek değilmiş.
iyiyki ücretsiz izine çıkmışım.
Canim cok guzel bi paylasim olmus. Ellerine saglik, tesekkur ederizKızlar doktorumun verdiği ek gıdayla ilgili kitapçığın ilgili sayfalarını paylaşıyorum.sizde varsa sizde paylaşın,hepimiz öğreniriz
Gunaydin canlar. Sabahin 7sinde uyandik kizimlabenim 9-10 gunde kaka yapan kizim artik 2-3 gunde bir kaka yapiyor. Ama her kakasi yogurt kokuyor. Zaten yogurt yedikten sonra 2-3 gunde 1 yapmaya basladi. Ama 10 gunden fazla oldu, 2 cay kasigi denedim. Onu da surekli tukurdu. Yuttugu ne kdarsa artik. Ne alaka ki haala yogurt kokuyor ? Babasi benden gizli yogurt mu veriyo ki çucuuumaaa
cnm cok guldurdun beni sabah sabah :):)Üç aylık bebeği üç saat arayla doyun diyor. Kızım bu ara saat başı meme de hele geceleri yapışık ikiz gibiyiz. Dadı bu halimizi görse yaşım kadar mola sandalyesinde tutar valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?