yok ben nisan annesiyim. esilam57 mart annesi. hani özel mesaj göndermenizi rica ettiğim.
Pardon yaanladim. Ben yazarimda tabletten bulamadim o sekilde
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-...igi-alacagi-kararsiz-kaldigi-cicisler-58.html
bu gönderdiğim nickte mesajı var cnm. bebek arabası paylaşmış. esilam57. çok tşk ederim.
Tamam bakiyorum. Ordan en son ne zaman girmisse belli oluyor profilden bakiyim donecegim sana
bekliyorum cnm sağol. hamileliliği devam ediyor mu? düşüğü olmuş mu? bir de çift rahim ne gibi zorluklar yaratmış? sorularım bunlar. ilgine tşk ederim cnm.
Bi dk ben pc yi bi acayim oglum birakti pc yi
neden orda paylaşmış onu bende anlamış değilim. ama mart annesi gözüküyor. profilni buldum cnm bu arada
http://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=438771
Tamam ben de zaten pc den ozel msj gondericem simdi
günaydın iyi haftasonları diliyorum hepinizee güzel bir gün olur inşallah
emeğine sağlık cnm. bu arada seninle mesajlaşarak sayımı 50 ye çıkarıcam sanırım:) özel mesaj hakkım olcak inş
İns olur da yazarsin ona sendeben dedim ama senin merak ettigini belki sana yazabilir. Msj kutuna bak arada
tşk ederim cnm. bu arada senin de kanaman olmuş sanırım. şimdi nasılsın?
Günaydın kızlar.Dün giremedi hem doktora gittik hemde kızkardeşim geldi onu almaya gittik.
Dün kalp atıları için gittik ve çok şükür duyduk.
Üstelik bebeğim hafatsı ile uyumlu hale gelmeye başlamış.biz 6 haftalık diye gitmiştik.Neredeyse 8 haftalık dedi doktor:))))Şimdi sadece 1 hafta geriden geliyo bebiş:)))
Testlsride yaptık bir sürü kan ve idrar testi yaptı.Bende kansızlık var folik asiti günde ikiye çıkardı.Başkada bi sorun yok herşry iyi dedi..
Çok mutlu olduk.Darısı kalp atışlarını duymayanlara.Bende burdaki haberlerden sonra çok endişelenmiştim....
İyiyim kanamam olmuyor ama doktor hala biraz tehlikesi var dedi ilaca devam. Bide idrar yolu nefkesiyonu icin antibiyotik verdi. Tehlikeli bu da dedi. 10 gun sonra gel dedi. Onumuzdeki degil sonraki hafta gidicem ins.
Kizlar ikili test icin randevu gu aldim ama 12+4 yada 6 da gitmek istiyordum.doktor yokmus
11+6 oldu randvu gunu sizce erken mi iyi mi..
Çok teşekkür ederim canım.Pekmemz içiyorum ama üzüm pekmezi.Neyse bide keçiboynuzuda alalım iyi olr.Hadi gozun aydin. Bol pekmez ye. Mumkunse keci boynuzu pekmezi. Keci boynuzundan her gun ilac niyetie bi tatli kasigi yut.
bize antibiyotik verilebiliyor mu? çok gecmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?