2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
O sayfada yoktu bikac sayfaya baktim ama yok bulamadim. Ekim 2013 annesi miydi o ki neden orda foto paylasmisti.

Günaydın kızlar.Dün giremedi hem doktora gittik hemde kızkardeşim geldi onu almaya gittik.
Dün kalp atıları için gittik ve çok şükür duyduk.
Üstelik bebeğim hafatsı ile uyumlu hale gelmeye başlamış.biz 6 haftalık diye gitmiştik.Neredeyse 8 haftalık dedi doktor:))))Şimdi sadece 1 hafta geriden geliyo bebiş:)))
Testlsride yaptık bir sürü kan ve idrar testi yaptı.Bende kansızlık var folik asiti günde ikiye çıkardı.Başkada bi sorun yok herşry iyi dedi..
Çok mutlu olduk.Darısı kalp atışlarını duymayanlara.Bende burdaki haberlerden sonra çok endişelenmiştim....

tşk ederim cnm. bu arada senin de kanaman olmuş sanırım. şimdi nasılsın?

İyiyim kanamam olmuyor ama doktor hala biraz tehlikesi var dedi ilaca devam. Bide idrar yolu nefkesiyonu icin antibiyotik verdi. Tehlikeli bu da dedi. 10 gun sonra gel dedi. Onumuzdeki degil sonraki hafta gidicem ins.

Hadi gozun aydin. Bol pekmez ye. Mumkunse keci boynuzu pekmezi. Keci boynuzundan her gun ilac niyetie bi tatli kasigi yut.

Hadi gozun aydin. Bol pekmez ye. Mumkunse keci boynuzu pekmezi. Keci boynuzundan her gun ilac niyetie bi tatli kasigi yut.
Çok teşekkür ederim canım.Pekmemz içiyorum ama üzüm pekmezi.Neyse bide keçiboynuzuda alalım iyi olr.
Senin kanaman durmuş çok sevindim.Enfeksiyon içinde geçmiş olsun dikkit et.
Dün doktor haftasıyla uyumlu hale geliyo deyince ilk sen aklıma geldin.
Burda yazdığımda sende ilerleyen zamalarda haftasını bulur demiştin.Raahatlamıştım o zamanda.Çok teşekkür ederim.Bu forum çok iyi gerçekten.Her girdiğimde yeni bişey öğreniyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…