2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Kocama da gelmesin, ne oluyorsa bana olsun. Kiyamam ben, o da canim

Ne guzel iste... Sizden once kalkip kahvaltiyi hazirlar kuzun

diş fırçalama setleri var. herhalde şu aaşama için diş kaşıyıcı gibi bi parçası var kullanılan.
espri zaten canım, benden gizli vermez. verse de hemen yetiştirmeyi çok sever. "ben şunu yedirdim
bi de o var. ne zaman yastıa yatırsam kalkmaya çalışıyor. tutunacak bişey bulursa kalkıp oturuyor. özellikle sallanmak istemeyince. inşallah zamanla düzene girer dediğin gibi. ama bu düzelince illa başka bişey çıkacak, onu anladım ben. atak başladı, atak bitti, diş başladı, diş zaten bitmez. ara ara hafifler belki sıkıntılar, o araları da muhakkak başka bişey doldurur. bazen herşey üstüste gelir daha da zor olur. işin zevki burda zannımca :)
deneyin bakalım. iki kızı var arkadaşımın, prematüre. ilk doğduklarında mama desteği almışlardı. hastanede kıvranmış çocuklar, eve gelince ölçüsünü o şekilde uygulamış. rahatlamış kızları. o zaman anlatmıştı. şimdi aklıma geldi.
tam ben diyecektim, HIRSIZI yazmış okaliptüs yağını bi kaç damla damlat
oğlumun kakası yoğurt kokuyo bi arkadas daha yazmış sebebini bilen varmı
benim de kızımın kakası yoğurt kokuyo. yoğurt yediriyo musun?

littlezelda canım alıntı tam çıkmamış. biraz suya okaliptüs yağını damlat bi kaç damla. göz kararı artık, tam miktar ben de bilemiyorum çoraplarını o suyla ıslatıp giydir. eklem yerlerine de kompress yapabilirsin. ,nşallah tez zamanda iyileşir yakışıklın. geçmiş olsun

o yaparken benim içim boşaldı sanki öyle sevindim ki... keşke suratının halini çekseydim kaka yaparken...babamız daha mız mız onu hiç çekemiycem..dün kızı soruyorum bu gün naptı diye;
hiç uyumadı...sersem gibi...kafası allak bullak...hiç bir şeye odaklanamıyor... 2 saat uyusa ne güzel olur...ne yediyse bir şey dokundu galiba karnı bozuldu...çok sancısı var...
diyo... meğerse kendini anlatıyormuş
oğlumun kakası yoğurt kokuyo bi arkadas daha yazmış sebebini bilen varmı
canım yoğurtmu yedirdin oğluna...

sağol canım benim her öneriyi denemekte fayda var ..birinden biri tutar elbet...

kızlar ben seramik yüzeyli bıçak kullanıyorum ,silıkon kaşık ve kaliteli bir markanın plastik tek süzgü gibi süzgeçini aldı annem mevyesini seramik yüzeyli bıçakla soyup cam rendede rendeleyip cam kapta yediriyorum.

Yok canım henüz ek gıdaya geçmedim nerden geliyo bu yoğurt kokusu yahu

Yika ver eline yesin canim, yoruldum okurken:)

Arkadaslar bebege prebiyotik verildiginde barsak florasinin degistigi ve bu nedenle eksi yogurt gibi koktuguna dair konular var.

Arkadaslar bebege prebiyotik verildiginde barsak florasinin degistigi ve bu nedenle eksi yogurt gibi koktuguna dair konular var.

Allah Allah ben ek hiç bişey vermiyorum sadece anne sütü bide demir damlası var

Allah Allah ben ek hiç bişey vermiyorum sadece anne sütü bide demir damlası var

Canim bu mesajlarin altinda, sadece anne sutu ile beslenen ve kakasi hala yogurt ya da cheesecake gibi kokan bebeklerle ilgili de mesajlar vardi. Anne sutu ile beslenenlerde de 3-4 aylardan sonra anneler koku farketmisler. Normal deniliyor. Benimki de kokuyordur belki, bilmiyorum

sağol canım benim her öneriyi denemekte fayda var ..birinden biri tutar elbet...
Yani pek bi sorun olmazmis gibi gorunuyo. En fazla almasi gereken kaloriyi alamayacak. Elosumun o kalorilere ihtiyaci var ama kabiz olup kivranmasi daha kotu. Yine de daha iyi bilem birinden ogrensen mi? Mamayi fazla sulandirsak nolur diye??
Yok canım henüz ek gıdaya geçmedim nerden geliyo bu yoğurt kokusu yahu
Anladim canim. Ben de gecmedim aktif olarak ama bi kere tattirdim yogurdu 2 cay kasigi kadar. Tabi hepsini yutamadi, cogunu tukurdu. Ama o gunden beri yogurt kokuyo. Her kakasi da degil, bazen kokuyo bazen kokmuyo. Bi de 9-10 gun yapmazdi kaka. Yogurt verdigimden beri 2-3 gunde bir yapiyo.

Olabilir di mi yogurttan. Bi de soyle bi durum var, benim yedirdigim yogurdu nohutla mayalamislar. Nohutla mayalanan yogurtta da lactobacil yokmus. Hani aslinda prebiyotik ya da bagirsak hareketlerini duzenleyici bi bakteri de yok ortada ama. Olabilirmis diyosun yani

sorma vallaha 15 gün işe gittim olan sütümde gitti şimdi bunlarla uğraşıyorum :)

merhaba kızlar .. biz artık iyiyiz kakamız da düzeldi mama yedirdiğim günlerde biberonu ayağımda sallayarak vermiştim nasılda sallanmaya alışmış :)şarkı söyleyerek uyutmam tam 1 saatimi aldı ama pes etmedim eski düzeni süper koy yatağa bir şarkı tamam..
okuduğum bir kitapta diş temizliği hemen başlamalı yazıyordu kesinlikle mendille dişler silinmeli beslenmeden sonra bende öyle yapmayı planlıyorum...
bebeklari hasta olanlara geçmiş olsun..

daha ben rende falan almadım... akşam ben bakıyorum iş çıkışı haliyle evede geç kalıyorum...mama sandalyesinide mecburen internetten sipariş edicem taşıyamam eve kadar...
seramik bıçakları kendi gıdalarımızada kullanmamız lazım aslında...

mamanın sulandırılması doymamasına yol açıyormuş...mamanın suya göre fazla kullanılmasıda böbreklerine yük oluyormuş..tam ayarlamak lazımmış ama yarım öçekten birşey olmaz sanırım...yoğurt bağırsaklarını bozdumu düzenledimi acaba Dolunay ın...bende ,bugün eşim kıymetli totosunu kaldırıp markete gidip keçi sütü alısra eğer mayalamayı düşünüyorum... kaç defa niyetlendim ama bu gazdan dolayı cesaret edememiştim henüz hazır değildir diye.. sadece yoğurt vericem ne tepki verecek vücudu...

bebeğinin odasını ayıran var mı içinizde..bebeğinizin hangi davranışlarına göre ayırdınız daha erken mi karar veremedim

Benim oglanda uykusunda kalkamaya calisiyo gozler kapali yeni yeni huylar ediniyor minnaklar:)

HIRSIZI bana sorarsan düzenledi. kaka için 9 gün beklemeye alışmışım. 2-3 gün olunca şaşırıyorum. yoğurt yediğinde de ertesi sabah ishal olmuştu. her gün yese her gün kaka yapcakmış gibi bi inanışım var. hadi hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…