2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Keciboynuzu daha iyidir. Gecti ama az daha tehlikem var progestana devam dedi. Forum iyi oluyor cidden bilgilrniyoruz. Antibiyotik kullanmasam diye dusundum ama cok fazla kasintim var. Almamistim ilavi bugun esime dedim alcak.

Keciboynuzu daha iyidir. Gecti ama az daha tehlikem var progestana devam dedi. Forum iyi oluyor cidden bilgilrniyoruz. Antibiyotik kullanmasam diye dusundum ama cok fazla kasintim var. Almamistim ilavi bugun esime dedim alcak.

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve bebeğine.Evet kaşıntı insanı mahvediyo.Doktor kullan demişse kullan canım daha iyi..

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine ve bebeğine.Evet kaşıntı insanı mahvediyo.Doktor kullan demişse kullan canım daha iyi..

Enfeksiyon suyunun gelmesine sebep oluyormus ondan vermek zorundayim dedi. Baslarda dusuk tehlikesi yaratiyo son zamanlarda da erken dogum riski.

Tesekur ederim. Kullanmiycsktim su bol icim gecer dedim ama olmadi bugun alcak esim. Asiri kasintim oldu

benim hamilelikten once vardi, hamilelik dusundugum icin dra gittim tedavi icin ve hamile olmak istiyorum sorun teskil ederdi bu bebek icin dedim, yok dedi, ama verdigim ilaclari kullan dedi. ertesi gunde turkiyeye tatile gidiyoruz, ilaclari kullanmadim bile.

yanliz ben saglikciyim az cok bilgim var. soguk suyla teharetini al, her tuvalete gittiginde, naylon ic camasirlari kullanma, o bolge icin ozel sampuanlar var ama bebek icin tehlikeli olcagindan , ben bebe sampuaniya, su parfumsuz ve arejiye karsi diye uzerinde yazanlardan, gunde bir kac defa onunla ve soguk suyla yikandinmi, birde kuru tuttunmu ilk gunden itibaren etkisini gosteriyor.

ayrica sakin ped kullanma, sadece ic camasiri olsun. ped nem yaptigindan hemen kasinti olur.. sicak ve nemi cok seviyorlar cunku..

Gunaydinn kizlar.. sabah gene kanamam oldu.
Doktorumla gorustum istsnbuldaki..aspirini kes dedi.clexane de bir hematologla gorus dozu yeniden aysrlansin
Fazla geliyor olabilir dedi.

Karaelmas uni.hastanesinde hematoloji varmis p.tesi gidecrgiz erkenden.

Bence de kan sulandiricilar fazla geliyo bana kan.degerlerine bakilir degisir.boyle devam etmek zor yoksa.

birde benim anlamadigim. drlarin surekli bebeklere 2 hafta geri demesi (

zaten 8 haftalik bir gebelikte embrio 6 haftaliktir, 10 haftalik bir bebek ise 8 haftaliktir. surekli iki hafta geridedir, bu butun gebeliklerde boyle. peki cogu dr niye endiselendirim bebek geride diyor, yoksa bunu kendileri bilmiyormu :SSS

ayrica sakin ped kullanma, sadece ic camasiri olsun. ped nem yaptigindan hemen kasinti olur.. sicak ve nemi cok seviyorlar cunku..

Oglumdayken de bunlari yapmistim ben yatim saatte bir tahret pamuklu camasir degisirdim her tahrette duzelmisti bunda etkili olnadi cok kotu sanci da yapiyor.

Gecmis olsun. Cidden olabilir ya fazla sulandiriyordur dimi. Git sen git...

Bende bilmiyordum bak bunu. Ama diyor doktorlar 4 ay dolana kadar ultrasondaki satla uyumlu olmayabilir diye..

gecmis olsun ins, Rabbim sifa versin ..

Oglumdayken de bunlari yapmistim ben yatim saatte bir tahret pamuklu camasir degisirdim her tahrette duzelmisti bunda etkili olnadi cok kotu sanci da yapiyor.

antibiyotik sart ozaman, muhakkak alinmali (( yoksa tekrar tekrarlar.. benim dogumsan sonra bir kac defa hep tekrarladi.. dr iliskiden sonra aninda git yikan dedi :))))

gecmis olsun ins

özelden mesaj yazamadım ama bende nisan annesi olacağım inşallah kangurucuk, 26 yaş, aydın, ilk bebişim, sat 17 temmuz, bebiş 23 nisanda geliyor inşallah :)

kendimi goremedim sanki :))) eger yoksam bu benim bilgilerim

Adim: irem 26 yasindayim , ikinci gebeligim ins, bugun itibariyle 8. haftalik olduk. 23 nisan muhtemel dogum tarihi.

Son düzenleme:
Cok gecmis olsun canim..insallah cabucak atlatirsin.

Sagol canim ins

antibiyotik sart ozaman, muhakkak alinmali (( yoksa tekrar tekrarlar.. benim dogumsan sonra bir kac defa hep tekrarladi.. dr iliskiden sonra aninda git yikan dedi :))))

gecmis olsun ins

Emzirirkende oldu bana hamileykene oglumda. İns atlatirim bu defaki cok kotu ya. O zaman da doktor sancin yok mumdemisti yok deyince sancidan duramiyor olman lazim dedi ama yoktu simdi var cok sancim bobreklerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…