2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Sagol canim ins

Emzirirkende oldu bana hamileykene oglumda. İns atlatirim bu defaki cok kotu ya. O zaman da doktor sancin yok mumdemisti yok deyince sancidan duramiyor olman lazim dedi ama yoktu simdi var cok sancim bobreklerde.

evet cok sancili oluyor, bu yuzden burdaki drlar hemen aliyor, eger enfeksiyon geciriyorsan, yoksa 2 haftadan once almazlar insani.. hemen antibiyotik verip kesiyorlar sanciyi, agriyi..

eger ustunde durmazsan, bobreklere vuruyormus sonra , o dahada zor (

Ondan korkuyorum zaten ya

merhaba arkadaslar dun gece 10 gibi benden bi akinti geldi su gibi seffar saydam kokusuz biraz endise ettim ama esime soylemedim cunku acile goturecekti beni ve doktorum hastanede olur mu olmaz mi diye soylemedim kafayi takmadim
gece saat 3 gibi sıtma tuttu beni belki yarim saat titredim ve atesim cikti yine doktora gitmedim
sabah ilk isim doktorumu aramak oldu oda hemen gel dedi gittim cok uzattim sonuc olarak bebegimin birseyi yokmus cok sukur canavar gibi dedi doktorum
kalp atisini duydum yatacaksin dedi bu su olursa cok tehlikeli dedi cok korktum
ama dikkat etmem icin soylediginin farkindayim
lutfen arkadaslar sizlerde dikkat edin ve akintiniz su gibi seffaf saydam ve kokusuz olursa hemen doktora muracaat edin :18::18:

gecmiş olsun cnm. bebeğinin iyi olmasına çok sevindim. haklısın dikkat etmeliyiz.

Evet kizlar akintilara dikat etmek lazim. Nisana benzerbisey bahsettigin. Nisan gelir ya dogum zamani bazilarindan. Ok gecmis olsunndikkat et.

elifcim ben gebeliğin 6.hfatsından beri bundan şikayetçiyim resmen adet oldum zannedip gidiyorum tuvalete idrar kaçırmış gibiyim. Doktoruma söyledim gebelikte onların hepsini atacaksın. Kanlı olmadıktan sonra korkma dedi. Yani endişelenec bir şey yok diye bliyorum olur normal dedi çünkü doktorum

Obur doktor da.hematologa gerek yok ilaclsrina devam et.

Bol progestan al dinlen dedi..her dr baska bisey diyor

Simdi kanamam kesildi. Egerki p.tesiye kadsr baslarsa giderim baslamazsa aynen devam o haldekarar verdim

Obur doktor da.hematologa gerek yok ilaclsrina devam et.

Bol progestan al dinlen dedi..her dr baska bisey diyor

Simdi kanamam kesildi. Egerki p.tesiye kadsr baslarsa giderim baslamazsa aynen devam o haldekarar verdim

Kac doktora gidersen o kadar kafsn karisir

sabahtan beri çift rahim gebe arıyorum ama yok. Bu anormallik bu kadar azmıymış?
hazan mezsim hayırlı olsun canım bebeğin 9 haftayı geride bırakıyorsun ne güzel. Herkesin riski var zaten çift rahim bahane ben de nette çok gördüm çift rahim biri büyük biri küçük rahmi olanlar ama bir değil bir kaç bebeği olanlar bile çok. Bol bol dua edip rabbimize emanet etmemi lazım bebeklerimizi herkes için geçerli ama bu sadece çift rahim olanlar için değil yaşam bir risk çünkü. Allah bebeklerimize hayırlı sağlıklı ömür versin inşallah.. çok kafaya takma allah yaşamasını istiyorsa hiç bir şey mani olamaz buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…