2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kızlar buarada benim progestanı kesti doktorum. Gerek yok artık dedi. çok sıkılmıştım o ilaçtan zaten. şimdi folbiol günde 1
elevit günde 1
coraspin günde 1
magnezyum suda eriyen den yarım yarım günde 1
kullanıyorum. Ilaç kullanmayı hiç sevmem ama mecbur işte

Ben de 10 gun daha kullanip birakcakmisim progestani hem folbiol hrm elevit mi kullaniyorsun. Ben elevit sadece. Bide simdi idrar enfeksiyonu icin ilaca basliycam

ben de 10 gun daha kullanip birakcakmisim progestani hem folbiol hrm elevit mi kullaniyorsun. Ben elevit sadece. Bide simdi idrar enfeksiyonu icin ilaca basliycam
idrar enfeksiyonu bende de vardı geçti şimdi suda eriyen antibiyotik vermişti bana doktorum. Ben ilk muayeneden buyana elevit ve folikasit kullanıyorum çok kilo alıyorum nedenin bu ilaçlar olabilir. Iştahım çok açık

He ikisini birden de veriyor demek ki doktorlar ben oglumda folbiol kullanmistim elevite gecince folbiolu biraktirmisti doktor. İstah mi aciyor bunlar ki

He ikisini birden de veriyor demek ki doktorlar ben oglumda folbiol kullanmistim elevite gecince folbiolu biraktirmisti doktor. İstah mi aciyor bunlar ki
ayy bilmiyorum ki ben kocaman oldum hergün tartıya çıkınca hayal kırıklığına uğruyorum.

Ben progestani hem agizdan hem kalcadan hem alttan aliyorum
Daha da alicam 14-15 haftaya kadar

neden kanama olmuş peki? benimde oluyor

Canim tup bebeklerde genelde oluyormus..
Birde ben kan sulandirici igne ve coraspin aliyorum ondanda oluyo olabilir.
Ama almam da sart. Oyle iste.

Riskli 3-4 haftsmiz kaldi atlstirsak inşallah rahatliycaz.

Kızlar folbiolu tam yatmadan once icin ozaman istsh acmiyor ben oyle yapiyorum.hemsire öyle demisti.

Kızlar folbiolu tam yatmadan once icin ozaman istsh acmiyor ben oyle yapiyorum.hemsire öyle demisti.
aslında öyle yapıyorum ama ne biliyim kilo alıyorım ben umreye gitmiştim ramazanda o zamann iyice kilo vermiştim 47 idim ramazan da öğrendiğim andan itibaren tartılıyorum şimdi 54 kiloyyum. allahtan çok kilolu değilim değilse 6 7 kilo az değil yani

Az kiloyla hamis kalmissin canim olsun kilo alabilirsin ne guzel.
Ama ilk uc ayda 7kilo almis oluyorsun demi.

Ben 65 le kaldim simdi 66 yim.benim de az almam lazim da eminim cok alirim.
Mide bulantim yok.herseyi canim istiyo

Son düzenleme:
Az kiloyla hamis kalmissin canim olsun.
Ama ilk uc ayda 7kilo almis oluyorsun demi.

Ben 65 le kaldim simdi 66 yim.benim de az almam lazim da eminim cok alirim.
Mide bulantim yok.herseyi canim istiyo
aynı bende kaç öğün yiyorum allah bilir bi de benim doktorumm çok dikkat et yemene günde 2 yumurta 5 ceviz 2 bardak süt ve haftada 2 balık mutlaka ye dedi. amaaan bebeklerimiz sağlıklı olsun kiloyıu takmam herhalde sonra yüzmeye gidesim cvar onunla veririm inş

Balik haric digerlerin her gun yemeye dikkat ediyorum bende birde gunde 2 porsiyon meyve ama balik haftada 1 oluyo.valla benimde kilo umrumda degil.

Yeterki saglllikla gelsin kuzulariiz.

Balik haric digerlerin her gun yemeye dikkat ediyorum bende birde gunde 2 porsiyon meyve ama balik haftada 1 oluyo.valla benimde kilo umrumda degil.

Yeterki saglllikla gelsin kuzulariiz.
ha bak unuttuum onu iki porsiyon meyve dedi bi de ama sanki çok yaa nasıl yiyecem günde 2 porsiyon meyve karnım davul gibi oluyor

Oglumda 18 kilo aldim 70 le dogum yaptim sonra kendiliginden verdim hic anlamadim hemde 23 kioo verdim 47 ye dustum. Hic takilmiyorum ben de kiloya

kızlar maşallah ne güzel yiyebiliyosunuz kilo da alıyosunuz ben yiyemiyorum yesemde midemde kalmıyor 49 kilo ile hamile kaldım şimdi 47.8 falan geliyorum ama doktorum moral verdi yemesende üzülme zorlama kendini dedi ilk üç ay bebek yediklerinden beslenmiyo dedi

ha bak unuttuum onu iki porsiyon meyve dedi bi de ama sanki çok yaa nasıl yiyecem günde 2 porsiyon meyve karnım davul gibi oluyor
Canim gun icine yayarsan miden sismez.mesela br porisoyn kahvaltidan once ye mesela.bide aksam yemeginden once.

Yada baska sekilde.ayni ajda iki porsiyon yersen dokunabilir hemd cok siser miden.

Oglumda 18 kilo aldim 70 le dogum yaptim sonra kendiliginden verdim hic anlamadim hemde 23 kioo verdim 47 ye dustum. Hic takilmiyorum ben de kiloya

Masallah canim ne guzel vermissin kiloyu..
Ya hemen veriliyor bu kilolsr yada yapisiyo kimisine de verilmiyo.
Bakalim benim nasil olacak.ben normalde kilolu oldugumdan bana yapisir kesin

aynen canım bende senin gibiydim korkma çocuk zaten senin eskiden yediklerinle besleniyormuş. 11.haftadan sonra sende artık yemeğe başlıyorsun

Saglikla gelsinlerde kilo sonraki is

Uykudan gozumu acamiyorum progestan zaten sersem ediyor
Gunde iki tane 200 mg iciyom bu Dramamine bulanti hapida cok
Uyku veriyor baska kullanan varmi bendemi yan etki yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…