sağol cnm bu arada bu mesajla birlikte 50 yi tamamladım:)
evet sersemletiyor ama bana sürekli yatak dedikleri için iyi oluyor. uyku yapıyor
Kızlar buarada benim progestanı kesti doktorum. Gerek yok artık dedi. çok sıkılmıştım o ilaçtan zaten. şimdi folbiol günde 1
elevit günde 1
coraspin günde 1
magnezyum suda eriyen den yarım yarım günde 1
kullanıyorum. Ilaç kullanmayı hiç sevmem ama mecbur işte
idrar enfeksiyonu bende de vardı geçti şimdi suda eriyen antibiyotik vermişti bana doktorum. Ben ilk muayeneden buyana elevit ve folikasit kullanıyorum çok kilo alıyorum nedenin bu ilaçlar olabilir. Iştahım çok açıkben de 10 gun daha kullanip birakcakmisim progestanihem folbiol hrm elevit mi kullaniyorsun. Ben elevit sadece. Bide simdi idrar enfeksiyonu icin ilaca basliycam
idrar enfeksiyonu bende de vardı geçti şimdi suda eriyen antibiyotik vermişti bana doktorum. Ben ilk muayeneden buyana elevit ve folikasit kullanıyorum çok kilo alıyorum nedenin bu ilaçlar olabilir. Iştahım çok açık
ayy bilmiyorum ki ben kocaman oldum hergün tartıya çıkınca hayal kırıklığına uğruyorum.He ikisini birden de veriyor demek ki doktorlar ben oglumda folbiol kullanmistim elevite gecince folbiolu biraktirmisti doktor. İstah mi aciyor bunlar ki
neden kanama olmuş peki? benimde oluyor
ayy bilmiyorum ki ben kocaman oldum hergün tartıya çıkınca hayal kırıklığına uğruyorum.
aslında öyle yapıyorum ama ne biliyim kilo alıyorım ben umreye gitmiştim ramazanda o zamann iyice kilo vermiştim 47 idim ramazan da öğrendiğim andan itibaren tartılıyorum şimdi 54 kiloyyum. allahtan çok kilolu değilim değilse 6 7 kilo az değil yaniKızlar folbiolu tam yatmadan once icin ozaman istsh acmiyor ben oyle yapiyorum.hemsire öyle demisti.
aslında öyle yapıyorum ama ne biliyim kilo alıyorım ben umreye gitmiştim ramazanda o zamann iyice kilo vermiştim 47 idim ramazan da öğrendiğim andan itibaren tartılıyorum şimdi 54 kiloyyum. allahtan çok kilolu değilim değilse 6 7 kilo az değil yani
aynı bende kaç öğün yiyorum allah bilir bi de benim doktorumm çok dikkat et yemene günde 2 yumurta 5 ceviz 2 bardak süt ve haftada 2 balık mutlaka ye dedi. amaaan bebeklerimiz sağlıklı olsun kiloyıu takmam herhalde sonra yüzmeye gidesim cvar onunla veririm inşAz kiloyla hamis kalmissin canim olsun.
Ama ilk uc ayda 7kilo almis oluyorsun demi.
Ben 65 le kaldim simdi 66 yim.benim de az almam lazim da eminim cok alirim.
Mide bulantim yok.herseyi canim istiyo
aynı bende kaç öğün yiyorum allah bilir bi de benim doktorumm çok dikkat et yemene günde 2 yumurta 5 ceviz 2 bardak süt ve haftada 2 balık mutlaka ye dedi. amaaan bebeklerimiz sağlıklı olsun kiloyıu takmam herhalde sonra yüzmeye gidesim cvar onunla veririm inş
ha bak unuttuum onu iki porsiyon meyve dedi bi de ama sanki çok yaa nasıl yiyecem günde 2 porsiyon meyve karnım davul gibi oluyorBalik haric digerlerin her gun yemeye dikkat ediyorum bende birde gunde 2 porsiyon meyve ama balik haftada 1 oluyo.valla benimde kilo umrumda degil.
Yeterki saglllikla gelsin kuzulariiz.
Canim gun icine yayarsan miden sismez.mesela br porisoyn kahvaltidan once ye mesela.bide aksam yemeginden once.ha bak unuttuum onu iki porsiyon meyve dedi bi de ama sanki çok yaa nasıl yiyecem günde 2 porsiyon meyve karnım davul gibi oluyor
Oglumda 18 kilo aldim 70 le dogum yaptim sonra kendiliginden verdim hic anlamadim hemde 23 kioo verdim 47 ye dustum. Hic takilmiyorum ben de kiloya
kızlar maşallah ne güzel yiyebiliyosunuz kilo da alıyosunuz ben yiyemiyorum yesemde midemde kalmıyor 49 kilo ile hamile kaldım şimdi 47.8 falan geliyorum ama doktorum moral verdi yemesende üzülme zorlama kendini dedi ilk üç ay bebek yediklerinden beslenmiyo dedi
Canim gun icine yayarsan miden sismez.mesela br porisoyn kahvaltidan once ye mesela.bide aksam yemeginden once.
Yada baska sekilde.ayni ajda iki porsiyon yersen dokunabilir hemd cok siser miden.
Masallah canim ne guzel vermissin kiloyu..
Ya hemen veriliyor bu kilolsr yada yapisiyo kimisine de verilmiyo.
Bakalim benim nasil olacak.ben normalde kilolu oldugumdan bana yapisir kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?