2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Uykudan gozumu acamiyorum progestan zaten sersem ediyor
Gunde iki tane 200 mg iciyom bu Dramamine bulanti hapida cok
Uyku veriyor baska kullanan varmi bendemi yan etki yapiyor
bende yapmadı yan etki ama ben vajinadan kullanıyordum canım sen oral mı kullanıyorsun

Uykudan gozumu acamiyorum progestan zaten sersem ediyor
Gunde iki tane 200 mg iciyom bu Dramamine bulanti hapida cok
Uyku veriyor baska kullanan varmi bendemi yan etki yapiyor

Benimde 200 mg gunde 3 kez aliyorum ersemlik yapiyir uyku da amaben uyuyamiyorum tabi oglum var

bende yapmadı yan etki ama ben vajinadan kullanıyordum canım sen oral mı kullanıyorsun
Ewet cnm normal hap olarak kullaniyorum
Benimde 200 mg gunde 3 kez aliyorum ersemlik yapiyir uyku da amaben uyuyamiyorum tabi oglum var

Valla benimde oglum var ama seninkinden buyuk 6, 5 yasinda ilk okul ikiye gecti
Cocukla ilgilenemez oldum ewde kendi kendine takiliyor okulu acilana kadar kendime gelirsem insallah

Ewet cnm normal hap olarak kullaniyorum

Valla benimde oglum var ama seninkinden buyuk 6, 5 yasinda ilk okul ikiye gecti
Cocukla ilgilenemez oldum ewde kendi kendine takiliyor okulu acilana kadar kendime gelirsem insallah

Seninki buyuk takilir benimki bana takiliyor genelde

saol canm.malesef oraya gidemem.bende jimere gidyorum şimdilik ama bakalım sonrası nolcak.

kızlar nadsılsınız.ben iyi depilim hiç halim yok midem bulanmıyo ama çok kötü tiksiniyorum hetşeyden.eşimle biraz gezelim diye alışveriş merkezine gittik yarım saat anca dılandık.döndük eve.sürekli yatmak istiyorum ve canm bişey isteöiyı.siz neler yiyebiliyosunuz.iştahım açık diyenlere çok özendim.oğlulumlada hiç ilgilenemiyorum.ikinci hamikelik çok zormuş birinciler tadını çıkarsın.ayruca kuzlar duygu durumlarınız basul.benim depresif geçiyo.aplamak istiyorum çok mutsuzum.siz nasılsınız bu kınuda.hiç heyecanlanamıyorum.çok uzun yazdım kusura bakmayın

Benimde ikinci birinci cok cok rahatti . Bu daha zor evet ama mutsuz degilim. Az gerginlik oluyor bende de. Ama mutluyum heyecanliyim ilk gibi...

Benimde ikinci birinci cok cok rahatti . Bu daha zor evet ama mutsuz degilim. Az gerginlik oluyor bende de. Ama mutluyum heyecanliyim ilk gibi...

maşallah canm allah bozmasın.bende normaldedebdepresifbhal olduğu için hamileliklerimde azıyo.ilkindede öyleydi hepvağlayar geçtü ve oğlumda çok ağlayan bi çocuk oldu.çektirdi bize.şimdidebolsun istemiyorum.nasıl üstesinden gelcem bilmiyorum.hayırlısı.heyecanlanıyorumdavama çabuk geçiyo.

Benim oglumda cok aglardi onunla'ilgili diye dusunme. Belki boyle aglak olmazlar bu defa.

kızlar aranızda rahim içi geriliği yaşayan var mı ?
benim 4 gün eksik söyledi son kontrolümde. önemsememiştim. ama şimdi internetten araştırınca önemli olduğunu fark ettim. ilk gebeliğinde bununla ilgili sorun yaşayan oldu mu ?

Ne demek rahim ici geriligi bilmiuorum ben

He tamam baktim netten benim de 1 hafta geriden geliyor. Oglumda 2 haftadan fazla geriden gelirdi. Ama bu 4 ay dolana kadar onemli degil. O zamana kadar degiskenlik gosterebilir. Sonrasi onemli.

He tamam baktim netten benim de 1 hafta geriden geliyor. Oglumda 2 haftadan fazla geriden gelirdi. Ama bu 4 ay dolana kadar onemli degil. O zamana kadar degiskenlik gosterebilir. Sonrasi onemli.

ilk doğumunuz oğlunuzda sorun yaşadınız mı peki hamileliğinizde ? bene ayrıntılı buldum okudum şimdi beslenmeye dikkat edin diyor daha çok.

Sanki vajinamda idrar yaparken bir sey varmis gibi hissediyorum..sanki idrar bi şeye takılıyor.. Offf dr hic biseyi kafaya takma dedi ama ne mumkun

Kizlarrr cok kotuyumm mide agrisindan ve kabizliktan olucemm..dun gece sabaha kadar gozumu kirpmadm.sabah acile gttik lavman yaptilar ama ne mumkun o bile iyi gelmedi..lavman bi nebze rahatlatti ama midem davul gbi gaz var ve yatinca ataga geciyo olduruyo beni agrisi..dr um bebekle alakali bi durm dgl genel cerrahiye gitmemi soledi ama randevu alamuyorm cok dolu..bide malum cmartesi..onerilerinz var mi midem icin..acaip hava var icinde elimle mideme dokundgmda bile aciyo.su bile icsem agri yapiyo.bugun bebegim icin hicbisi yeyp icemedim..cok uzgunum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…