bende yapmadı yan etki ama ben vajinadan kullanıyordum canım sen oral mı kullanıyorsunUykudan gozumu acamiyorum progestan zaten sersem ediyor
Gunde iki tane 200 mg iciyom bu Dramamine bulanti hapida cok
Uyku veriyor baska kullanan varmi bendemi yan etki yapiyor
Uykudan gozumu acamiyorum progestan zaten sersem ediyor
Gunde iki tane 200 mg iciyom bu Dramamine bulanti hapida cok
Uyku veriyor baska kullanan varmi bendemi yan etki yapiyor
Ewet cnm normal hap olarak kullaniyorumbende yapmadı yan etki ama ben vajinadan kullanıyordum canım sen oral mı kullanıyorsun
Benimde 200 mg gunde 3 kez aliyorum ersemlik yapiyir uyku da amaben uyuyamiyorum tabi oglum var
Ewet cnm normal hap olarak kullaniyorum
Valla benimde oglum var ama seninkinden buyuk 6, 5 yasinda ilk okul ikiye gecti
Cocukla ilgilenemez oldum ewde kendi kendine takiliyor okulu acilana kadar kendime gelirsem insallah
canım bu hafif yan dönmüş sırtı gibi yani yüzü karnımın içine bakıyor...
topmbiş ama gününden önde:))
maşallah kuzumaa
canım benim doktorum özel muaynehanesi var umi plaza da doğumları ve yatışları da acıbadem de yaptırıyor canım
kızlar nadsılsınız.ben iyi depilim hiç halim yok midem bulanmıyo ama çok kötü tiksiniyorum hetşeyden.eşimle biraz gezelim diye alışveriş merkezine gittik yarım saat anca dılandık.döndük eve.sürekli yatmak istiyorum ve canm bişey isteöiyı.siz neler yiyebiliyosunuz.iştahım açık diyenlere çok özendim.oğlulumlada hiç ilgilenemiyorum.ikinci hamikelik çok zormuş birinciler tadını çıkarsın.ayruca kuzlar duygu durumlarınız basul.benim depresif geçiyo.aplamak istiyorum çok mutsuzum.siz nasılsınız bu kınuda.hiç heyecanlanamıyorum.çok uzun yazdım kusura bakmayın
Benimde ikinci birinci cok cok rahatti. Bu daha zor evet ama mutsuz degilim. Az gerginlik oluyor bende de. Ama mutluyum heyecanliyim ilk gibi...
maşallah canm allah bozmasın.bende normaldedebdepresifbhal olduğu için hamileliklerimde azıyo.ilkindede öyleydi hepvağlayar geçtü ve oğlumda çok ağlayan bi çocuk oldu.çektirdi bize.şimdidebolsun istemiyorum.nasıl üstesinden gelcem bilmiyorum.hayırlısı.heyecanlanıyorumdavama çabuk geçiyo.
Benim 1. Gebelik ama midem bulanıyor. Bir sey yiyemiyorum
kızlar aranızda rahim içi geriliği yaşayan var mı ?
benim 4 gün eksik söyledi son kontrolümde. önemsememiştim. ama şimdi internetten araştırınca önemli olduğunu fark ettim. ilk gebeliğinde bununla ilgili sorun yaşayan oldu mu ?
He tamam baktim netten benim de 1 hafta geriden geliyor. Oglumda 2 haftadan fazla geriden gelirdi. Ama bu 4 ay dolana kadar onemli degil. O zamana kadar degiskenlik gosterebilir. Sonrasi onemli.
ilk doğumunuz oğlunuzda sorun yaşadınız mı peki hamileliğinizde ? bene ayrıntılı buldum okudum şimdi beslenmeye dikkat edin diyor daha çok.
Hicbirsey yapmadim kendi duzeldi 3.5 ayliga kadar yavas yavas.
anladım canım sağol :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?