2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Canim doktorum acil durumlar icin duphalac surup yazdi sende kullan.sabahlari ac karnina.

Birde sabahlari sutun icine bol yulaf ezmesi karistirip ye.zamanla kabizlik geciyo ama saborla yemen lazim.

Bana bunlsr iyi geldi.i sallah snde bir an rvvel iyilesirsin bilirim cpk kotu kabizlik.

Birde bol su ic gunde 3 litre.

sikma canini, ben ilk gebeligimde 6-7 kg kadar verdim. drum bebek zaten senden beslenmiyor, kendine dikkat et, tiksindirme demisti kendini..ama o bunu diyene kadar herseyden kendimi tiksindirmistim zaten, ondan okadar kilo verdim..

ikinci gebeligim, suan daha dikkatliyim, bebek beslencek diye kendimi tiksindirmiyorum..

bende kilo verdim ama ilk gibi gibi cok vercegimi sanmiyorum..

ben bulantilarim basladiktan sonra daha disari cikmamisim, okula bile bir kere gittim , bu hafta iki haftalik rapor alicam , cok bulantim var ve cok tiksiniyorum herseyden.. evet ogluma hic ama hic bakamiyorum, gecen cok fena agladim

bizim restorant var esim yemekler ordan getiriyor , 15 yasindaki kardesimde bende kaliyor, o cok yardimci oluyor bana. ( erkek bu arada ). ve gunduzleri oglum krese gidiyor.

merhaba kızlar bende nisan annesi olacağım kısmetse. mayıs 11 e geliyor doğum ama sezeryan olacağı için ve genelde erken doğuran biri olduğum için nisan da kucağıma almayı ümit ediyorum.

gaz problemi bende de var. karnım 9 aylık gibi geziyorum. folik asitten diye tahmin ediyıorum. yada kan sulandırıcı iğne vuruluyorum acaba o mu yapıyor diye düşünüyorum.
3 kilo alma imkanım yok herhalde daha 5 haftalık hamileyim. ama bildiğiniz şiş geziyorum. sizlerde bu durum oldu mu?

geçmiş olsun cnm sen her durumu önemli say ihmal etme...

merhabalar... bugün ikinci kontrolümüze gittik. bebek ufacık gözüküyordu ya maşallah çok iyi. hafif hareket bile etti.kalp atışlarını duymak çok heyecan vericiydi. dakikada 176 kere atıyo dedi doktor. ne kadar çok atarsa o kadar sağlıklıdır dedi. 2. 33 cm olmuş ve tam 9 haftalık. ben 8+6 diye hesaplamıştım doktor iki gün önde dedi. mide bulantısı için ilaç verdi daha önce bildiğim bi ilaç kullanmıştım ve bağırsaklarımı mahvetmişti oyüzden kullanmıcam. alıştık artık bulantılara... öle işte bugün çok mutlu olduk... inş Allah tamamına eridirir... hepimizin bebeklerini inş!

Kızlar benim bugün midem çok kötü uykum var gözlerim yanıyo. Ve belim agryo. Sag ayagımı basınca batıyo belime sanki. Allah yardımcımız olsun. Bi de günde bir kere soda içiyorum. Zararlı mıdır?

bugün doktora gittim kalp atışlarını görmek için göremedik malesef, dok sürekli küçük diyor. usg de 7+2 gösteriyor kalp atışını görmem için bir hafta daha bekleyelim dedi sizce beklemelimiyim normal mi? yoksa başka bir doktora mı görüneyim? çaresiz kaldım

canım ben ilk kalp atışlarını 5+4 de duydum normalde duyulması gerek.bence başka bir doktora git

cnm bazı gebeliklerde kalp atışları geç duyulabiliyormuş. içini ferah tut. herkes aynı yapıda değil.

hayırlı olsun bebişinn .canım 5. ve 6 haftalarda oldu benimde.şuan 8+3 olduk gaz filan yok hissetmiyorum

Son düzenleme:

Super masallah bebisine

Duyulmasi gerekir ama ultrasonla alakali olabilir bence. İstersen bekle yada baska doktora gitme imkanin varsa git. Ben 6+3 de karindan duydum

canım ben ilk kalp atışlarını 5+4 de duydum normalde duyulması gerek.bence başka bir doktora git

başka doktora gideceğim sanırım

cnm bazı gebeliklerde kalp atışları geç duyulabiliyormuş. içini ferah tut. herkes aynı yapıda değil.

umarım dediğin gibidir bu anı beş yıldır bekliyorum. 3 defa düşük yaptım şimdi bir umut olacak derken sevinemez oldum tedirginim elim de değil

başka doktora gideceğim sanırım

umarım dediğin gibidir bu anı beş yıldır bekliyorum. 3 defa düşük yaptım şimdi bir umut olacak derken sevinemez oldum tedirginim elim de değil

canım hiçbir zaman olumsuz düşünme...moralini yüksek tutmaya çalış stres yapma tedirgin olmamaya çalış bebeğini düşün

saol cnm! evet maşallah bebişime! doktor herşey normal dedi. çok mutlu oldum. ben bi de tiroid hormon ilacı kullanıyorum. tiroid bezim hormon üretmiyor. o yüzden hep endişeli oldum...

maşşallah bebişine canım bende levotiron kullanıyorum zaten 1,5 yıldır hipotiroidi hastasıyım. bende tiroidden endişeliyim

genelde bebek 7 haftalık olduğunda kalp atışı duyulur ama bu durum tabi herkeste aynı değildir ama için rahat değilse başka bir dr da gidebilirsinnn bence

kızlar benimde geçen hafta kontrolüm vardı dr baktı kalp atışı var dedi ama kese normal gözükmüyor dedi gerçektende yamuk gözüklüyordu buda düşük riskini arttıran bir durumm, bende tabiki üzüldüm bide benim troitte sorun var çalışmıyor onun için zaten endişeliyimmm, bende 3 gün sonra başka bir dr gittim herşey gayet normal dedi kesenin şeklide düzgün dedi, muhtemelen diğer dr ultrasonu yanlış tutmuştur ondan öyle gözükmüştür dedi, içim biraz rahatladı tabihi 3 aylık olana kadar her zaman risk var hatta sonrada oluyor bazen risk, benimde biraz bulantım var bazen kızıyorum ama beni çokta rahatsız etmiyorrr, ve uyku kızımmm bıraksa çok ama çokkk uyuyacam ama pek mümkün olmuyorrr

maşşallah bebişine canım bende levotiron kullanıyorum zaten 1,5 yıldır hipotiroidi hastasıyım. bende tiroidden endişeliyim

saol cnm ya inş herşey böle gider:) ben de yaklaşık 9 aydır içiyorum. sürekli dozunu ayarlamak gerekiyor. en son 3 hafta önce tsh bakılmıştı düşük çıktı değerler yani ilacın dozu fazla gelmiş biraz dedi doktor. ben de azalttım. 5 gün 100mg iki gün 75mg yaptım. yarın gene ölçtürücem inş normal çıkar. sen nasıl kullanıyorsun ne kadar içiyorsun? hormonun fazla gelmesi çok problem değil ama az olması problem...

evet canım sürekli dozunu ayarlamak gerekiyor. doktor gebelikte tsh ın 2,5 tan yukarı çıkmaması gerekiyor dedi. bende sabah aç karna 1 tane 100 lük kullanıyorum. 3 gün önce kontrole gittim tsh 1,31 çıktı değerim doktor aynı dozda devam edeceğiz 3.aydan sonra gereksinim fazla olacağı için tsh yükselecek dozu daha çok arttırma gereği duyacağız dedi. ayda 1 kontrole gelmeye devam dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…