Kizlarrr cok kotuyumm mide agrisindan ve kabizliktan olucemm..dun gece sabaha kadar gozumu kirpmadm.sabah acile gttik lavman yaptilar ama ne mumkun o bile iyi gelmedi..lavman bi nebze rahatlatti ama midem davul gbi gaz var ve yatinca ataga geciyo olduruyo beni agrisi..dr um bebekle alakali bi durm dgl genel cerrahiye gitmemi soledi ama randevu alamuyorm cok dolu..bide malum cmartesi..onerilerinz var mi midem icin..acaip hava var icinde elimle mideme dokundgmda bile aciyo.su bile icsem agri yapiyo.bugun bebegim icin hicbisi yeyp icemedim..cok uzgunum..
kızlar maşallah ne güzel yiyebiliyosunuz kilo da alıyosunuz ben yiyemiyorum yesemde midemde kalmıyor 49 kilo ile hamile kaldım şimdi 47.8 falan geliyorum ama doktorum moral verdi yemesende üzülme zorlama kendini dedi ilk üç ay bebek yediklerinden beslenmiyo dedi
kızlar nadsılsınız.ben iyi depilim hiç halim yok midem bulanmıyo ama çok kötü tiksiniyorum hetşeyden.eşimle biraz gezelim diye alışveriş merkezine gittik yarım saat anca dılandık.döndük eve.sürekli yatmak istiyorum ve canm bişey isteöiyı.siz neler yiyebiliyosunuz.iştahım açık diyenlere çok özendim.oğlulumlada hiç ilgilenemiyorum.ikinci hamikelik çok zormuş birinciler tadını çıkarsın.ayruca kuzlar duygu durumlarınız basul.benim depresif geçiyo.aplamak istiyorum çok mutsuzum.siz nasılsınız bu kınuda.hiç heyecanlanamıyorum.çok uzun yazdım kusura bakmayın
merhaba arkadaslar dun gece 10 gibi benden bi akinti geldi su gibi seffar saydam kokusuz biraz endise ettim ama esime soylemedim cunku acile goturecekti beni ve doktorum hastanede olur mu olmaz mi diye soylemedim kafayi takmadim
gece saat 3 gibi sıtma tuttu beni belki yarim saat titredim ve atesim cikti yine doktora gitmedim
sabah ilk isim doktorumu aramak oldu oda hemen gel dedi gittim cok uzattim sonuc olarak bebegimin birseyi yokmus cok sukur canavar gibi dedi doktorum
kalp atisini duydum yatacaksin dedi bu su olursa cok tehlikeli dedi cok korktum
ama dikkat etmem icin soylediginin farkindayim
lutfen arkadaslar sizlerde dikkat edin ve akintiniz su gibi seffaf saydam ve kokusuz olursa hemen doktora muracaat edin :18::18:
bugün doktora gittim kalp atışlarını görmek için göremedik malesef, dok sürekli küçük diyor. usg de 7+2 gösteriyor kalp atışını görmem için bir hafta daha bekleyelim dedi sizce beklemelimiyim normal mi? yoksa başka bir doktora mı görüneyim? çaresiz kaldım
bugün doktora gittim kalp atışlarını görmek için göremedik malesef, dok sürekli küçük diyor. usg de 7+2 gösteriyor kalp atışını görmem için bir hafta daha bekleyelim dedi sizce beklemelimiyim normal mi? yoksa başka bir doktora mı görüneyim? çaresiz kaldım
merhaba kızlar bende nisan annesi olacağım kısmetse. mayıs 11 e geliyor doğum ama sezeryan olacağı için ve genelde erken doğuran biri olduğum için nisan da kucağıma almayı ümit ediyorum.
gaz problemi bende de var. karnım 9 aylık gibi geziyorum. folik asitten diye tahmin ediyıorum. yada kan sulandırıcı iğne vuruluyorum acaba o mu yapıyor diye düşünüyorum.
3 kilo alma imkanım yok herhalde daha 5 haftalık hamileyim. ama bildiğiniz şiş geziyorum. sizlerde bu durum oldu mu?
merhabalar... bugün ikinci kontrolümüze gittik. bebek ufacık gözüküyordu ya maşallah çok iyi. hafif hareket bile etti.kalp atışlarını duymak çok heyecan vericiydi. dakikada 176 kere atıyo dedi doktor. ne kadar çok atarsa o kadar sağlıklıdır dedi. 2. 33 cm olmuş ve tam 9 haftalık. ben 8+6 diye hesaplamıştım doktor iki gün önde dedi. mide bulantısı için ilaç verdi daha önce bildiğim bi ilaç kullanmıştım ve bağırsaklarımı mahvetmişti oyüzden kullanmıcam. alıştık artık bulantılara... öle işte bugün çok mutlu olduk... inş Allah tamamına eridirir... hepimizin bebeklerini inş!
canım ben ilk kalp atışlarını 5+4 de duydum normalde duyulması gerek.bence başka bir doktora git
cnm bazı gebeliklerde kalp atışları geç duyulabiliyormuş. içini ferah tut. herkes aynı yapıda değil.
Super masallah bebisine
başka doktora gideceğim sanırım
umarım dediğin gibidir bu anı beş yıldır bekliyorum. 3 defa düşük yaptım şimdi bir umut olacak derken sevinemez oldum tedirginim elim de değil
saol cnm! evet maşallah bebişime! doktor herşey normal dedi. çok mutlu oldum. ben bi de tiroid hormon ilacı kullanıyorum. tiroid bezim hormon üretmiyor. o yüzden hep endişeli oldum...
maşşallah bebişinecanım bende levotiron kullanıyorum zaten 1,5 yıldır hipotiroidi hastasıyım. bende tiroidden endişeliyim
saol cnm ya inş herşey böle gider:) ben de yaklaşık 9 aydır içiyorum. sürekli dozunu ayarlamak gerekiyor. en son 3 hafta önce tsh bakılmıştı düşük çıktı değerler yani ilacın dozu fazla gelmiş biraz dedi doktor. ben de azalttım. 5 gün 100mg iki gün 75mg yaptım. yarın gene ölçtürücem inş normal çıkar. sen nasıl kullanıyorsun ne kadar içiyorsun? hormonun fazla gelmesi çok problem değil ama az olması problem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?