2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
CANIM BİZEDE VERİN ATLAMAYIN DEDİ DEDİM YANLIŞ OKUDUN GALİBA BANADA ÖĞÜNLÜK YAPMAMAMı söyledi sorun yok yani bir tek kemik suyu haftada 1 den fazla vermeyin dedi.

Yanlış okudum canım o zaman bende atmayalım diye gördüm dedim neden ben veriyordum yanlış mı yapıyorum acaba diye:)

Afıyet olsun sımdiden canım. Ben kıymaya irmik koyup köfte yapıyorum, yagsız tavada pişiriyorum. Cok seviyor.

slm kızlar tlf bozuldu buryada bakamıyorum net bağlanmadı şimdi kv dedeyim merak ettim hastalara şifa diliyorum beniz kız paazar günündedir düzelmedi en son yazdığımda kusması vardı sabahı tekrar acile gittik serum takıldı eve geldil pazartesi ishalde düşmeyen ateş başlayınca tekrar serum üç gün taktık şimdi biraz daha iyi iştah sıfır burda salgın varmış kuzum kimsyi kendine yanaştırmıyor serumdan dolayı korkuyor kuzularınıza dikat edin

Cok gecmiş olsun canım. İnşallah iştahı da gelir daha cabuk toparlanır.

ben kan testi yaptirdim + dra da muayene oldum hamile miyim diye
1 oglan canimi okudu 2.ye hic takatim yok
ben wcye ya kucagimda ya banyo esiginde anakucaginda yada yine esikte mama sandalyesiyle gidiyorum
bir de senin arkadaslarinin bir tezi vardi yaramaz,uyumayan cocuklar akillanacakti 6.ayda miydi o 1 yasinda mi bekliyorum bakalim :)
organik un ve irmikten bahsetmistin cnm hangi marka yada nerden aldin?
senin oglusun boyu kilosu kac?

cnm ozledim senin muhabbetini vakit buldukca gel

gecen soke un kullaniyorum diyerek beni cok sasirttin cnm herseyin dogal (sut,yumurta,meyve,sebze)un da direk ciftciden bulmaliydin :)

sebzeyi yuzunuze tukurmesi okurken komik de yasarken cok sinir bozucudur eminim
ben sakin degilim cnm uyumazsa,yemezse,2 dk durmazsa biz nasil dinlenecegiz de nasil sakin olacagiz

yere birakinca ne yapiyor peki?
boyu&kilosu kac?
konusmaya calisiyor mu?
benim oglum da durmuyor yerinde konusma vs yok butun enerjilerini fiziksel aktiviteye harciyor

oglum aglayinca hemen baslarlardi ac bu cocuk ondan agliyor diye

gelmis gecmis olsun cnm Allah guc kuvvet versin
dedigin gibi hasta olma hakkin yok onun icin sen kendine iyi bak ihmal etme sakin

ins kisa tutar ziyareti kvcigin :)
benimki de aksine ac mi ki cocuk neden agliyor ki diye soylenirdi kendi kendine

birak yahu yaziktir ucsun konsun cocugunla da cok iyi arkadas olurlar eminim ilerde bize de videolarini atarsin

bize 3 damla dedi monoviti

gecmis olsun cnm neyi varmis peki

HIRSIZI gozun aydin cnm cook sevindim
Esmerim gecen kiz doke saca goturdu yazmistin verdigin seyi mi begenmedi acaba?hicbirseyi mi yemiyor?

Ee kan testinin sonucu ne cıktı

Sen neden bu kadar es veriyorsun canım, daha sık gir

Elektrikli makina var aslında elimin altında fakat evde olduğum için kullanmadım pek.
Deneyeceğim ne kadar çıktığını canın çok sağol.

Benim kızda ağız kitliyor :)
Elleriyle ayaklarıyla itiyor beni.
Çok farklı tatlar denedim aslında yemesi için kavanoz organik çorba ve pureler doldu dolap yok yemiyor.
Ustelemeyecegim artık.
Ben ne yersem heves edip saldırıyor bende az az ondan veriyorum.
Kuru ekmeği kemirmeye bayılıyor yiyor da kontrolüm dahilinde.

Bebekler için olan hiçbirşeyi bu aralar yemiyor canım.

M mavis01 yere bırakınca durmuyor emekliyor. yer yatağı yaptım sözde ama parkeleri daha çok seviyor. mesela oturmaya gidiyoruz ya da parka çıkıyoruz arkadaşlarla herkes kucağında bebekle oturuyor biz hep hareket halinde oturmuyorum. konuşmaya çalışıyor evet. boyu 72 olmuş kilo 7800.
muhabbet kuşu hep insana konar kızımda sürekli yakalamk istiyor:) tüylerinden dolayı tedirgin oldum.. ama vicdan yapamam artık :) özgür olmalı

Benim oğlumda aynı esmerinki gibi ekmek kemiriyo anca 10 kasımda 7.ayına girecek kilosu 7500 gram 68 cm emmeye devam

iyi akşamlar anneler.bende uzun zamandır yazmadım.belki unutmuşsunuzdur beni.
bugün kilolardan bahsetmişsiniz benim kızım 6,5 aylık ve 6,5 kilo annem mercimek diye seviyor.
ne yapim bizimkininde modeli böyle :)
ben kızımla bir günümüzü yazayım. kızım sabah 6.30 da kalkıyor saat 7 ye kadar beşik içinde oyalanıyor sonra beni
emiyor.saat 8de açlık çığlıkları ülkerin pirinç ununu yapıyorum elmalısını çok seviyor.
kızıma 4 saatte bir ek gıda veriyorum.yani 4 öğün her halde yeterlidir.
ve çeşitli çorbalar.meyve püreleri yemede sorun yaşamıyoruz.ama kiloda almıyoruz.

saat 9 da sabah uykusu 11 e kadar.sonra öğleden sonra 14 de öğle uykusu saat 16 ya kadar
sonra akşam uykusu saat 20:00 gece 4, 5 defa meme istiyor.(neyse ki ağlamalarımız yok,çok şükür)

benim kız daha emeklemedi ama yuvarlana yuvarlana geziniyoruz.
bende öğretmenim ücretsiz izindeyim.şubata kadar almıştım.
inşallah hazirana kadar uzatacağım. mercimeğime ben bakacağım.

sadece kızımın bir gözü çok iltihaplanıyor doktor göz kanalları açılmamış
dedi.bol bol masaj yapın dedi. ama bir faydası olmuyor sanki.

çok konuştum sizlere selamlar. kuzucuklarınızla sağlıklı günler

Masallah kuzuna canım. Kilo da alır nasılsa, saglıklı olsun da Uykusu da güzel masallah.

Jazzquell benim kızda aynısı canım bu gün neler neler denedim bir sabah kahvaltı karışımı yapmıştım onu yedi 4-5 kaşık, onun dışında çorba içmedi, yoğurt yemedi, meyve püresi yemedi, muhallebi yemedi, senin dediğin gibi ben sofraya oturunca kıyametler kopuyor benim yediklerimi yemek istiyor, bende az az veriyorum amasalçalı falan olunca çekiniyorum

HIRSIZI geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…