Zeki olmasına zeki evet :)
Ama çokta aksidir ablam anlaşmak çok zor.
Hemen değiştireyim cancağızım, yeter ki iste
aslında bende cok dıkkat edıyorum sesımı yükseltmemeye çalışıyorum hos anlamıyor bızımkı guluyor hep ben genelde gecelerı ısyanlarda oluyorum offf uyusana artık ya falan dıyee sankı oglusuma degılde babasına kalk sen bak der gıbı benım ısyanım:)kıyamam ya haklısınız canım uykusuz işe gitmek çok zor bizde o günleri yavaş yavaş atlatıyoruz 6.dişimiz var maşallah
Bende uyumadığında arada kızıyorum ama benim oğlum sesimi çok yükseltmesemde kızınca ben anlıyor ve hem korkuyor hem dudaklarını büzüyor bende pişman olup öpüyorum kendime kızıyorum sonra da ağlıyorum:);
Benim oğlumda aynı esmerinki gibi ekmek kemiriyo anca 10 kasımda 7.ayına girecek kilosu 7500 gram 68 cm emmeye deva
bızımkıde ekmegı görünce bı heycanlanıyor çırpınıyor çocuk bebek arabasıyla getırıyoruz yemek yerken oda yanımızda ekmek kemırıyor vermezsek durmuyor bende dun ona bebek ekmegı yaptım tam buğday unundan süper oldu ben de yıyorum:)
iyiyiz canım, ben ise başladık 1 ay olacak işte.Komşumuz bakıyor oğluma da.işe başlamamla sütün birden azaldı noldu anlamadım yaa.Çok morelim bozukbizler şükür iyiyiz sen ve minnağın nasıl
iyiyiz canım, ben ise başladık 1 ay olacak işte.Komşumuz bakıyor oğluma da.işe başlamamla sütün birden azaldı noldu anlamadım yaa.Çok morelim bozuk
selam güzeller doğalgaz kuyruğunda beklerken girmeye vakit buldum.bizim gibi pimpirikli anne olmak çok zor yoksa kolay bunu farkettim.ama devam bir bakıcı bulduk tanıdık yalnız anaokuluna giden oğlu var arada babannesinin işi olduğunda getirebilir miyim dedi olur dedim bize gelecek 500sadece çocuk bakacak 7.30 4.30 arası.eşimin arkadasinin eşi tanışırız ailecek umarım iyi olur hasta olanlara geçmiş olsun ilk kez adet oldum dün doğum 5 nisandi
canım iş yerinde 3 kere sagıyorum 3 saate bir ama maalesef max. 70 cc çıkıyoSık sık emziremiyorsun ya canım bedenin sut ihtiyacının azaldıgını düşünerek üretimi azaltıyor. Arttırmak için iş yerinde duzenli sagman lazım sutunu.
Evet evet farkındayım.Canim zaten bizim kuzular koc burcu. Cok cektirecekler bize hazirlikli ol
Rengi degistirmeseydin gulum. Onu boldlu yapsan daha rahat okunurdu sanirim.
Solaklar daha zeki olur derler
Esmer canim kullandigin yazi rengi cok soluk cikiyor. Biraz koyulastirsan canim?
selam güzeller doğalgaz kuyruğunda beklerken girmeye vakit buldum.bizim gibi pimpirikli anne olmak çok zor yoksa kolay bunu farkettim.ama devam bir bakıcı bulduk tanıdık yalnız anaokuluna giden oğlu var arada babannesinin işi olduğunda getirebilir miyim dedi olur dedim bize gelecek 500sadece çocuk bakacak 7.30 4.30 arası.eşimin arkadasinin eşi tanışırız ailecek umarım iyi olur hasta olanlara geçmiş olsun ilk kez adet oldum dün doğum 5 nisandi
Saolun kızlar su an bile ateşi var hemen ilaç vermek istemiyorum vücud biraz savaşsın jan tahlili sonucunda karaciğer enzimleri biraz yükselmişti acildeku dok ıshak için kullandığınız ilaçtan olabilir dedi çünkü bir hafta öncesi bir şey çıkmamıştı sorun şu ki yarın dok götürmeyip ilacın vücuttaki etkisini kaybedip öyle mi gotursem ilaçtan olup olmadığı anlaşılır mesala bir hafta sonra gitsem yanlış mi düşünüyorum
canım iş yerinde 3 kere sagıyorum 3 saate bir ama maalesef max. 70 cc çıkıyo
Kızlar selam
Umarım herkes iyidir ...
Hem vakitsizlikten hem intersizlikten yazAmıyorumannemde bize gelince evi toparladım biraz :) daha yerleşememiştim anca yerleştim sayılır :)
Hırsıızıııııııı canıımm yeni işin hayırlı olsuunn çok sevindim canım :)
Kızlar Oto koltuğu almak isteyen varsa Cybex sirona modelini inceleyebilir , çok memnun kaldım ve güvenlik açısından eşimin iş yerinden güvenlik testi yapanlar bunu önermiş bizde bunu tercih ettik ... Mama sandalyeside holmer kids high tech maxi siparişini verdim bugün... kullanınca yorum yazarım ...
Esmer canım hoşgeldin , bizde var özel sağlık sigortası yapı kredi , eşimin iş yerinden yapıyorlar .. Yüzde 25 ini ödüyoruz hastenede...
Anladım canım. Sıkma canını, sagmaya devam et. Belki güzel beslenemediginden ve iş stresinden kaynaklanıyordur. Olumlu düşün, artar inşallah.
Gozun aydınAnneler yetişiyor imdada. Benim anam da bugun gitti, özledim şimdiden
Benim gibisin sende, oglum uyusana ( babasi sen anla)aslında bende cok dıkkat edıyorum sesımı yükseltmemeye çalışıyorum hos anlamıyor bızımkı guluyor hep ben genelde gecelerı ısyanlarda oluyorum offf uyusana artık ya falan dıyee sankı oglusuma degılde babasına kalk sen bak der gıbı benım ısyanım:)
Ben hala ağırlıklı olarak emziriyorum ek gıda günde 1 öğün verebiliyorum ama verdim mi de püre meyve suyu falan istemiyo kelli felli yemek istiyo oğlum geçen gün balık verdim epey yedi 16 kasımda batmana dönüyoruz olaylar durulmuş evi yadırgar kesin bikaç gece duman eder bizi burda ne güzel annem bakıyo ben uyuyorum yemek temizlik telaşım yok ama insan evini özlüyo kuzular yarım yılı tamamladı zaman nasıl da geçti oğluma kavusali 7 ay babamı kaybedeli 8 ay oldu. ..
Yetişiyorlar hakikaten :)) allah kavuştursun canım :)) benimkide cumaya gidecek ...küçük korsan nasıl canım , yemeklerle arası iyimi ...
Selam leydiler:)
Bugun gecikmeli olarak asuremi yaptim:)) Biraz spor yapip gunu kapaticam insallah, herkese bol uykulu&saglikli bir gece dilerim:)
Jazzquell
Canim ben ablamin zoruyle sag elimle yazmayi ogrendim, simdi her ikisini de rahatlikla kullansam da ilk okulda yazi yazmayi ogrenirken cok zorluk yasamis&cok mutsuz olmustumsimdi sag elimle yazi yazsam da cezveyi bile sol elimle kullaniyorum...birak minnos istedigi elini kullansin...bizimkiler de benden ders alip kardesime karismadilar Allahtan da rahatca solak oldu yavrucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?