2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Zeki olmasına zeki evet :)
Ama çokta aksidir ablam anlaşmak çok zor.
Hemen değiştireyim cancağızım, yeter ki iste

Canim zaten bizim kuzular koc burcu. Cok cektirecekler bize hazirlikli ol

Rengi degistirmeseydin gulum. Onu boldlu yapsan daha rahat okunurdu sanirim.

aslında bende cok dıkkat edıyorum sesımı yükseltmemeye çalışıyorum hos anlamıyor bızımkı guluyor hep ben genelde gecelerı ısyanlarda oluyorum offf uyusana artık ya falan dıyee sankı oglusuma degılde babasına kalk sen bak der gıbı benım ısyanım:)

selam güzeller doğalgaz kuyruğunda beklerken girmeye vakit buldum.bizim gibi pimpirikli anne olmak çok zor yoksa kolay bunu farkettim.ama devam bir bakıcı bulduk tanıdık yalnız anaokuluna giden oğlu var arada babannesinin işi olduğunda getirebilir miyim dedi olur dedim bize gelecek 500sadece çocuk bakacak 7.30 4.30 arası.eşimin arkadasinin eşi tanışırız ailecek umarım iyi olur hasta olanlara geçmiş olsun ilk kez adet oldum dün doğum 5 nisandi

iyiyiz canım, ben ise başladık 1 ay olacak işte.Komşumuz bakıyor oğluma da.işe başlamamla sütün birden azaldı noldu anlamadım yaa.Çok morelim bozuk

Sık sık emziremiyorsun ya canım bedenin sut ihtiyacının azaldıgını düşünerek üretimi azaltıyor. Arttırmak için iş yerinde duzenli sagman lazım sutunu.

Gozun aydın canım. Eşin de ile girdi sanırım. Umarım bakıcı da istedigin gibi çıkar, surec bebegin için de kolay gecer.

Canim zaten bizim kuzular koc burcu. Cok cektirecekler bize hazirlikli ol

Rengi degistirmeseydin gulum. Onu boldlu yapsan daha rahat okunurdu sanirim.
Evet evet farkındayım.
Benim kız inanılmaz inatçı ve bir şeye elini atıyorsa kesin alacak onu resmen parmaklarını kilitliyor

Kızlar selam
Umarım herkes iyidir ...
Hem vakitsizlikten hem intersizlikten yazAmıyorum annemde bize gelince evi toparladım biraz :) daha yerleşememiştim anca yerleştim sayılır :)
Hırsıızıııııııı canıımm yeni işin hayırlı olsuunn çok sevindim canım :)
Kızlar Oto koltuğu almak isteyen varsa Cybex sirona modelini inceleyebilir , çok memnun kaldım ve güvenlik açısından eşimin iş yerinden güvenlik testi yapanlar bunu önermiş bizde bunu tercih ettik ... Mama sandalyeside holmer kids high tech maxi siparişini verdim bugün... kullanınca yorum yazarım ...
Esmer canım hoşgeldin , bizde var özel sağlık sigortası yapı kredi , eşimin iş yerinden yapıyorlar .. Yüzde 25 ini ödüyoruz hastenede...

Solaklar daha zeki olur derler

Esmer canim kullandigin yazi rengi cok soluk cikiyor. Biraz koyulastirsan canim?

Bende solak veya sağlaklığın doğuştan belli olduğunu ve bebeklerin zorlanmamasını ve 2-3 yaşında belli olduğunu okumuştum ..

Canıımm nasılsın :))) bakıcı işide olmuş hadi gözün aydın , eşin işe başladı demek bu değil mi ? hayırlı olsun inş :)oğluş nasıl yeni resim bekliyoruum :)

Çok geçmiş olsun canım .. Şimdi nasıl ufaklık ...

canım iş yerinde 3 kere sagıyorum 3 saate bir ama maalesef max. 70 cc çıkıyo

Anladım canım. Sıkma canını, sagmaya devam et. Belki güzel beslenemediginden ve iş stresinden kaynaklanıyordur. Olumlu düşün, artar inşallah.

Gozun aydın Anneler yetişiyor imdada. Benim anam da bugun gitti, özledim şimdiden

Yetişiyorlar hakikaten :)) allah kavuştursun canım :)) benimkide cumaya gidecek ...küçük korsan nasıl canım , yemeklerle arası iyimi ...

Benim gibisin sende, oglum uyusana ( babasi sen anla)

Ben hala ağırlıklı olarak emziriyorum ek gıda günde 1 öğün verebiliyorum ama verdim mi de püre meyve suyu falan istemiyo kelli felli yemek istiyo oğlum geçen gün balık verdim epey yedi 16 kasımda batmana dönüyoruz olaylar durulmuş evi yadırgar kesin bikaç gece duman eder bizi burda ne güzel annem bakıyo ben uyuyorum yemek temizlik telaşım yok ama insan evini özlüyo kuzular yarım yılı tamamladı zaman nasıl da geçti oğluma kavusali 7 ay babamı kaybedeli 8 ay oldu. ..

Allah rahmet eylesin, sabirlar versin, basin sagolsun arkadasim

Minise de afiyet olsun

Selam leydiler:)

Bugun gecikmeli olarak asuremi yaptim:)) Biraz spor yapip gunu kapaticam insallah, herkese bol uykulu&saglikli bir gece dilerim:)

Jazzquell
Canim ben ablamin zoruyle sag elimle yazmayi ogrendim, simdi her ikisini de rahatlikla kullansam da ilk okulda yazi yazmayi ogrenirken cok zorluk yasamis&cok mutsuz olmustum simdi sag elimle yazi yazsam da cezveyi bile sol elimle kullaniyorum...birak minnos istedigi elini kullansin...bizimkiler de benden ders alip kardesime karismadilar Allahtan da rahatca solak oldu yavrucak

Yetişiyorlar hakikaten :)) allah kavuştursun canım :)) benimkide cumaya gidecek ...küçük korsan nasıl canım , yemeklerle arası iyimi ...

Tadını cıkart o zaman canım

Cok meraklı yemeye. Doydugunu da bılmiyor. Cok karıstırıyor Mango verdim gecen hafta, bayıldı. Yumurta sanırım alerji yaptı, vermeyecegim bir sure. En sevdigi şey yogurt. Özetle güzel gidiyor. Alışıyor yavas yavas

Yalnız mı yıyeceksin canım, hani bizim payımız?:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…