2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Ohh miisss yarasın kuzuya :) doyuramıyacağız biz bu kuzuları desene :)

merhaba arkadaşlar bakamadım kaç gündür size biraz yoğundum
benim miniğin hasta oldu bu akşama doğru ateşlendi, 2 gündür burnu akıyordu dr hafif boğazı kızarık demişti, sanırım içeri dışarı derken çocuğu iyice hasta ettik, ateşi 39 gördü 4 saate bir ateş düşürücü veriyorum, dr sabah getirin dedi ateşi düşüremezseniz gece acile götürün dedi,, çok halsiz, uyudu şimdi

Tzadkiel ben 3 yıl önce chicco nun sandaylesini almıştım büyük kızıma hala da o kullanıyor ve çok memnunum taş gibi bir kaç defa kılıflarını söküp yıkadım ben memnunum tavsiye ederim, küçüğünü de arada oturtuyorum

blw uygulayan arkadaşlar yoğurt gibi sıvı yiyecekleri kendiniz mi veriyorsunuz yada önünemi koyuyorsunuz,

Yalnız mı yıyeceksin canım, hani bizim payımız?:)
Ben de yapmak istiyorum. Özellikle kız anneleri yaparmis . Ama gozumde buyuyor. Gecen sene hamileyken yapmak daha kolay olmustu bir de asermistim. Yakin olsak sizlere de gonderseydim . Annen gitmeden yaptirsaydin keske. Komsular da arada yolluyor, iyi oluyor.

Gunaydın guzeller keyifli bir gün olur inşallah

Ohh miisss yarasın kuzuya :) doyuramıyacağız biz bu kuzuları desene :)

Her yedıgımızden istiyorlar ondan böyle oluyor

Mama sandalyesi alıp memnun kalan marka tavsiyesi olan var mı arkadaşlar?

Chicco polly canım, memnunum.

Cok gecmiş olsun güzelim. İnşallah ateşi duşmüştur. Tez vakitte iyileşir.

Önüne koyuyorum canım ben. Önceleri eliyle yiyordu. Şimdilerde ben kaşıgı dolduruyorum o tutup agzına goruruyor. Ayranı da cok seviyor.

Yapsaydın keşke canım. Tencereye koyduktan sonra pişer zaten, hiç üşenme canın cekiyorsa. Benim canım çekmedi bu yıl. Bol bol helva yiyorum ondandır belki Esim okulda cok yemiş, istemedi. Annem asureyi hiç sevmez. Tuzlu corba gibi olanını tercih eder. Öyle olunca yapmadım ben.

Günaydın dün dok gittik karaciğer enzimleri yüksek çıkmıştı ya büyük ihtimal ishal için kullanılan ilactandir bir hafta sonra bakalım dedi ilacın vücuttaki etkisi geçsin dedi sol kulağında yine kızarıklık var of bu kuzum çok sık hasta olacak belli ateşi ara çıkıyor mümkün oldukça ates düşürücüyu uzun aralıklarla vermeye çalışıyorum birde çok zayıflamış 70 cm 7.560 gr zaten askılı alıyordu olanida verdi hep diyorum sağlıklı olsunda

patee, post: 37721148, member: 506724"]Ohh miisss yarasın kuzuya :) doyuramıyacağız biz bu kuzuları desene :)[/QUOTE]
Aman maaSallah deyin kizlar bende oyle diyodum su onbesgundur kesildi yemesi.bitek yogurdunu bitiriyo.bende irmik ppisirip yogurda katip oyle vermeye basladim.elinde kendisi yerse yiyo.ama bugunlerre dogalgaz sorunum var yikayamiyorum diye eline veremiyorym.

günaydın kızlar,
nisan anneleri 2 gündür yok sanırım yavrular çok yoruyor, işe giden anneler de işlerinden dolayı yoğun. Bende yoğunum ama buraya girmeden de edemiyorum canlar.
geçmiş topiklere baktığımda en fazla 3 yaşına kadar yazışmış anneler sonra ya artık girmemişler, ya da aralarında yeni hamile olup yeni aylarda yazışanlar var ama bizim topik 7.ayda duruldu haydi kızlar canlılık...

gözünaydın canım

Hoş buldum canım.
Sende hoş geldin, aylık ne kadar ödeme yapılıyor sağlık sigortası için bilgin var mı canım

Allah rahmet eylesin canım baban orda yattıkça Allah oğluna sağlıklı ömür versin.

merhaba canım
oy kıyamam kuzuya çok geçmiş olsun inşallah şuan iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…