Tadını cıkart o zaman canım
Cok meraklı yemeye. Doydugunu da bılmiyor. Cok karıstırıyorMango verdim gecen hafta, bayıldı. Yumurta sanırım alerji yaptı, vermeyecegim bir sure. En sevdigi şey yogurt. Özetle güzel gidiyor. Alışıyor yavas yavas
Canım ben chicco polly aldım. Suan çok memnunum öZelliklerini arastir istersen çok fonksiyonlu ve sağlam duruyor.Mama sandalyesi alıp memnun kalan marka tavsiyesi olan var mı arkadaşlar?
Ben de yapmak istiyorum. Özellikle kız anneleri yaparmisYalnız mı yıyeceksin canım, hani bizim payımız?:)
Ohh miisss yarasın kuzuya :) doyuramıyacağız biz bu kuzuları desene :)
Mama sandalyesi alıp memnun kalan marka tavsiyesi olan var mı arkadaşlar?
merhaba arkadaşlar bakamadım kaç gündür size biraz yoğundum
benim miniğin hasta oldu bu akşama doğru ateşlendi, 2 gündür burnu akıyordu dr hafif boğazı kızarık demişti, sanırım içeri dışarı derken çocuğu iyice hasta ettik, ateşi 39 gördü 4 saate bir ateş düşürücü veriyorum, dr sabah getirin dedi ateşi düşüremezseniz gece acile götürün dedi,, çok halsiz, uyudu şimdi
Tzadkiel ben 3 yıl önce chicco nun sandaylesini almıştım büyük kızıma hala da o kullanıyor ve çok memnunum taş gibi bir kaç defa kılıflarını söküp yıkadım ben memnunum tavsiye ederim, küçüğünü de arada oturtuyorum
blw uygulayan arkadaşlar yoğurt gibi sıvı yiyecekleri kendiniz mi veriyorsunuz yada önünemi koyuyorsunuz,
Ben de yapmak istiyorum. Özellikle kız anneleri yaparmis. Ama gozumde buyuyor. Gecen sene hamileyken yapmak daha kolay olmustu bir de asermistim. Yakin olsak sizlere de gonderseydim . Annen gitmeden yaptirsaydin keske. Komsular da arada yolluyor, iyi oluyor.
iyiyiz canım, ben ise başladık 1 ay olacak işte.Komşumuz bakıyor oğluma da.işe başlamamla sütün birden azaldı noldu anlamadım yaa.Çok morelim bozuk
selam güzeller doğalgaz kuyruğunda beklerken girmeye vakit buldum.bizim gibi pimpirikli anne olmak çok zor yoksa kolay bunu farkettim.ama devam bir bakıcı bulduk tanıdık yalnız anaokuluna giden oğlu var arada babannesinin işi olduğunda getirebilir miyim dedi olur dedim bize gelecek 500sadece çocuk bakacak 7.30 4.30 arası.eşimin arkadasinin eşi tanışırız ailecek umarım iyi olur hasta olanlara geçmiş olsun ilk kez adet oldum dün doğum 5 nisandi
Hoş buldum canım.Kızlar selam
Umarım herkes iyidir ...
Hem vakitsizlikten hem intersizlikten yazAmıyorumannemde bize gelince evi toparladım biraz :) daha yerleşememiştim anca yerleştim sayılır :)
Hırsıızıııııııı canıımm yeni işin hayırlı olsuunn çok sevindim canım :)
Kızlar Oto koltuğu almak isteyen varsa Cybex sirona modelini inceleyebilir , çok memnun kaldım ve güvenlik açısından eşimin iş yerinden güvenlik testi yapanlar bunu önermiş bizde bunu tercih ettik ... Mama sandalyeside holmer kids high tech maxi siparişini verdim bugün... kullanınca yorum yazarım ...
Esmer canım hoşgeldin , bizde var özel sağlık sigortası yapı kredi , eşimin iş yerinden yapıyorlar .. Yüzde 25 ini ödüyoruz hastenede...
Evet evet farkındayım.
Benim kız inanılmaz inatçı ve bir şeye elini atıyorsa kesin alacak onu resmen parmaklarını kilitliyor
Ben hala ağırlıklı olarak emziriyorum ek gıda günde 1 öğün verebiliyorum ama verdim mi de püre meyve suyu falan istemiyo kelli felli yemek istiyo oğlum geçen gün balık verdim epey yedi 16 kasımda batmana dönüyoruz olaylar durulmuş evi yadırgar kesin bikaç gece duman eder bizi burda ne güzel annem bakıyo ben uyuyorum yemek temizlik telaşım yok ama insan evini özlüyo kuzular yarım yılı tamamladı zaman nasıl da geçti oğluma kavusali 7 ay babamı kaybedeli 8 ay oldu. ..
Mama sandalyesi alıp memnun kalan marka tavsiyesi olan var mı arkadaşlar?
Çok inatçı ve sıkılgan benim tırtıl teyzesi.sanki benim oğlan
merhaba arkadaşlar bakamadım kaç gündür size biraz yoğundum
benim miniğin hasta oldu bu akşama doğru ateşlendi, 2 gündür burnu akıyordu dr hafif boğazı kızarık demişti, sanırım içeri dışarı derken çocuğu iyice hasta ettik, ateşi 39 gördü 4 saate bir ateş düşürücü veriyorum, dr sabah getirin dedi ateşi düşüremezseniz gece acile götürün dedi,, çok halsiz, uyudu şimdi
Tzadkiel ben 3 yıl önce chicco nun sandaylesini almıştım büyük kızıma hala da o kullanıyor ve çok memnunum taş gibi bir kaç defa kılıflarını söküp yıkadım ben memnunum tavsiye ederim, küçüğünü de arada oturtuyorum
blw uygulayan arkadaşlar yoğurt gibi sıvı yiyecekleri kendiniz mi veriyorsunuz yada önünemi koyuyorsunuz,
Çok inatçı ve sıkılgan benim tırtıl teyzesi.
Yandık vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?