Güle güle kullanın canım.Gunaydin anneler
Dun oglusuma su iciriyordum bir ses tik tik ne goreyim disimiz yol almis gozukmuyor ama patlamis geliyor
Mama sandalyesi baby max aldik oturma yeri falan guzel saglam tekerkekli tepsiside ayarlanabiliyor annelutfenden aldik 145 tl
Oglusum sevdi
Eki Görüntüle 1299311
Günaydın dün dok gittik karaciğer enzimleri yüksek çıkmıştı ya büyük ihtimal ishal için kullanılan ilactandir bir hafta sonra bakalım dedi ilacın vücuttaki etkisi geçsin dedi sol kulağında yine kızarıklık var of bu kuzum çok sık hasta olacak belli ateşi ara çıkıyor mümkün oldukça ates düşürücüyu uzun aralıklarla vermeye çalışıyorum birde çok zayıflamış 70 cm 7.560 gr zaten askılı alıyordu olanida verdi hep diyorum sağlıklı olsunda
patee, post: 37721148, member: 506724"]
Aman maaSallah deyin kizlar bende oyle diyodum su onbesgundur kesildi yemesi.bitek yogurdunu bitiriyo.bende irmik ppisirip yogurda katip oyle vermeye basladim.elinde kendisi yerse yiyo.ama bugunlerre dogalgaz sorunum var yikayamiyorum diye eline veremiyorym.
günaydın kızlar,
nisan anneleri 2 gündür yok sanırım yavrular çok yoruyor, işe giden anneler de işlerinden dolayı yoğun. Bende yoğunum ama buraya girmeden de edemiyorum canlar.
geçmiş topiklere baktığımda en fazla 3 yaşına kadar yazışmış anneler sonra ya artık girmemişler, ya da aralarında yeni hamile olup yeni aylarda yazışanlar var ama bizim topik 7.ayda duruldu haydi kızlar canlılık...
Gunaydin anneler
Dun oglusuma su iciriyordum bir ses tik tik ne goreyim disimiz yol almis gozukmuyor ama patlamis geliyor
Mama sandalyesi baby max aldik oturma yeri falan guzel saglam tekerkekli tepsiside ayarlanabiliyor annelutfenden aldik 145 tl
Oglusum sevdi
Eki Görüntüle 1299311
cnm 1400mus fiyati cok pahaliKızlar selam
Umarım herkes iyidir ...
Hem vakitsizlikten hem intersizlikten yazAmıyorumannemde bize gelince evi toparladım biraz :) daha yerleşememiştim anca yerleştim sayılır :)
Hırsıızıııııııı canıımm yeni işin hayırlı olsuunn çok sevindim canım :)
Kızlar Oto koltuğu almak isteyen varsa Cybex sirona modelini inceleyebilir , çok memnun kaldım ve güvenlik açısından eşimin iş yerinden güvenlik testi yapanlar bunu önermiş bizde bunu tercih ettik ... Mama sandalyeside holmer kids high tech maxi siparişini verdim bugün... kullanınca yorum yazarım ...
Esmer canım hoşgeldin , bizde var özel sağlık sigortası yapı kredi , eşimin iş yerinden yapıyorlar .. Yüzde 25 ini ödüyoruz hastenede...
masallah kereme :)Tadını cıkart o zaman canım
Cok meraklı yemeye. Doydugunu da bılmiyor. Cok karıstırıyorMango verdim gecen hafta, bayıldı. Yumurta sanırım alerji yaptı, vermeyecegim bir sure. En sevdigi şey yogurt. Özetle güzel gidiyor. Alışıyor yavas yavas
sağol canım eşim bakıcı başlayınca geçici bir iş bakacak tercihler 17sinde başlıyor çok zor ama önemli değil herkeste memur olacak değil ya sağlık en önemlisiSık sık emziremiyorsun ya canım bedenin sut ihtiyacının azaldıgını düşünerek üretimi azaltıyor. Arttırmak için iş yerinde duzenli sagman lazım sutunu.
Gozun aydın canım. Eşin de ile girdi sanırım. Umarım bakıcı da istedigin gibi çıkar, surec bebegin için de kolay gecer.
başlamadı daha inşallah bakıcı başlayınca girecek canım.evde dura dura iyice kavga eder olduk gitsin çalışsın asgari ücret de alsa huzurumuz olurCanıımm nasılsın :))) bakıcı işide olmuş hadi gözün aydın , eşin işe başladı demek bu değil mi ? hayırlı olsun inş :)oğluş nasıl yeni resim bekliyoruum :)
Gunaydin kizlar araba koltugu aldiniz mi?hangi marka ne kadar?
ve ek gida ortalama olarak gunde nelerden ne kadar yiyor bebisleriniz??
cnm 1400mus fiyati cok pahali
masallah kereme :)
yedigi miktar ortalama ayni mi?ne kadar?
oglumun tutarli degil
başlamadı daha inşallah bakıcı başlayınca girecek canım.evde dura dura iyice kavga eder olduk gitsin çalışsın asgari ücret de alsa huzurumuz olur
bu irmigin ne faydasi var makarna degil mi?
irmigi sicak suda sisirip kiymayla karistiriyorsun baska birsey yapiyor msn cnm?yagsiz tavada nasil oluyor?
cok sukur "0" cikti
zaten yetisemiyordum ek gidaya gecince hepten yetisemez oldum
once blw uygulamaya basladim derken icimden bir Turk annesi hortladi yemiyor diyerek taaruza gectim resmen kuzuma karsi.Ben kafayi siyiracaktim ki bi kendime geldim simdi koyuyorum onune yerse yiyor isterse ben de yediriyorum
kafam ahatladi resmen
bizimki de parke,hali bayiliyor
ne guzel bebekli sosyal arkadaslarin var
gecmis olsun cnm
is icin de hayirli olsun tekrar
merhaba cnm yemesi ve uykusu cok iyi masallah demek ki bunyesi oyle hani su yiyip kilo almayan gruptan
filizden de pixesden de haber yok cnm
sen yurt disinda degil miydin karistiriyor muyum?
bu arada ben de ucretsiz izindeyim benim oglum da ayni durumda bizim en uzun ayriligimiz cmtsi yuruyuse gittim o
.../... tarihleri arasi dogum sonrasi ucretsiz izinli olmam husunu bilgilerinize arz ederim seklinde bir dilekce yeterli cnm sen nasil raporunu yetistirdin 40 gun hakkimiz var 5er alsan 8 hafta 1 eylulde is basi yaptik coktan biter?
2 kere cekilmeli yaziyor tatlim
cok gecmis olsn cnm
cok takintiliyiz kilo alsa bir dert almasa bir dert
yakinda komsunun cocugu şöyle şoyle de deriz
Gunaydin anneler
Oglusum sevdi
Eki Görüntüle 1299311
patee canım benim o araba koltugu tabi güvenli olur:) bi hacı murat fiyatı kadar var.şaka bir yana durumu musait olanlar en iyisini alsın.ama herkes alamaz canım o fiyata.iyi günlerde kullanın.ne masrafli çocuk bunlar al al bitmiyor
Hawar ve yarem geçmiş olsun kuzularınıza .....
Gaz lambasının fitili : canım hayırlı olsun dişiniz darısı bize olsun :)
Esmer canım koç grubunda çalıştığı için ödemelerde az 40 tl civarı
Maviş canım eşim ebebekten 1200 e aldım dedi .. Eşimin iş yerinde güvenlik testi yapanların önerisi buymuş .. Zaten ben herşeyden kısıp bunda kısmadım çünkü güvenlik söz konusu ....keşke demektense dedik...kendi etrafında dönüyor , yatıyor vs...
Benim fıstığım sabah
1ceviz 4 badem yarım yumurta sarısı yarım salatalık 2yada 3 parça yeşil biber bir dilim elma yada armut 1 tatlı kaşığından az pekmez ama azıcık tahinle karıştırılmış :) ve sütü kestirip lor 1 tatlı kaşığı kadar ve son olarak 1 yemek kaşığı kadar eti cici ekmek ... Çokmu oldu :) hepsini yiyor valla :) benide yiyor :)))
Canancım evde olmasından değil o tartışmalar ben sana diyeyim :)) biz 10 senedir hiç tartışmazdık neredeyse ama şimdi , eşim sürekli mesaide ama ben kızacak bişiler bulup mesajla yazıyorum gene :)) yani hani şu evliliği kurtarmak için bebiş yapın derler ya : aman , sakın kesin boşanırlar ben diiiimhahahahah
Hawar ve yarem geçmiş olsun kuzularınıza .....
Gaz lambasının fitili : canım hayırlı olsun dişiniz darısı bize olsun :)
Esmer canım koç grubunda çalıştığı için ödemelerde az 40 tl civarı
Maviş canım eşim ebebekten 1200 e aldım dedi .. Eşimin iş yerinde güvenlik testi yapanların önerisi buymuş .. Zaten ben herşeyden kısıp bunda kısmadım çünkü güvenlik söz konusu ....keşke demektense dedik...kendi etrafında dönüyor , yatıyor vs...
Benim fıstığım sabah
1ceviz 4 badem yarım yumurta sarısı yarım salatalık 2yada 3 parça yeşil biber bir dilim elma yada armut 1 tatlı kaşığından az pekmez ama azıcık tahinle karıştırılmış :) ve sütü kestirip lor 1 tatlı kaşığı kadar ve son olarak 1 yemek kaşığı kadar eti cici ekmek ... Çokmu oldu :) hepsini yiyor valla :) benide yiyor :)))
Canancım evde olmasından değil o tartışmalar ben sana diyeyim :)) biz 10 senedir hiç tartışmazdık neredeyse ama şimdi , eşim sürekli mesaide ama ben kızacak bişiler bulup mesajla yazıyorum gene :)) yani hani şu evliliği kurtarmak için bebiş yapın derler ya : aman , sakın kesin boşanırlar ben diiiimhahahahah
Ben de annemlerin yaptığından yedim epey. Kız annesi olarak ben de pişireyim diyorumGunaydın guzeller keyifli bir gün olur inşallah
Her yedıgımızden istiyorlar ondan böyle oluyor
Chicco polly canım, memnunum.
Cok gecmiş olsun güzelim. İnşallah ateşi duşmüştur. Tez vakitte iyileşir.
Önüne koyuyorum canım ben. Önceleri eliyle yiyordu. Şimdilerde ben kaşıgı dolduruyorum o tutup agzına goruruyor. Ayranı da cok seviyor.
Yapsaydın keşke canım. Tencereye koyduktan sonra pişer zaten, hiç üşenme canın cekiyorsa. Benim canım çekmedi bu yıl. Bol bol helva yiyorum ondandır belkiEsim okulda cok yemiş, istemedi. Annem asureyi hiç sevmez. Tuzlu corba gibi olanını tercih eder. Öyle olunca yapmadım ben.
Afıyet olsun yarasın canım
Asıl iş cocuktan sonrasıAskın formu degişti bizim evde. Canımın içi, feslegen kokulum gelir misin yerine "gel annesi gel" oldu Şikayetci miyim?...Evetttt :)
Ama degişir yeniden eskisi gibi olur degil mi?
Kizlar bebisleriniz kac gunde bir kaka yapiyor
Benim oglus emerken iki gunde bir yapardi ek gaa gecince uc gun oldu ama yaparken zorlaniyor gibi yemeklwrine zeytinyagi ekliyorum muhallebiye baslamadim daha sabahta kayisiyi haalayip suyundan veriyorum biraz
Bilemiyorum bazende oyunnyapar gibi ikinip ikinip guluyor sonra kafayi yedirtecek bu oglan bana
Cok afedersiniz her bezinde b....k bekler oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?