2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Tam hastalık donemi canım, normal. Boyu guzel masallah. Rahatsızlanınca vermiştir kilosunu. Üzülme. İyileşsin de alır yeniden canım.

Emiyorsa sorun yok canım irmigi sadece haslayıp karıstırıyorsun degil mi?

Canım bizim grup zaten daha dogumlardan önce ikiye bölündü. Cogu gitti. Hiç mukayese etme diger topiklerle. Yine de iyi paylaşımlar oluyor bence

Gozunuz aydın, hayırlı olsun dişi:)

Gunaydin kizlar araba koltugu aldiniz mi?hangi marka ne kadar?
ve ek gida ortalama olarak gunde nelerden ne kadar yiyor bebisleriniz??

cnm 1400mus fiyati cok pahali

masallah kereme :)
yedigi miktar ortalama ayni mi?ne kadar?
oglumun tutarli degil

sağol canım eşim bakıcı başlayınca geçici bir iş bakacak tercihler 17sinde başlıyor çok zor ama önemli değil herkeste memur olacak değil ya sağlık en önemlisi

Canıımm nasılsın :))) bakıcı işide olmuş hadi gözün aydın , eşin işe başladı demek bu değil mi ? hayırlı olsun inş :)oğluş nasıl yeni resim bekliyoruum :)
başlamadı daha inşallah bakıcı başlayınca girecek canım.evde dura dura iyice kavga eder olduk gitsin çalışsın asgari ücret de alsa huzurumuz olur

Gunaydin kizlar araba koltugu aldiniz mi?hangi marka ne kadar?
ve ek gida ortalama olarak gunde nelerden ne kadar yiyor bebisleriniz??

cnm 1400mus fiyati cok pahali

masallah kereme :)
yedigi miktar ortalama ayni mi?ne kadar?
oglumun tutarli degil

Aynı degil canım. Evde biri oldugunda ve günün çogu mutfakta gectiginde agzı hiç durmuyor. Bizden ne görürse istiyor. Gecen gün sabah salatalık ve omlet yedi. Üzerine ayran içti. Sonra eşimin elinde mandalina gördü onu yedi. Onun üzerine benim elimdeki ayrana saldırdı tekrar ayran içti. Fırında peynirli ekmek yapmıştık. Annemin elinde gördü onu da aldı. En son eline bir havuc verip oturma odasına götürdüm. Yalnızken 3 defa veriyorum.

canım ben her pazartesi 5er izin kullandım 4 aile hekimi 4 uzman kurban bayramının arefesi cumaya geliyordu o hafta da 4 gün izin kurban bayramı haftası da 3 günlük izin kullandım 29 ekimde de müdürüm idare etti salı çarşambayı &pazartesi ve perşembe cuma yine izin 3 de ordan 10 günlük izni kullandım bakalım şimdi heyet bulabilirsem iyi olacak yoksa ankara da tek maaşla zor geçinmek

patee canım benim o araba koltugu tabi güvenli olur:) bi hacı murat fiyatı kadar var.şaka bir yana durumu musait olanlar en iyisini alsın.ama herkes alamaz canım o fiyata.iyi günlerde kullanın.ne masrafli çocuk bunlar al al bitmiyor

oy maşallah kuzuya güle güle kullanın canım bizimki baby 2 go bizde çok memnunuz sandalyemizden bizimki 85 tl

Hawar ve yarem geçmiş olsun kuzularınıza .....

Gaz lambasının fitili : canım hayırlı olsun dişiniz darısı bize olsun :)

Esmer canım koç grubunda çalıştığı için ödemelerde az 40 tl civarı

Maviş canım eşim ebebekten 1200 e aldım dedi .. Eşimin iş yerinde güvenlik testi yapanların önerisi buymuş .. Zaten ben herşeyden kısıp bunda kısmadım çünkü güvenlik söz konusu ....keşke demektense dedik...kendi etrafında dönüyor , yatıyor vs...
Benim fıstığım sabah
1ceviz 4 badem yarım yumurta sarısı yarım salatalık 2yada 3 parça yeşil biber bir dilim elma yada armut 1 tatlı kaşığından az pekmez ama azıcık tahinle karıştırılmış :) ve sütü kestirip lor 1 tatlı kaşığı kadar ve son olarak 1 yemek kaşığı kadar eti cici ekmek ... Çokmu oldu :) hepsini yiyor valla :) benide yiyor :)))

Canancım evde olmasından değil o tartışmalar ben sana diyeyim :)) biz 10 senedir hiç tartışmazdık neredeyse ama şimdi , eşim sürekli mesaide ama ben kızacak bişiler bulup mesajla yazıyorum gene :)) yani hani şu evliliği kurtarmak için bebiş yapın derler ya : aman , sakın kesin boşanırlar ben diiiim hahahahah

:)) biraz öyle oldu canancım hatta , ayranı yok içmeye de diyebiliriz... Hahaha :))) zaten ben şimdiye kadar hiçbirşey almadım :) o yüzden buna ayırdım parayı :) örümcek bebek arabası sonra ana kucağı oyun halısı vs hepsi eş dost sağolsun :) bebek arabasınıda yeni annem aldı hediye :) hatta oda bile almadık :) yatağı bile yok :))

Katiliyorum ailem kurtulsun diye bebek yapmis olsam coktan bosanmistik
Bebekten once 7 senelik beraberlikte bir kez bile tartismadik bebek olunca herdaim tartisma yok ole yapalim yok bole yapalim

Maviş canım kahvaltıdan sonra 11 gibi 1 meyva saat 3 - 4 gibi 1 kaseye yakın çorba akşam 6 -7 gibi yulaf unundan muhallebi veriyorum...

Afıyet olsun yarasın canım

Asıl iş cocuktan sonrası Askın formu degişti bizim evde. Canımın içi, feslegen kokulum gelir misin yerine "gel annesi gel" oldu Şikayetci miyim?...Evetttt:)

Ama degişir yeniden eskisi gibi olur degil mi?

Ben de annemlerin yaptığından yedim epey. Kız annesi olarak ben de pişireyim diyorum . Daha vakit var. Yaparım.

Kizlar bebisleriniz kac gunde bir kaka yapiyor
Benim oglus emerken iki gunde bir yapardi ek gaa gecince uc gun oldu ama yaparken zorlaniyor gibi yemeklwrine zeytinyagi ekliyorum muhallebiye baslamadim daha sabahta kayisiyi haalayip suyundan veriyorum biraz
Bilemiyorum bazende oyunnyapar gibi ikinip ikinip guluyor sonra kafayi yedirtecek bu oglan bana
Cok afedersiniz her bezinde b....k bekler oldum

Tatlım durum bizdede aynı :) bende umuyorum değişir diye :) bakalım biraz yükümüz hafiflesin biraz ozaman düzelir bence :)))

Benim oğlum günde 1 kez yapıyor canım , sertleştiğinde muz patates ve irmiği kesiyorum düzeliyor .. Belki alışma sürecinden dolayı gecikiyordur canım ... Takiptesin zaten bi aksilik olsa farkedersin hemen , telaş yapma hemen bence ...

Kızlar oğlumun ateşi çıktı 38 olunca calpol verdim 12.25 de şimdi uyuyor .. Sanıyorum dişten ... Daha dişimiz hiç yok , bu dönemde ilaç kullanan var mı rahatlaması için , tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…