2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

canım benimki hergün yapıyor (maşallah)

canım geçmiş olsun bencede diştendir. Biz hiç ilaç kullanmadık canım

Gunde 2 defa yapiyor canim. Kabizligi yoksa sorun degil. Gunlerce yapmiyor diyordu bazi arkadaslar.

Insallah kolay atlatir bu donemi canim. Benimki cok huysuzdu o donem ama ates olmamisti canim.

Firsat bulup yazamiyorum.bugun ortanca oglumun dogum gunu hazirluk yapmm lazim bebeis durmuyo.hic boyle yapmazdi.iki gundur yappisti bana artik donmuyods.diline vurdu surekli konusuyo dede babaaab

Dogum gunu kutlu olsun pasanin, nice yillara

Benimki de ayni. 2 kap yemek pisirmek icin yapmadigim sebeklik kalmadi

Dr bizede çok huzursuz olursa calpol verirsin demişti jel önermedi umarım çabuk atlatır

bu hafta ne yaptin halledebildin mi?
arac koltugu chicco almistin degil mi?memnun msn cnm?model fiyat?

masallah basketcime boyu kac oldu bu arada?
cnm mama&meme aliyor mu bunun ustune veya oncesinde?

Katiliyorum ailem kurtulsun diye bebek yapmis olsam coktan bosanmistik
Bebekten once 7 senelik beraberlikte bir kez bile tartismadik bebek olunca herdaim tartisma yok ole yapalim yok bole yapalim
tvdeki ciftler gercek yani
bizim tartisma hatta kavga eksik olmaz ama hep ben baslatirim aptal sacma seyler
oglumdan sonra esime saracak zmn kalmadigindan kavga da bitti :)

Maviş canım kahvaltıdan sonra 11 gibi 1 meyva saat 3 - 4 gibi 1 kaseye yakın çorba akşam 6 -7 gibi yulaf unundan muhallebi veriyorum...
tum gun yedikleri bunlar mi pateecim arada baska meme&mama var mi?

ben de sinir oluyorum o annesine agzi alisti resmen
kizdim an...derken cnm hayatim birtanem diye duzeltiyor

bizde de yok dis kabarmis geliyor diyor dr her gittigimizde ama yok
calgel diye bir jel vermisti 2 defa surdum ama artik elma falan veriyorum 1 dilim eline

Firsat bulup yazamiyorum.bugun ortanca oglumun dogum gunu hazirluk yapmm lazim bebeis durmuyo.hic boyle yapmazdi.iki gundur yappisti bana artik donmuyods.diline vurdu surekli konusuyo dede babaaab
mutlu yillar cnm
sizinde dis mi acaba?

@snowy alinti yaptim cikmamis cnm
o dediklerinden ne kadar yiyor ortalama?
mesela omlet,yogurt,sebze-pure-meyve?
benim oglum 1 meyve veya 1 kase birsey gibi imkansiz yemiyor birkac cay kasigidir yedigi

Onu duzeltemiyorum cunku ben de farketmeden "babasi" demeye baslamisim

Kavga gurultu yok da hamdolsun, eskisi gibi degil hani. Oncelikler farkli

Iyi yapiyorsun ilac kullanmamakla. Meyve sebze ver eline. Hem yer hem kasintisini hafifletir.

dis bekliyoruz bir sydir ha disvgeliyo diyorum yok hala bi gelisme.abilerinin fotollarina bakiyotum dort disluler bu syda hep.bu kime cekmtiyse

Yalnız mı yıyeceksin canım, hani bizim payımız?:)

Ah keske getirebilseydim bi kase ankarali arkadas varsa beklerim ben dogum iznindeyim her daim musaitiz:)

yandık ki ne yandık canım aman sağlıklı olsunlar da boşver
bizler yani çoğumuz koç burcu anneleriyiz.

Bwnim bildircin boga teyzesi:)

Bizde de tersi adama 'Teomun babasi' diyorum aliniyor 12 yildir askindim nooldu diyo:) ama kendisi degistirmedi hitabini Allahtan:)

Bizim gunde bir kez nadiren iki kez yapiyo, armutla destek verebilirsin bizimki armudu yedigi zaman 2. garanti bir de sebze puresi/corbasi yapiyorsan icindeki patates oranini dusurup kabak oranini da artirabilirsin o da cok yardimci olur...

patee
Masallah delikanliya ne guzel yiyormus

Tzadkiel

Joie mimzy model sandalye aldim ebebekten, memnunum canim, chicco ya nazaran daha ekonomikti

Insallah kolay atlatir bu donemi canim. Benimki cok huysuzdu o donem ama ates olmamisti canim.

Benimki de ayni. 2 kap yemek pisirmek icin yapmadigim sebeklik kalmadi

Ateş yapması normal mi acaba , hiç bebek görmeyince nettende bakmaya fırsatım olmadı doktorada sormadım diş belirtisi olmayınca

Afiyet olsun gulum, yemis kadar oldum

Ateş yapması normal mi acaba , hiç bebek görmeyince nettende bakmaya fırsatım olmadı doktorada sormadım diş belirtisi olmayınca

Normal canim. Kusma bile olabiyormus. Sen yine de takip et. Viral birsey olmadigindan emin ol.

masallah basketcime boyu kac oldu bu arada?
cnm mama&meme aliyor mu bunun ustune veya
tum gun yedikleri bunlar mi pateecim arada baska meme&mama

Tatlım boyumuz kaç bilmiyorum ama kilosu çok mu arttı sanki :) kucağımdan kayıyor taşıyamaz hale geldim , korse takıyorum 2 gündür tekrar :)
9. Ayda çağırdı ama haftaya cumartesi gideceğim inş kontrole :)

Canım sen ek gıdayı sorunca diğerlerini yazmadım ben :)))
Şimdi mama olayına gelinceeee :) hala sevmiyor bende uyuyunca içiriyorum :) sabah 8 de 120 cc öğlen 120 cc her ek gıda öncesi emziriyorum ve gece inatla mama almıyor hala memeeeee diye ağlıyor ama 2 gecedir sadece ağlıyor ve yüzünü boynuma sokuşturup elinide omuzuma atıyor :) az emiyor yani 2 gecedir...

Normal canim. Kusma bile olabiyormus. Sen yine de takip et. Viral birsey olmadigindan emin ol.

Geçen hafta oldu kusma ama çok değil 1 yemek kaşığı kadar arada ...oğlum zor geçirecek diş olayını anlaşılan :) kime çektiyse :)

Sizinkiler pıtır pıtır çıktı maaşallah ... Bizimkide bukadarla kalsın inş

Dayisi var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…