Kizlar bebisleriniz kac gunde bir kaka yapiyor
Benim oglus emerken iki gunde bir yapardi ek gaa gecince uc gun oldu ama yaparken zorlaniyor gibi yemeklwrine zeytinyagi ekliyorum muhallebiye baslamadim daha sabahta kayisiyi haalayip suyundan veriyorum biraz
Bilemiyorum bazende oyunnyapar gibi ikinip ikinip guluyor sonra kafayi yedirtecek bu oglan bana
Cok afedersiniz her bezinde b....k bekler oldum
Kızlar oğlumun ateşi çıktı 38 olunca calpol verdim 12.25 de şimdi uyuyor .. Sanıyorum dişten ... Daha dişimiz hiç yok , bu dönemde ilaç kullanan var mı rahatlaması için , tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar ..
canım geçmiş olsun bencede diştendir. Biz hiç ilaç kullanmadık canım
Benim oglus emerken iki gunde bir yapardi ek gaa gecince uc gun oldu ama yaparken zorlaniyor gibi yemeklwrine zeytinyagi ekliyorum muhallebiye baslamadim daha sabahta kayisiyi haalayip suyundan veriyorum biraz
Bilemiyorum bazende oyunnyapar gibi ikinip ikinip guluyor sonra kafayi yedirtecek bu oglan bana
Kızlar oğlumun ateşi çıktı 38 olunca calpol verdim 12.25 de şimdi uyuyor .. Sanıyorum dişten ... Daha dişimiz hiç yok , bu dönemde ilaç kullanan var mı rahatlaması için , tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar ..
Firsat bulup yazamiyorum.bugun ortanca oglumun dogum gunu hazirluk yapmm lazim bebeis durmuyo.hic boyle yapmazdi.iki gundur yappisti bana artik donmuyods.diline vurdu surekli konusuyo dede babaaab
Dr bizede çok huzursuz olursa calpol verirsin demişti jel önermedi umarım çabuk atlatırKızlar oğlumun ateşi çıktı 38 olunca calpol verdim 12.25 de şimdi uyuyor .. Sanıyorum dişten ... Daha dişimiz hiç yok , bu dönemde ilaç kullanan var mı rahatlaması için , tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar ..
bu hafta ne yaptin halledebildin mi?canım ben her pazartesi 5er izin kullandım 4 aile hekimi 4 uzman kurban bayramının arefesi cumaya geliyordu o hafta da 4 gün izin kurban bayramı haftası da 3 günlük izin kullandım 29 ekimde de müdürüm idare etti salı çarşambayı &pazartesi ve perşembe cuma yine izin 3 de ordan 10 günlük izni kullandım bakalım şimdi heyet bulabilirsem iyi olacak yoksa ankara da tek maaşla zor geçinmek
masallah basketcimeHawar ve yarem geçmiş olsun kuzularınıza .....
Gaz lambasının fitili : canım hayırlı olsun dişiniz darısı bize olsun :)
Esmer canım koç grubunda çalıştığı için ödemelerde az 40 tl civarı
Maviş canım eşim ebebekten 1200 e aldım dedi .. Eşimin iş yerinde güvenlik testi yapanların önerisi buymuş .. Zaten ben herşeyden kısıp bunda kısmadım çünkü güvenlik söz konusu ....keşke demektense dedik...kendi etrafında dönüyor , yatıyor vs...
Benim fıstığım sabah
1ceviz 4 badem yarım yumurta sarısı yarım salatalık 2yada 3 parça yeşil biber bir dilim elma yada armut 1 tatlı kaşığından az pekmez ama azıcık tahinle karıştırılmış :) ve sütü kestirip lor 1 tatlı kaşığı kadar ve son olarak 1 yemek kaşığı kadar eti cici ekmek ... Çokmu oldu :) hepsini yiyor valla :) benide yiyor :)))
Canancım evde olmasından değil o tartışmalar ben sana diyeyim :)) biz 10 senedir hiç tartışmazdık neredeyse ama şimdi , eşim sürekli mesaide ama ben kızacak bişiler bulup mesajla yazıyorum gene :)) yani hani şu evliliği kurtarmak için bebiş yapın derler ya : aman , sakın kesin boşanırlar ben diiiimhahahahah
tvdeki ciftler gercek yaniKatiliyorum ailem kurtulsun diye bebek yapmis olsam coktan bosanmistik
Bebekten once 7 senelik beraberlikte bir kez bile tartismadik bebek olunca herdaim tartisma yok ole yapalim yok bole yapalim
tum gun yedikleri bunlar mi pateecim arada baska meme&mama var mi?Maviş canım kahvaltıdan sonra 11 gibi 1 meyva saat 3 - 4 gibi 1 kaseye yakın çorba akşam 6 -7 gibi yulaf unundan muhallebi veriyorum...
ben de sinir oluyorum o annesine agzi alisti resmenAfıyet olsun yarasın canım
Asıl iş cocuktan sonrasıAskın formu degişti bizim evde. Canımın içi, feslegen kokulum gelir misin yerine "gel annesi gel" oldu Şikayetci miyim?...Evetttt :)
Ama degişir yeniden eskisi gibi olur degil mi?
bizde de yok dis kabarmis geliyor diyor dr her gittigimizde ama yokKızlar oğlumun ateşi çıktı 38 olunca calpol verdim 12.25 de şimdi uyuyor .. Sanıyorum dişten ... Daha dişimiz hiç yok , bu dönemde ilaç kullanan var mı rahatlaması için , tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar ..
mutlu yillar cnmFirsat bulup yazamiyorum.bugun ortanca oglumun dogum gunu hazirluk yapmm lazim bebeis durmuyo.hic boyle yapmazdi.iki gundur yappisti bana artik donmuyods.diline vurdu surekli konusuyo dede babaaab
bu hafta ne yaptin halledebildin mi?
arac koltugu chicco almistin degil mi?memnun msn cnm?model fiyat?
masallah basketcimeboyu kac oldu bu arada?
cnm mama&meme aliyor mu bunun ustune veya oncesinde?
tvdeki ciftler gercek yani
bizim tartisma hatta kavga eksik olmaz ama hep ben baslatirim aptal sacma seyler
oglumdan sonra esime saracak zmn kalmadigindan kavga da bitti :)
tum gun yedikleri bunlar mi pateecim arada baska meme&mama var mi?
ben de sinir oluyorum o annesine agzi alisti resmen
kizdim an...derken cnm hayatim birtanem diye duzeltiyor
bizde de yok dis kabarmis geliyor diyor dr her gittigimizde ama yok
calgel diye bir jel vermisti 2 defa surdum ama artik elma falan veriyorum 1 dilim eline
mutlu yillar cnm
sizinde dis mi acaba?
dis bekliyoruz bir sydir ha disvgeliyo diyorum yok hala bi gelisme.abilerinin fotollarina bakiyotum dort disluler bu syda hep.bu kime cekmtiysebu hafta ne yaptin halledebildin mi?
arac koltugu chicco almistin degil mi?memnun msn cnm?model fiyat?
cnm mama&meme aliyor mu bunun ustune veya oncesinde?
tvdeki ciftler gercek yani
bizim tartisma hatta kavga eksik olmaz ama hep ben baslatirim aptal sacma seyler
oglumdan sonra esime saracak zmn kalmadigindan kavga da bitti :)
tum gun yedikleri bunlar mi pateecim arada baska meme&mama var mi?
ben de sinir oluyorum o annesine agzi alisti resmen
kizdim an...derken cnm hayatim birtanem diye duzeltiyor
bizde de yok dis kabarmis geliyor diyor dr her gittigimizde ama yok
calgel diye bir jel vermisti 2 defa surdum ama artik elma falan veriyorum 1 dilim eline
mutlu yillar cnm
sizinde dis mi acaba?
Yalnız mı yıyeceksin canım, hani bizim payımız?:)
yandık ki ne yandık canım aman sağlıklı olsunlar da boşver
bizler yani çoğumuz koç burcu anneleriyiz.
Afıyet olsun yarasın canım
Asıl iş cocuktan sonrasıAskın formu degişti bizim evde. Canımın içi, feslegen kokulum gelir misin yerine "gel annesi gel" oldu Şikayetci miyim?...Evetttt :)
Ama degişir yeniden eskisi gibi olur degil mi?
Insallah kolay atlatir bu donemi canim. Benimki cok huysuzdu o donem ama ates olmamisti canim.
Benimki de ayni. 2 kap yemek pisirmek icin yapmadigim sebeklik kalmadi
Dr bizede çok huzursuz olursa calpol verirsin demişti jel önermedi umarım çabuk atlatır
Ah keske getirebilseydim bi kaseankarali arkadas varsa beklerim ben dogum iznindeyim her daim musaitiz:)
Bwnim bildircin boga teyzesi:)
Bizde de tersi adama 'Teomun babasi' diyorum aliniyor 12 yildir askindim nooldu diyo:) ama kendisi degistirmedi hitabini Allahtan:)
Bizim gunde bir kez nadiren iki kez yapiyo, armutla destek verebilirsin bizimki armudu yedigi zaman 2. garantibir de sebze puresi/corbasi yapiyorsan icindeki patates oranini dusurup kabak oranini da artirabilirsin o da cok yardimci olur...
patee
Masallah delikanliya ne guzel yiyormus
Tzadkiel
Joie mimzy model sandalye aldim ebebekten, memnunum canim, chicco ya nazaran daha ekonomikti
Ateş yapması normal mi acaba , hiç bebek görmeyince nettende bakmaya fırsatım olmadı doktorada sormadım diş belirtisi olmayınca
cnm mama&meme aliyor mu bunun ustune veya
tum gun yedikleri bunlar mi pateecim arada baska meme&mama
Normal canim. Kusma bile olabiyormus. Sen yine de takip et. Viral birsey olmadigindan emin ol.
Geçen hafta oldu kusma ama çok değil 1 yemek kaşığı kadar arada ...oğlum zor geçirecek diş olayını anlaşılan :) kime çektiyse :)
Sizinkiler pıtır pıtır çıktı maaşallah ... Bizimkide bukadarla kalsın inş
Dayisi var mi?
Ahahaha bizimkinin dayisi yok hos kiz olsaydi hala da yoktu ya kime benzeyecek acaba:))))Var
Haayııırrrrrrrr :))
Amaann dayısına çekmesiiinnnn :)) yanarııımmmm :) zaptedemem :)) sakin olsun oğluşum :)))
Hahahahaa :))))Ahahaha bizimkinin dayisi yok hos kiz olsaydi hala da yoktu ya kime benzeyecek acaba:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?