2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
pateem masallahi var oglusun 13.dev adam

canım bu hafta uzmanı da kullandım bitti haftaya bakalım heyet ayarlamaya çalışıyorum eğer olmazsa dilekçe verip ayrılcam maaşsız izne evet ben chicco eletta kullanıyorum 400 civarı tam bilmiyorum babam hediye etti o yüzden canım ben çok memnun kaldım tavsiye ederim itiyorsun yatma pozisyonu alıyor rahat bayağı

ek gıdaya geçtiğimizden beri günde iki kez yapıyor emzirirken bazen haftada bir yapardı dr normal demişti ama ek gıda olunca geçikmesi sorun oluyormuş erik ve su bağırsaklarını çalıştırıyor muz verirken de zeytinyağı ile birlikte ver canım

canım bir dr arkadaşım diş çıkarırken calgel diye bir jel önerdi ama henüz biz de diş olmadığı için almadım

Kizimin 3 gündür ateşi var.
Özellikle basi çok sicak .günde 4deda hep calpol vererek dusurdum.çok miz miz.ek gidayi reddetti hep.nedendir anlamadım.diş mi cikartiyor .alttan iki disimiz var.üstlericçok kabarik.onlar mi cikiyor ..bugün 36.8 gibi oldu anca .vermedim şurup.şuan daha iyiyiz.ama çok Yoruldum..acmiyor kizim agzini.allah tan biraz biraz emiyordu.bugün ateşi düştü emmeyi de istemiyor.AC kaliyor kuzum.nasil birsey anlamadım.simdiyine muhallebi yapmaya gidiyorum.yaptigimi Dokuyorum yapmadan vicdanim el vermiyor.hep birazcık yer umuduyla yapıyorum.

Kızlar sağolun cevaplar için ama sanırım derdi başka diş değil gibi , öğlenden beri 37.5 civarı idi ateşi gece 12.30 da 39 olunca gene calpol verdim ve hastaneye gittik , doktor bi garipti uyku sersemiydi sanırım birşeyi yok dişten olabilir dedi ... başka hastaneye daha gielim dedik orda ki de boğazında kızarıklık var dedi dolven ve antibiyotik yazdı , dişten olurmu dedim oda 38 olur ama 39 derece olmaz dişten dedi..... Almadık ilaçları sabaha doktoruna gideceğiz bakalım...

Çok geçmiş olsun canım ... Düşmüş ateşi maaşallah
Ben calpol verdiğim halde 37.2 altını görmedi ateşi ...

Gunaydin guzeller, guzel bir gun olur insallah.

Ustte bir komşunun ikizleri oldu. Aglayınca ikisi birden aglıyor. Zor iş, Allah kolaylık versin...

Canim sana daha once de yazmistim ama yogunlugundan goremedin sanirim. Eline meyve ver canim birak kendi ugrasa ugrasa yesin. Muhallebiyi koy önüne eliyle bata cıka yesin. Bu kadar strese girme ne olur...

Gecmiş olsun canım. İnşallah kolay atlatır. Eline yeşil sogan ver canım, o da dogal antibiyotik.
Uykum varrrrr cildirmak uzereyim

aynen bnde cildirmak uzereyim dun ilk disimiz cikti ama uc gecedir uykusuzum allah hepimizin ve kuzularin yardimcisi olsun

Allah kolaylık versin arkadaslar. Baska bir sıkıntıları mı var acaba...

Kizimin 3 gündür ateşi var.
Özellikle basinsaAllahh k sica
Tonsilit te genelde inatci ates oluyo.bademciklaeri nasil.ucgunde iner onun atesi genelde.gecer insa
İinattci ates genelde bademcikte oluyo.ne kadar kullanmayalim desekte antibiyotiksiz gecmiyo tecrubeyle sabittir caniml

Gunaydin kizlar bizde tam allerji iylesti derken grip oldu burnu nasil akiyo.uyuyamayincada sinirleniyo ama yavrum memedende vazgecemiyo iki cekiyo bir nefes alip bidaha emiyo

Firsat bulup yazamiyorum.bugun ortanca oglumun dogum gunu hazirluk yapmm lazim bebeis durmuyo.hic boyle yapmazdi.iki gundur yappisti bana artik donmuyods.diline vurdu surekli konusuyo dede babaaab

Doğum günü kutlu olsun oğlunun canım nice senelere. Bebişler öyle benimki de yapıştı mı ayrılmak istemiyor -annn annn- deyip duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…