pateem masallahi var oglusun 13.dev adamTatlım boyumuz kaç bilmiyorum ama kilosu çok mu arttı sanki :) kucağımdan kayıyor taşıyamaz hale geldim , korse takıyorum 2 gündür tekrar :)
9. Ayda çağırdı ama haftaya cumartesi gideceğim inş kontrole :)
Canım sen ek gıdayı sorunca diğerlerini yazmadım ben :)))
Şimdi mama olayına gelinceeee :) hala sevmiyor bende uyuyunca içiriyorum :) sabah 8 de 120 cc öğlen 120 cc her ek gıda öncesi emziriyorum ve gece inatla mama almıyorhala memeeeee diye ağlıyor ama 2 gecedir sadece ağlıyor ve yüzünü boynuma sokuşturup elinide omuzuma atıyor :) az emiyor yani 2 gecedir...
Hafif ateş yapabilir dedi yarım kaşık calpol ver demişti ateş olmadı ama sürekli mız mız emmek bile istemiyor bazen eline pırasa veriyorumAteş için birşey dedi mi peki canım ?
pateem masallahi var oglusun 13.dev adam
Hafif ateş yapabilir dedi yarım kaşık calpol ver demişti ateş olmadı ama sürekli mız mız emmek bile istemiyor bazen eline pırasa veriyorum
canım bu hafta uzmanı da kullandım bitti haftaya bakalım heyet ayarlamaya çalışıyorum eğer olmazsa dilekçe verip ayrılcam maaşsız izne evet ben chicco eletta kullanıyorum 400 civarı tam bilmiyorum babam hediye etti o yüzden canım ben çok memnun kaldım tavsiye ederim itiyorsun yatma pozisyonu alıyor rahat bayağıbu hafta ne yaptin halledebildin mi?
arac koltugu chicco almistin degil mi?memnun msn cnm?model fiyat?
masallah basketcimeboyu kac oldu bu arada?
cnm mama&meme aliyor mu bunun ustune veya oncesinde?
tvdeki ciftler gercek yani
bizim tartisma hatta kavga eksik olmaz ama hep ben baslatirim aptal sacma seyler
oglumdan sonra esime saracak zmn kalmadigindan kavga da bitti :)
tum gun yedikleri bunlar mi pateecim arada baska meme&mama var mi?
ben de sinir oluyorum o annesine agzi alisti resmen
kizdim an...derken cnm hayatim birtanem diye duzeltiyor
bizde de yok dis kabarmis geliyor diyor dr her gittigimizde ama yok
calgel diye bir jel vermisti 2 defa surdum ama artik elma falan veriyorum 1 dilim eline
mutlu yillar cnm
sizinde dis mi acaba?
ek gıdaya geçtiğimizden beri günde iki kez yapıyor emzirirken bazen haftada bir yapardı dr normal demişti ama ek gıda olunca geçikmesi sorun oluyormuş erik ve su bağırsaklarını çalıştırıyor muz verirken de zeytinyağı ile birlikte ver canımKizlar bebisleriniz kac gunde bir kaka yapiyor
Benim oglus emerken iki gunde bir yapardi ek gaa gecince uc gun oldu ama yaparken zorlaniyor gibi yemeklwrine zeytinyagi ekliyorum muhallebiye baslamadim daha sabahta kayisiyi haalayip suyundan veriyorum biraz
Bilemiyorum bazende oyunnyapar gibi ikinip ikinip guluyor sonra kafayi yedirtecek bu oglan bana
Cok afedersiniz her bezinde b....k bekler oldum
Kizlar bebisleriniz kac gunde bir kaka yapiyor
Benim oglus emerken iki gunde bir yapardi ek gaa gecince uc gun oldu ama yaparken zorlaniyor gibi yemeklwrine zeytinyagi ekliyorum muhallebiye baslamadim daha sabahta kayisiyi haalayip suyundan veriyorum biraz
Bilemiyorum bazende oyunnyapar gibi ikinip ikinip guluyor sonra kafayi yedirtecek bu oglan bana
Cok afedersiniz her bezinde b....k bekler oldum
canım bir dr arkadaşım diş çıkarırken calgel diye bir jel önerdi ama henüz biz de diş olmadığı için almadımKızlar oğlumun ateşi çıktı 38 olunca calpol verdim 12.25 de şimdi uyuyor .. Sanıyorum dişten ... Daha dişimiz hiç yok , bu dönemde ilaç kullanan var mı rahatlaması için , tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar ..
Kizimin 3 gündür ateşi var.
Özellikle basi çok sicak .günde 4deda hep calpol vererek dusurdum.çok miz miz.ek gidayi reddetti hep.nedendir anlamadım.diş mi cikartiyor .alttan iki disimiz var.üstlericçok kabarik.onlar mi cikiyor ..bugün 36.8 gibi oldu anca .vermedim şurup.şuan daha iyiyiz.ama çok Yoruldum..acmiyor kizim agzini.allah tan biraz biraz emiyordu.bugün ateşi düştü emmeyi de istemiyor.AC kaliyor kuzum.nasil birsey anlamadım.simdi yine muhallebi yapmaya gidiyorum.yaptigimi Dokuyorum yapmadan vicdanim el vermiyor.hep birazcık yer umuduyla yapıyorum.
Özellikle basi çok sicak .günde 4deda hep calpol vererek dusurdum.çok miz miz.ek gidayi reddetti hep.nedendir anlamadım.diş mi cikartiyor .alttan iki disimiz var.üstlericçok kabarik.onlar mi cikiyor ..bugün 36.8 gibi oldu anca .vermedim şurup.şuan daha iyiyiz.ama çok Yoruldum..acmiyor kizim agzini.allah tan biraz biraz emiyordu.bugün ateşi düştü emmeyi de istemiyor.AC kaliyor kuzum.nasil birsey anlamadım.simdi yine muhallebi yapmaya gidiyorum.yaptigimi Dokuyorum yapmadan vicdanim el vermiyor.hep birazcık yer umuduyla yapıyorum.
Kızlar sağolun cevaplar için ama sanırım derdi başka diş değil gibi , öğlenden beri 37.5 civarı idi ateşi gece 12.30 da 39 olunca gene calpol verdim ve hastaneye gittik , doktor bi garipti uyku sersemiydi sanırım birşeyi yok dişten olabilir dedi ... başka hastaneye daha gielim dedikorda ki de boğazında kızarıklık var dedi dolven ve antibiyotik yazdı , dişten olurmu dedim oda 38 olur ama 39 derece olmaz dişten dedi..... Almadık ilaçları sabaha doktoruna gideceğiz bakalım...
Uykum varrrrr cildirmak uzereyim
aynen bnde cildirmak uzereyim dun ilk disimiz cikti ama uc gecedir uykusuzum allah hepimizin ve kuzularin yardimcisi olsun
Hadi hayırlı olsun canım.aynen bnde cildirmak uzereyim dun ilk disimiz cikti ama uc gecedir uykusuzum allah hepimizin ve kuzularin yardimcisi olsun
Özellikle basinsaAllahh k sica
Tonsilit te genelde inatci ates oluyo.bademciklaeri nasil.ucgunde iner onun atesi genelde.gecer insa
İinattci ates genelde bademcikte oluyo.ne kadar kullanmayalim desekte antibiyotiksiz gecmiyo tecrubeyle sabittir canimlKızlar sağolun cevaplar için ama sanırım derdi başka diş değil gibi , öğlenden beri 37.5 civarı idi ateşi gece 12.30 da 39 olunca gene calpol verdim ve hastaneye gittik , doktor bi garipti uyku sersemiydi sanırım birşeyi yok dişten olabilir dedi ... başka hastaneye daha gielim dedikorda ki de boğazında kızarıklık var dedi dolven ve antibiyotik yazdı , dişten olurmu dedim oda 38 olur ama 39 derece olmaz dişten dedi..... Almadık ilaçları sabaha doktoruna gideceğiz bakalım...
Firsat bulup yazamiyorum.bugun ortanca oglumun dogum gunu hazirluk yapmm lazim bebeis durmuyo.hic boyle yapmazdi.iki gundur yappisti bana artik donmuyods.diline vurdu surekli konusuyo dede babaaab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?