Var
Haayııırrrrrrrr :))
Amaann dayısına çekmesiiinnnn :)) yanarııımmmm :) zaptedemem :)) sakin olsun oğluşum :)))
canım bu hafta uzmanı da kullandım bitti haftaya bakalım heyet ayarlamaya çalışıyorum eğer olmazsa dilekçe verip ayrılcam maaşsız izne evet ben chicco eletta kullanıyorum 400 civarı tam bilmiyorum babam hediye etti o yüzden canım ben çok memnun kaldım tavsiye ederim itiyorsun yatma pozisyonu alıyor rahat bayağı
Eki Görüntüle 1300153 Eki Görüntüle 1300154
Kizimin 3 gündür ateşi var.
Özellikle basi çok sicak .günde 4deda hep calpol vererek dusurdum.çok miz miz.ek gidayi reddetti hep.nedendir anlamadım.diş mi cikartiyor .alttan iki disimiz var.üstlericçok kabarik.onlar mi cikiyor ..bugün 36.8 gibi oldu anca .vermedim şurup.şuan daha iyiyiz.ama çok Yoruldum..acmiyor kizim agzini.allah tan biraz biraz emiyordu.bugün ateşi düştü emmeyi de istemiyor.AC kaliyor kuzum.nasil birsey anlamadım.simdi yine muhallebi yapmaya gidiyorum.yaptigimi Dokuyorum yapmadan vicdanim el vermiyor.hep birazcık yer umuduyla yapıyorum.
Gunaydin kizlar bizde tam allerji iylesti derken grip oldu burnu nasil akiyo.uyuyamayincada sinirleniyo ama yavrum memedende vazgecemiyo iki cekiyo bir nefes alip bidaha emiyo
Gunaydin kizlar bizde tam allerji iylesti derken grip oldu burnu nasil akiyo.uyuyamayincada sinirleniyo ama yavrum memedende vazgecemiyo iki cekiyo bir nefes alip bidaha emiyo
Benimki ne zaman yeşil sogan yese burnunda ne varsa hapşırarak cıkartıyor. İşe yarar sızde de belki.
Kizimin 3 gündür ateşi var.
Özellikle basi çok sicak .günde 4deda hep calpol vererek dusurdum.çok miz miz.ek gidayi reddetti hep.nedendir anlamadım.diş mi cikartiyor .alttan iki disimiz var.üstlericçok kabarik.onlar mi cikiyor ..bugün 36.8 gibi oldu anca .vermedim şurup.şuan daha iyiyiz.ama çok Yoruldum..acmiyor kizim agzini.allah tan biraz biraz emiyordu.bugün ateşi düştü emmeyi de istemiyor.AC kaliyor kuzum.nasil birsey anlamadım.simdi yine muhallebi yapmaya gidiyorum.yaptigimi Dokuyorum yapmadan vicdanim el vermiyor.hep birazcık yer umuduyla yapıyorum.
kuzucuklara geçmiş olsun...Kızlar sağolun cevaplar için ama sanırım derdi başka diş değil gibi , öğlenden beri 37.5 civarı idi ateşi gece 12.30 da 39 olunca gene calpol verdim ve hastaneye gittik , doktor bi garipti uyku sersemiydi sanırım birşeyi yok dişten olabilir dedi ... başka hastaneye daha gielim dedikorda ki de boğazında kızarıklık var dedi dolven ve antibiyotik yazdı , dişten olurmu dedim oda 38 olur ama 39 derece olmaz dişten dedi..... Almadık ilaçları sabaha doktoruna gideceğiz bakalım...
Benim kizdada iki gün ateşten sonra dün rahattı ateş yoktu bu defa kırmızı dokuntuler oldu sanırım 6 hastalık geçirdi karaciğer enzimleri biraz yüksekti diye dok götürecem oda görsün bu döküntüleri
sanırım onun oğluydu akşam gördüm kv bizdeydi oda baktı su çiçeği kizamik falan değil dediLittlezelda nın oglu gecirmişti degil mi yanılmıyorsam. Onda da birkaç gün yuksek ates sonra dokuntu olmuştu.
evet canım benim minik geçirdi 6. hastalığı yüksek ateş kontrol edilirse tehlikesiz demişti doktor.Littlezelda nın oglu gecirmişti degil mi yanılmıyorsam. Onda da birkaç gün yuksek ates sonra dokuntu olmuştu.
Canım senin adına üzüldüm.Ama vardır her işte bir hayır.sanırım bunun en güzel tarafı kuzunu senin büyütecek olman.umarım kalan 4,5 seneni de tamamlar emekli olursun.Çoğu gitmiş azı kalmış.ayıp olmazsa yaş kaç canım iş bulma konusunda sıkıntı çeker misin ki?Hem çıkarma sebepleri neymiş?Hayır madem öyle niyetin var doğumdan önce yapaydın daha mantıklıydı.Sen ücretsiz izin mi almıştın?Selam herkese
Bugün iş yerindeki insan kaynaklarındaki arkadaşım önden gizli bilgi verdi bana,işten çıkartılıcakmışım
Ben en başta izne çıkarken dedim,yerime bakan da var,beni çıkartır dönünce diye,başıma geldi.5 yılı geçtim burda,emekliliğimi doldurmama 4.5 yıl kalmıştı,burda bitse diyodum da kısmet işte.
Bakıcı da haftaya başlıyo,1 ay beraber çalışıcaz sonra ben işe gidicem,işe dönünce de hemen mi,1 ay sonra mı çıkartıcakları da belirsiz,bakıcı kısmı tuhaf oldu,onu da mağdur etmeyiz tabi de bebişe alışıcak derken bırakıcak.gerçi onun da vardır kısmeti.ek iş yapıcam evden,hemen iş aramıyım,kızımı büyütiyim diyorum,eşim de öyle diyo,sağolsun yine destek,kardeşini de büyütürüm ilerde,sabahtan beri kafam çorba oldu,şaşkınlık,üzüntü,sevinç karıştım valla kızlar.
Selam herkese
Bugün iş yerindeki insan kaynaklarındaki arkadaşım önden gizli bilgi verdi bana,işten çıkartılıcakmışım
Ben en başta izne çıkarken dedim,yerime bakan da var,beni çıkartır dönünce diye,başıma geldi.5 yılı geçtim burda,emekliliğimi doldurmama 4.5 yıl kalmıştı,burda bitse diyodum da kısmet işte.
Bakıcı da haftaya başlıyo,1 ay beraber çalışıcaz sonra ben işe gidicem,işe dönünce de hemen mi,1 ay sonra mı çıkartıcakları da belirsiz,bakıcı kısmı tuhaf oldu,onu da mağdur etmeyiz tabi de bebişe alışıcak derken bırakıcak.gerçi onun da vardır kısmeti.ek iş yapıcam evden,hemen iş aramıyım,kızımı büyütiyim diyorum,eşim de öyle diyo,sağolsun yine destek,kardeşini de büyütürüm ilerde,sabahtan beri kafam çorba oldu,şaşkınlık,üzüntü,sevinç karıştım valla kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?