2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

ay maşallah kuzuya benim oğlan gibi tombiş

çok geçmiş olsun canım dişten olabilir üst dişler daha zorlarmış.

Gunaydin kizlar bizde tam allerji iylesti derken grip oldu burnu nasil akiyo.uyuyamayincada sinirleniyo ama yavrum memedende vazgecemiyo iki cekiyo bir nefes alip bidaha emiyo

ay kıyamam kuzuya ya ağızdan da nefes almayı beceremiyorlar Allah kolaylık versin bize de onlara da. Geçmiş olsun canım

Gunaydin kizlar bizde tam allerji iylesti derken grip oldu burnu nasil akiyo.uyuyamayincada sinirleniyo ama yavrum memedende vazgecemiyo iki cekiyo bir nefes alip bidaha emiyo

Benimki ne zaman yeşil sogan yese burnunda ne varsa hapşırarak cıkartıyor. İşe yarar sızde de belki.

Benim bidik dun ilk kez yogurt yedi ve bayildi kesinlikle meyve ve sebzeden daha cok hoslandi kuzum tabi evde yaptigim icin suluydu o yuzden sevmis de olabilir...

Ben de o sabah uykusundayken biraz karin egzersizi yaptim, simdi meyvesini yedirip alisverise cikicaz eger yolda uyumazsa parkta da yururuz birazcik:)

kuzucuklara geçmiş olsun...

Benim kizdada iki gün ateşten sonra dün rahattı ateş yoktu bu defa kırmızı dokuntuler oldu sanırım 6 hastalık geçirdi karaciğer enzimleri biraz yüksekti diye dok götürecem oda görsün bu döküntüleri

Littlezelda nın oglu gecirmişti degil mi yanılmıyorsam. Onda da birkaç gün yuksek ates sonra dokuntu olmuştu.

merhaba arkadaşlar
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim
dün dr gittik sağ kulağında biraz kızarıklık varmış amma önemli değil korkmayın dedi yanlız eşim çocuğas gece antibiyorit vermiş, kızdı dr ben bakayım ondan sonra kara veririz demişti bize, bende kızdım eşime, hastalıklara bakış açlılarımız farklı, neyse dr dedi madem başladınız antibiyotiğe 5 gün kullanacaksınız yoksa bu defa vücut antibiyotige bağışıklık geliştirir

şunuda ekledi, eğer dedi ateş varken yemek yiyorsa emiyorsa, gün içinde çok mızmız değilse korkmayın çocukların yüzde 95 i 3 yaşına kadar ciddi bir boğaz enfeksiyonu geçirmez,

Y yarem21 2-3 gün ateşten sonra bütün vücütta döküntüler çıkıyorsa canım bencede 6 hastalık o benim büyük kızımda geçirmişti, zaten döküntü çıktıktan sonra çocuk rahatlıyoır ilacada gerek yok, döküntülerde bir kaç güne geçiyor, amam emin olmak için dr götürmek lazım

Merhaba kızlar

İlk başta bütün hasta annelere ve kuzularına geçmiş olsun diyim.Çok şükür biz iyiyiz Allah bozmasın.Tek sorun benim kızın tembelliği.Ne emeklemeye gönlü var ne de diş çıkarmayaBoğa burcu tembel olur derlerdi de inanmazdım doğruymuş bak:)Tabi bu işin latifesi onlar iyi olsunlar da varsın geç olsun bazı şeyler.

Topicte ilk sayfalara biraz göz attım da haber alamadığımız o kadar çok kişi var ki..En azından iyi olduklarını bilseydik şahsen ben baya merak ediyorum.Suay82,burcu,buketasude,filiz,pixes...Fayse grubunda olupta haberi olan arkadaş varsa söylesinde iyilermi bilelim.

Selam herkese
Bugün iş yerindeki insan kaynaklarındaki arkadaşım önden gizli bilgi verdi bana,işten çıkartılıcakmışım
Ben en başta izne çıkarken dedim,yerime bakan da var,beni çıkartır dönünce diye,başıma geldi.5 yılı geçtim burda,emekliliğimi doldurmama 4.5 yıl kalmıştı,burda bitse diyodum da kısmet işte.
Bakıcı da haftaya başlıyo,1 ay beraber çalışıcaz sonra ben işe gidicem,işe dönünce de hemen mi,1 ay sonra mı çıkartıcakları da belirsiz,bakıcı kısmı tuhaf oldu,onu da mağdur etmeyiz tabi de bebişe alışıcak derken bırakıcak.gerçi onun da vardır kısmeti.ek iş yapıcam evden,hemen iş aramıyım,kızımı büyütiyim diyorum,eşim de öyle diyo,sağolsun yine destek,kardeşini de büyütürüm ilerde,sabahtan beri kafam çorba oldu,şaşkınlık,üzüntü,sevinç karıştım valla kızlar.

Canım senin adına üzüldüm.Ama vardır her işte bir hayır.sanırım bunun en güzel tarafı kuzunu senin büyütecek olman.umarım kalan 4,5 seneni de tamamlar emekli olursun.Çoğu gitmiş azı kalmış.ayıp olmazsa yaş kaç canım iş bulma konusunda sıkıntı çeker misin ki?Hem çıkarma sebepleri neymiş?Hayır madem öyle niyetin var doğumdan önce yapaydın daha mantıklıydı.Sen ücretsiz izin mi almıştın?

Her işte var bir hayır canım. Daha kazanclı işler var biliyorsun. Sıkma hiç canını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…