2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
B
rNimkninde en sevdigi yogurt.hatta yemedigi seyleride yogurtla karistitiyorum yiyo.

Aynen öyle,kendim büyütürüm,içim gidiyodu zaten nasıl bırakıcam diye,dışardan öderim ilerde de ssk'yı inşallah.yaş 35 canım,çıkarma sebebi,yerime başkası bakıyor,bana ihtiyaç kalmadı,onlar da haklı yani,ücretsiz izindeydim evet.en azından hiç hakkımı yemediler daha önce de,rahatım da iyiydi,hatta İstanbul'a bu iş için taşındım,kısmet iş yerinde eşimle tanıştık,onun içinmiş demek ki Bekarken olsaydı,iş aramak stresli olurdu,şükür eşim,kızım var artık.

Her işte var bir hayır canım. Daha kazanclı işler var biliyorsun. Sıkma hiç canını.
Çok sağol,bir kapı kapanır biri açılır hayırlısıyla,evde olmayı da çok seviyorum,takılırız kızımla

Kameraları da boşuna aldık bakıcı için

B

rNimkninde en sevdigi yogurt.hatta yemedigi seyleride yogurtla karistitiyorum yiyo.

Benimki de öyle. Aksama makarna haslayıp yogurtla karıstırıp verecegim. Begenecek mi bakalım

Ne guzel bir hikayeniz varmış Hersey de bir hayır var gercekten, hiçbir sey nedensız degil

Istedigin zaman yeniden baslarsın, biraz kafanı dınle

hakkında hayırlısı olsun canım

Cok gecmish olsun arkadaslardan biri daha ayni semptomlari yazmisti.el ayak agiz hastaligina dikkat et,cok gecmis olsun

Gecmis olsun tum arkadaslara ve bidiklara.
Kizlar belki burda konusulmusdur ben atlamisimdir,muhallebiyi nasil yapiyorsunuz?bide bu gun yumurta sarisinin 4/1ni yedirdim Ayaza.ama kuru olmasin die sutumden sagdim biraz

hayırlısı olsun , eğer sizi maddi olarak zorlamıyıcaksa çalışmaman sorun değil ama tabi zorlayacaksa bilemem, dediğin gibi sigortanı dışarıdan da yatıra bilirsin yada başka bir iş bakarsın, hangisi hayırlıysa öyle olur umarımm

Gecmis olsun tum arkadaslara ve bidiklara.
Kizlar belki burda konusulmusdur ben atlamisimdir,muhallebiyi nasil yapiyorsunuz?bide bu gun yumurta sarisinin 4/1ni yedirdim Ayaza.ama kuru olmasin die sutumden sagdim biraz

ben pirinç unu su ve keçi sütünü kaynatıyorum 5dk kaynadıktan sonra kısık ateşte pişiyor piştikten sonra içine meyve ve bisküvi veya kuşburnu marmelatı katıp yediriyorum böyle yapınca seviyor

Canım hayırlısı olsun beni de işten cikartilar patron gerek yok artık gelmesin demis tabi bizim ik da iş yok çıkarmak için elinden geleni yaptı o da sağolsun. Şimdi daha mutluyum en azindan kuzumla beraberim. Çıkarıldıktan sonra işsizlik maaşı için basvurursun bir süre idare eder.

merhaba arkadaslar bende nisan annesi olarak uzun süredir sessiz takipcilerden biriyim.bazi arkadaslar bahsediyor dr kontrolunde detayli muayene eden icine sine sine inceleyen memnun kaldiginiz iyi bir dr tavsiyesi istiyorum arkadaslar varmi onerisi olan avrupa yakasinda

Gunaydın guzeller, keyifli bir gun olur inşallah. Oglan makarnayı begenmedi, hiç bana cekmemiş hiç:)

H hayretbijiy hayırlısı olsun canım. Daha iyi bir iş bulursun vakti zamanı gelince inşallah.

Hoş geldin canım, masallah kuzuna. Diger topiklere de yaz canım. Mutlaka iyi tavsiyeler alırsın.

Hakkinda hayirlisi...eger senin maasin gecinmek icin elzem degilse iyi olmus bile diyebiliriz izninle:). Benim durumlar da karisik daha dun orta duzey yoneticim aradi sirketi Ist. a tasiyacaklarmis bi sure icinde gidip gitmeme karari soracakmis ust yonetim, bizim tasinmamiz mumkun degil tazminatimi alip oturucam asagi herhalde

Minik kuzum 6 .hastalık geçirmiş dökuntulerde bir kaç gün sonra geçer dedi

Bitti gitti cok sukur, cok gecmis olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…