- 3 Haziran 2014
- 424
- 801
- 128
rNimkninde en sevdigi yogurt.hatta yemedigi seyleride yogurtla karistitiyorum yiyo.Benim bidik dun ilk kez yogurt yedi ve bayildikesinlikle meyve ve sebzeden daha cok hoslandi kuzum tabi evde yaptigim icin suluydu o yuzden sevmis de olabilir...
Ben de o sabah uykusundayken biraz karin egzersizi yaptim, simdi meyvesini yedirip alisverise cikicaz eger yolda uyumazsa parkta da yururuz birazcik:)
Canım senin adına üzüldüm.Ama vardır her işte bir hayır.sanırım bunun en güzel tarafı kuzunu senin büyütecek olman.umarım kalan 4,5 seneni de tamamlar emekli olursun.Çoğu gitmiş azı kalmış.ayıp olmazsa yaş kaç canım iş bulma konusunda sıkıntı çeker misin ki?Hem çıkarma sebepleri neymiş?Hayır madem öyle niyetin var doğumdan önce yapaydın daha mantıklıydı.Sen ücretsiz izin mi almıştın?
Çok sağol,bir kapı kapanır biri açılır hayırlısıyla,evde olmayı da çok seviyorum,takılırız kızımlaHer işte var bir hayır canım. Daha kazanclı işler var biliyorsun. Sıkma hiç canını.
B
rNimkninde en sevdigi yogurt.hatta yemedigi seyleride yogurtla karistitiyorum yiyo.
Aynen öyle,kendim büyütürüm,içim gidiyodu zaten nasıl bırakıcam diye,dışardan öderim ilerde de ssk'yı inşallah.yaş 35 canım,çıkarma sebebi,yerime başkası bakıyor,bana ihtiyaç kalmadı,onlar da haklı yani,ücretsiz izindeydim evet.en azından hiç hakkımı yemediler daha önce de,rahatım da iyiydi,hatta İstanbul'a bu iş için taşındım,kısmet iş yerinde eşimle tanıştık,onun içinmiş demek kiBekarken olsaydı,iş aramak stresli olurdu,şükür eşim,kızım var artık.
Çok sağol,bir kapı kapanır biri açılır hayırlısıyla,evde olmayı da çok seviyorum,takılırız kızımla
Kameraları da boşuna aldık bakıcı için
hakkında hayırlısı olsun canımSelam herkese
Bugün iş yerindeki insan kaynaklarındaki arkadaşım önden gizli bilgi verdi bana,işten çıkartılıcakmışım
Ben en başta izne çıkarken dedim,yerime bakan da var,beni çıkartır dönünce diye,başıma geldi.5 yılı geçtim burda,emekliliğimi doldurmama 4.5 yıl kalmıştı,burda bitse diyodum da kısmet işte.
Bakıcı da haftaya başlıyo,1 ay beraber çalışıcaz sonra ben işe gidicem,işe dönünce de hemen mi,1 ay sonra mı çıkartıcakları da belirsiz,bakıcı kısmı tuhaf oldu,onu da mağdur etmeyiz tabi de bebişe alışıcak derken bırakıcak.gerçi onun da vardır kısmeti.ek iş yapıcam evden,hemen iş aramıyım,kızımı büyütiyim diyorum,eşim de öyle diyo,sağolsun yine destek,kardeşini de büyütürüm ilerde,sabahtan beri kafam çorba oldu,şaşkınlık,üzüntü,sevinç karıştım valla kızlar.
Gecmis olsun,serum.fizio kulan ,oglumda ise yaramisdi.tekrar gecmis olsun melegineGunaydin kizlar bizde tam allerji iylesti derken grip oldu burnu nasil akiyo.uyuyamayincada sinirleniyo ama yavrum memedende vazgecemiyo iki cekiyo bir nefes alip bidaha emiyo
Cok gecmish olsun arkadaslardan biri daha ayni semptomlari yazmisti.el ayak agiz hastaligina dikkat et,cok gecmis olsunBenim kizdada iki gün ateşten sonra dün rahattı ateş yoktu bu defa kırmızı dokuntuler oldu sanırım 6 hastalık geçirdi karaciğer enzimleri biraz yüksekti diye dok götürecem oda görsün bu döküntüleri
Selam herkese
Bugün iş yerindeki insan kaynaklarındaki arkadaşım önden gizli bilgi verdi bana,işten çıkartılıcakmışım
Ben en başta izne çıkarken dedim,yerime bakan da var,beni çıkartır dönünce diye,başıma geldi.5 yılı geçtim burda,emekliliğimi doldurmama 4.5 yıl kalmıştı,burda bitse diyodum da kısmet işte.
Bakıcı da haftaya başlıyo,1 ay beraber çalışıcaz sonra ben işe gidicem,işe dönünce de hemen mi,1 ay sonra mı çıkartıcakları da belirsiz,bakıcı kısmı tuhaf oldu,onu da mağdur etmeyiz tabi de bebişe alışıcak derken bırakıcak.gerçi onun da vardır kısmeti.ek iş yapıcam evden,hemen iş aramıyım,kızımı büyütiyim diyorum,eşim de öyle diyo,sağolsun yine destek,kardeşini de büyütürüm ilerde,sabahtan beri kafam çorba oldu,şaşkınlık,üzüntü,sevinç karıştım valla kızlar.
Gecmis olsun tum arkadaslara ve bidiklara.
Kizlar belki burda konusulmusdur ben atlamisimdir,muhallebiyi nasil yapiyorsunuz?bide bu gun yumurta sarisinin 4/1ni yedirdim Ayaza.ama kuru olmasin die sutumden sagdim biraz
Minik kuzum 6 .hastalık geçirmiş dökuntulerde bir kaç gün sonra geçer dedi
Canım hayırlısı olsun beni de işten cikartilar patron gerek yok artık gelmesin demis tabi bizim ik da iş yok çıkarmak için elinden geleni yaptı o da sağolsun. Şimdi daha mutluyum en azindan kuzumla beraberim. Çıkarıldıktan sonra işsizlik maaşı için basvurursun bir süre idare eder.Selam herkese
merhaba arkadaslar bende nisan annesi olarak uzun süredir sessiz takipcilerden biriyim.bazi arkadaslar bahsediyor dr kontrolunde detayli muayene eden icine sine sine inceleyen memnun kaldiginiz iyi bir dr tavsiyesi istiyorum arkadaslar varmi onerisi olan avrupa yakasinda
Selam herkese
Minik kuzum 6 .hastalık geçirmiş dökuntulerde bir kaç gün sonra geçer dedi
Günaydın biz kahvaltımizi yaptık hastaliksiz günlerimiz olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?