Yaptır canım inan ilaç gibi geliyor kendini olduğundan güzel hissedinceHello yeniden
ben de bidigi anama birakip bakim yaptirmaya gidicem bugun:)
Hello yeniden
ben de bidigi anama birakip bakim yaptirmaya gidicem bugun:)
Günaydın canlarım
Güzel bir sabah keyifli hissediyorum.
Selam herkese
Bugün iş yerindeki insan kaynaklarındaki arkadaşım önden gizli bilgi verdi bana,işten çıkartılıcakmışım
Ben en başta izne çıkarken dedim,yerime bakan da var,beni çıkartır dönünce diye,başıma geldi.5 yılı geçtim burda,emekliliğimi doldurmama 4.5 yıl kalmıştı,burda bitse diyodum da kısmet işte.
Bakıcı da haftaya başlıyo,1 ay beraber çalışıcaz sonra ben işe gidicem,işe dönünce de hemen mi,1 ay sonra mı çıkartıcakları da belirsiz,bakıcı kısmı tuhaf oldu,onu da mağdur etmeyiz tabi de bebişe alışıcak derken bırakıcak.gerçi onun da vardır kısmeti.ek iş yapıcam evden,hemen iş aramıyım,kızımı büyütiyim diyorum,eşim de öyle diyo,sağolsun yine destek,kardeşini de büyütürüm ilerde,sabahtan beri kafam çorba oldu,şaşkınlık,üzüntü,sevinç karıştım valla kızlar.
herkese günaydın kızlar sebze çorbası ve yoğurt çorbasından başka çorba tarifi olan var mı sıkıldım aynı çorbaları yapmaktan oğluşa şehriye çorbası için erken mi acaba bir de oğlum da hafif grip var mandalinanın suyunu içiriyorum portakal 1 yaşına kadar yasak aynı aileden oldukları için bir sıkıntı olur mu acaba
Canım hayırlısı olsun beni de işten cikartilar patron gerek yok artık gelmesin demis tabi bizim ik da iş yok çıkarmak için elinden geleni yaptı o da sağolsun. Şimdi daha mutluyum en azindan kuzumla beraberim. Çıkarıldıktan sonra işsizlik maaşı için basvurursun bir süre idare eder.
Hakkinda hayirlisi...eger senin maasin gecinmek icin elzem degilse iyi olmus bile diyebiliriz izninle:). Benim durumlar da karisik daha dun orta duzey yoneticim aradi sirketi Ist. a tasiyacaklarmis bi sure icinde gidip gitmeme karari soracakmis ust yonetim, bizim tasinmamiz mumkun degil tazminatimi alip oturucam asagi herhalde
Bitti gitti cok sukur, cok gecmis olsun canim
Yaptır canım inan ilaç gibi geliyor kendini olduğundan güzel hissedince
üzme kendini lütfen canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun
hakkında hayırlısı olsun canım
hayırlısı olsun , eğer sizi maddi olarak zorlamıyıcaksa çalışmaman sorun değil ama tabi zorlayacaksa bilemem, dediğin gibi sigortanı dışarıdan da yatıra bilirsin yada başka bir iş bakarsın, hangisi hayırlıysa öyle olur umarımm
Benimki de öyle. Aksama makarna haslayıp yogurtla karıstırıp verecegim. Begenecek mi bakalım
Ne guzel bir hikayeniz varmışHersey de bir hayır var gercekten, hiçbir sey nedensız degil
Istedigin zaman yeniden baslarsın, biraz kafanı dınle
İbebeginiz alerjim acaba? Eger alerji ise karsilikli bi konusmak isterim beninki alerji cunkuMinik kuzum 6 .hastalık geçirmiş dökuntulerde bir kaç gün sonra geçer dedi
saol canım mesleğimle alakalı istediğimiz okul olursa 8-12 çalışacağım bir anne için çok sevindirici:)senin için mademki güzel inşallah gerçekleşir canım tabiki hayırlısıysa olsun inşallah.
Bizimle paylaşmak istermisin nedir seni sevindiren bizi de sevindirir
herkese günaydın kızlar sebze çorbası ve yoğurt çorbasından başka çorba tarifi olan var mı sıkıldım aynı çorbaları yapmaktan oğluşa şehriye çorbası için erken mi acaba bir de oğlum da hafif grip var mandalinanın suyunu içiriyorum portakal 1 yaşına kadar yasak aynı aileden oldukları için bir sıkıntı olur mu acaba
merhaba kızlar koşuşturmadan yazamadım bir türlü kontrole gittik her şey iyi şükür ama blw uygulamak için çabalıyorum sebze meyve haşlayıp önüne koyuyordum hiç ama hiç oralı olmuyor keçi sütünden peynir yoğurt yaptım ilk yedi sonra ağzına bile almadı beni de çevrenin dedikleriyle bir telaş bastı zorla ağzına koymaya çalıştım hiç yapmam dediğim olaydıbelki çorba içer dedim sebze çorbası yaptım azıcık içti haşladığım şeylere biraz tuz sürdüm belki yer diye yok 6.5 aylık hapur hapur yesin diye bir beklentim yok ama hiç ilgide göstermiyor karşısına geçip yedim neler yaptım nerde yanlış yapıyorum sizce kızlar...
Kizlar gunaydin. bebisim 7 aylik oldu bugun ama hala dis belirtisi yok. sizlerde durumlar nasil.. bi de sabah gozunu cizdi tirnagiyla kipkirmizi oldu sag goznun beyaziinsallah boran once gecer. acaba sorun olurmu bilen varmi
Yaptır canım inan ilaç gibi geliyor kendini olduğundan güzel hissedince
Keyifli gecsin canım
Ama Hi de artık, yabancılık kalmadı
Daim olsun canım
Kızlar keçi sütü markası önerebilir misiniz? Cam şişede varmıdır?
saol canım mesleğimle alakalı istediğimiz okul olursa 8-12 çalışacağım bir anne için çok sevindirici:)
merhaba kızlar koşuşturmadan yazamadım bir türlü kontrole gittik her şey iyi şükür ama blw uygulamak için çabalıyorum sebze meyve haşlayıp önüne koyuyordum hiç ama hiç oralı olmuyor keçi sütünden peynir yoğurt yaptım ilk yedi sonra ağzına bile almadı beni de çevrenin dedikleriyle bir telaş bastı zorla ağzına koymaya çalıştım hiç yapmam dediğim olaydıbelki çorba içer dedim sebze çorbası yaptım azıcık içti haşladığım şeylere biraz tuz sürdüm belki yer diye yok 6.5 aylık hapur hapur yesin diye bir beklentim yok ama hiç ilgide göstermiyor karşısına geçip yedim neler yaptım nerde yanlış yapıyorum sizce kızlar...beraber
tommyknockers
AOÇ Atatürk Orman Çiftliği mi?
Tamam snowyycim çok saol bende öyle yapayım yeniden birde mesela sebzenin üstüne yoğurt döküp mü önüne koydun ben hep haşlama olarak verdim akşama fırınlayayım belki yer birde emzirdikten önce mi yoksa sonra mı yiyecekleri veriyorsun... canım birde kilomuz 8.5 boyumuz 65 geçen ayda öyleydi gelişimde gerilik mi var diye endişelemeye başladım üstelik babam 1.92 kb 1.83 eşim1.90 dayısı 1.85 genetik desem o da değilBenimkinin en sevdigi meyve mandalina canım. Asidik oldugundan alerji riski yuksek. Ama benimkinde bir sıkıntı olmadı. Sen de akerjik bir durum görmezsen ver.
Maviş de aynısını yapmıştı. Canım benimki de hergün aynı sekilde yemiyor. Ama ne corba yaptım ne de zorladım. Verdigim herseyi yerlere fırlattıgı gunler var:) Öncelikle sakin ol, bu geciş sureci. Diget bebeklerle mukayese etme. Az yiyor vs diye kuruntuya dusme. Rutininiz olsun. Ben hep mutfakta mama sandalyesinde veriyorum mesela. Oraya oturunca cocukta yıyecek beklentisi oluyor. Cok üstüne düşme. Bir sebzeyi farklı şekillerde vermeyi dene. Birini sevmezse digerinden hoşlanabilir (haslama&fırınlama, yogurtlu vs gibi).
Gecmiş olsun canım. Doktora götür bence. Enfeksiyonu engellemek için damla verebilir. Diş de kalıtsal biliyorsun. Erken çıkmasının bir avantaj oldugunu sanmıyorum. Cıkar vakti zamanı gelince
CANIM DOKTOR HAFTADA BİR MANDALİNA VERİN DEDİ AYRICA ÇORBAYIDA SEBZELERİ DÜDÜKLÜDE HAŞLAYIP ÇEŞİTLENDİRİP PİRİNÇ BULGUR VE YEŞİL MERCİMEKLE YAPILABİLİR DEDİ BROKOLİ ÇOK ÖNEMLİ DEDİ İSTERSEN BROKOLİ ÇORBASI YAPherkese günaydın kızlar sebze çorbası ve yoğurt çorbasından başka çorba tarifi olan var mı sıkıldım aynı çorbaları yapmaktan oğluşa şehriye çorbası için erken mi acaba bir de oğlum da hafif grip var mandalinanın suyunu içiriyorum portakal 1 yaşına kadar yasak aynı aileden oldukları için bir sıkıntı olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?