2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

üzme kendini lütfen canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun

herkese günaydın kızlar sebze çorbası ve yoğurt çorbasından başka çorba tarifi olan var mı sıkıldım aynı çorbaları yapmaktan oğluşa şehriye çorbası için erken mi acaba bir de oğlum da hafif grip var mandalinanın suyunu içiriyorum portakal 1 yaşına kadar yasak aynı aileden oldukları için bir sıkıntı olur mu acaba

geçmiş olsun kuzuya canım
annem evde yaptığı acısız tarhana da veriyor canım severekte yiyor benim oğlum

Selam güzeller

Şimdi bakıcıyla konuştum,eski ayrıldığı yerden parasını da alamamış,nasıl hevesli bizimle çalışmaya,güzel güzel konuştu,bişey de diyemiyorum ki,beni çıkarıcaklar heralde diyemem,ne zaman çıkıcağım belli değil,kadının hevesi kırılıcak,kızıma da bayılmıştı,bağlanıcak,üzüldüm çok.Sanki yalan söylüyomuşum gibi geliyo,benim de durumum belirsiz,e ona da 1,2 ay kesin ihtiyacım var,mağdur etmiycez tabi kadın iş bulana kadar.amaan her yönden karışığım.hayırlısı artık.

Senim için de hayırlısı canım.Bir doğum yapıyoruz,işverenlere bir haller oluyo,aynen onunla beraber olucağıma seviniyorum ben de.

Hadi ya,hayırlısı.kuzularımızla başbaşa olalım diye şartlar oluşuyo sanki

Yaptır canım inan ilaç gibi geliyor kendini olduğundan güzel hissedince

Zaten taş gibi hatunsun,inşallah seni hak eden biri gelsin hazır olsuğunda,herşey geçtiğinde,doğru zamanda.

üzme kendini lütfen canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun

hakkında hayırlısı olsun canım

Amin çok sağolun

Evet,zaten taşınmam lazim eşim orda biliyorum demiştim başta

merhaba kızlar koşuşturmadan yazamadım bir türlü kontrole gittik her şey iyi şükür ama blw uygulamak için çabalıyorum sebze meyve haşlayıp önüne koyuyordum hiç ama hiç oralı olmuyor keçi sütünden peynir yoğurt yaptım ilk yedi sonra ağzına bile almadı beni de çevrenin dedikleriyle bir telaş bastı zorla ağzına koymaya çalıştım hiç yapmam dediğim olaydı belki çorba içer dedim sebze çorbası yaptım azıcık içti haşladığım şeylere biraz tuz sürdüm belki yer diye yok 6.5 aylık hapur hapur yesin diye bir beklentim yok ama hiç ilgide göstermiyor karşısına geçip yedim neler yaptım nerde yanlış yapıyorum sizce kızlar...

Kizlar gunaydin. bebisim 7 aylik oldu bugun ama hala dis belirtisi yok. sizlerde durumlar nasil.. bi de sabah gozunu cizdi tirnagiyla kipkirmizi oldu sag goznun beyazi insallah boran once gecer. acaba sorun olurmu bilen varmi

Benimkinin en sevdigi meyve mandalina canım. Asidik oldugundan alerji riski yuksek. Ama benimkinde bir sıkıntı olmadı. Sen de akerjik bir durum görmezsen ver.

Maviş de aynısını yapmıştı. Canım benimki de hergün aynı sekilde yemiyor. Ama ne corba yaptım ne de zorladım. Verdigim herseyi yerlere fırlattıgı gunler var:) Öncelikle sakin ol, bu geciş sureci. Diget bebeklerle mukayese etme. Az yiyor vs diye kuruntuya dusme. Rutininiz olsun. Ben hep mutfakta mama sandalyesinde veriyorum mesela. Oraya oturunca cocukta yıyecek beklentisi oluyor. Cok üstüne düşme. Bir sebzeyi farklı şekillerde vermeyi dene. Birini sevmezse digerinden hoşlanabilir (haslama&fırınlama, yogurtlu vs gibi).

Kizlar gunaydin. bebisim 7 aylik oldu bugun ama hala dis belirtisi yok. sizlerde durumlar nasil.. bi de sabah gozunu cizdi tirnagiyla kipkirmizi oldu sag goznun beyazi insallah boran once gecer. acaba sorun olurmu bilen varmi

Gecmiş olsun canım. Doktora götür bence. Enfeksiyonu engellemek için damla verebilir. Diş de kalıtsal biliyorsun. Erken çıkmasının bir avantaj oldugunu sanmıyorum. Cıkar vakti zamanı gelince

Yaptır canım inan ilaç gibi geliyor kendini olduğundan güzel hissedince

Sen zaten tazecik fistiksin:) valla iyi geldi hafifledim sanki, icimdeki kokosu ihmal etmemeliyim

Keyifli gecsin canım

Ama Hi de artık, yabancılık kalmadı

Daim olsun canım

Hehey zincirlerimi kirdirma mudur, hazir hanim hanimcik yazisiyorken yabanci degilim diye son derece sebelek uslubumla baymayim sizi

Kızlar keçi sütü markası önerebilir misiniz? Cam şişede varmıdır?

AOÇ var canim hem bir hem 1/2 lt lik siselerde Ank.da zincir marketlerde yaygin, sen nerdesin?

tommyknockers

ben izmirdeyim canım araştırdım burdada tansaş ve migroslarda KEECHE marka iyimiş az önce onu aldırdım sagol canım bakalım inşallah iyidir.

Benimkiyle beraber bend yiyiyorum hata onun tabagindan goturuyorum ama yok illaki baskasi olacak aksam esim gelince ne varsa yiyiyor cocuk onunla beraber beni begenmiyo sanirim

Tamam snowyycim çok saol bende öyle yapayım yeniden birde mesela sebzenin üstüne yoğurt döküp mü önüne koydun ben hep haşlama olarak verdim akşama fırınlayayım belki yer birde emzirdikten önce mi yoksa sonra mı yiyecekleri veriyorsun... canım birde kilomuz 8.5 boyumuz 65 geçen ayda öyleydi gelişimde gerilik mi var diye endişelemeye başladım üstelik babam 1.92 kb 1.83 eşim1.90 dayısı 1.85 genetik desem o da değil onun içinde biraz korkup yedirmeye zorladım işin açıkçası...

CANIM DOKTOR HAFTADA BİR MANDALİNA VERİN DEDİ AYRICA ÇORBAYIDA SEBZELERİ DÜDÜKLÜDE HAŞLAYIP ÇEŞİTLENDİRİP PİRİNÇ BULGUR VE YEŞİL MERCİMEKLE YAPILABİLİR DEDİ BROKOLİ ÇOK ÖNEMLİ DEDİ İSTERSEN BROKOLİ ÇORBASI YAP

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…