2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Gunaydin canlar, hayirli cumalar

Cevap verdim de gormedin sanirim gulum. Belirli bir standardi yok. Bazen cok istahlaniyor benim elimdekine de saldiriyor bazen herseyi yere firlatiyor. Ben gunluk hazirladiklarimi yazarsam...sabah 1 yumurta sarisini tereyaginda pisiriyorum (bazen sade, bazen icine 1 ispanak yapragini elimle bolup karistiriyorum, bazen kendi yaptigim peynirden koyuyorum). Sade pisirdiysem peyniri ayrica veriyorum. Uzerine ayran iciyor. 1 tane siyah zeytin ve salatalik yiyor (salataligin yarisini ancak yutuyor diger yarisi yere dusuyor). En son meyve veriyorum. Onun da ancak 1 dilimini yutuyordur, gerisi dusuyor yere. Ogleden sonra ya yogurda irmik karistirip veriyorum ya da yogurtla kiyma kofte veriyorum. Miktar olarak yogurt ancak 2 yemek kasigi, koftenin de yarisini yiyor. Aksam da sebze haslama veriyorum. Yemedigi zamanlarda sebzeyi yogurtla karistirip oyle koyuyorum onune. Miktar olarak 1 havucun ancak 1/3, 1 dal (dal mi denir bilemedim) brokolonin yarisi, 1 patatesib 1/4 nu yiyor. 2 saate bir de emiyor. Ictigi su yarim cay bardagi bile degil gunde.

fesleğen mi kokuyorsun kız..mis gibi:)

Diyenin yalancisiyim

cnm sen bilirsin ama kemik suyu zaten yagli ustune tereyag bir de un bence fazla
oglunun ceketi yavrumunkinin aynisi kuzularimiz da benziyor her seferinde pasam saniyorum bakip bir daha bakiyorum Allah esirgesin hepsini
evet canım bu gece çok huzursuzlndı sanırım ağır geldi çorba lc den aldım üstünü ya merak ettim şimdi paşanı canım

evet canım bu gece çok huzursuzlndı sanırım ağır geldi çorba lc den aldım üstünü ya merak ettim şimdi paşanı canım
BİZİM DOKTOR KEMİK SUYUNU 1 YAŞ SONRASINDA BAŞLAYALIM DEDİ VALLAHA ÇOCUK BÜYÜTMEK ÇOK ZOR ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN .

Gunaydin, hayirli cumalar hepinize.

Snowyy, belki tekrar oluyordur ama peyniri nasil yapıyorsun?

Bir de sling konusunu tekrar soracagim. Halen kullanilabiliyor mu? Yakin yurume mesafesine ana kucaginda taşıyorum bazen bizim kizi, bizim kiz cok kilolu degil ama zor olmaya basladi biraz. Kucagimda tasimak da mumkun olmayabiliyor, kapi falan zor kilitlendigi icin. Sendekinin markasi neydi ve nerede satiliyor acaba?

merhaba arkadaşlar
sabahtan beri aşureyle uğraşıyorum pişirdim dağıttım, biraz kaldı akşama arkadaşlara götürecem onuda, ama bir hata yaptım incirleri doğrayıp attım, ben beyaz aşure oldu mos mor moralim bozuldu biraz koca tencere aşure ne yapayım

bir kaç hafta önce bebeğimi uyutmakat zorlandığımı söylemiştim ama şimdi daha iyi kızlar
ben bebeğime emzik vermemiştim ama şimdi rahat uykuya geçsin diye alıştırdım önce retdetti ama şimdi alıştı emiyor sadece uyuyacağı zaman veriyorum beşiğine koyuyorum biraz oynuyor ağlayınca alıyorum kucağımda hafif hafif sallıyorum, sonra yine yerine koyuyorum hafif hafif yatağına vuruyorum,biraz uyması zaman alıyor ama uyuyor, özellikle akşam biraz zaman alıyor ama gündüz daha rahat dalıyor uykuya, zorlana varsa tavsiye ederim

BİZİM DOKTOR KEMİK SUYUNU 1 YAŞ SONRASINDA BAŞLAYALIM DEDİ VALLAHA ÇOCUK BÜYÜTMEK ÇOK ZOR ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN .

benim dr. geçen hafta gittiğimizde bize bir kitapçık verdi beslenme ile ilgili gazi üniversitesi tarafından hazırlanmış, orda et ve et suyu için 7 ayda başlıyabilirsiniz diyor, önce kırmızı et verin diyor dana kıyma tercih edin ve 3 defa çektirin ona alıştıktan sonra tavuk kıyma verebilirsiniz diyor , balık için ise 9 auı bekleyin diyor ve çok büyük balıkları bebeğinize yedirmeyin diyor

evet bizimkide 7 ayda başlattı 2 kere çekilmiş dana kıyma ve et dedi ama kemik suyunu vermeyin dedi.

Ben de isterim, bana da gonder. Mormuş yeşilmiş farketmez:)

Cezvede sütü ısıtırken içine 1 yemek kaşıgı yogurt koyuyorum. Karıştırarak kaynatmaya devam ediyorum. İçinde peynir oluşmaya başlıyor zaten. Biraz kıvamlanınca süzgeçle suyunu süzüyorum, peyniri kalıyor.

Babasling canım. ebebekte var.Arkadaslar netten almıştı. Yalnız artık ben taşıyamıyorum. Boyum kısa kalıyor. Babası tasıyor. Cüsseli ozellikle üst bedeni uzun biri taşımalı yoksa zor oluyor:)

Kızlar merhaba.
Benim minik birsey yemiyor demiştim ya 2 gündür şükür birşeyler yemeğe başladı.
Bebe bisküvisini meyvesuyu ile ezip püre gibi yapıp veriyorum.
Buna da şükür.

amin canım doktorların dedikleri birbirini tutmuyor biz de ne yedireceğimizi şaşırdık geçen canan karatay oğluma 3. aydan sonra kemik suyu veriyordum diyor bulunduğum şehirdeki çocuk doktorları bile çelişiyor napacaz bilemedim

Internette arastirma yapmayayim simdi. Ne sakincasi vardi canim et suyunun. Ben de 1 aydir et suyunda pisiriyorum sebzelerini. Ayrica et de veriyorum.

Kızlar merhaba.
Benim minik birsey yemiyor demiştim ya 2 gündür şükür birşeyler yemeğe başladı.
Bebe bisküvisini meyvesuyu ile ezip püre gibi yapıp veriyorum.
Buna da şükür.
Nasil alinti yapmisim oyle

Cok sevindim canim. Afiyet olsun guzeline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…