2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Tesekkurler canım bakıcımız vardı memnun kalmadik bende evdeyim bırakıp gidince gözün görmüyor ama aynı evde olunca herseyi görüyorsun geçen hafta bıraktık. Şimdi annem yardım ediyor hafta sonuna eşimle bakıyoruz katı gıdaya geçmeden önce daha rahatti. Şimdi onu getir yemiyorlar başka şekilde dene. Birinin sevdiğini diğeri yemiyor böyle ce kosturup duruyoruz.

cok tsk ederim cnm 6 ay beslenmesinde 1 kase corba 1 cup muhallebi 1 meyve. .. bir suru seyler yazmislar internette bir panik olmuyor degilim

Kızlar merhaba.
Benim minik birsey yemiyor demiştim ya 2 gündür şükür birşeyler yemeğe başladı.
Bebe bisküvisini meyvesuyu ile ezip püre gibi yapıp veriyorum.
Buna da şükür.
gozun aydin tatlim

geciriyorum okudum ve oo ne guzel bebekli hayat dedim ki sonuna gwlince anladim yanlis okudugumu

oh senin hayatin da keyifliymis baya :)

Hoşgeldin aramıza canım.
Maşallah kuzularına
Ben 1 tane atom karıncayla baş edemiyorum.
Allah sizlere gani gani güç, kuvvet ve sabır versin
hosgeldin tatlim tam olarak esmerimin yazdiklari +1 :)

istanbulda gunes yok
gezin tadini cikarin gunesin tatlim

supersin!!
ben her gun oglumla yuruyuse cikiyorum 1 saat amma velakin tatliya cok dustum.Hepsi balkabaginin sucu ne guzel bir nimetmis cok gec kesfetmisim
Bugun tatliya son veriyorum siz de sahitsiniz ok?

evet ek gida zor ismis hazirligi&yeme yefirme sureci veee temizligi

Sahıdız canım. Kolay gelsin

Tesekkurler canım evet zor ikiz bakmak ama bisekilde oluyor allah yardım ediyor

Masallah kuzularina& sana da Allah kolaylik versin canim... Ve de hosgeldin

Anlastik dostum rasgele

et suyunun değil canım un et suyu ve tereyağ bir arada ağır geldi sakıncası olduğunu düşünmüyorum et suyunun ben de 6. aydan beri veriyorum

Günaydıın

Snowy ne güzel güneşliymiş.burası yağmurlu,gerçi öyle olunca da seviyorum ben,açıyorum yabancı dizilerimi.
Bu arada Dila pilsan melek oyun alanını çok sevdi,inşallah bıkmaz,tavsiye ederim kızlar,günlerdir saatlerce orda oynuyor.bazen oyuncaklı oyun halısını içine koyuyorum,onunla da oynuyor,bazen de sadece oyuncaklarını yanına koyuyorum,oyun alanının da kendi oyuncak paneli var,onunla da oynuyor,fotoğraf ekliyorum.

Eklentiler

• image.webp
    48,9 KB · Görüntüleme: 91
  • image.webp
    47,3 KB · Görüntüleme: 92
  • image.webp
    54,9 KB · Görüntüleme: 99

Maaşallah kuzuna canım :) oynasın kuzucuk :)

Kızlar ne çok ilerlemişsiniz , okuyamadım geçmişi , ev işi birikti onları yapıcam bugünde
Umarım hepiniz ve kuzularınız iyidir ..
Bizde 6. Ay hastalığı olmuşuz , atlatıyoruz şükür .. İlk gece 39.6 soonraki gece 39 sonraki gece gene 39 gördük acile gittik vs , dün gecede döküntüler çıkmış sabah bi baktım kuzum kırmızı olmuş ve rahatlamış şükür :) salı öğlen başladı ateş cuma sabahı ateş bitti ... Gece nöbetteydik hep sabaha kadar sürekli ateş ölçtük , şimdi oda rahatladı bizde ...
Bu arada kan tahlili yapınca demir ilacınıda bıraktırdı doktoru...

Benim bal kopugum ilk kahvaltisini yapti teyzeleri...bi kup seker kadar tuzsuz peynir, yarim sac kasigi pekmez&dovulmus ceviz ve ceyrek dilim kendi yaptigim ekmegi sutumle karistirdim yarisini yedi sukur:)

O uykuya ben spora:)

Afiyet olsun yarasin canim

et suyunun değil canım un et suyu ve tereyağ bir arada ağır geldi sakıncası olduğunu düşünmüyorum et suyunun ben de 6. aydan beri veriyorum

Canim kemik ve et suyu dun arastirdigim uzere toksik maddelerin akumule oldugu kisimlar olmasi sebebiyle maalesef zararli. Elbette yaylim hayvani olursa sorun yok. Ama doktorunuz baska sebeple onermemistir. Cunku 1 yas demis. Yas siniri yok, hepimiz icin zararli. Organik hayvan bulmak lazim.

Hangi siteden izliyorsun canim. Benim kullandigim yabanci siteleri hep yasaklamislar. Megashare de de bulamiyorum her istedigimi...Turk siteleri de dolmuyor hep siyah ekran.

Guzelmis. Nette boyutlari kucuk gelmisti ama fena durmuyor. Bakayim ben de alayim.

Cok gecmis olsun canim.

Bu arada calpol karaciğerde dolven de böbrekte atılıyormuş o yüzden dönüşümlü verdirdi doktoru...

özel sektör çok zor doğum yapmış bayan onlar için fuzuli eleman memuriyette bile çoğu o gözle bakıyor ama cikaramiyor tek farkı bu herseyde bi hayır vardır canım

Cok gecmis olsun kuzuya sukur atlatmis

simca12

Oyun alani pek guzelmis gule gule kullanin, heves ettim ben de:) zaten cok fenayim arkadasimda da aventin buharli pisiricisini cok begenmistim, bu ay kabarticam yine kredi kartini

ne zaman içti ki.alerji yapar diye yasak o meyveler eğer bi belirti olmadıysa ver bence benimki de nezle sadece hapsirik burnu akiyor hapsirinca şu gibi.gözünden de yaş akıyor tam mevsim geçişi.grip herkesin yavrusuna geçmiş olsun ama eğer verdiysen mandalin suyu sorun yoksa üç gün kuralı ile ver.ilaç içmek kadar zararlı olamaz.hiç vermemiş olsaydin verme diyecektim.bende alerji var bazen nöbet gibi birşey oluyordu bebekler için daha zor her alerji kaşıntı kızarıklık kadar kolay hafif gecmiyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…