Tesekkurler canım bakıcımız vardı memnun kalmadik bende evdeyim bırakıp gidince gözün görmüyor ama aynı evde olunca herseyi görüyorsun geçen hafta bıraktık. Şimdi annem yardım ediyor hafta sonuna eşimle bakıyoruz katı gıdaya geçmeden önce daha rahatti. Şimdi onu getir yemiyorlar başka şekilde dene. Birinin sevdiğini diğeri yemiyor böyle ce kosturup duruyoruz.Gunaydın canlar, keyifli hafta sonlarıYıne güzel güneşli bir gün. Nereye gıtsek ne yapsak
Hoş geldin canım. Masallah kuzularınaTek mi bakıyorsun var mı yardımcın?
Cok zor olsa gerek, Allah kolaylık versın canım.
cok tsk ederim cnm 6 ay beslenmesinde 1 kase corba 1 cup muhallebi 1 meyve. .. bir suru seyler yazmislar internette bir panik olmuyor degilimGunaydin canlar, hayirli cumalar
Cevap verdim de gormedin sanirim gulum. Belirli bir standardi yok. Bazen cok istahlaniyor benim elimdekine de saldiriyor bazen herseyi yere firlatiyor. Ben gunluk hazirladiklarimi yazarsam...sabah 1 yumurta sarisini tereyaginda pisiriyorum (bazen sade, bazen icine 1 ispanak yapragini elimle bolup karistiriyorum, bazen kendi yaptigim peynirden koyuyorum). Sade pisirdiysem peyniri ayrica veriyorum. Uzerine ayran iciyor. 1 tane siyah zeytin ve salatalik yiyor (salataligin yarisini ancak yutuyor diger yarisi yere dusuyor). En son meyve veriyorum. Onun da ancak 1 dilimini yutuyordur, gerisi dusuyor yere. Ogleden sonra ya yogurda irmik karistirip veriyorum ya da yogurtla kiyma kofte veriyorum. Miktar olarak yogurt ancak 2 yemek kasigi, koftenin de yarisini yiyor. Aksam da sebze haslama veriyorum. Yemedigi zamanlarda sebzeyi yogurtla karistirip oyle koyuyorum onune. Miktar olarak 1 havucun ancak 1/3, 1 dal (dal mi denir bilemedim ) brokolonin yarisi, 1 patatesib 1/4 nu yiyor. 2 saate bir de emiyor. Ictigi su yarim cay bardagi bile degil gunde.
Diyenin yalancisiyim
gozun aydin tatlimKızlar merhaba.
Benim minik birsey yemiyor demiştim ya 2 gündür şükür birşeyler yemeğe başladı.
Bebe bisküvisini meyvesuyu ile ezip püre gibi yapıp veriyorum.
Buna da şükür.
geciriyorum okudum ve oo ne guzel bebekli hayat dedim ki sonuna gwlince anladim yanlis okudugumuBen tadını çıkara çıkara geçiriyordum haftanın 3 günü spor 1 günü mutlaka tiyatro haftada 2-3 kitap vs şimdi çoğu yok ama hesine değecek bir böcekk var :)Saol snowyycim .Bende tıpkı senin gibi 30-40dk ayırabiliyorum ve sadece abur caburu kestim ve çok iyi geldi bana da devam edelim böyle canım zaten sende kilo kalmamıştı ..
oh senin hayatin da keyifliymis baya :)Ben de cocuktan once, bol bol online film izler o sirada da kosu bandinda yururdum. Yurumek benim vazgecilmezim. Kilom kalmadi ama hem daha dinc hissetmek icin hem de tekrar almamak icin duzenli yapiyorum. Okuyorsan bu aralar bol tatli yedigimi biliyorsundur
Slm kızlar topiginizi bugün ziyaret ettim.benimde 14 nisan doğumlu 2 minigim var.biri kız biri erkek aslında Mayıs annesi olmam gerekiyordu ikiz olunca 1 ay erken geldiler. Çok küçük dogdular ama şükür oğlum yasitlarini yakaladı ama kızım çok küçük. Her ikisinde de diş yok henüz emeklemiyorlar ama oğlum yuvarlanarak odayı bir baştan bir başa turluyor. Kızım sadece dönüyor. Bizim prenses Nazlı ve tembel çıktı. Ikiz olunca 5 ay süt verebildim. Şuan mama sebze püresi. Çorba meyve ve kaşık maması yada muhallebi veriyorum ama katı gidayla aramiz iyi değil çok Nazlı yiyorlar bende ısrar etmiyorum.ne çok yazdım. Tanışma yazısı hepinizin miniklerini öpüyorum. ..
hosgeldin tatlim tam olarak esmerimin yazdiklari +1 :)Hoşgeldin aramıza canım.
Maşallah kuzularına
Ben 1 tane atom karıncayla baş edemiyorum.
Allah sizlere gani gani güç, kuvvet ve sabır versin
istanbulda gunes yokGunaydın canlar, keyifli hafta sonlarıYıne güzel güneşli bir gün. Nereye gıtsek ne yapsak
Hoş geldin canım. Masallah kuzularınaTek mi bakıyorsun var mı yardımcın?
Cok zor olsa gerek, Allah kolaylık versın canım.
supersin!!Senin bidik cok hareketli canim normal halin, benim minnos kendi basina oyun halisinda bi yarim saat falan yalniz oynuyo bi de sabah uykusu eklenince hizli bi tur atiyorum evde yoksa derin temizlik icin babasinin evde olmasi lazim
Insallah canim, ben bi yarim kg kaybettim 2 haftada ama olculeri daha cok onemsiyorum gobek 2 cm kuculmus-hedef 10 cm...ben de sizin gibi 40-50 dk calisabiliyorum gunde max ama enerji verdigi ve dinclestirdigi kesin...cok can sikici kol agrilarim vardi benim minik damacanayi tasimaktan mutevellit, o kayboldu...ha bu arada kollar da 1cm incelmis daaa ne olsun
evet ek gida zor ismis hazirligi&yeme yefirme sureci veee temizligiTesekkurler canım bakıcımız vardı memnun kalmadik bende evdeyim bırakıp gidince gözün görmüyor ama aynı evde olunca herseyi görüyorsun geçen hafta bıraktık. Şimdi annem yardım ediyor hafta sonuna eşimle bakıyoruz katı gıdaya geçmeden önce daha rahatti. Şimdi onu getir yemiyorlar başka şekilde dene. Birinin sevdiğini diğeri yemiyor böyle ce kosturup duruyoruz.
cok tsk ederim cnm 6 ay beslenmesinde 1 kase corba 1 cup muhallebi 1 meyve. .. bir suru seyler yazmislar internette bir panik olmuyor degilim
gozun aydin tatlim
geciriyorum okudum ve oo ne guzel bebekli hayat dedim ki sonuna gwlince anladim yanlis okudugumu
oh senin hayatin da keyifliymis baya :)
hosgeldin tatlim tam olarak esmerimin yazdiklari +1 :)
istanbulda gunes yok
gezin tadini cikarin gunesin tatlim
supersin!!
ben her gun oglumla yuruyuse cikiyorum 1 saat amma velakin tatliya cok dustum.Hepsi balkabaginin sucu ne guzel bir nimetmis cok gec kesfetmisim
Bugun tatliya son veriyorum siz de sahitsiniz ok?
evet ek gida zor ismis hazirligi&yeme yefirme sureci veee temizligi
Tesekkurler canım evet zor ikiz bakmak ama bisekilde oluyor allah yardım ediyor
cok tsk ederim cnm 6 ay beslenmesinde 1 kase corba 1 cup muhallebi 1 meyve. .. bir suru seyler yazmislar internette bir panik olmuyor degilim
gozun aydin tatlim
geciriyorum okudum ve oo ne guzel bebekli hayat dedim ki sonuna gwlince anladim yanlis okudugumu
oh senin hayatin da keyifliymis baya :)
hosgeldin tatlim tam olarak esmerimin yazdiklari +1 :)
istanbulda gunes yok
gezin tadini cikarin gunesin tatlim
supersin!!
ben her gun oglumla yuruyuse cikiyorum 1 saat amma velakin tatliya cok dustum.Hepsi balkabaginin sucu ne guzel bir nimetmis cok gec kesfetmisim
Bugun tatliya son veriyorum siz de sahitsiniz ok?
evet ek gida zor ismis hazirligi&yeme yefirme sureci veee temizligi
Günaydıın
Snowy ne güzel güneşliymiş.burası yağmurlu,gerçi öyle olunca da seviyorum ben,açıyorum yabancı dizilerimi.
Bu arada Dila pilsan melek oyun alanını çok sevdi,inşallah bıkmaz,tavsiye ederim kızlar,günlerdir saatlerce orda oynuyor.bazen oyuncaklı oyun halısını içine koyuyorum,onunla da oynuyor,bazen de sadece oyuncaklarını yanına koyuyorum,oyun alanının da kendi oyuncak paneli var,onunla da oynuyor,fotoğraf ekliyorum.
Benim bal kopugum ilk kahvaltisini yapti teyzeleri...bi kup seker kadar tuzsuz peynir, yarim sac kasigi pekmez&dovulmus ceviz ve ceyrek dilim kendi yaptigim ekmegi sutumle karistirdim yarisini yedi sukur:)
O uykuya ben spora:)
et suyunun değil canım un et suyu ve tereyağ bir arada ağır geldi sakıncası olduğunu düşünmüyorum et suyunun ben de 6. aydan beri veriyorum
Günaydıın
Snowy ne güzel güneşliymiş.burası yağmurlu,gerçi öyle olunca da seviyorum ben,açıyorum yabancı dizilerimi.
Bu arada Dila pilsan melek oyun alanını çok sevdi,inşallah bıkmaz,tavsiye ederim kızlar,günlerdir saatlerce orda oynuyor.bazen oyuncaklı oyun halısını içine koyuyorum,onunla da oynuyor,bazen de sadece oyuncaklarını yanına koyuyorum,oyun alanının da kendi oyuncak paneli var,onunla da oynuyor,fotoğraf ekliyorum.
Kızlar ne çok ilerlemişsiniz , okuyamadım geçmişi , ev işi birikti onları yapıcam bugünde
Umarım hepiniz ve kuzularınız iyidir ..
Bizde 6. Ay hastalığı olmuşuz , atlatıyoruz şükür .. İlk gece 39.6 soonraki gece 39 sonraki gece gene 39 gördük acile gittik vs , dün gecede döküntüler çıkmış sabah bi baktım kuzum kırmızı olmuş ve rahatlamış şükür :) salı öğlen başladı ateş cuma sabahı ateş bitti ... Gece nöbetteydik hep sabaha kadar sürekli ateş ölçtük , şimdi oda rahatladı bizde ...
Bu arada kan tahlili yapınca demir ilacınıda bıraktırdı doktoru...
et suyunun değil canım un et suyu ve tereyağ bir arada ağır geldi sakıncası olduğunu düşünmüyorum et suyunun ben de 6. aydan beri veriyorum
Cok gecmis olsun canim.
özel sektör çok zor doğum yapmış bayan onlar için fuzuli eleman memuriyette bile çoğu o gözle bakıyor ama cikaramiyor tek farkı bu herseyde bi hayır vardır canımSelam herkese
Bugün iş yerindeki insan kaynaklarındaki arkadaşım önden gizli bilgi verdi bana,işten çıkartılıcakmışım
Ben en başta izne çıkarken dedim,yerime bakan da var,beni çıkartır dönünce diye,başıma geldi.5 yılı geçtim burda,emekliliğimi doldurmama 4.5 yıl kalmıştı,burda bitse diyodum da kısmet işte.
Bakıcı da haftaya başlıyo,1 ay beraber çalışıcaz sonra ben işe gidicem,işe dönünce de hemen mi,1 ay sonra mı çıkartıcakları da belirsiz,bakıcı kısmı tuhaf oldu,onu da mağdur etmeyiz tabi de bebişe alışıcak derken bırakıcak.gerçi onun da vardır kısmeti.ek iş yapıcam evden,hemen iş aramıyım,kızımı büyütiyim diyorum,eşim de öyle diyo,sağolsun yine destek,kardeşini de büyütürüm ilerde,sabahtan beri kafam çorba oldu,şaşkınlık,üzüntü,sevinç karıştım valla kızlar.
Kızlar ne çok ilerlemişsiniz , okuyamadım geçmişi , ev işi birikti onları yapıcam bugünde
Umarım hepiniz ve kuzularınız iyidir ..
Bizde 6. Ay hastalığı olmuşuz , atlatıyoruz şükür .. İlk gece 39.6 soonraki gece 39 sonraki gece gene 39 gördük acile gittik vs , dün gecede döküntüler çıkmış sabah bi baktım kuzum kırmızı olmuş ve rahatlamış şükür :) salı öğlen başladı ateş cuma sabahı ateş bitti ... Gece nöbetteydik hep sabaha kadar sürekli ateş ölçtük , şimdi oda rahatladı bizde ...
Bu arada kan tahlili yapınca demir ilacınıda bıraktırdı doktoru...
ne zaman içti ki.alerji yapar diye yasak o meyveler eğer bi belirti olmadıysa ver bence benimki de nezle sadece hapsirik burnu akiyor hapsirinca şu gibi.gözünden de yaş akıyor tam mevsim geçişi.grip herkesin yavrusuna geçmiş olsun ama eğer verdiysen mandalin suyu sorun yoksa üç gün kuralı ile ver.ilaç içmek kadar zararlı olamaz.hiç vermemiş olsaydin verme diyecektim.bende alerji var bazen nöbet gibi birşey oluyordu bebekler için daha zor her alerji kaşıntı kızarıklık kadar kolay hafif gecmiyo canımherkese günaydın kızlar sebze çorbası ve yoğurt çorbasından başka çorba tarifi olan var mı sıkıldım aynı çorbaları yapmaktan oğluşa şehriye çorbası için erken mi acaba bir de oğlum da hafif grip var mandalinanın suyunu içiriyorum portakal 1 yaşına kadar yasak aynı aileden oldukları için bir sıkıntı olur mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?