- 28 Mart 2014
- 1.783
- 1.507
- 198
et suyu değil bizim doktor kemik kaynatılıyor ya onun suyuna diyorInternette arastirma yapmayayim simdi. Ne sakincasi vardi canim et suyunun. Ben de 1 aydir et suyunda pisiriyorum sebzelerini. Ayrica et de veriyorum.
et suyu değil bizim doktor kemik kaynatılıyor ya onun suyuna diyor
merhaba kızlar nasılsınız bir cuma daha bitti günler çok mu hızlı geçiyor biz mi hızlı yaşıyoruz çözemedim ama ben yavaş yaşamayı severdim önceleri :)bu arada spora başlayan arkadaşlar nasıl gidiyor ben azimle devam ediyorum bakalım henüz tartılmadım bir ayı doldurup öyle
tartılacağım umarım gider kilolar....
Ben tadını çıkara çıkara geçiriyordum haftanın 3 günü spor 1 günü mutlaka tiyatro haftada 2-3 kitap vs şimdi çoğu yok ama hesine değecek bir böcekk var :)Saol snowyycim .Bende tıpkı senin gibi 30-40dk ayırabiliyorum ve sadece abur caburu kestim ve çok iyi geldi bana da devam edelim böyle canım zaten sende kilo kalmamıştı ..Cok hizli geciyor zaman gercekten. Eskiden de boyleydi benim icin ama
Guzel gidiyor egzersizler. Hergun 30-40 dk yapiyorum. Daha bir enerjik oluyorum. Belirledigin tarihte istedigin gibi kilo vermis olursun insallah
Ben tadını çıkara çıkara geçiriyordum haftanın 3 günü spor 1 günü mutlaka tiyatro haftada 2-3 kitap vs şimdi çoğu yok ama hesine değecek bir böcekk var :)Saol snowyycim .Bende tıpkı senin gibi 30-40dk ayırabiliyorum ve sadece abur caburu kestim ve çok iyi geldi bana da devam edelim böyle canım zaten sende kilo kalmamıştı ..
Evet canım afiyet olsun kilo olmadan yarasın:)biraz büyüsünler özlediğimiz şeyleri yine azar azar yaparız hem onunla beraber faydalı olan filmleri izleyebiliriz..onlarla olan hayallerimiz hiç tükenmez inşallah ..Ben de cocuktan once, bol bol online film izler o sirada da kosu bandinda yururdum. Yurumek benim vazgecilmezim. Kilom kalmadi ama hem daha dinc hissetmek icin hem de tekrar almamak icin duzenli yapiyorum. Okuyorsan bu aralar bol tatli yedigimi biliyorsundur
gözün aydın canım insan nasın rahatlıyor demi
Çok teşekkür ederim canlarım.Nasil alinti yapmisim oyle
Cok sevindim canim. Afiyet olsun guzeline
Çok teşekkür ederim canlarım.
Valla boğazından bişiler geçince süt dışında seviniyorum
Buhar da 5 farklı sebze haşladım vericem önüne kemirsin tırtılım.
Slm kızlar topiginizi bugün ziyaret ettim.benimde 14 nisan doğumlu 2 minigim var.biri kız biri erkek aslında Mayıs annesi olmam gerekiyordu ikiz olunca 1 ay erken geldiler. Çok küçük dogdular ama şükür oğlum yasitlarini yakaladı ama kızım çok küçük. Her ikisinde de diş yok henüz emeklemiyorlar ama oğlum yuvarlanarak odayı bir baştan bir başa turluyor. Kızım sadece dönüyor. Bizim prenses Nazlı ve tembel çıktı. Ikiz olunca 5 ay süt verebildim. Şuan mama sebze püresi. Çorba meyve ve kaşık maması yada muhallebi veriyorum ama katı gidayla aramiz iyi değil çok Nazlı yiyorlar bende ısrar etmiyorum.ne çok yazdım. Tanışma yazısı hepinizin miniklerini öpüyorum. ..
Canım eğer sisli ve civarında oturuyorsan Türkiye hastanesini tavsiye ederim. Şükrü bey var orda detaylı güzel bakıyor. Çok fazla hastası var ama buna rağmen gecistirmiyor detaylica bakıyor. Bu sebeple 1 saat beklemisligimiz vardır.merhaba arkadaslar bende nisan annesi olarak uzun süredir sessiz takipcilerden biriyim.bazi arkadaslar bahsediyor dr kontrolunde detayli muayene eden icine sine sine inceleyen memnun kaldiginiz iyi bir dr tavsiyesi istiyorum arkadaslar varmi onerisi olan avrupa yakasinda
Slm kızlar topiginizi bugün ziyaret ettim.benimde 14 nisan doğumlu 2 minigim var.biri kız biri erkek aslında Mayıs annesi olmam gerekiyordu ikiz olunca 1 ay erken geldiler. Çok küçük dogdular ama şükür oğlum yasitlarini yakaladı ama kızım çok küçük. Her ikisinde de diş yok henüz emeklemiyorlar ama oğlum yuvarlanarak odayı bir baştan bir başa turluyor. Kızım sadece dönüyor. Bizim prenses Nazlı ve tembel çıktı. Ikiz olunca 5 ay süt verebildim. Şuan mama sebze püresi. Çorba meyve ve kaşık maması yada muhallebi veriyorum ama katı gidayla aramiz iyi değil çok Nazlı yiyorlar bende ısrar etmiyorum.ne çok yazdım. Tanışma yazısı hepinizin miniklerini öpüyorum. ..
Ayyyy ozendim inanki ama benim sipayla temizlik nerdeee sadece onun odasini yapabiliyorum oda kanter icinde kaliyorum
merhaba kızlar nasılsınız bir cuma daha bitti günler çok mu hızlı geçiyor biz mi hızlı yaşıyoruz çözemedim ama ben yavaş yaşamayı severdim önceleri :)bu arada spora başlayan arkadaşlar nasıl gidiyor ben azimle devam ediyorum bakalım henüz tartılmadım bir ayı doldurup öyle tartılacağım umarım gider kilolar....
Tesekkurler canım evet zor ikiz bakmak ama bisekilde oluyor allah yardım ediyorHoşgeldin aramıza canım.
Maşallah kuzularına
Ben 1 tane atom karıncayla baş edemiyorum.
Allah sizlere gani gani güç, kuvvet ve sabır versin
Hosbuldum canım bende ikiz olunca tek bebek bakmak çok kolay iştir heralde demiştim.Hoşgeldin,valla hayranım ben ikiz annelerine,arkadaşım da öyle,tek çocuklu anneler yoruluyorum demesin der hep.maşallah 5 ay iyi bile emzirmişsin,ona da şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?