2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Internette arastirma yapmayayim simdi. Ne sakincasi vardi canim et suyunun. Ben de 1 aydir et suyunda pisiriyorum sebzelerini. Ayrica et de veriyorum.
et suyu değil bizim doktor kemik kaynatılıyor ya onun suyuna diyor

merhaba kızlar nasılsınız bir cuma daha bitti günler çok mu hızlı geçiyor biz mi hızlı yaşıyoruz çözemedim ama ben yavaş yaşamayı severdim önceleri :)bu arada spora başlayan arkadaşlar nasıl gidiyor ben azimle devam ediyorum bakalım henüz tartılmadım bir ayı doldurup öyle tartılacağım umarım gider kilolar....

ek gıda gerçekten çok zor bir olay üstelik birde onca uğraştıktan sonra burun kıvırıyorlar ya çıldırmamak elde olmuyor:)bugün beyefendi de bira atıştırdı çünkü ben sakindim sağ olun arkadaşlar sayenizde rahatladım kuzumda ağzına tepiştirilmekten kurtuldu...

Cok hizli geciyor zaman gercekten. Eskiden de boyleydi benim icin ama

Guzel gidiyor egzersizler. Hergun 30-40 dk yapiyorum. Daha bir enerjik oluyorum. Belirledigin tarihte istedigin gibi kilo vermis olursun insallah

Cok hizli geciyor zaman gercekten. Eskiden de boyleydi benim icin ama

Guzel gidiyor egzersizler. Hergun 30-40 dk yapiyorum. Daha bir enerjik oluyorum. Belirledigin tarihte istedigin gibi kilo vermis olursun insallah
Ben tadını çıkara çıkara geçiriyordum haftanın 3 günü spor 1 günü mutlaka tiyatro haftada 2-3 kitap vs şimdi çoğu yok ama hesine değecek bir böcekk var :)Saol snowyycim .Bende tıpkı senin gibi 30-40dk ayırabiliyorum ve sadece abur caburu kestim ve çok iyi geldi bana da devam edelim böyle canım zaten sende kilo kalmamıştı ..

Ben de cocuktan once, bol bol online film izler o sirada da kosu bandinda yururdum. Yurumek benim vazgecilmezim. Kilom kalmadi ama hem daha dinc hissetmek icin hem de tekrar almamak icin duzenli yapiyorum. Okuyorsan bu aralar bol tatli yedigimi biliyorsundur

Bu arada kemik suyunu arastirdim. Toksinlerle kontamine (pestisit&metal) yemlerle beslenen hayvanlarin kemiklerini&etlerini kullanmayin diyordu makalelerde. Organik, dogada otla beslenmis olan hayvanlari kullanin diye ekliyordu. Kurban bayramindan beri kullandigim nispeten dogal, cunku "yayilmis" bir hayvan almistik. Bunlar bitince nereden organik kuzu&dana bulurum bilmiyorum...

Evet canım afiyet olsun kilo olmadan yarasın:)biraz büyüsünler özlediğimiz şeyleri yine azar azar yaparız hem onunla beraber faydalı olan filmleri izleyebiliriz..onlarla olan hayallerimiz hiç tükenmez inşallah ..

Çok teşekkür ederim canlarım.
Valla boğazından bişiler geçince süt dışında seviniyorum
Buhar da 5 farklı sebze haşladım vericem önüne kemirsin tırtılım.

Afiyet bal seker olsun canim. Nihayetinde herseyi yiyecek, hic strese sokma kendini Ne yapacagiz nasil bakacagiz derken bak 7 aylik oldular

Slm kızlar topiginizi bugün ziyaret ettim.benimde 14 nisan doğumlu 2 minigim var.biri kız biri erkek aslında Mayıs annesi olmam gerekiyordu ikiz olunca 1 ay erken geldiler. Çok küçük dogdular ama şükür oğlum yasitlarini yakaladı ama kızım çok küçük. Her ikisinde de diş yok henüz emeklemiyorlar ama oğlum yuvarlanarak odayı bir baştan bir başa turluyor. Kızım sadece dönüyor. Bizim prenses Nazlı ve tembel çıktı. Ikiz olunca 5 ay süt verebildim. Şuan mama sebze püresi. Çorba meyve ve kaşık maması yada muhallebi veriyorum ama katı gidayla aramiz iyi değil çok Nazlı yiyorlar bende ısrar etmiyorum.ne çok yazdım. Tanışma yazısı hepinizin miniklerini öpüyorum. ..

Hoşgeldin aramıza canım.
Maşallah kuzularına
Ben 1 tane atom karıncayla baş edemiyorum.
Allah sizlere gani gani güç, kuvvet ve sabır versin

Hoşgeldin,valla hayranım ben ikiz annelerine,arkadaşım da öyle,tek çocuklu anneler yoruluyorum demesin der hep.maşallah 5 ay iyi bile emzirmişsin,ona da şükür.

Canım eğer sisli ve civarında oturuyorsan Türkiye hastanesini tavsiye ederim. Şükrü bey var orda detaylı güzel bakıyor. Çok fazla hastası var ama buna rağmen gecistirmiyor detaylica bakıyor. Bu sebeple 1 saat beklemisligimiz vardır.

Gunaydın canlar, keyifli hafta sonları Yıne güzel güneşli bir gün. Nereye gıtsek ne yapsak

Hoş geldin canım. Masallah kuzularına Tek mi bakıyorsun var mı yardımcın?

Cok zor olsa gerek, Allah kolaylık versın canım.

Ayyyy ozendim inanki ama benim sipayla temizlik nerdeee sadece onun odasini yapabiliyorum oda kanter icinde kaliyorum

Senin bidik cok hareketli canim normal halin, benim minnos kendi basina oyun halisinda bi yarim saat falan yalniz oynuyo bi de sabah uykusu eklenince hizli bi tur atiyorum evde yoksa derin temizlik icin babasinin evde olmasi lazim

Insallah canim, ben bi yarim kg kaybettim 2 haftada ama olculeri daha cok onemsiyorum gobek 2 cm kuculmus-hedef 10 cm...ben de sizin gibi 40-50 dk calisabiliyorum gunde max ama enerji verdigi ve dinclestirdigi kesin...cok can sikici kol agrilarim vardi benim minik damacanayi tasimaktan mutevellit, o kayboldu...ha bu arada kollar da 1cm incelmis daaa ne olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…