migrosta kutu da vardı ismini unuttum bilindik değildi pek ama büyük şehirlerde şarküteri oluyor organik gıda satan yerler onlarda cam da vardır mutlakaKızlar keçi sütü markası önerebilir misiniz? Cam şişede varmıdır?
MAŞALLAH ....patee geçmiş olsun nazardan ateş olur mu bilmem ama nazar dgmesinden korkuyorum oğluna eşim bile anlatinca yediklerini şaşırdı.masallah da dedi merak etme.cevizi nasıl veriyorsun bebek ekmeği mi demiştin birde normal ekmek gibi mi oluyor sert mi bisküvi gibi.normal ekmek verdik dişi de yok koparıyor damağı ile iri iri yutamaz diye korktum aldım elinden alinca da agladi ekmgimi ne aliyon anne diye bilemedim ekmek veren var mi eline acaba.ilk kez yumurta sarısı verdim pek sevmedi ezdi damağı ile üç gün sonra labne denemeyi düşünüyorum.üç gün diye diye çeşit artıyor dün yogurda başladım keci sütlü sevdi gazdan ara vermiştik benim ki yedi aylık kontrol da 10.750 olmuştu kaldiramiyorum bazen
Cok gecmis olsun kuzuya sukur atlatmis
patee geçmiş olsun nazardan ateş olur mu bilmem ama nazar dgmesinden korkuyorum oğluna eşim bile anlatinca yediklerini şaşırdı.masallah da dedi merak etme.cevizi nasıl veriyorsun bebek ekmeği mi demiştin birde normal ekmek gibi mi oluyor sert mi bisküvi gibi.normal ekmek verdik dişi de yok koparıyor damağı ile iri iri yutamaz diye korktum aldım elinden alinca da agladi ekmgimi ne aliyon anne diye bilemedim ekmek veren var mi eline acaba.ilk kez yumurta sarısı verdim pek sevmedi ezdi damağı ile üç gün sonra labne denemeyi düşünüyorum.üç gün diye diye çeşit artıyor dün yogurda başladım keci sütlü sevdi gazdan ara vermiştik benim ki yedi aylık kontrol da 10.750 olmuştu kaldiramiyorum bazen
patee geçmiş olsun nazardan ateş olur mu bilmem ama nazar dgmesinden korkuyorum oğluna eşim bile anlatinca yediklerini şaşırdı.masallah da dedi merak etme.cevizi nasıl veriyorsun bebek ekmeği mi demiştin birde normal ekmek gibi mi oluyor sert mi bisküvi gibi.normal ekmek verdik dişi de yok koparıyor damağı ile iri iri yutamaz diye korktum aldım elinden alinca da agladi ekmgimi ne aliyon anne diye bilemedim ekmek veren var mi eline acaba.ilk kez yumurta sarısı verdim pek sevmedi ezdi damağı ile üç gün sonra labne denemeyi düşünüyorum.üç gün diye diye çeşit artıyor dün yogurda başladım keci sütlü sevdi gazdan ara vermiştik benim ki yedi aylık kontrol da 10.750 olmuştu kaldiramiyorum bazen
çok geçmiş olsun bebişine .Sağol tatlım :) geçti gitti şükür ...
Canım ateşin nedeni 6. Ay hastalığındanmış döküntü çıkardı bugün ve ateş 37 de sabit bugün ilaçsız ...cevizi eziyorum iyice neyle dersen mojito hazırlarken nane ezilen tırtıklı tırtıklı bişi var onunla eziyorum iyice, ekmekte etinin bebe ekmeği canım onuda pekmez ve az suyla ıslatıyorum öyle veriyorum ..yoğurt veremiyorum ben inek sütü alerjisi var , geçen dalıp eşimin aldığı danoneden yedim ishal oldu bebişim
Senin oğluşun maşallahı var :) Allah nazardan saklasın ne güzel kilosu...ben 9.5 kiloyla zorlanıyorum seni düşünemiyorum valla :)
çok geçmiş olsun bebişine .
Hangi siteden izliyorsun canim. Benim kullandigim yabanci siteleri hep yasaklamislar. Megashare de de bulamiyorum her istedigimi...Turk siteleri de dolmuyor hep siyah ekran.
Guzelmis. Nette boyutlari kucuk gelmisti ama fena durmuyor. Bakayim ben de alayim.
Bu arada calpol karaciğerde dolven de böbrekte atılıyormuş o yüzden dönüşümlü verdirdi doktoru...
Canım , dizist.com ve dizibox.org, filmleri de filmifullizle.com 'dan izliyorum genellikle.
Çok geçmiş olsun kuzuya
ben ekmek yaptim cnm parmagim kadar boylari2-3 gun kahvaltida 1tane verdim max yarim yiyordu ama simdi vermiyorum gereksiz kilo yapar mi diyepatee geçmiş olsun nazardan ateş olur mu bilmem ama nazar dgmesinden korkuyorum oğluna eşim bile anlatinca yediklerini şaşırdı.masallah da dedi merak etme.cevizi nasıl veriyorsun bebek ekmeği mi demiştin birde normal ekmek gibi mi oluyor sert mi bisküvi gibi.normal ekmek verdik dişi de yok koparıyor damağı ile iri iri yutamaz diye korktum aldım elinden alinca da agladi ekmgimi ne aliyon anne diye bilemedim ekmek veren var mi eline acaba.ilk kez yumurta sarısı verdim pek sevmedi ezdi damağı ile üç gün sonra labne denemeyi düşünüyorum.üç gün diye diye çeşit artıyor dün yogurda başladım keci sütlü sevdi gazdan ara vermiştik benim ki yedi aylık kontrol da 10.750 olmuştu kaldiramiyorum bazen
iyi madem ceviz çok faydalı bende ezip birseylere karistirip vereyim diyorum ekmekte kahvalti yapıyorsa şart ama kilo alsın da istemiyorum bugün ilk kez corbaya pirinç koydum verdigim şeyler vitamin alsın diye sadece muhallebiyi de vermiyorum un ve nisasta gerek yok şimdilik sebze meyve yoğurt vs yetiyor ekmek islatinca yutabiliyorsa sorun yoktur herkes olmuyor herhalde ilk kez bu formda duydum tekrar geçmiş olsunSağol tatlım :) geçti gitti şükür ...
Canım ateşin nedeni 6. Ay hastalığındanmış döküntü çıkardı bugün ve ateş 37 de sabit bugün ilaçsız ...cevizi eziyorum iyice neyle dersen mojito hazırlarken nane ezilen tırtıklı tırtıklı bişi var onunla eziyorum iyice, ekmekte etinin bebe ekmeği canım onuda pekmez ve az suyla ıslatıyorum öyle veriyorum ..yoğurt veremiyorum ben inek sütü alerjisi var , geçen dalıp eşimin aldığı danoneden yedim ishal oldu bebişim
Senin oğluşun maşallahı var :) Allah nazardan saklasın ne güzel kilosu...ben 9.5 kiloyla zorlanıyorum seni düşünemiyorum valla :)
tarifini yazar mısın canım az verince sorun olmaz ekmeksiz yumurta peynir de yenmez ki:) oturunca bildigin göbek olmuş eymende.sütüm çok yağlı ondan oluyor bence yapacak birşey yokben ekmek yaptim cnm parmagim kadar boylari2-3 gun kahvaltida 1tane verdim max yarim yiyordu ama simdi vermiyorum gereksiz kilo yapar mi diye
kilosuna da maasallah eymenin
Hosgeldin canim masallah kuzularinaSlm kızlar topiginizi bugün ziyaret ettim.benimde 14 nisan doğumlu 2 minigim var.biri kız biri erkek aslında Mayıs annesi olmam gerekiyordu ikiz olunca 1 ay erken geldiler. Çok küçük dogdular ama şükür oğlum yasitlarini yakaladı ama kızım çok küçük. Her ikisinde de diş yok henüz emeklemiyorlar ama oğlum yuvarlanarak odayı bir baştan bir başa turluyor. Kızım sadece dönüyor. Bizim prenses Nazlı ve tembel çıktı. Ikiz olunca 5 ay süt verebildim. Şuan mama sebze püresi. Çorba meyve ve kaşık maması yada muhallebi veriyorum ama katı gidayla aramiz iyi değil çok Nazlı yiyorlar bende ısrar etmiyorum.ne çok yazdım. Tanışma yazısı hepinizin miniklerini öpüyorum. ..
kızlar dün şark iline atanmak için gönüllü tercih yaptım farklı iller vardı en uygun van iyiydi.tek tercih van yazdım kısa sürede belli olur herkes van yazmış belki bana bile kalmaz hayirlisi neyse o olsun doğu görevi bitsin istiyorum bir an önce buralar bana göre değil eşim de kpss ortaöğretim den tercih yapacak meb hizmetli alıyor 670 kadar her ilin ilçeleri var bi memur olsun sonra sınavla masa başına geçer.birimiz memur birimiz özel sektör olmuyor hizmetli de olsa benimle tayini çıkacak 2000 yakın maaş alacak ama 75 ile zor olur.84ile kapatmış önceden millet 90alıp hizmetli yazıyor adı memur diye o zaman atanirsa van dışında bir yere bir yıl sonra gelecek van a.biz eymenle van a beraber gitcez ananem gelecek ikna ettim hayat ne zor ya.aksaray da kalirsam eşim atanirsa yine gelecek ama bakıcı da olacak kadın dinç ama eymeni kaldıramaz ki.eğer atanmazsa gittigimiz yerde iş bulacak.bu ay iş çok.haftaya izmire gidiyoruz düğüne.orda artık lojman cikmazsa bakıcı da bulamam.nasıl guveneyim.diyarbakır çıkmamıştı zaten hayırlı değilmiş karisti ortalik bu kez olacak gibi hissediyorum
Gecmis olsn canim neden biraktirdi kiKızlar ne çok ilerlemişsiniz , okuyamadım geçmişi , ev işi birikti onları yapıcam bugünde
Umarım hepiniz ve kuzularınız iyidir ..
Bizde 6. Ay hastalığı olmuşuz , atlatıyoruz şükür .. İlk gece 39.6 soonraki gece 39 sonraki gece gene 39 gördük acile gittik vs , dün gecede döküntüler çıkmış sabah bi baktım kuzum kırmızı olmuş ve rahatlamış şükür :) salı öğlen başladı ateş cuma sabahı ateş bitti ... Gece nöbetteydik hep sabaha kadar sürekli ateş ölçtük , şimdi oda rahatladı bizde ...
Bu arada kan tahlili yapınca demir ilacınıda bıraktırdı doktoru...
Masallah canim benimkide seninkine yakin dun aksam bir tanidigimizin dugunune gittik kendini bilmez biri kiz bu obez demezmi sacini yolcaktim doktorumuz oyle demiyor ededim ne yapalim yani ac mi birakcazpatee geçmiş olsun nazardan ateş olur mu bilmem ama nazar dgmesinden korkuyorum oğluna eşim bile anlatinca yediklerini şaşırdı.masallah da dedi merak etme.cevizi nasıl veriyorsun bebek ekmeği mi demiştin birde normal ekmek gibi mi oluyor sert mi bisküvi gibi.normal ekmek verdik dişi de yok koparıyor damağı ile iri iri yutamaz diye korktum aldım elinden alinca da agladi ekmgimi ne aliyon anne diye bilemedim ekmek veren var mi eline acaba.ilk kez yumurta sarısı verdim pek sevmedi ezdi damağı ile üç gün sonra labne denemeyi düşünüyorum.üç gün diye diye çeşit artıyor dün yogurda başladım keci sütlü sevdi gazdan ara vermiştik benim ki yedi aylık kontrol da 10.750 olmuştu kaldiramiyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?