2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
patee geçmiş olsun nazardan ateş olur mu bilmem ama nazar dgmesinden korkuyorum oğluna eşim bile anlatinca yediklerini şaşırdı.masallah da dedi merak etme.cevizi nasıl veriyorsun bebek ekmeği mi demiştin birde normal ekmek gibi mi oluyor sert mi bisküvi gibi.normal ekmek verdik dişi de yok koparıyor damağı ile iri iri yutamaz diye korktum aldım elinden alinca da agladi ekmgimi ne aliyon anne diye bilemedim ekmek veren var mi eline acaba.ilk kez yumurta sarısı verdim pek sevmedi ezdi damağı ile üç gün sonra labne denemeyi düşünüyorum.üç gün diye diye çeşit artıyor dün yogurda başladım keci sütlü sevdi gazdan ara vermiştik benim ki yedi aylık kontrol da 10.750 olmuştu kaldiramiyorum bazen

MAŞALLAH ....

Masallah kuzuna canim. Peynırlı ekmegı elimden almışlıgı var. Koparıp yiyor bir kısmını, birazını duşuruyor. İşte maksat yemek degil eglence olsun ona

Sağol tatlım :) geçti gitti şükür ...
Canım ateşin nedeni 6. Ay hastalığındanmış döküntü çıkardı bugün ve ateş 37 de sabit bugün ilaçsız ...cevizi eziyorum iyice neyle dersen mojito hazırlarken nane ezilen tırtıklı tırtıklı bişi var onunla eziyorum iyice, ekmekte etinin bebe ekmeği canım onuda pekmez ve az suyla ıslatıyorum öyle veriyorum ..yoğurt veremiyorum ben inek sütü alerjisi var , geçen dalıp eşimin aldığı danoneden yedim ishal oldu bebişim

Senin oğluşun maşallahı var :) Allah nazardan saklasın ne güzel kilosu...ben 9.5 kiloyla zorlanıyorum seni düşünemiyorum valla :)

çok geçmiş olsun bebişine .

Canım , dizist.com ve dizibox.org, filmleri de filmifullizle.com 'dan izliyorum genellikle.

Bu arada calpol karaciğerde dolven de böbrekte atılıyormuş o yüzden dönüşümlü verdirdi doktoru...

Çok geçmiş olsun kuzuya

ben ekmek yaptim cnm parmagim kadar boylari2-3 gun kahvaltida 1tane verdim max yarim yiyordu ama simdi vermiyorum gereksiz kilo yapar mi diye
kilosuna da maasallah eymenin

Gecmis olsun canım bu 6. Hastalık tek tek yokladı bizde atlatabildik şükür ateş 39.5 kadar çıktı düşmüyordu minoset ve pedifen dönüşümlü kullandık

iyi madem ceviz çok faydalı bende ezip birseylere karistirip vereyim diyorum ekmekte kahvalti yapıyorsa şart ama kilo alsın da istemiyorum bugün ilk kez corbaya pirinç koydum verdigim şeyler vitamin alsın diye sadece muhallebiyi de vermiyorum un ve nisasta gerek yok şimdilik sebze meyve yoğurt vs yetiyor ekmek islatinca yutabiliyorsa sorun yoktur herkes olmuyor herhalde ilk kez bu formda duydum tekrar geçmiş olsun

ben ekmek yaptim cnm parmagim kadar boylari2-3 gun kahvaltida 1tane verdim max yarim yiyordu ama simdi vermiyorum gereksiz kilo yapar mi diye
kilosuna da maasallah eymenin
tarifini yazar mısın canım az verince sorun olmaz ekmeksiz yumurta peynir de yenmez ki:) oturunca bildigin göbek olmuş eymende.sütüm çok yağlı ondan oluyor bence yapacak birşey yok

kızlar dün şark iline atanmak için gönüllü tercih yaptım farklı iller vardı en uygun van iyiydi.tek tercih van yazdım kısa sürede belli olur herkes van yazmış belki bana bile kalmaz hayirlisi neyse o olsun doğu görevi bitsin istiyorum bir an önce buralar bana göre değil eşim de kpss ortaöğretim den tercih yapacak meb hizmetli alıyor 670 kadar her ilin ilçeleri var bi memur olsun sonra sınavla masa başına geçer.birimiz memur birimiz özel sektör olmuyor hizmetli de olsa benimle tayini çıkacak 2000 yakın maaş alacak ama 75 ile zor olur.84ile kapatmış önceden millet 90alıp hizmetli yazıyor adı memur diye o zaman atanirsa van dışında bir yere bir yıl sonra gelecek van a.biz eymenle van a beraber gitcez ananem gelecek ikna ettim hayat ne zor ya.aksaray da kalirsam eşim atanirsa yine gelecek ama bakıcı da olacak kadın dinç ama eymeni kaldıramaz ki.eğer atanmazsa gittigimiz yerde iş bulacak.bu ay iş çok.haftaya izmire gidiyoruz düğüne.orda artık lojman cikmazsa bakıcı da bulamam.nasıl guveneyim.diyarbakır çıkmamıştı zaten hayırlı değilmiş karisti ortalik bu kez olacak gibi hissediyorum

Hosgeldin canim masallah kuzularina

Allah yardımcınız olsun,gönlüne göre ve hayırlı olan yer olsun inşallah canım.

Gecmis olsn canim neden biraktirdi ki

Masallah canim benimkide seninkine yakin dun aksam bir tanidigimizin dugunune gittik kendini bilmez biri kiz bu obez demezmi sacini yolcaktim doktorumuz oyle demiyor ededim ne yapalim yani ac mi birakcaz

Günaydın kızlar sizin bebeklerin hareketleri nasıl benim oğlum şükür cok hareketli henüz emeklemiyor ama yuvarlanarak odayı bir baştan bir başa turluyor. Sorun kızım da tembellik mi bilmiyorum ama sadece yüz üstü dönebiliyor. Bunun dışında ne surunme ne yuvarlanma yok önüne oyuncak koyuyorum surunsun alsın diye alamayınca ağlıyor . yemesi iyice problem tek seferde kaşıkla verilen şeyi yutmuyor. Istahsiz ve en kötüsü son bir aydır hiç bir gelisme yok.7 300 kg 65cm boyu.oglum 9000 kg 71 cm boyu.kizimi çocuk nöroloji sine goturmelimiyim sizce bu durumları normalmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…