2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Gecmis olsun canım bu 6. Hastalık tek tek yokladı bizde atlatabildik şükür ateş 39.5 kadar çıktı düşmüyordu minoset ve pedifen dönüşümlü kullandık
Sizede geçmiş olsun canım , ne inatçı ateşti o yaaa ben son gün fitil kullandım, çok zormuş hastalık yaaa uzak olsun hepimizden hastalıklar inş...

Ver canım ceviz badem fındık,kabuklu olsun ama sen kır taze taze...ben pirinç ve ununu kullanmıyorum onun yerine muhallebide yulaf unu , az irmik çorbada da tel şehriye yada az etinin bebe ekmeği koyuyorum lezzetli oluyor kalanı ben yiyorum çünkü :) çorbalarına soğan ve sarımsakta koyuyorum:)

Tatlım o hastalık hava yoluyla bulaşıyormuş , oğlum muhtemelen hastanede kontrolünde kaptı...bizdende biri kaptı gittiğimizde zaten yakalanırsa 6 aylık ile 2 yaş arasında oluyormuş yakalanmaz ise olmuyormuş birdaha 2 yaşından sonra...

Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun canım , zor işler bunlar yeni bir hayat yeni bir düzen , eymen küçükken bitirmen daha iyi doğu görevini sanki , sonra rahat edersiniz...
Tatlı ananene selam et resimdende olsa çok sevdim onu :) öpüyorum ellerinden :)

Hoşgeldin canım , bende hamileliğimde hep ikiz olsun birden büyürler diyorsum ama sonra doğum vs derken 2. Den bile vazgeçtim , birine bakmak ne zormuş sen 2 sine birden bakıyorsun .. Allah yar ve yardımcın olsun canım ...

Kuzularınada maşallah canım , bence götür doktora umut kalacağına emek kalsın derlerya , kafan rahat olur en azından....bu arada 15 nisan doğumlu oğlum sadece dönüyor oda canı isterse , emekleme yok hala ...

Kızlar hepinize Merhaba. İnsallah hepiniz ve bebisler iyidir.gecmisi okuyamadim. 1 haftadır yeni isim de çalışıyorum. Cok yorucu ve geç saatte evde oluyorum.kizim 2 haftadır hasta. 6. Hastalık olmuş. Havale geçirecek neredeyse.3 gün aralıksız ateşi 40 lara çıktı. Hastanedeydik bir kaç gün. Simdi iyi gibi ama ek gıda namına bir şey veremiyorum.kusuyor sürekli. Kiloda kaybetti.6 buçuk kilo ya düştü. Zaten hiç 7 kilo ya ulaşamamisti. Hepinizi çok özledim. Ayrı ayrı selam hepinize.

Canımmm çok çok geçmiş olsun .. Benim oğlumda 39.6 ları gördü .. Dün döküntüleri çıkardı rahatladık hepimiz... Ama iştahsızlık olmadı kusma oldu ama ateşlenme başlamadan önce 1 hafta kustu ara ara ama çok az kustu dişten dedik biz , ama doktor diş yok daha dedi :) demek her bebişte farklı semptomlar oluyor ... Acil şifalar canım ... Yeni işindede başarılar olsun inş :) çok özletme

Sağol canım. Döküntüleri kalmadı şükür geçti. Ama çok yıpratti ateş kızımı. Doktor anlamadı hastalığını. Ben daha önce görmüştüm aklıma geldi söyledim doktora.kulucka döneminde mi diye.surupla falan geçti. Sürekli duş aldirma kan üsuttü galiba kızım .ateşini 3. Günü 40 i da geçti. Neyseki atlattı. Allah hepimizin yavrusunu kazadan beladan hastalıktan korusun inşallah

tarifini yazar mısın canım az verince sorun olmaz ekmeksiz yumurta peynir de yenmez ki:) oturunca bildigin göbek olmuş eymende.sütüm çok yağlı ondan oluyor bence yapacak birşey yok
2 bardak tam bugday unu az maya 2 kasik yogurt yumusak bir hamur yap cnm 11-12 tane kucuk ekmeknoluyor
ama dedigim gibi ben vermiyorum simdi sen de yapma bence

hakkinizda hyirlisi cnm
ayrica cok sanslisin genc,dinc,dinamik anneannen var masallah teyzeme

bence gerek yok cnm ikiz olduklari halde kilosu iyi forumda daha dusuk boy kilolu bebisler varki ki kiyaslamak da dogru degil ayrica erkekler daha boylu ve kilolu oluyor benim gozlemim tabi bu

Sizede geçmiş olsun canım , ne inatçı ateşti o yaaa ben son gün fitil kullandım, çok zormuş hastalık yaaa uzak olsun hepimizden hastalıklar inş...
amin

memmeci enerjiyi boy kiloya kullaniyor masallah

cok gecmis olsun cnm ozledik seni cok gecmis olsun tatlisa

Merhaba, iyi pazarlar

Hakkınızda hayırlısı olsun canım.

Kontrollerini tam yaptır için rahat etsin canım. Ama hep dile getirdigimiz bir gercegi de gözardı etme. Her cocuk farklı.

Özledik seni canım. Yorucu ama memnunsundur inşallah. Ela kızımıza geçmiş olsun. Zor atlatmış yavrum. Öp yerime.

Bizimkilerde 14 nisan canım çok yakınız. Ikiz bakmak gerçekten hem yorucu ama bir okadarda güzel .söylediğin gibi dr gotureyim. Kontrollere goturdugum dr pek onemsemiyor sağlıklı diyor.algida problem yok diyor .galiba kızımın ki tembellik ama içim rahat etsin erken dogduklari için supheleniyorum sadece.senin kuzindan maşallah. Kardeş ister o annesi.

Canım ben yulaf unu bulamıyorum nereden alıyorsun. Soğan sarımsak hiç denemedim.bugun bi deneyim bakalım. Ben şimdilik bir gün ev yapımı tarhana çorbası bir günde sebze püresi veriyorum. Purenin içine patates havuç kereviz irmik ve zeytin yağı katiyorum. Birde hem corbasina hemde pureye kemik suyu katiyorum.brokoli kızıma gaz yapti.onu erteledik. Yalnız meyve yediriyorum. Muz sevdiler oda kabiz yapıyor.

Zor geçmiş kıyamam kuzuya, geçti gitti şükür...

cnm cityfarm organik yulaf unu var carrefour,real ve diger marketlerde kendi sitesinden de kargo ucreti odemeden alabiliyorsun

Banada öyle geliyor :)) püsür , karısı yandı :)
onu da gelin hnm dusunsun :)

O kardeşi bende istiyorumda hamilelik zor geçti benim , hamilelik şekeri , emboli riski falan düşündürüyor vazgeçiriyor ... Nasip artık .. Benim oğluşta da bendeki üfürüm geçmedi bizim doktorun hocasına götürdük , kalpte ekstra 2 kas var oda kanın turbulans yapmasına neden oluyor vs geçen hafta kontrole gittik üfürüm bitmiş şükür, dedimya umut kalacağına emek kalsın ...
Senin kızında da eminim birşey yoktur ama o şüpheden kurtulursun ;-)

Bende bulamadım o yulafı canım yaa :) sonunda etinin yulafı varya lifalif , onu rondodan geçiriyorum tarhana hariç hepsini bende senin gibi veriyorum ama püre yapmıyorum pütürlü bırakıyorum hiç püre vermedim ben ... Bugünde havucu cam rendede rendeleyip verdim sevdi :) bazen çorbaya tel şehriyede atıyorum...kıymada atıyorum...

cnm cityfarm organik yulaf unu var carrefour,real ve diger marketlerde kendi sitesinden de kargo ucreti odemeden alabiliyorsun

onu da gelin hnm dusunsun :)

Aaa carrefour a bakmıştım ben bulamamıştım ... birdahaki gidişte bakayım :) nettende verebilirim gerçi :)

Bencede gelin düşünsün ama , bende gelinim ya :) kıyamayıs ki :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…