Tesekkurler canım hosbuldum. Ikiz gebelik bolumunede takılıyorum ama bebeklerimin yasitlari olan annelerlede sohbet etmek istedimHosgeldin canim masallah kuzularina
Sizede geçmiş olsun canım , ne inatçı ateşti o yaaa ben son gün fitil kullandım, çok zormuş hastalık yaaa uzak olsun hepimizden hastalıklar inş...Gecmis olsun canım bu 6. Hastalık tek tek yokladı bizde atlatabildik şükür ateş 39.5 kadar çıktı düşmüyordu minoset ve pedifen dönüşümlü kullandık
iyi madem ceviz çok faydalı bende ezip birseylere karistirip vereyim diyorum ekmekte kahvalti yapıyorsa şart ama kilo alsın da istemiyorum bugün ilk kez corbaya pirinç koydum verdigim şeyler vitamin alsın diye sadece muhallebiyi de vermiyorum un ve nisasta gerek yok şimdilik sebze meyve yoğurt vs yetiyor ekmek islatinca yutabiliyorsa sorun yoktur herkes olmuyor herhalde ilk kez bu formda duydum tekrar geçmiş olsun
kızlar dün şark iline atanmak için gönüllü tercih yaptım farklı iller vardı en uygun van iyiydi.tek tercih van yazdım kısa sürede belli olur herkes van yazmış belki bana bile kalmaz hayirlisi neyse o olsun doğu görevi bitsin istiyorum bir an önce buralar bana göre değil eşim de kpss ortaöğretim den tercih yapacak meb hizmetli alıyor 670 kadar her ilin ilçeleri var bi memur olsun sonra sınavla masa başına geçer.birimiz memur birimiz özel sektör olmuyor hizmetli de olsa benimle tayini çıkacak 2000 yakın maaş alacak ama 75 ile zor olur.84ile kapatmış önceden millet 90alıp hizmetli yazıyor adı memur diye o zaman atanirsa van dışında bir yere bir yıl sonra gelecek van a.biz eymenle van a beraber gitcez ananem gelecek ikna ettim hayat ne zor ya.aksaray da kalirsam eşim atanirsa yine gelecek ama bakıcı da olacak kadın dinç ama eymeni kaldıramaz ki.eğer atanmazsa gittigimiz yerde iş bulacak.bu ay iş çok.haftaya izmire gidiyoruz düğüne.orda artık lojman cikmazsa bakıcı da bulamam.nasıl guveneyim.diyarbakır çıkmamıştı zaten hayırlı değilmiş karisti ortalik bu kez olacak gibi hissediyorum
Gecmis olsn canim neden biraktirdi ki
Günaydın kızlar sizin bebeklerin hareketleri nasıl benim oğlum şükür cok hareketli henüz emeklemiyor ama yuvarlanarak odayı bir baştan bir başa turluyor. Sorun kızım da tembellik mi bilmiyorum ama sadece yüz üstü dönebiliyor. Bunun dışında ne surunme ne yuvarlanma yok önüne oyuncak koyuyorum surunsun alsın diye alamayınca ağlıyor . yemesi iyice problem tek seferde kaşıkla verilen şeyi yutmuyor. Istahsiz ve en kötüsü son bir aydır hiç bir gelisme yok.7 300 kg 65cm boyu.oglum 9000 kg 71 cm boyu.kizimi çocuk nöroloji sine goturmelimiyim sizce bu durumları normalmi
Kızlar hepinize Merhaba. İnsallah hepiniz ve bebisler iyidir.gecmisi okuyamadim. 1 haftadır yeni isim de çalışıyorum. Cok yorucu ve geç saatte evde oluyorum.kizim 2 haftadır hasta. 6. Hastalık olmuş. Havale geçirecek neredeyse.3 gün aralıksız ateşi 40 lara çıktı. Hastanedeydik bir kaç gün. Simdi iyi gibi ama ek gıda namına bir şey veremiyorum.kusuyor sürekli. Kiloda kaybetti.6 buçuk kilo ya düştü. Zaten hiç 7 kilo ya ulaşamamisti. Hepinizi çok özledim. Ayrı ayrı selam hepinize.
Sağol canım. Döküntüleri kalmadı şükür geçti. Ama çok yıpratti ateş kızımı. Doktor anlamadı hastalığını. Ben daha önce görmüştüm aklıma geldi söyledim doktora.kulucka döneminde mi diye.surupla falan geçti. Sürekli duş aldirma kan üsuttü galiba kızım .ateşini 3. Günü 40 i da geçti. Neyseki atlattı. Allah hepimizin yavrusunu kazadan beladan hastalıktan korusun inşallahCanımmm çok çok geçmiş olsun .. Benim oğlumda 39.6 ları gördü .. Dün döküntüleri çıkardı rahatladık hepimiz... Ama iştahsızlık olmadı kusma oldu ama ateşlenme başlamadan önce 1 hafta kustu ara ara ama çok az kustu dişten dedik biz , ama doktor diş yok daha dedi :) demek her bebişte farklı semptomlar oluyor ... Acil şifalar canım ... Yeni işindede başarılar olsun inş :) çok özletme
2 bardak tam bugday unu az maya 2 kasik yogurt yumusak bir hamur yap cnm 11-12 tane kucuk ekmeknoluyortarifini yazar mısın canım az verince sorun olmaz ekmeksiz yumurta peynir de yenmez ki:) oturunca bildigin göbek olmuş eymende.sütüm çok yağlı ondan oluyor bence yapacak birşey yok
hakkinizda hyirlisi cnmkızlar dün şark iline atanmak için gönüllü tercih yaptım farklı iller vardı en uygun van iyiydi.tek tercih van yazdım kısa sürede belli olur herkes van yazmış belki bana bile kalmaz hayirlisi neyse o olsun doğu görevi bitsin istiyorum bir an önce buralar bana göre değil eşim de kpss ortaöğretim den tercih yapacak meb hizmetli alıyor 670 kadar her ilin ilçeleri var bi memur olsun sonra sınavla masa başına geçer.birimiz memur birimiz özel sektör olmuyor hizmetli de olsa benimle tayini çıkacak 2000 yakın maaş alacak ama 75 ile zor olur.84ile kapatmış önceden millet 90alıp hizmetli yazıyor adı memur diye o zaman atanirsa van dışında bir yere bir yıl sonra gelecek van a.biz eymenle van a beraber gitcez ananem gelecek ikna ettim hayat ne zor ya.aksaray da kalirsam eşim atanirsa yine gelecek ama bakıcı da olacak kadın dinç ama eymeni kaldıramaz ki.eğer atanmazsa gittigimiz yerde iş bulacak.bu ay iş çok.haftaya izmire gidiyoruz düğüne.orda artık lojman cikmazsa bakıcı da bulamam.nasıl guveneyim.diyarbakır çıkmamıştı zaten hayırlı değilmiş karisti ortalik bu kez olacak gibi hissediyorum
bence gerek yok cnm ikiz olduklari halde kilosu iyi forumda daha dusuk boy kilolu bebisler varki ki kiyaslamak da dogru degil ayrica erkekler daha boylu ve kilolu oluyor benim gozlemim tabi buGünaydın kızlar sizin bebeklerin hareketleri nasıl benim oğlum şükür cok hareketli henüz emeklemiyor ama yuvarlanarak odayı bir baştan bir başa turluyor. Sorun kızım da tembellik mi bilmiyorum ama sadece yüz üstü dönebiliyor. Bunun dışında ne surunme ne yuvarlanma yok önüne oyuncak koyuyorum surunsun alsın diye alamayınca ağlıyor . yemesi iyice problem tek seferde kaşıkla verilen şeyi yutmuyor. Istahsiz ve en kötüsü son bir aydır hiç bir gelisme yok.7 300 kg 65cm boyu.oglum 9000 kg 71 cm boyu.kizimi çocuk nöroloji sine goturmelimiyim sizce bu durumları normalmi
aminSizede geçmiş olsun canım , ne inatçı ateşti o yaaa ben son gün fitil kullandım, çok zormuş hastalık yaaa uzak olsun hepimizden hastalıklar inş...
memmeci enerjiyi boy kiloya kullaniyor masallahHoşgeldin canım , bende hamileliğimde hep ikiz olsun birden büyürler diyorsum ama sonra doğum vs derken 2. Den bile vazgeçtim , birine bakmak ne zormuş sen 2 sine birden bakıyorsun .. Allah yar ve yardımcın olsun canım ...
Kuzularınada maşallah canım , bence götür doktora umut kalacağına emek kalsın derlerya , kafan rahat olur en azından....bu arada 15 nisan doğumlu oğlum sadece dönüyor oda canı isterse , emekleme yok hala ...
cok gecmis olsun cnm ozledik seni cok gecmis olsun tatlisaKızlar hepinize Merhaba. İnsallah hepiniz ve bebisler iyidir.gecmisi okuyamadim. 1 haftadır yeni isim de çalışıyorum. Cok yorucu ve geç saatte evde oluyorum.kizim 2 haftadır hasta. 6. Hastalık olmuş. Havale geçirecek neredeyse.3 gün aralıksız ateşi 40 lara çıktı. Hastanedeydik bir kaç gün. Simdi iyi gibi ama ek gıda namına bir şey veremiyorum.kusuyor sürekli. Kiloda kaybetti.6 buçuk kilo ya düştü. Zaten hiç 7 kilo ya ulaşamamisti. Hepinizi çok özledim. Ayrı ayrı selam hepinize.
kızlar dün şark iline atanmak için gönüllü tercih yaptım farklı iller vardı en uygun van iyiydi.tek tercih van yazdım kısa sürede belli olur herkes van yazmış belki bana bile kalmaz hayirlisi neyse o olsun doğu görevi bitsin istiyorum bir an önce buralar bana göre değil eşim de kpss ortaöğretim den tercih yapacak meb hizmetli alıyor 670 kadar her ilin ilçeleri var bi memur olsun sonra sınavla masa başına geçer.birimiz memur birimiz özel sektör olmuyor hizmetli de olsa benimle tayini çıkacak 2000 yakın maaş alacak ama 75 ile zor olur.84ile kapatmış önceden millet 90alıp hizmetli yazıyor adı memur diye o zaman atanirsa van dışında bir yere bir yıl sonra gelecek van a.biz eymenle van a beraber gitcez ananem gelecek ikna ettim hayat ne zor ya.aksaray da kalirsam eşim atanirsa yine gelecek ama bakıcı da olacak kadın dinç ama eymeni kaldıramaz ki.eğer atanmazsa gittigimiz yerde iş bulacak.bu ay iş çok.haftaya izmire gidiyoruz düğüne.orda artık lojman cikmazsa bakıcı da bulamam.nasıl guveneyim.diyarbakır çıkmamıştı zaten hayırlı değilmiş karisti ortalik bu kez olacak gibi hissediyorum
Günaydın kızlar sizin bebeklerin hareketleri nasıl benim oğlum şükür cok hareketli henüz emeklemiyor ama yuvarlanarak odayı bir baştan bir başa turluyor. Sorun kızım da tembellik mi bilmiyorum ama sadece yüz üstü dönebiliyor. Bunun dışında ne surunme ne yuvarlanma yok önüne oyuncak koyuyorum surunsun alsın diye alamayınca ağlıyor . yemesi iyice problem tek seferde kaşıkla verilen şeyi yutmuyor. Istahsiz ve en kötüsü son bir aydır hiç bir gelisme yok.7 300 kg 65cm boyu.oglum 9000 kg 71 cm boyu.kizimi çocuk nöroloji sine goturmelimiyim sizce bu durumları normalmi
Kızlar hepinize Merhaba. İnsallah hepiniz ve bebisler iyidir.gecmisi okuyamadim. 1 haftadır yeni isim de çalışıyorum. Cok yorucu ve geç saatte evde oluyorum.kizim 2 haftadır hasta. 6. Hastalık olmuş. Havale geçirecek neredeyse.3 gün aralıksız ateşi 40 lara çıktı. Hastanedeydik bir kaç gün. Simdi iyi gibi ama ek gıda namına bir şey veremiyorum.kusuyor sürekli. Kiloda kaybetti.6 buçuk kilo ya düştü. Zaten hiç 7 kilo ya ulaşamamisti. Hepinizi çok özledim. Ayrı ayrı selam hepinize.
Bizimkilerde 14 nisan canım çok yakınız. Ikiz bakmak gerçekten hem yorucu ama bir okadarda güzel .söylediğin gibi dr gotureyim. Kontrollere goturdugum dr pek onemsemiyor sağlıklı diyor.algida problem yok diyor .galiba kızımın ki tembellik ama içim rahat etsin erken dogduklari için supheleniyorum sadece.senin kuzindan maşallah. Kardeş ister o annesi.Hoşgeldin canım , bende hamileliğimde hep ikiz olsun birden büyürler diyorsum ama sonra doğum vs derken 2. Den bile vazgeçtim , birine bakmak ne zormuş sen 2 sine birden bakıyorsun .. Allah yar ve yardımcın olsun canım ...
Kuzularınada maşallah canım , bence götür doktora umut kalacağına emek kalsın derlerya , kafan rahat olur en azından....bu arada 15 nisan doğumlu oğlum sadece dönüyor oda canı isterse , emekleme yok hala ...
Canım ben yulaf unu bulamıyorum nereden alıyorsun. Soğan sarımsak hiç denemedim.bugun bi deneyim bakalım. Ben şimdilik bir gün ev yapımı tarhana çorbası bir günde sebze püresi veriyorum. Purenin içine patates havuç kereviz irmik ve zeytin yağı katiyorum. Birde hem corbasina hemde pureye kemik suyu katiyorum.brokoli kızıma gaz yapti.onu erteledik. Yalnız meyve yediriyorum. Muz sevdiler oda kabiz yapıyor.Ver canım ceviz badem fındık,kabuklu olsun ama sen kır taze taze...ben pirinç ve ununu kullanmıyorum onun yerine muhallebide yulaf unu , az irmik çorbada da tel şehriye yada az etinin bebe ekmeği koyuyorum lezzetli oluyor kalanı ben yiyorum çünkü :) çorbalarına soğan ve sarımsakta koyuyorum:)
Tatlım o hastalık hava yoluyla bulaşıyormuş , oğlum muhtemelen hastanede kontrolünde kaptı...bizdende biri kaptı gittiğimizdezaten yakalanırsa 6 aylık ile 2 yaş arasında oluyormuş yakalanmaz ise olmuyormuş birdaha 2 yaşından sonra...
Sağol canım. Döküntüleri kalmadı şükür geçti. Ama çok yıpratti ateş kızımı. Doktor anlamadı hastalığını. Ben daha önce görmüştüm aklıma geldi söyledim doktora.kulucka döneminde mi diye.surupla falan geçti. Sürekli duş aldirma kan üsuttü galiba kızım .ateşini 3. Günü 40 i da geçti. Neyseki atlattı. Allah hepimizin yavrusunu kazadan beladan hastalıktan korusun inşallah
2
memmeci enerjiyi boy kiloya kullaniyor masallah
cnm cityfarm organik yulaf unu var carrefour,real ve diger marketlerde kendi sitesinden de kargo ucreti odemeden alabiliyorsunCanım ben yulaf unu bulamıyorum nereden alıyorsun. Soğan sarımsak hiç denemedim.bugun bi deneyim bakalım. Ben şimdilik bir gün ev yapımı tarhana çorbası bir günde sebze püresi veriyorum. Purenin içine patates havuç kereviz irmik ve zeytin yağı katiyorum. Birde hem corbasina hemde pureye kemik suyu katiyorum.brokoli kızıma gaz yapti.onu erteledik. Yalnız meyve yediriyorum. Muz sevdiler oda kabiz yapıyor.
onu da gelin hnm dusunsun :)Banada öyle geliyor :)) püsür , karısı yandı :)
O kardeşi bende istiyorumda hamilelik zor geçti benim , hamilelik şekeri , emboli riski falan düşündürüyor vazgeçiriyor ... Nasip artık .. Benim oğluşta da bendeki üfürüm geçmedi bizim doktorun hocasına götürdük , kalpte ekstra 2 kas var oda kanın turbulans yapmasına neden oluyor vs geçen hafta kontrole gittik üfürüm bitmiş şükür, dedimya umut kalacağına emek kalsın ...Bizimkilerde 14 nisan canım çok yakınız. Ikiz bakmak gerçekten hem yorucu ama bir okadarda güzel .söylediğin gibi dr gotureyim. Kontrollere goturdugum dr pek onemsemiyor sağlıklı diyor.algida problem yok diyor .galiba kızımın ki tembellik ama içim rahat etsin erken dogduklari için supheleniyorum sadece.senin kuzindan maşallah. Kardeş ister o annesi.
Bende bulamadım o yulafı canım yaa :) sonunda etinin yulafı varya lifalif , onu rondodan geçiriyorumCanım ben yulaf unu bulamıyorum nereden alıyorsun. Soğan sarımsak hiç denemedim.bugun bi deneyim bakalım. Ben şimdilik bir gün ev yapımı tarhana çorbası bir günde sebze püresi veriyorum. Purenin içine patates havuç kereviz irmik ve zeytin yağı katiyorum. Birde hem corbasina hemde pureye kemik suyu katiyorum.brokoli kızıma gaz yapti.onu erteledik. Yalnız meyve yediriyorum. Muz sevdiler oda kabiz yapıyor.
cnm cityfarm organik yulaf unu var carrefour,real ve diger marketlerde kendi sitesinden de kargo ucreti odemeden alabiliyorsun
onu da gelin hnm dusunsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?