2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Gecen gun yazdigim biseyden dolayi yanlis anlasildim siteden aforoz edildim daha girmem diyodum ama sizden ayri kalamadim kizlar. Insallah hepiniz iyisiniz bicok mesaji da okudum guzel guzwl haberler var bizde yarin kontrole gitcez guzel haberlerle geliriz insallah
Genel olarak durumumuz iyi bikac gundur kabizlik var gaz problemi zaten bastan beri pesimi birakmadi, yemek yemekten hic zevk almiyorum canim hic bisey istemiyo ve yedikten sonrada midem havada gibi bulaniyo. Kusma ogurme yok ona sukrediyorum.

çok sevindim canım senin adına, tebrik ederim.

canım cuma gunu benimkide hareket etmiyordu doktor bu zamanda bebekler çogunlukla uyurlar dedi ertesi gun gitttiğimde çok hareketliydi maşallah merak etme sen de uyuduğu zamana denk gelmişsindir..
ay ay minnacıklar uyumaları da mı biliyorlarmış Yarabbim gücüne bak... Allah ım kucağımızda uyudukları günleri nasip etsin inş. süt kokusu o kadar güzel oluyor ki aç aç kokla beşiğini.
Canim benimde ikinci olacak insallah ama hic farki yok acayip heyecanliyim sabirsiz likla bebegimi
Kucagima alacagim gunu bekliyorum saglikla sihhatle insallahhhh
inş canım inş Rabbim hepimizi sağlıcakla kavuştursun kuzularımıza.

selam anneler internetim olmadığı
için sık sık giremiyorum.arkadaşlar benim bulantı ve kusmalarım
hiç azalmadı günde 3, 4 defa kusuyorum.şuan bile var.
bulantım.sizler nasılsınız.kreker vb şeyler engellemiyor.
kendi evimden tiksindim. tuhaf bir hamileyim sanırım.

Kesinlikle öyle çok muhteşem bir duygu.Allah isteyen herkese versin inşallah..İlk çocuk kaç yaşında acaba??

selam canım bende aynıyım kusmaalarım azalmıyor çoğalıyor bugün bu saate kadar 4 kere çıkardım ne kreker nede başka bişey fayda etmiyor allah yardımcımız olsun bir an önce atlatalım bu günleri

Bende rahat edemiycam sanirim yarin dr gidicem bebismi gormek istiyorum.
Icim rahat de gil.
Insallah guzel haberle gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…