hamilelikte taşınmak ne zormuş Allah kimseye yaşatmasın
merhaba ben geldim iki gündür giremedim annemlerdeydim cuma doktora gitmiştim ya içim hiç rahat etmediii sırtını görebilmiştim sadece sonra doktorumu aradım içim rahat değil diye gel birdaha bakalım dedi..cumartesi tekrardan doktora gittim veee gözlerime inanamadım bebişim kocamandı bu sefer yan yakaladık eli kolu bacağı belli kıpır kıpır sıçraya sıçraya oyunlar oynuyor içerde tekmeler havada ucuyor ç.ok mutlu oldum ve artık rahatladım..rabbim hepinize nasip etsinn bebeğimin fotosunu ekliycemm şimdi..
ay ay minnacıklar uyumaları da mı biliyorlarmış Yarabbim gücüne bak... Allah ım kucağımızda uyudukları günleri nasip etsin inş. süt kokusu o kadar güzel oluyor ki aç aç kokla beşiğini.canım cuma gunu benimkide hareket etmiyordu doktor bu zamanda bebekler çogunlukla uyurlar dedi ertesi gun gitttiğimde çok hareketliydi maşallah merak etme sen de uyuduğu zamana denk gelmişsindir..
inş canım inş Rabbim hepimizi sağlıcakla kavuştursun kuzularımıza.Canim benimde ikinci olacak insallah ama hic farki yok acayip heyecanliyim sabirsiz likla bebegimi
Kucagima alacagim gunu bekliyorum saglikla sihhatle insallahhhh
canım ben de geçen hafta gittiğimde bacak ve kol çıkıntıları belli idi kalbi pıtpıt tı. ama hareket ben de görmedim.
bence de ilk çocuk ikinci çocuk hiç fark etmiyor. dün babaneme diyorum sanki hiç daha önce hamile olmamışım gibi.babanem de unutulmasa bi daha yapılmazmış dedi. heyecan hep aynı telaş endişe hiç bitmiyor ki.
selam canım bende aynıyım kusmaalarım azalmıyor çoğalıyor bugün bu saate kadar 4 kere çıkardım ne kreker nede başka bişey fayda etmiyor allah yardımcımız olsun bir an önce atlatalım bu günleriselam anneler internetim olmadığı
için sık sık giremiyorum.arkadaşlar benim bulantı ve kusmalarım
hiç azalmadı günde 3, 4 defa kusuyorum.şuan bile var.
bulantım.sizler nasılsınız.kreker vb şeyler engellemiyor.
kendi evimden tiksindim. tuhaf bir hamileyim sanırım.
canım cuma gunu benimkide hareket etmiyordu doktor bu zamanda bebekler çogunlukla uyurlar dedi ertesi gun gitttiğimde çok hareketliydi maşallah merak etme sen de uyuduğu zamana denk gelmişsindir..
kalp atışlarını duymuşsun doktorunda herşey yolunda demiş içini ferah tut canım hiçbir sıkıntı yok o annesine naz yapmıştır
Evet sanırım öyle zaten içime kız doğuyo kesin nazlı bişey olur
Hosgeldinliste icin fefilifaya ozel msj atmalisin veya bastaki listeyi alintiyla cevaplamalisin bilgilerinle.
Kesinlikle öyle çok muhteşem bir duygu.Allah isteyen herkese versin inşallah..İlk çocuk kaç yaşında acaba??
canım ben özel tınaztepe hastanesinde ayşalı yılmaza gidiyorum şimdilik memnunum çok ilgili tavsiye ederim
Bende rahat edemiycam sanirim yarin dr gidicem bebismi gormek istiyorum.
Icim rahat de gil.
Insallah guzel haberle gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?