Canım az önce baktım sitesine ama yulaf unu yok tam buğday ve organik un var benmi göremedimcnm cityfarm organik yulaf unu var carrefour,real ve diger marketlerde kendi sitesinden de kargo ucreti odemeden alabiliyorsun
onu da gelin hnm dusunsun :)
Canım bizimkiler antika oğlum puturlu yiyemiyor kızım yiyor.oglum azıcık taneli bişey gitse ogurup kusuyor. Kızım şükür bu konuda iyi .sabah kahvaltilarini kiziminkini çatal la eziyorum oğlumun kahvaltısı blender dan geçiyor. Alustirmaya çalıştım ama olmadı hemen kusuyor. Bende bugün yarım muz 2 dilim mandalina ve 1 dilim elmayı cam rende den geçirip verdim yediler şükür meyve ile pek aramiz olmamasına rağmenBende bulamadım o yulafı canım yaa :) sonunda etinin yulafı varya lifalif , onu rondodan geçiriyorumtarhana hariç hepsini bende senin gibi veriyorum ama püre yapmıyorum pütürlü bırakıyorum hiç püre vermedim ben ... Bugünde havucu cam rendede rendeleyip verdim sevdi :) bazen çorbaya tel şehriyede atıyorum...kıymada atıyorum...
Evet canım nasip. Ben de 8 sene sonra kavustum miniklerime tüp bebek yöntemiyle. Hamileligim çok sıkıntılı geçti. Daha önceden bir düşük oldu.9 ay yattım. Şükürler olsun bu Günlerimize.O kardeşi bende istiyorumda hamilelik zor geçti benim , hamilelik şekeri , emboli riski falan düşündürüyor vazgeçiriyor ... Nasip artık .. Benim oğluşta da bendeki üfürüm geçmedi bizim doktorun hocasına götürdük , kalpte ekstra 2 kas var oda kanın turbulans yapmasına neden oluyor vs geçen hafta kontrole gittik üfürüm bitmiş şükür, dedimya umut kalacağına emek kalsın ...
Senin kızında da eminim birşey yoktur ama o şüpheden kurtulursun ;-)
Evet canım nasip. Ben de 8 sene sonra kavustum miniklerime tüp bebek yöntemiyle. Hamileligim çok sıkıntılı geçti. Daha önceden bir düşük oldu.9 ay yattım. Şükürler olsun bu Günlerimize.
Canım bizimkiler antika oğlum puturlu yiyemiyor kızım yiyor.oglum azıcık taneli bişey gitse ogurup kusuyor. Kızım şükür bu konuda iyi .sabah kahvaltilarini kiziminkini çatal la eziyorum oğlumun kahvaltısı blender dan geçiyor. Alustirmaya çalıştım ama olmadı hemen kusuyor. Bende bugün yarım muz 2 dilim mandalina ve 1 dilim elmayı cam rende den geçirip verdim yediler şükür meyve ile pek aramiz olmamasına rağmen
anne sütü diyeti mi yaptırayım:) bilemedim.boşver zayıf bebek gören ayy ne zayıf der.sanki annesi aç bırakıyor bünyesi öyle demekki.Masallah canim benimkide seninkine yakin dun aksam bir tanidigimizin dugunune gittik kendini bilmez biri kiz bu obez demezmi sacini yolcaktim doktorumuz oyle demiyor ededim ne yapalim yani ac mi birakcaz
bize kiyacak gelinler amaAaa carrefour a bakmıştım ben bulamamıştım ... birdahaki gidişte bakayım :) nettende verebilirim gerçi :)
Bencede gelin düşünsün ama , bende gelinim ya :) kıyamayıs ki :))
yulaf ezmesiymis cnm pardon blenderdan gecirirsinCanım az önce baktım sitesine ama yulaf unu yok tam buğday ve organik un var benmi göremedim
canım ikiz bebek için bence çok iyi kız bebekler daha kibarcık olur zaten öyle tosun olmaz ki.istersen git ama normal değerlerin arası çok geniş onun altında yada üstünde değilse sorun yapma artık büyüme hızı yavaşlıyor zaten.maşallah ikisine de.benimki de emeklemiyor tembel azcık yuvarlanıyor deli gibi anca hepsi olur zamanla böyle daha rahat peşinde koşmak zor olacak inanGünaydın kızlar sizin bebeklerin hareketleri nasıl benim oğlum şükür cok hareketli henüz emeklemiyor ama yuvarlanarak odayı bir baştan bir başa turluyor. Sorun kızım da tembellik mi bilmiyorum ama sadece yüz üstü dönebiliyor. Bunun dışında ne surunme ne yuvarlanma yok önüne oyuncak koyuyorum surunsun alsın diye alamayınca ağlıyor . yemesi iyice problem tek seferde kaşıkla verilen şeyi yutmuyor. Istahsiz ve en kötüsü son bir aydır hiç bir gelisme yok.7 300 kg 65cm boyu.oglum 9000 kg 71 cm boyu.kizimi çocuk nöroloji sine goturmelimiyim sizce bu durumları normalmi
eymen in ek gidayla arasi nasil cnm?pekmezi goturuyor mu?anne sütü diyeti mi yaptırayım:) bilemedim.boşver zayıf bebek gören ayy ne zayıf der.sanki annesi aç bırakıyor bünyesi öyle demekki.
sağol canım bakalım yenilik iyidir zaten iç Anadolu bana göre değil doğu da değildir ama yenilik sonuçta heyecanlandım gitcem diye sankiHakkınızda hayırlısı ne ise o olsun canım , zor işler bunlar yeni bir hayat yeni bir düzen , eymen küçükken bitirmen daha iyi doğu görevini sanki , sonra rahat edersiniz...
Tatlı ananene selam et resimdende olsa çok sevdim onu :) öpüyorum ellerinden :)
geçmiş olsun tatlım herkes yakalanıyor sırayla bu hastalığa döküntü başlayınca geçiyormuş bir an önce geçse de rahatlasa gelinimKızlar hepinize Merhaba. İnsallah hepiniz ve bebisler iyidir.gecmisi okuyamadim. 1 haftadır yeni isim de çalışıyorum. Cok yorucu ve geç saatte evde oluyorum.kizim 2 haftadır hasta. 6. Hastalık olmuş. Havale geçirecek neredeyse.3 gün aralıksız ateşi 40 lara çıktı. Hastanedeydik bir kaç gün. Simdi iyi gibi ama ek gıda namına bir şey veremiyorum.kusuyor sürekli. Kiloda kaybetti.6 buçuk kilo ya düştü. Zaten hiç 7 kilo ya ulaşamamisti. Hepinizi çok özledim. Ayrı ayrı selam hepinize.
canım çok geçmiş olsun.yeni işin hayırlı olsun allah kolaylık versin.Kızlar hepinize Merhaba. İnsallah hepiniz ve bebisler iyidir.gecmisi okuyamadim. 1 haftadır yeni isim de çalışıyorum. Cok yorucu ve geç saatte evde oluyorum.kizim 2 haftadır hasta. 6. Hastalık olmuş. Havale geçirecek neredeyse.3 gün aralıksız ateşi 40 lara çıktı. Hastanedeydik bir kaç gün. Simdi iyi gibi ama ek gıda namına bir şey veremiyorum.kusuyor sürekli. Kiloda kaybetti.6 buçuk kilo ya düştü. Zaten hiç 7 kilo ya ulaşamamisti. Hepinizi çok özledim. Ayrı ayrı selam hepinize.
köfte ekmek ver yesin yaBende bulamadım o yulafı canım yaa :) sonunda etinin yulafı varya lifalif , onu rondodan geçiriyorumtarhana hariç hepsini bende senin gibi veriyorum ama püre yapmıyorum pütürlü bırakıyorum hiç püre vermedim ben ... Bugünde havucu cam rendede rendeleyip verdim sevdi :) bazen çorbaya tel şehriyede atıyorum...kıymada atıyorum...
eh isterse seni de yer beni de ama istemezse imkanı yok inadım inat .. iki kanat diyor resmen.bazen sevdiğini bile yemez ağzını kenetliyor güldürüp öyle veriyoruz öğrenmiş gülmüyor yemek yerken tebessüm ediyor ağzı kapalı yani.şurup içtiği zman kaşığı görünce tadına bile bakmıyor şurup sanıyor.bugün ıhlamur içsin dedim içmedi içine pekmez koydum içmedi babası ellerini tuttu ben kaşıkla vermeyi denedim başını deli gibi sallıyor ağzına denk gelmiyor başını tutsak tekme atıyor eliyle kaşığı tam ağzına sokmaya çalışırken kaşığı tutuyor bildiğin eşşek yani yoğurdu sevdi iki gündür yoğurt yiyor kahvaltıya geçemedik daha pekmezi muhallebi yaparsam ona karıştırıyoruz.oda kilo yapar ve kabız yapar diye bazen yiyor yoğurdu bugün sabah yedi akşam gaz yapıyor öğlen de sebze çorbası kereviz patates bal kabağı zeytinyağı bugün genelde bal kabağı sabit diğerleri değişiyor ıspanak pırasa vs..zor iş meyvelerden seftali ile muzu sevdi kabız yapıyor inan kayısı kaynattım kabız diye tatlı suyunu bile zorla içti.senin ki nasıl zorluyor mu bu kadar senieymen in ek gidayla arasi nasil cnm?pekmezi goturuyor mu?
Canım Dr muhallebiyi yulaf unu ve keçi sütü ile yap dedi yulaf ezmesi olsun ondan alayım bakalımbize kiyacak gelinler ama
yazarlar artik forumlarda kv cok sinir uf puf diye
yulaf ezmesiymis cnm pardon blenderdan gecirirsin
ben tam bugday aldim
neden ozellikle yulaf unu?
masallahi var kuzularin cok akillilar benim oglum da cani isterse yiyor istemezse dedigin gibi imkani yok yemezeh isterse seni de yer beni de ama istemezse imkanı yok inadım inat .. iki kanat diyor resmen.bazen sevdiğini bile yemez ağzını kenetliyor güldürüp öyle veriyoruz öğrenmiş gülmüyor yemek yerken tebessüm ediyor ağzı kapalı yani.şurup içtiği zman kaşığı görünce tadına bile bakmıyor şurup sanıyor.bugün ıhlamur içsin dedim içmedi içine pekmez koydum içmedi babası ellerini tuttu ben kaşıkla vermeyi denedim başını deli gibi sallıyor ağzına denk gelmiyor başını tutsak tekme atıyor eliyle kaşığı tam ağzına sokmaya çalışırken kaşığı tutuyor bildiğin eşşek yani yoğurdu sevdi iki gündür yoğurt yiyor kahvaltıya geçemedik daha pekmezi muhallebi yaparsam ona karıştırıyoruz.oda kilo yapar ve kabız yapar diye bazen yiyor yoğurdu bugün sabah yedi akşam gaz yapıyor öğlen de sebze çorbası kereviz patates bal kabağı zeytinyağı bugün genelde bal kabağı sabit diğerleri değişiyor ıspanak pırasa vs..zor iş meyvelerden seftali ile muzu sevdi kabız yapıyor inan kayısı kaynattım kabız diye tatlı suyunu bile zorla içti.senin ki nasıl zorluyor mu bu kadar seni
masallahi var kuzularin cok akillilar benim oglum da cani isterse yiyor istemezse dedigin gibi imkani yok yemez
kan ilaci vermiyorum hala organik pekmez aldim kansizliga iyi geliyormus diye yarim cay kasigi bile icmedi acmiyor agzini inat bana cekmis zorla hic birsey yapmiyor
Evet canım nasip. Ben de 8 sene sonra kavustum miniklerime tüp bebek yöntemiyle. Hamileligim çok sıkıntılı geçti. Daha önceden bir düşük oldu.9 ay yattım. Şükürler olsun bu Günlerimize.
bize kiyacak gelinler ama
yazarlar artik forumlarda kv cok sinir
köfte ekmek ver yesin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?