2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Canım bizimkiler antika oğlum puturlu yiyemiyor kızım yiyor.oglum azıcık taneli bişey gitse ogurup kusuyor. Kızım şükür bu konuda iyi .sabah kahvaltilarini kiziminkini çatal la eziyorum oğlumun kahvaltısı blender dan geçiyor. Alustirmaya çalıştım ama olmadı hemen kusuyor. Bende bugün yarım muz 2 dilim mandalina ve 1 dilim elmayı cam rende den geçirip verdim yediler şükür meyve ile pek aramiz olmamasına rağmen

Evet canım nasip. Ben de 8 sene sonra kavustum miniklerime tüp bebek yöntemiyle. Hamileligim çok sıkıntılı geçti. Daha önceden bir düşük oldu.9 ay yattım. Şükürler olsun bu Günlerimize.

Evet canım nasip. Ben de 8 sene sonra kavustum miniklerime tüp bebek yöntemiyle. Hamileligim çok sıkıntılı geçti. Daha önceden bir düşük oldu.9 ay yattım. Şükürler olsun bu Günlerimize.

Afıyet olsun kuzularına masallah. Saglıkla buyut canım.

Masallah canim benimkide seninkine yakin dun aksam bir tanidigimizin dugunune gittik kendini bilmez biri kiz bu obez demezmi sacini yolcaktim doktorumuz oyle demiyor ededim ne yapalim yani ac mi birakcaz
anne sütü diyeti mi yaptırayım:) bilemedim.boşver zayıf bebek gören ayy ne zayıf der.sanki annesi aç bırakıyor bünyesi öyle demekki.

Aaa carrefour a bakmıştım ben bulamamıştım ... birdahaki gidişte bakayım :) nettende verebilirim gerçi :)

Bencede gelin düşünsün ama , bende gelinim ya :) kıyamayıs ki :))
bize kiyacak gelinler ama
yazarlar artik forumlarda kv cok sinir uf puf diye

Canım az önce baktım sitesine ama yulaf unu yok tam buğday ve organik un var benmi göremedim
yulaf ezmesiymis cnm pardon blenderdan gecirirsin
ben tam bugday aldim
neden ozellikle yulaf unu?

canım ikiz bebek için bence çok iyi kız bebekler daha kibarcık olur zaten öyle tosun olmaz ki.istersen git ama normal değerlerin arası çok geniş onun altında yada üstünde değilse sorun yapma artık büyüme hızı yavaşlıyor zaten.maşallah ikisine de.benimki de emeklemiyor tembel azcık yuvarlanıyor deli gibi anca hepsi olur zamanla böyle daha rahat peşinde koşmak zor olacak inan

sağol canım bakalım yenilik iyidir zaten iç Anadolu bana göre değil doğu da değildir ama yenilik sonuçta heyecanlandım gitcem diye sanki

geçmiş olsun tatlım herkes yakalanıyor sırayla bu hastalığa döküntü başlayınca geçiyormuş bir an önce geçse de rahatlasa gelinim

canım çok geçmiş olsun.yeni işin hayırlı olsun allah kolaylık versin.

köfte ekmek ver yesin ya

eymen in ek gidayla arasi nasil cnm?pekmezi goturuyor mu?
eh isterse seni de yer beni de ama istemezse imkanı yok inadım inat .. iki kanat diyor resmen.bazen sevdiğini bile yemez ağzını kenetliyor güldürüp öyle veriyoruz öğrenmiş gülmüyor yemek yerken tebessüm ediyor ağzı kapalı yani.şurup içtiği zman kaşığı görünce tadına bile bakmıyor şurup sanıyor.bugün ıhlamur içsin dedim içmedi içine pekmez koydum içmedi babası ellerini tuttu ben kaşıkla vermeyi denedim başını deli gibi sallıyor ağzına denk gelmiyor başını tutsak tekme atıyor eliyle kaşığı tam ağzına sokmaya çalışırken kaşığı tutuyor bildiğin eşşek yani yoğurdu sevdi iki gündür yoğurt yiyor kahvaltıya geçemedik daha pekmezi muhallebi yaparsam ona karıştırıyoruz.oda kilo yapar ve kabız yapar diye bazen yiyor yoğurdu bugün sabah yedi akşam gaz yapıyor öğlen de sebze çorbası kereviz patates bal kabağı zeytinyağı bugün genelde bal kabağı sabit diğerleri değişiyor ıspanak pırasa vs..zor iş meyvelerden seftali ile muzu sevdi kabız yapıyor inan kayısı kaynattım kabız diye tatlı suyunu bile zorla içti.senin ki nasıl zorluyor mu bu kadar seni

masallahi var kuzularin cok akillilar benim oglum da cani isterse yiyor istemezse dedigin gibi imkani yok yemez
kan ilaci vermiyorum hala organik pekmez aldim kansizliga iyi geliyormus diye yarim cay kasigi bile icmedi acmiyor agzini inat bana cekmis zorla hic birsey yapmiyor

Kayınvalide yorumuna cok güldüm Derler herseyi derler, haklısın

Hangi cocuk var ki zorla iş yapsın canım. Suyuna gideceksin, zorlamak yok

Merhaba arkadaşlar
Hep yazılınlanları okuyorum ama yazmamıştım14 Nisan doğumlu benim kızımda hala kahvaltıya geçmedik gelecek hafta ara kontrolümüz var uyku düzensizliğimiz nedeniyle Dr o zaman bakarız dedi.sabah meyve püresi öğlende sebze çorbamız var.çok iŞtahlı diyemem ama Yediği kadar artık:)bu hafta yoğurt vereceğiz maya için yoğurt bulabilirsem siz nasıl yaptınız?bide gücümüzü toplayabilirsek uyku eğitimimiz var dua edin bizim için çabuk atlatalım
Benden bu kadar arkadaşlar çok yazdım sanırım:) inş yazmaya devam ederim..

Senin daha sıkıntılı olmuş ben hiç şikayet etmiyeyim :)
Atlattık o günleri sağlıkla şükür şimdi kucağımızdalar, Allahım onlara ömür versin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…