bende geldım kızlar sohbete
hoşgeldin:) diş ağrın nasıl geçti mi artık?
1biranne | balık hafızalı bir annenin anılarını canlı tutabilme çabası
antıbıyotık ıcıyordum 3 tane kaldı ama 2 gun ıcmeyı unuttum ama sanırım ıcmezsem tutacak onlarıda bugun yarın ıceyım bıtsın dıyorum
ama ıdrar yolu enf devam edıyor sanırsam
antıbıyotık ıcıyordum 3 tane kaldı ama 2 gun ıcmeyı unuttum ama sanırım ıcmezsem tutacak onlarıda bugun yarın ıceyım bıtsın dıyorum
sanırım kanaması fılan oluyor o arkadasın Allah yardımcısı olsun
benım gıbı hamıle oldugunu unutan varmı mıde bulantılarımın gectıgını soylemıstım sanırım
benım dıs agrım dayanılmaz boyuttaydı yanı durabılecek gıbı degıldım ınsallah bır daha hıc oyle olmam
enf ıcın fıtıl vermıstı ancak ıkıncı fıtılı attıımda annemde mısafırlıkteydım yatıya aynaya fılan bakamadım sanırım gırıste kaldı ve orada erıdı bı ıse yaramadı cunku akıntım devam edıyor ve cınsel ılıskıden sonra hersey bıttıgınde sperm yakıyor sankı cok acık oldu ama
Allah gönlüne göre versin canım benimde içime kız doğuyor bakalım tahminlerimiz tutçak mı
Maşallah.. benim de oğlum var 4.5 yaşındaamin. bir oğlum var 4 yaşını bitirdi canım.
ilaca baslamadınmı sen sımdı neden calısırken ılacı ıcemıyorsun mıdenmı bnulanıyor?
nedenkı? benım doktorum dogumdan bır kac gun oncesıne kadar yapılabılır hıc bır sorun yok dedıanladım canım. cinsel minsel bişi demişsin de o nedir ben unuttum
doktor yasakladı düşük riskim olmamasına rağmen.
buarada benımde bır oglum var 3.5 yasındaBen kendimi çok kaptırdım kız fikrine sanırım ..hep kız kıyafetleri bakarken buluyorum kendimi..
Maşallah.. benim de oğlum var 4.5 yaşında
Bendede idrar yolu enf.var.. doktor ilaç kullanmayı sevmediğimi anlayınca bugün toz halinde olanlardan verdi. tek kullanımlık.
Akşam yatmadan içicem bakalım..
anladım canım. cinsel minsel bişi demişsin de o nedir ben unuttum
doktor yasakladı düşük riskim olmamasına rağmen.
geçen hafta rapor vermişti doktorum, evdeydim ve içiyordum günde 1 defa progestanı. ama içtikten 1.5-2 saat kadar sonra herşey dönmeye başlıyor, cidden yürüyemez hale geliyorum ve kafam müthiş ağırlaşıyor, 2-3 saat uyumadan kendime gelemiyorum. bu yüzden çalışırken içmam mümkün değil, hele günde 3 defa! ama yarın işyerimdeki son günüm zaten. maaşımı alıp ayrılıyorum işten, sonrasında günde 3 defa içmeye başlıycam ama normalde pek ilaç içmekten yana bir insan değilim, hastalıkların doğal yollarla tedavi edilmesi gerektiğini düşünüyorum. hele ki şimdi hamileyken , bana bu kadar ağır gelen bir ilacı günde 3 defa içmek hiç içime sinmiyor ama mecburum galiba
1biranne | balık hafızalı bir annenin anılarını canlı tutabilme çabası
nedenkı? benım doktorum dogumdan bır kac gun oncesıne kadar yapılabılır hıc bır sorun yok dedı
buarada benımde bır oglum var 3.5 yasında
ben bu bebeıgmınde erkek oldugunu dusunuyorum bende hep erkek esyaları bakınıyorum :)
buarada enf sızdede varmıs ancak benımkı ılerlemıstı ıgrenc kokuyordu ve belkıde bunu etrafımdakı ınsanlarda alıyordu mantar dedı fıtıl ve tek kullanımlık o ılacı vanada verdı ancak fıtıl kullanmadan gecmez dıye dusunuyorum sızınkınınde
bende, bende unuttum:) kızıma hamileyken düşük riskim yoktu, dikkatli bir şekilde ilişkiye girebilirsiniz demişti doktorum, ama bunda yasak dedi:/
1biranne | balık hafızalı bir annenin anılarını canlı tutabilme çabası…
Bakalım tahminlerimizde ne kadar tutturabilicez merak ediyorum: )
Bende koku olmuyor yaklaşık 3 hafta önce s.ocagında idrar testi yptırmıştım, ozaman doktor fitil yazdı fkat kullanmadım.
Çünkü ilaç kullanmayı hiç sevmiyorum.
Fakat bugün gittiğim doktor çok korkuttu beni.Erken doğum riski olabilirmiş o yüzden mutlaka kullanıcam.geçmezse tekrar giderim artık
bol bır akıntımı
ben koktugunu en cok ısteyken anlıyordum oturup bır anda kalkınca o dayanılmaz kokuyu alıyordum
keske kullansaydın fıtılı plesantaya gecmeyen ılaclar bunlar cunku benım ark 16 haftada su kesesı acıldı enf 'dan oturu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?