2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
sanırım kanaması fılan oluyor o arkadasın Allah yardımcısı olsun
benım gıbı hamıle oldugunu unutan varmı mıde bulantılarımın gectıgını soylemıstım sanırım

antıbıyotık ıcıyordum 3 tane kaldı ama 2 gun ıcmeyı unuttum ama sanırım ıcmezsem tutacak onlarıda bugun yarın ıceyım bıtsın dıyorum

ama ıdrar yolu enf devam edıyor sanırsam

geçmiş olsun tekrar. idrar yolu için ayrı bir ilaç vermedi mi doktor? benim de dişim halen şiş Allahtan çok ağrı yapmıyor bugünlerde

benım dıs agrım dayanılmaz boyuttaydı yanı durabılecek gıbı degıldım ınsallah bır daha hıc oyle olmam
enf ıcın fıtıl vermıstı ancak ıkıncı fıtılı attıımda annemde mısafırlıkteydım yatıya aynaya fılan bakamadım sanırım gırıste kaldı ve orada erıdı bı ıse yaramadı cunku akıntım devam edıyor ve cınsel ılıskıden sonra hersey bıttıgınde sperm yakıyor sankı cok acık oldu ama

sanırım kanaması fılan oluyor o arkadasın Allah yardımcısı olsun
benım gıbı hamıle oldugunu unutan varmı mıde bulantılarımın gectıgını soylemıstım sanırım

amin, Allah yardımcısı olsun arkadaşımızın. benim de koyu kahve akıntım devam ediyor maalesef, doktorumu aradım kan olmadığı sürece 12.hafta dolana kadar bunun normal olduğunu ve günde 3 defa progestan içmemi söyledi. 1 tanesi bile feci yapıyorken beni 3 tane nasıl yutacağım bilmiyorum. çalışırken zaten mümkün değil de, işi bırakınca başlıyacağım artık

bu arada ben de bazen hamile olduğumu unutuyorum:/ yalnız çok çok acıktığımda birde yere eğildiğimde bulanıyor miğdem. o kadarcık da olsun ama di mi:)

1biranne | balık hafızalı bir annenin anılarını canlı tutabilme çabası…

ilaca baslamadınmı sen sımdı neden calısırken ılacı ıcemıyorsun mıdenmı bnulanıyor?

anladım canım. cinsel minsel bişi demişsin de o nedir ben unuttum
doktor yasakladı düşük riskim olmamasına rağmen.

Allah gönlüne göre versin canım benimde içime kız doğuyor bakalım tahminlerimiz tutçak mı

Ben kendimi çok kaptırdım kız fikrine sanırım ..hep kız kıyafetleri bakarken buluyorum kendimi..

amin. bir oğlum var 4 yaşını bitirdi canım.
Maşallah.. benim de oğlum var 4.5 yaşında

antıbıyotık ıcıyordum 3 tane kaldı ama 2 gun ıcmeyı unuttum ama sanırım ıcmezsem tutacak onlarıda bugun yarın ıceyım bıtsın dıyorum

ama ıdrar yolu enf devam edıyor sanırsam

Bendede idrar yolu enf.var.. doktor ilaç kullanmayı sevmediğimi anlayınca bugün toz halinde olanlardan verdi. tek kullanımlık.

Akşam yatmadan içicem bakalım..

ilaca baslamadınmı sen sımdı neden calısırken ılacı ıcemıyorsun mıdenmı bnulanıyor?

geçen hafta rapor vermişti doktorum, evdeydim ve içiyordum günde 1 defa progestanı. ama içtikten 1.5-2 saat kadar sonra herşey dönmeye başlıyor, cidden yürüyemez hale geliyorum ve kafam müthiş ağırlaşıyor, 2-3 saat uyumadan kendime gelemiyorum. bu yüzden çalışırken içmam mümkün değil, hele günde 3 defa! ama yarın işyerimdeki son günüm zaten. maaşımı alıp ayrılıyorum işten, sonrasında günde 3 defa içmeye başlıycam ama normalde pek ilaç içmekten yana bir insan değilim, hastalıkların doğal yollarla tedavi edilmesi gerektiğini düşünüyorum. hele ki şimdi hamileyken , bana bu kadar ağır gelen bir ilacı günde 3 defa içmek hiç içime sinmiyor ama mecburum galiba

1biranne | balık hafızalı bir annenin anılarını canlı tutabilme çabası…

Merhaba canim oncelikle eline ve emegine saglik... bu konuyu actigin icinde tesekkur ederim =)
Adim Rüya (23) Istanbulda ikamet ediyorum ve ilk gebeligim, ben ve mucizemde yaninizda yer almak istiyoruz...
- Sat tarihim 08 temmuz 2013
- BDT 15 nisan 2014 hayirlisiyla insallah =)

Not: Sitede yeni oldugum icin ozel mesaj atamadim.. Insallah gorme firsatin olur..

Son düzenleme:
anladım canım. cinsel minsel bişi demişsin de o nedir ben unuttum
doktor yasakladı düşük riskim olmamasına rağmen.
nedenkı? benım doktorum dogumdan bır kac gun oncesıne kadar yapılabılır hıc bır sorun yok dedı
buarada benımde bır oglum var 3.5 yasında
ben bu bebeıgmınde erkek oldugunu dusunuyorum bende hep erkek esyaları bakınıyorum :)
buarada enf sızdede varmıs ancak benımkı ılerlemıstı ıgrenc kokuyordu ve belkıde bunu etrafımdakı ınsanlarda alıyordu mantar dedı fıtıl ve tek kullanımlık o ılacı vanada verdı ancak fıtıl kullanmadan gecmez dıye dusunuyorum sızınkınınde

bende tam tersıne benım ıkı kuzenım dr o yuzden enf olsun dusuk tehlkıesı olsun bunlar tedavı edılmezse eger sonucları daha buyuk olabılıyor bende hap ıcmeyı sevmıyorum mıdem cok hassas ama gebelıkle alakalı degıl ancak dıs olsun ıdrar yolu enf olsun eger gecmezse ılerleyen zamanlarda keseyı acıp erken dusuk erken dogumlara sebeb olabılıyor ve bır cok kısı enf bebekleırnı kaybedıyor
progestan degılde sana ıgne tavsıye etsem ben onun daha etkılı oldugunu dusunuyorum ozellıkle jele karsı hapla belkı basa bas gelır ama ıgnenın bu tarz bı etkısı yok
ılk gebelıgımde 16 haftaya kadar vuruluyordum cunku
bılırım

ısten ayrılıyormussun ne guzel calısırken hamılelık zormus otekınde evdeydım bunda calısıyorum ve sık sık mayısıyorum bende folık asıtı gece yatarken ıcıyorumkı mıdem bulanmasın dıye tıksınıyorum o haptan

Bakalım tahminlerimizde ne kadar tutturabilicez merak ediyorum: )
Bende koku olmuyor yaklaşık 3 hafta önce s.ocagında idrar testi yptırmıştım, ozaman doktor fitil yazdı fkat kullanmadım.

Çünkü ilaç kullanmayı hiç sevmiyorum.

Fakat bugün gittiğim doktor çok korkuttu beni.Erken doğum riski olabilirmiş o yüzden mutlaka kullanıcam.geçmezse tekrar giderim artık

dikkatli derken
suanda gobek yok bısey yok neden dıkkatlıkı ?
ben herseye normal devam edıyorum su dolu kovalarıda kaldırıyorum mesela aklıma bısey olacagı gelmıyor doktor ılk gebelıgını doktorlar yapmıstı(tüp) bu normal sız yaptınız o yuzden hersey normal hayatındakı gıbı davran dedı sadece uzun sure oglunu kucagına alma dedı taşıma yani

Son düzenleme:

bol bır akıntımı
ben koktugunu en cok ısteyken anlıyordum oturup bır anda kalkınca o dayanılmaz kokuyu alıyordum
keske kullansaydın fıtılı plesantaya gecmeyen ılaclar bunlar cunku benım ark 16 haftada su kesesı acıldı enf 'dan oturu

İlaç kullanımı konusunda çok kötüyüm.

mesela vücudumda hiç demir yok ve ben hala kan ilaçlarımı kullanmıyorum.. Taki bugüne kadar..

doktor çok açık konuştu yapacak bişey yok artık mutlaka kullanıcam..

Enfeksiyouda çok ciddiye almamıstm bukadar önemli olacağını düşünmedim biraz ihmalkar davranıyorum sanırım.Akıntı beyaz renkli oluyor ama dediğim gibi hiç koku almadım ben.İnşallah bi an önce geçer bu durum ikimizdede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…