Allah bağışlasın canım.Ben kendimi çok kaptırdım kız fikrine sanırım ..hep kız kıyafetleri bakarken buluyorum kendimi..
Maşallah.. benim de oğlum var 4.5 yaşında
Bendede idrar yolu enf.var.. doktor ilaç kullanmayı sevmediğimi anlayınca bugün toz halinde olanlardan verdi. tek kullanımlık.
Akşam yatmadan içicem bakalım..
bilmiyorum canım ama biz oğlumda da böyleydik öyle ahım şahım değildik. Allah bağışlasın oğlunu. ben de oğlum diye seviyorum karnımı arada ağız alışkanlığı olabilir diye düşündüm. temmuz ayıydı bir arkadaşın kızına kıyafet bakıyordum hediye, o sırada gözlerim doldu öyle özenmişim ki pembeler ciciler içimden dedim Rabbim bana da baktırcan mı bu kıyafetlere diye. meğer hamileymişim o sıralarda :)nedenkı? benım doktorum dogumdan bır kac gun oncesıne kadar yapılabılır hıc bır sorun yok dedı
buarada benımde bır oglum var 3.5 yasında
ben bu bebeıgmınde erkek oldugunu dusunuyorum bende hep erkek esyaları bakınıyorum :)
buarada enf sızdede varmıs ancak benımkı ılerlemıstı ıgrenc kokuyordu ve belkıde bunu etrafımdakı ınsanlarda alıyordu mantar dedı fıtıl ve tek kullanımlık o ılacı vanada verdı ancak fıtıl kullanmadan gecmez dıye dusunuyorum sızınkınınde
hoş geldin aramıza. sağlıcakla doğuralım hepimiz inşMerhaba canim oncelikle eline ve emegine saglik... bu konuyu actigin icinde tesekkur ederim =)
Adim Rüya (23) Istanbulda ikamet ediyorum ve ilk gebeligim, ben ve mucizemde yaninizda yer almak istiyoruz...
- Sat tarihim 08 temmuz 2013
- BDT 15 nisan 2014 hayirlisiyla insallah =)
Not: Sitede yeni oldugum icin ozel mesaj atamadim.. Insallah gorme firsatin olur..
bende, bende unuttum:) kızıma hamileyken düşük riskim yoktu, dikkatli bir şekilde ilişkiye girebilirsiniz demişti doktorum, ama bunda yasak dedi:/
1biranne | balık hafızalı bir annenin anılarını canlı tutabilme çabası…
Slm canim ben kullaniyorum coraspirin 100 mg lik olanindanCoraspirin kullanan arkadaşlar kaç mg. kullanıyosunuz
Kizlar soylemeyi unuttum acaip unutkanim bugunlerde gecen gun bulasik makinesini calistirdim sonra unuttum bikac kirli daha atip tekrar calistirdim sonra aklima geldi, dunse anahtari kapinin ustunde burakip disari ciktim 4saat disarda kaldik allahtan bisey olmamis. Acaba aranizda omega3 kullanan var mi hem cocugun zeka gelisimi icin hemde kemdi. unutkanligim icin.
Birde bende idrar yolu enfeksiyonundan supheleniyorum tuvaletim hep karin agrili oluyo ve kasintim oluyo yarin doktordan idrar testi tapmasini istiycem
Coraspirin kullanan arkadaşlar kaç mg. kullanıyosunuz
Slm canim ben kullaniyorum coraspirin 100 mg lik olanindan
100 mg kullaniyorum cnm ayrica 0, 4 clexane kan silandirici igne kullaniyorum
neden için rahat etmedi, biraz geçmişe baktım ama göremedim? sıkıntılı bir durumun mu var?
1biranne | balık hafızalı bir annenin anılarını canlı tutabilme çabası…
Igneyi neden kullaniyorsun cnm pihtilasma cok mu oluyor sende100 mg kullaniyorum cnm ayrica 0, 4 clexane kan silandirici igne kullaniyorum
omega3 ile ilgili doktoruna danış mutlaka. bana doktorum şuan sadece folik asit diğerlerine 12.haftada başlıcaz demişti. zararı olacağını sanmıyorum ama belki erken olabilir.
Coraspirin kullanan arkadaşlar kaç mg. kullanıyosunuz
Ben de normalde 100 mg. coraspirin ve 0,4 clexane kullanıyodum.Coraspirin bitti.Geçen hafta kontrole gittğimde söyledim o da yazdı.Eve geldim ilacı açtım 300 mg. kocaman kocaman.İçemiyorum da mideme oturuyo.Acaba napsam.Doktor yanlışlıklamı o kadar yüksek doz verdi.Yarıya kırıp içsem mi diye düşünüyorum.
Omega 3 çok önemli hamilelikte ancak doğal yollardan almak lazım dedi bana doktorum. En fazla balık, ceviz ve semizotunda varmış canım ben hergün birkaç adet ceviz yiyorum mesela...Kizlar soylemeyi unuttum acaip unutkanim bugunlerde gecen gun bulasik makinesini calistirdim sonra unuttum bikac kirli daha atip tekrar calistirdim sonra aklima geldi, dunse anahtari kapinin ustunde burakip disari ciktim 4saat disarda kaldik allahtan bisey olmamis. Acaba aranizda omega3 kullanan var mi hem cocugun zeka gelisimi icin hemde kemdi. unutkanligim icin.
Birde bende idrar yolu enfeksiyonundan supheleniyorum tuvaletim hep karin agrili oluyo ve kasintim oluyo yarin doktordan idrar testi tapmasini istiycem
Ben de 100 mg çocuk asprini kullanıyorumCoraspirin kullanan arkadaşlar kaç mg. kullanıyosunuz
beğen butonu gitmiş yaaa
yazdıklarınızı ya da ultrason görüntülerinizi beğenemiyorum
unutkanlık hamilelerde oluyormuş ya, iki arkadaşım şimdi 7 ayı bitirdiler, ilk zamanlarında alışverişte para üstü bile almadan gidiyoruz diyorlardı.ama vitamin eksikliği midir hormonlardan mıdır bilemeyeceğim.
Evwt simdi. nette arastirdim son 3ay oneriliyo ama bazilari balik cigerinden yapiliyomus onlardwgil baligin govdesindwn yapilanlardan olcakmis
Omega 3 çok önemli hamilelikte ancak doğal yollardan almak lazım dedi bana doktorum. En fazla balık, ceviz ve semizotunda varmış canım ben hergün birkaç adet ceviz yiyorum mesela...
Ben de 100 mg çocuk asprini kullanıyorum
Ayyyy evet ya neden gitmiş ki bu beğen butonu???
ben de çocuk aspirini içiyorum. tadı da öyle güzel ki
Kızlar sizin de zaman zaman karnınızda adet sancısı gibi ağrılar oluyor mu? Bir de 2 gündür nasıl bir halsizlik anlatamam, internetten baktım da normalmiş, plasenta oluşurken çok halsiz oluyormuş anne adayı ama yatmaktan usandım resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?