2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Allah bağışlasın canım.
bilmiyorum canım ama biz oğlumda da böyleydik öyle ahım şahım değildik. Allah bağışlasın oğlunu. ben de oğlum diye seviyorum karnımı arada ağız alışkanlığı olabilir diye düşündüm. temmuz ayıydı bir arkadaşın kızına kıyafet bakıyordum hediye, o sırada gözlerim doldu öyle özenmişim ki pembeler ciciler içimden dedim Rabbim bana da baktırcan mı bu kıyafetlere diye. meğer hamileymişim o sıralarda :)
hoş geldin aramıza. sağlıcakla doğuralım hepimiz inş

ya doktor demese de biz fazla mı pimpiriğiz nedir korkuyorum ben

Kizlar soylemeyi unuttum acaip unutkanim bugunlerde gecen gun bulasik makinesini calistirdim sonra unuttum bikac kirli daha atip tekrar calistirdim sonra aklima geldi, dunse anahtari kapinin ustunde burakip disari ciktim 4saat disarda kaldik allahtan bisey olmamis. Acaba aranizda omega3 kullanan var mi hem cocugun zeka gelisimi icin hemde kemdi. unutkanligim icin.
Birde bende idrar yolu enfeksiyonundan supheleniyorum tuvaletim hep karin agrili oluyo ve kasintim oluyo yarin doktordan idrar testi tapmasini istiycem

omega3 ile ilgili doktoruna danış mutlaka. bana doktorum şuan sadece folik asit diğerlerine 12.haftada başlıcaz demişti. zararı olacağını sanmıyorum ama belki erken olabilir.

beğen butonu gitmiş yaaa

yazdıklarınızı ya da ultrason görüntülerinizi beğenemiyorum

unutkanlık hamilelerde oluyormuş ya, iki arkadaşım şimdi 7 ayı bitirdiler, ilk zamanlarında alışverişte para üstü bile almadan gidiyoruz diyorlardı. ama vitamin eksikliği midir hormonlardan mıdır bilemeyeceğim.

Slm canim ben kullaniyorum coraspirin 100 mg lik olanindan

100 mg kullaniyorum cnm ayrica 0, 4 clexane kan silandirici igne kullaniyorum

Ben de normalde 100 mg. coraspirin ve 0,4 clexane kullanıyodum.Coraspirin bitti.Geçen hafta kontrole gittğimde söyledim o da yazdı.Eve geldim ilacı açtım 300 mg. kocaman kocaman.İçemiyorum da mideme oturuyo.Acaba napsam.Doktor yanlışlıklamı o kadar yüksek doz verdi.Yarıya kırıp içsem mi diye düşünüyorum.

neden için rahat etmedi, biraz geçmişe baktım ama göremedim? sıkıntılı bir durumun mu var?

1biranne | balık hafızalı bir annenin anılarını canlı tutabilme çabası…

Eve canim carsamba gibi gecesi cok fazla kanamam oldu.persembe acile gittik bebegimi gorduk iyiydi.
Kanamam kesildi ama icim rahat degil bir kez daha gormek istiyorum.
.ayrica kan sulandirici kullanıyorum dozu yenoden ayarlamak gerekebilirmis.
Oyle iste hem kadin doguma hem hematolojiye gitmeyi dusunuyoruz.

Insallah bebegim melegim iyidir

Son düzenleme:
omega3 ile ilgili doktoruna danış mutlaka. bana doktorum şuan sadece folik asit diğerlerine 12.haftada başlıcaz demişti. zararı olacağını sanmıyorum ama belki erken olabilir.

Evwt simdi. nette arastirdim son 3ay oneriliyo ama bazilari balik cigerinden yapiliyomus onlardwgil baligin govdesindwn yapilanlardan olcakmis

Bir yanlislik oldugunu sanmıyorum canim ya cunku bende tanıdıklarıma soruyorum onlarada ilk basta coraspirin 100 luk verilmis bittikten sonra kimine ya 300 mg kiminede cocuk aspirini vermis doktorlari bnmki daha bitmedi. Ama kafana takildiysa sor doktoruna o aciklar muhakkak

Son düzenleme:
Omega 3 çok önemli hamilelikte ancak doğal yollardan almak lazım dedi bana doktorum. En fazla balık, ceviz ve semizotunda varmış canım ben hergün birkaç adet ceviz yiyorum mesela...
Coraspirin kullanan arkadaşlar kaç mg. kullanıyosunuz
Ben de 100 mg çocuk asprini kullanıyorum

Ayyyy evet ya neden gitmiş ki bu beğen butonu???

Evwt simdi. nette arastirdim son 3ay oneriliyo ama bazilari balik cigerinden yapiliyomus onlardwgil baligin govdesindwn yapilanlardan olcakmis

Bende arastirmistim canim son uc ay bebek beyin gelisim icin kritik donemmis ozaman icmeyi düşünüyorum dr danışarak.
Bazi dr lar onermiyorlarmis ama kullanırız

Haftada iki gun balik yiyebiliyorsak gerek yokmus ama bakariz.

Son düzenleme:

ben de çocuk aspirini içiyorum. tadı da öyle güzel ki

Kızlar sizin de zaman zaman karnınızda adet sancısı gibi ağrılar oluyor mu? Bir de 2 gündür nasıl bir halsizlik anlatamam, internetten baktım da normalmiş, plasenta oluşurken çok halsiz oluyormuş anne adayı ama yatmaktan usandım resmen

işyerinde olduğumdan gündüz yatamıyorum ama çok halsiz oluyorum, yer bulsam direk yatarım yani.

dün akşam bir uyumuşum 9buçuk gibi, sabah 7 buçuğa geliyordu kalktım vücut dinlenmek istiyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…