BBEĞENİN İYİ OLMASINA SEVİNDİM allahtan bir şey çıkmamaış en kısa sürede toparlar tamamen inşallah.
geçmiş olsun paşaya
yarın doktor kontrolümüz vr kan tahlili yaptırcam devlette 9. ayda ama ben pek güvenmiyorum sonuçlarına çünkü 1,5 aylık hamileyken test yaptırdım negatif çıkmıştı 9.ay aşısını sorcam bazıları karşı 9.ay aşısına mağlum 19 gün sonra aşımız var
Aktar.....geçmiş olsun keçi boynuzu özü iyi balgam söktürüyor .benim kizda balgam öksürük vardı geçti şükür sabah aç karnına ve akşam veriyorum. Muhallebisi. Yoğurdu nada katı yorum. Senin kuzucugun da geçer duzelir inşallah.
bende soracağım aşımız ocakta ama normalde daha önce 1 yaşında yapılıyormuş doktor öteleyin derse sağlık ocağı arasın bu gün yarın oyalıyacağım bende biraz banada erken geldi ama doktorunun söylediklerini paylaşırsan sevinirim bende 11 de gidince yazarım sizlere.yarın doktor kontrolümüz vr kan tahlili yaptırcam devlette 9. ayda ama ben pek güvenmiyorum sonuçlarına çünkü 1,5 aylık hamileyken test yaptırdım negatif çıkmıştı 9.ay aşısını sorcam bazıları karşı 9.ay aşısına mağlum 19 gün sonra aşımız var
Bende tam aşı konusunu soracaktım aşı takviminde 12 ay yazıyo ama hemşire bi sonraki aşı ocakta demıstı yani 9 aylıkken nasıl oluyo
Bildiğim kadarıyla 9.ayda özel menenjit aşısı var canım bizimde bu ay sağlık ocağında muayenemiz var bakalım ne diyecekler.
İyi akşamlar kızlar sanırım bende kuzumdan ayrılacağım rapor alamazsam 2hafta sonra okula gideceğim yoksa sömestrdan sonra başlayacağım aslında çalışmayıda özledim iki arada bir derede yani:) ben 1 ayda 4 kg verdim ama ödem gitmiştir diye düşünüyorum:) yok canım diyet yapmadım sadece ekmeği çok tüketen biri değilim koşu bandında yürüdüm-koştum daha 6kg var benimde.. gidecek bu kilolar başka yolu yok:)
Maşallah canım ...
Maaşallah canım yesin kuzucuk sende güzel bir hafta geçir kızınla yeni işinde de başarılar dilerim..
Geçmiş olsun canım öksürüğüde geçer inşallah
Gunaydin guzellerYagmurlu&sisli bir sabah. Pencereden bakinca bembeyaz bir ortu goruyorum
Dun kontrolu vardi oglanin. 350gr almis. Agladi durmadi, zorla zaptetttik. Kadin canini da yakmadi amaIyice huysuzlasti sipa. Gece uyanmalarina distendir dedi, hepimizin hem fikir oldugu gibi
Dun gece nispeten sakin gecti, 1 kez uyandi.
Masallah. Mutludur tabi, annesi yaninda
Pazarlik yap gulum, telefonu vermezse yemek verme
ben işyerinde günlük sagiyorum ertesi gün onu içiyor ben çalışırken süt çoksa sagip buzluga at calismasan bile süt azalınca lazım olur.diş sıkıntısı var benimki 8-9 saat aç duruyor biberon almiyor ek gıda yemiyor gidince emziriyorum sadeceMerhaba güzeller, Nasılsınız?
Size birkaç sorum olacak tecrübelerinizden yararlanmak adına.
3 hafta sonra işe başlıcam, çalışan ve emziren anneler yardımcı olabilirler mi? Sütünüzü günlük mü sağıp birakiyosunuz yoksa şimdiden stok yapmaya başlayım mı ve başka tavsiyeniz var mı? Ek gıda kaç öğün ve ne kadar veriyorsunuz? Günde ne kadar su iciriyorsunuz yavrukuşlara?
Ve benim dışımda hâlâ adet görmeyen var mı?
kızlar ya benim göğsümün birinden çok az süt geliyo kesilmek üzere sağ göğsüm daha büyük ve 100cc süt cıkıyo soldan en fazla 30-40 gitgide de daha azalıyor böyle olan var mı ki? tek göğsü nasıl arttırabilirim
canım farketmeden birini daha çok emziriyoruz ondan oluyor benimde soldan çok az geliyor.ordan az diye daha az emiyor daha da azalıyor.böyle gider bence buna da şükür mamasız 8 aylık oldularkızlar ya benim göğsümün birinden çok az süt geliyo kesilmek üzere sağ göğsüm daha büyük ve 100cc süt cıkıyo soldan en fazla 30-40 gitgide de daha azalıyor böyle olan var mı ki? tek göğsü nasıl arttırabilirim
Merhaba kızlar
Valla bu salgın yüzünden 2 gündür perişanız bizde.Kıza büyük ihtimal benden grip bulaştı yavrumun burnu tıkandı nefes alamaz duruma geldi gece acile gittim artık baktım boğazlarının orası yanıyor keyfi yerindeydi ama ihmale gelmez dedim.kontrol ettiler üst solununda biraz sıkıntı var dediler ama çok ileri derece değilmiş.Antibiyotik falan vermedi yani.Balgamı sökmesi için bir şurup ve burun spreyi verdi.5 günden fazla kullanma dedi.Birde buhar cihazına soktuk o çok iyi geldi cimcimeme.Ama geceleri çok huzursuz çok sık uyanıyor gribin yanına diş sıkıntısıda eklendi sanırım.Yorgunluktan derin uykuya dalamıyor sanki kuzum.2 gündür 2-3 saat uyuduğumdan sağolsun annem bende kal kıza ben bakarım sen uyursun dedi.Dünde sanırım ya benden ayrı kaldığı için ya da yorgunluktan sürekli uyandı kadında uykusuz kaldı ama o şikayetçi değil tabi bütün ananeler gibi:)Çok şükür şuan daha iyiymiş.Allahım bütün melekleri korusun.2 gündür ömrümden ömür gitti.Uyuyamadığım için değilde elimden birşey gelmediği için çok üzüldüm.Allah beterinden saklasın en kötüsü böyle olsun diyorum artık.
Bu arada aşılar konuşulmuş.Eğer yanlış hatırlamıyorsam sağlık ocağındaki ebe bana 9.ayda sağlık ocağında kızamık aşısı var dedi.Bunu takvime yeni koymuşlar.Suriyelilerden ötürü salgın olmasından korkuyolarmış.O yüzden takvime sokmuşlar
bende soracağım aşımız ocakta ama normalde daha önce 1 yaşında yapılıyormuş doktor öteleyin derse sağlık ocağı arasın bu gün yarın oyalıyacağım bende biraz banada erken geldi ama doktorunun söylediklerini paylaşırsan sevinirim bende 11 de gidince yazarım sizlere.
ÖZEL MEMJİT AŞISINI sordum doktor yaşı dolsun sonra ben size söyliyeceğim dedi.Bildiğim kadarıyla 9.ayda özel menenjit aşısı var canım bizimde bu ay sağlık ocağında muayenemiz var bakalım ne diyecekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?