2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
ben o testlerin sonucuna hiç güvenmiyorum canım pazardaki sebzeler bile hormonlu gerisini sen düşün artık.kendin hazırla canım evde bende bir sürü ilaç veriyorum hep kimyasal üzülme geçmiş için

Merhaba kızlar

çok geçmiş olsun acil şifalar

ben o testlerin sonucuna hiç güvenmiyorum canım pazardaki sebzeler bile hormonlu gerisini sen düşün artık.kendin hazırla canım evde bende bir sürü ilaç veriyorum hep kimyasal üzülme geçmiş için

Sağol canım içimi rahatlattın. Allahım herkesin evladını korusun, yanında bizlerinkini de.

Tesekkurler canim Biliyorum, hic takilmadim kilosuna. Hic durmuyor ben vermistir bile diyordum. Doktor da yesin icsin yaksin kilo almasina gerek yok dedi.

Senin viral bir enfeksiyon mu var yoksa yorgunluktan mi canim?

Kızlar selam,
Epeydir yazamadım , umarım herkes iyidir . Dedemi yoğun bakıma aldılar 9 gün sonunda vefat etti dedemi kaybettikten 2 gün sonra ananem kötüleşti onuda yoğun bakıma aldılar 4 gün kaldı dün çıkardılar şükür ... Yaşlılık hastalık ne zor yarabbim ...

ne zmndir istahi yok diyorsun eymen pasanin.
kilo verdi mi?kilosu kac?

Allah rahmet eylesin dedecine
annene de saglik versin ins cnm

başınız sağolsun, mekanı cennet olsun, anneanne de çok geçmiş olsun

Tesekkurler canim Biliyorum, hic takilmadim kilosuna. Hic durmuyor ben vermistir bile diyordum. Doktor da yesin icsin yaksin kilo almasina gerek yok dedi.

biliyorum canım en doğrusunu yapıyorsun
halsizlikte yorgunluktan sanırım

biliyorum canım en doğrusunu yapıyorsun
halsizlik de yorgunluktan sanırım

Merhaba kızlar. Bana kıza ne gösteren yiyor.doydugunu bilmiyorum acaba.gobegi kocaman oldu.nefes alırken bile zorlanıyor. Bir tek uyurken yemekle alakası yok.
Snowyy. ...çekirdek citlenmesine gıcık olur.teli vermeyin ce çay demleyip cekirdegi citlatmaya basliyorum. O zaman veriyor.
Pate....Basın sağ olsun canım. ...Allah rahmet eylesin...annene de çok çok geçmiş olsun.

Yesin annesi ne güzel afiyet olsun. Hawar sanada geçmiş olsun geçen haftada ben çok kötüydüm öksürükten uyuyamiyordum şükür biraz daha iyiyim hasta olan diğer kuzuyada rabbim şifa versin

Dış sıkıntısı bizde de var ama tam tersi herseyi ısırmaz istiyor.insallah EYMEN çabuk atlayıp bu dönemi. Yemiyor diye de kendini üzme. Çabuk toparlar çocuklar.

canım başınız sağolsun mekanı cennet olsun dedenin annenede acil şifalar dilerim.

canım senin oğlan yerinde durmuyor biimki yiyip yiyip yatıyor ayaklanınca veriri diye düşünüyorum bende.

Başınız sağolsun canım

Çalışan ve emzirmeye devam eden Nisan anneleri..
Aranızda günde 1,5 saatlik süt iznini kullanabilen var mı? Özel sektörde çalışanlara soruyorum özellikle, devlet memurları bu tür konularda daha rahat oluyorlar.

Çalıştığım yerde işten çıkış saatim her geçen gün artıyor. Şuradaki yazıdan yola çıkarak patrona dilekçe vermek istiyorum. Acaba işe yarar mı bilemiyorum. Geçen gün "işten o kadar geç çıkarsam kızı ben uyutamam, o zaman da kızın uykusu çok sık bölünür, ben de uyuyamam" diye derdimi anlattım. "Ben öyle bir söz vermemiştim" dedi cevap olarak.

Patron olunca n'oluyor yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…