ben o testlerin sonucuna hiç güvenmiyorum canım pazardaki sebzeler bile hormonlu gerisini sen düşün artık.kendin hazırla canım evde bende bir sürü ilaç veriyorum hep kimyasal üzülme geçmiş içinkızlar
arkadaşımın facete gördüm ülker hero baby nin tüm ürünleri GDO lu çıkmış. Milupa da kontrole gitmişti temiz çıkmıştı ya ama hero baby öyle değilmiş sonuç OLUMSUZmuş yani. Ben 2 kutu 8 tahıllısını içirmiştim oğluma şimdi o kadar üzüldümki lanet ettim ürüne.
Merhaba kızlar
Valla bu salgın yüzünden 2 gündür perişanız bizde.Kıza büyük ihtimal benden grip bulaştı yavrumun burnu tıkandı nefes alamaz duruma geldi gece acile gittim artık baktım boğazlarının orası yanıyor keyfi yerindeydi ama ihmale gelmez dedim.kontrol ettiler üst solununda biraz sıkıntı var dediler ama çok ileri derece değilmiş.Antibiyotik falan vermedi yani.Balgamı sökmesi için bir şurup ve burun spreyi verdi.5 günden fazla kullanma dedi.Birde buhar cihazına soktuk o çok iyi geldi cimcimeme.Ama geceleri çok huzursuz çok sık uyanıyor gribin yanına diş sıkıntısıda eklendi sanırım.Yorgunluktan derin uykuya dalamıyor sanki kuzum.2 gündür 2-3 saat uyuduğumdan sağolsun annem bende kal kıza ben bakarım sen uyursun dedi.Dünde sanırım ya benden ayrı kaldığı için ya da yorgunluktan sürekli uyandı kadında uykusuz kaldı ama o şikayetçi değil tabi bütün ananeler gibi:)Çok şükür şuan daha iyiymiş.Allahım bütün melekleri korusun.2 gündür ömrümden ömür gitti.Uyuyamadığım için değilde elimden birşey gelmediği için çok üzüldüm.Allah beterinden saklasın en kötüsü böyle olsun diyorum artık.
Merhaba kızlar
çok geçmiş olsun acil şifalar
yok canım saat 11 değil ayın 11 inde gidiceğiz:)ne yaptın canım gittin mi
ben o testlerin sonucuna hiç güvenmiyorum canım pazardaki sebzeler bile hormonlu gerisini sen düşün artık.kendin hazırla canım evde bende bir sürü ilaç veriyorum hep kimyasal üzülme geçmiş için
maşallah bir ayda iyi vermişsin ben ekmeği azalttım, bide aburcubur tatlı çok yiyordum, bide akşam porsiyonunu küçülttüm, azda spor yapabilsem süper olacak ama haftada bir iki gün anca yapmaya başaladım 30 dk falan
rapor konusuna gelince aynıyız canım haftaya raporum bitiyor umarım alabirim tekrar , umarım sende alırsın canım dönem sonunda başlamak pek bir işe yaramıyacak, aslında bende özledim okulu öğürencileri, hele yaramaz bir sınıfım var onlar çok özledim bu sene mezun olacaklar, ama 2. dönem gitsemde sınıfımı geri alamaya bilirim
canım maşallah oğluna artık bu aylarda böyle hatta iyice yürüyünce almıyorlar bile, diş sıkıntısı bizde de var, ama sizin üst dişler umarım yakında çıkarda oğlunda rahatlar
ben kendimde rahatsızım 2- 3 akşamdır iyice halsizleşiyorum sersemliyorum dün güya erken uyudum ama saat başı kalkınca insan dinlenemiyor, halada bir tuhafım her yanım ağrıyor
ne zmndir istahi yok diyorsun eymen pasanin.ben işyerinde günlük sagiyorum ertesi gün onu içiyor ben çalışırken süt çoksa sagip buzluga at calismasan bile süt azalınca lazım olur.diş sıkıntısı var benimki 8-9 saat aç duruyor biberon almiyor ek gıda yemiyor gidince emziriyorum sadece
Allah rahmet eylesin dedecineKızlar selam,
Epeydir yazamadım , umarım herkes iyidir . Dedemi yoğun bakıma aldılar 9 gün sonunda vefat ettidedemi kaybettikten 2 gün sonra ananem kötüleşti onuda yoğun bakıma aldılar 4 gün kaldı dün çıkardılar şükür ... Yaşlılık hastalık ne zor yarabbim ...
başınız sağolsun, mekanı cennet olsun, anneanne de çok geçmiş olsunKızlar selam,
Epeydir yazamadım , umarım herkes iyidir . Dedemi yoğun bakıma aldılar 9 gün sonunda vefat ettidedemi kaybettikten 2 gün sonra ananem kötüleşti onuda yoğun bakıma aldılar 4 gün kaldı dün çıkardılar şükür ... Yaşlılık hastalık ne zor yarabbim ...
Tesekkurler canimBiliyorum, hic takilmadim kilosuna. Hic durmuyor ben vermistir bile diyordum. Doktor da yesin icsin yaksin kilo almasina gerek yok dedi.
Senin viral bir enfeksiyon mu var yoksa yorgunluktan mi canim?
Tesekkurler canimBiliyorum, hic takilmadim kilosuna. Hic durmuyor ben vermistir bile diyordum. Doktor da yesin icsin yaksin kilo almasina gerek yok dedi.
Yesin annesi ne güzel afiyet olsun. Hawar sanada geçmiş olsun geçen haftada ben çok kötüydüm öksürükten uyuyamiyordum şükür biraz daha iyiyim hasta olan diğer kuzuyada rabbim şifa versinMerhaba kızlar. Bana kıza ne gösteren yiyor.doydugunu bilmiyorum acaba.gobegi kocaman oldu.nefes alırken bile zorlanıyor. Bir tek uyurken yemekle alakası yok.
Snowyy. ...çekirdek citlenmesine gıcık olur.teli vermeyin ce çay demleyip cekirdegi citlatmaya basliyorum. O zaman veriyor.
Pate....Basın sağ olsun canım. ...Allah rahmet eylesin...annene de çok çok geçmiş olsun.
Dış sıkıntısı bizde de var ama tam tersi herseyi ısırmaz istiyor.insallah EYMEN çabuk atlayıp bu dönemi. Yemiyor diye de kendini üzme. Çabuk toparlar çocuklar.ben işyerinde günlük sagiyorum ertesi gün onu içiyor ben çalışırken süt çoksa sagip buzluga at calismasan bile süt azalınca lazım olur.diş sıkıntısı var benimki 8-9 saat aç duruyor biberon almiyor ek gıda yemiyor gidince emziriyorum sadece
canım başınız sağolsun mekanı cennet olsun dedenin annenede acil şifalar dilerim.Kızlar selam,
canım senin oğlan yerinde durmuyor biimki yiyip yiyip yatıyor ayaklanınca veriri diye düşünüyorum bende.Tesekkurler canimBiliyorum, hic takilmadim kilosuna. Hic durmuyor ben vermistir bile diyordum. Doktor da yesin icsin yaksin kilo almasina gerek yok dedi.
Kızlar selam,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?