Kızlar selam,
Epeydir yazamadım , umarım herkes iyidir . Dedemi yoğun bakıma aldılar 9 gün sonunda vefat ettidedemi kaybettikten 2 gün sonra ananem kötüleşti onuda yoğun bakıma aldılar 4 gün kaldı dün çıkardılar şükür ... Yaşlılık hastalık ne zor yarabbim ...
biliyorum canım en doğrusunu yapıyorsun
halsizlik de yorgunluktan sanırım
Merhaba kızlar. Bana kıza ne gösteren yiyor.doydugunu bilmiyorum acaba.gobegi kocaman oldu.nefes alırken bile zorlanıyor. Bir tek uyurken yemekle alakası yok.
Snowyy. ...çekirdek citlenmesine gıcık olur.teli vermeyin ce çay demleyip cekirdegi citlatmaya basliyorum. O zaman veriyor.
Pate....Basın sağ olsun canım. ...Allah rahmet eylesin...annene de çok çok geçmiş olsun.
canım senin oğlan yerinde durmuyor biimki yiyip yiyip yatıyor ayaklanınca veriri diye düşünüyorum bende.
Çalışan ve emzirmeye devam eden Nisan anneleri..
Aranızda günde 1,5 saatlik süt iznini kullanabilen var mı? Özel sektörde çalışanlara soruyorum özellikle, devlet memurları bu tür konularda daha rahat oluyorlar.
Çalıştığım yerde işten çıkış saatim her geçen gün artıyor. Şuradaki yazıdan yola çıkarak patrona dilekçe vermek istiyorum. Acaba işe yarar mı bilemiyorum. Geçen gün "işten o kadar geç çıkarsam kızı ben uyutamam, o zaman da kızın uykusu çok sık bölünür, ben de uyuyamam" diye derdimi anlattım. "Ben öyle bir söz vermemiştim" dedi cevap olarak.
Patron olunca n'oluyor yani?
Sağolun kızlar...bizim ufaklıkta sıkıntılı bu krz diş sanırım emmek isyiyor sürekli süt yetmeyince dalamıyor mamada almıyor , şaştım kaldım ... Şimdide bacaklarımda sallıyorum uyusun diye :)
Kızlar selam,
Epeydir yazamadım , umarım herkes iyidir . Dedemi yoğun bakıma aldılar 9 gün sonunda vefat ettidedemi kaybettikten 2 gün sonra ananem kötüleşti onuda yoğun bakıma aldılar 4 gün kaldı dün çıkardılar şükür ... Yaşlılık hastalık ne zor yarabbim ...
Merhaba kızlar. Bana kıza ne gösteren yiyor.doydugunu bilmiyorum acaba.gobegi kocaman oldu.nefes alırken bile zorlanıyor. Bir tek uyurken yemekle alakası yok.
Snowyy. ...çekirdek citlenmesine gıcık olur.teli vermeyin ce çay demleyip cekirdegi citlatmaya basliyorum. O zaman veriyor.
Pate....Basın sağ olsun canım. ...Allah rahmet eylesin...annene de çok çok geçmiş olsun.
Merhaba,Çalışan ve emzirmeye devam eden Nisan anneleri..
Aranızda günde 1,5 saatlik süt iznini kullanabilen var mı? Özel sektörde çalışanlara soruyorum özellikle, devlet memurları bu tür konularda daha rahat oluyorlar.
Çalıştığım yerde işten çıkış saatim her geçen gün artıyor. Şuradaki yazıdan yola çıkarak patrona dilekçe vermek istiyorum. Acaba işe yarar mı bilemiyorum. Geçen gün "işten o kadar geç çıkarsam kızı ben uyutamam, o zaman da kızın uykusu çok sık bölünür, ben de uyuyamam" diye derdimi anlattım. "Ben öyle bir söz vermemiştim" dedi cevap olarak.
Sağolun kızlar...bizim ufaklıkta sıkıntılı bu krz diş sanırım emmek isyiyor sürekli süt yetmeyince dalamıyor mamada almıyor , şaştım kaldım ... Şimdide bacaklarımda sallıyorum uyusun diye :)
Merhaba,
Ben amuda sözleşmeli olarak çalışıyorum. Süt iznim 2 saat. Nasıl kullanmam için seçim hakkı bana bırakıldı ister sabah geç gel, ister öğlen kullan git gel, ister akşam erken çık yada haftada bir gün kullan.. Benim tercihim akşam erken çıkmış olmaktı. Ama yazın yaşını geçince haftada bir gün gitmeyip, diğer dört gün tam çalışmak istiyorum. Bakalım..
başın sağ olsun canım allah geride kalanlarına sağlıklı uzun ömürler versin.ben ananeme aşırı düşkünüm hiç aklıma bile getirmemeye çalışıyorum böyle şeyleriKızlar selam,
iki üç haftadır böyle kilosu fazlaydı zaten kilo verdi mi bilmiyorum ama önemli olan artık anne sütü dışında besinlerden yemesi lazım gelişimi için sebze meyve yumurta et vs çocuk biberon yada kasık görünce ağzını kitliyor daha tadına bakmadan hemde.ilaç içerken oldu ne versek ilaç sanıyor şimdi de dış şurup bile kesmiyor nasıl ağlıyor kucakta bile susmuyor ilacsiz dış çıkaran bebeklere kocaman masallah diyorum yarın kontrol var 8 aylık olacak yoğurt sebze meyve hiçbirini yemiyor gece beslenmesine ihtiyacı yok ama gündüz aç süt içmiyor gece iki saatte bir emiyor sabah için depo yapıyor resmen.gece en son fitil attım catlayacaktı orumcek oyuncak cep tel tv hiçbiri ilgisini cekmiyor ne dişmis gece oturdum beraber agladik vallane zmndir istahi yok diyorsun eymen pasanin.
kilo verdi mi?kilosu kac?
Allah rahmet eylesin dedecine
annene de saglik versin ins cnm
geçmiş olsun canımkızlar geçen hafta izmire gittik düğün vardı uçak otobüs canımız çıktı.herkes grip oldu bir tek biz olmadık çok dikkat edin kendinize.eşimin ataması olmadı yeni kanun çıkmış on lisans mezunu lise mezunu kadrosuna basvurabiliyor elektronik bölümünde bu yüzden 86 da kapattı.benim van tayinim olmadı nasıl iş anlamadim hakkari yazsam o bile çıkmaz ben istiyorum diye yaza kadar burdayız.eşim iş arıyor.süt iznim bu ay 3 saatten 1.5 saate düşecek.56kiloya düştüm diyetsiz kosturmadan annem diyet yapıyorum sandı kizdi birde.yemekte ağlıyor kalkıyorum sofradan sonra istahim kaçıyor yiyemiyorum hep abur cubur hamur işi fast food meze tarzı şeyler.uyku yok.kendinize dikkat edin kuzularin size ihtiyacı var
bende özeldeyim süt izni falan yok bizdede yemek arası bile yok yalvar yakar müdüre yemeğimi yemeye eve gitsem kızıda doyururum dedimde öylelikle izin aldım sabah 7:30 da işte oluyorum şu an akşam iş ne zaman biterse çıkıyorum bazen 7 yi buluyor kızda annemde çıldırmış oluyor bende yorgun ve özlemiş 8:30 zaten kızım uyuyor valla adaletsiz dünya memnurlera tüm haklar bize bir hak yok.Çalışan ve emzirmeye devam eden Nisan anneleri..
iki üç haftadır böyle kilosu fazlaydı zaten kilo verdi mi bilmiyorum ama önemli olan artık anne sütü dışında besinlerden yemesi lazım gelişimi için sebze meyve yumurta et vs çocuk biberon yada kasık görünce ağzını kitliyor daha tadına bakmadan hemde.ilaç içerken oldu ne versek ilaç sanıyor şimdi de dış şurup bile kesmiyor nasıl ağlıyor kucakta bile susmuyor ilacsiz dış çıkaran bebeklere kocaman masallah diyorum yarın kontrol var 8 aylık olacak yoğurt sebze meyve hiçbirini yemiyor gece beslenmesine ihtiyacı yok ama gündüz aç süt içmiyor gece iki saatte bir emiyor sabah için depo yapıyor resmen.gece en son fitil attım catlayacaktı orumcek oyuncak cep tel tv hiçbiri ilgisini cekmiyor ne dişmis gece oturdum beraber agladik valla
kızlar geçen hafta izmire gittik düğün vardı uçak otobüs canımız çıktı.herkes grip oldu bir tek biz olmadık çok dikkat edin kendinize.eşimin ataması olmadı yeni kanun çıkmış on lisans mezunu lise mezunu kadrosuna basvurabiliyor elektronik bölümünde bu yüzden 86 da kapattı.benim van tayinim olmadı nasıl iş anlamadim hakkari yazsam o bile çıkmaz ben istiyorum diye yaza kadar burdayız.eşim iş arıyor.süt iznim bu ay 3 saatten 1.5 saate düşecek.56kiloya düştüm diyetsiz kosturmadan annem diyet yapıyorum sandı kizdi birde.yemekte ağlıyor kalkıyorum sofradan sonra istahim kaçıyor yiyemiyorum hep abur cubur hamur işi fast food meze tarzı şeyler.uyku yok.kendinize dikkat edin kuzularin size ihtiyacı var
inşallah kısa sürede diş sıkıntısından kurtulur.insan çaresiz kalıyor bende bazen kızımla ağlıyorum elimden bir şey gelmeyince.allah yardımcın olsun.iki üç haftadır böyle kilosu fazlaydı zaten kilo verdi mi bilmiyorum ama önemli olan artık anne sütü dışında besinlerden yemesi lazım gelişimi için sebze meyve yumurta et vs çocuk biberon yada kasık görünce ağzını kitliyor daha tadına bakmadan hemde.ilaç içerken oldu ne versek ilaç sanıyor şimdi de dış şurup bile kesmiyor nasıl ağlıyor kucakta bile susmuyor ilacsiz dış çıkaran bebeklere kocaman masallah diyorum yarın kontrol var 8 aylık olacak yoğurt sebze meyve hiçbirini yemiyor gece beslenmesine ihtiyacı yok ama gündüz aç süt içmiyor gece iki saatte bir emiyor sabah için depo yapıyor resmen.gece en son fitil attım catlayacaktı orumcek oyuncak cep tel tv hiçbiri ilgisini cekmiyor ne dişmis gece oturdum beraber agladik valla
günaydın arkadaşlar dün doktora götürdüm oğlumu 9.aydaki aşıya gerek yok dedi 12. ayda yapılıyormuş zaten ben vurdurmayacağım oğlum biraz kansız çıktı kan damlasını şurupla değiştirdi kemik suyunu da sordum geç bile kalmışsın vermekte dedi ben devam etcem kemik suyuna balık konusunu da sordum küçük balıkları tercih et buğulama veya çorbasını vermemi söyledi kilomuz 9.4 boyumuz 73cm geldi gayet iyiymiş
bildiğim kadarıyla öyle ilk 6 ay 3 saat sonra 6 ay 1.5 saatcanım ya üzme kendini bu yüzden kilo vermişsindir. Herşeyde vardır bir hayır, hayırlısı ne ise o olsun canım takma lütfen kafana. Süt iznin neden 3 saatti ve şuan 1,5 saate düşüyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?