bildiğim kadarıyla öyle ilk 6 ay 3 saat sonra 6 ay 1.5 saat
valla bende tam emin değilim nasılsa hakkımı alamıyorum :))zaten 5 ay yıllık izin kullandım senelerce yıllık izin resmi tatillerde bize izinsiz çalıştım hatta pazar günü izinimde bile çalıştım bazı aylar bu sebepten normal çalışma ve mesai saatleri hakalardan bi haberim:))ben sözleşmeliyim ya benim 1,5 yaşına kadar 2 saat sadece.
dis cikti mi peki?iki üç haftadır böyle kilosu fazlaydı zaten kilo verdi mi bilmiyorum ama önemli olan artık anne sütü dışında besinlerden yemesi lazım gelişimi için sebze meyve yumurta et vs çocuk biberon yada kasık görünce ağzını kitliyor daha tadına bakmadan hemde.ilaç içerken oldu ne versek ilaç sanıyor şimdi de dış şurup bile kesmiyor nasıl ağlıyor kucakta bile susmuyor ilacsiz dış çıkaran bebeklere kocaman masallah diyorum yarın kontrol var 8 aylık olacak yoğurt sebze meyve hiçbirini yemiyor gece beslenmesine ihtiyacı yok ama gündüz aç süt içmiyor gece iki saatte bir emiyor sabah için depo yapıyor resmen.gece en son fitil attım catlayacaktı orumcek oyuncak cep tel tv hiçbiri ilgisini cekmiyor ne dişmis gece oturdum beraber agladik valla
uykusuzluk fena kilo verdiriyor ama dikkat et benim basim donuyor saga sola carpiyorum uzun sure uykusuz kalirsamkızlar geçen hafta izmire gittik düğün vardı uçak otobüs canımız çıktı.herkes grip oldu bir tek biz olmadık çok dikkat edin kendinize.eşimin ataması olmadı yeni kanun çıkmış on lisans mezunu lise mezunu kadrosuna basvurabiliyor elektronik bölümünde bu yüzden 86 da kapattı.benim van tayinim olmadı nasıl iş anlamadim hakkari yazsam o bile çıkmaz ben istiyorum diye yaza kadar burdayız.eşim iş arıyor.süt iznim bu ay 3 saatten 1.5 saate düşecek.56kiloya düştüm diyetsiz kosturmadan annem diyet yapıyorum sandı kizdi birde.yemekte ağlıyor kalkıyorum sofradan sonra istahim kaçıyor yiyemiyorum hep abur cubur hamur işi fast food meze tarzı şeyler.uyku yok.kendinize dikkat edin kuzularin size ihtiyacı var
kani nerden ve ne kadar aldilar cnm?günaydın arkadaşlar dün doktora götürdüm oğlumu 9.aydaki aşıya gerek yok dedi 12. ayda yapılıyormuş zaten ben vurdurmayacağım oğlum biraz kansız çıktı kan damlasını şurupla değiştirdi kemik suyunu da sordum geç bile kalmışsın vermekte dedi ben devam etcem kemik suyuna balık konusunu da sordum küçük balıkları tercih et buğulama veya çorbasını vermemi söyledi kilomuz 9.4 boyumuz 73cm geldi gayet iyiymiş
sen de mi arkadas?bende özeldeyim süt izni falan yok bizdede yemek arası bile yok yalvar yakar müdüre yemeğimi yemeye eve gitsem kızıda doyururum dedimde öylelikle izin aldım sabah 7:30 da işte oluyorum şu an akşam iş ne zaman biterse çıkıyorum bazen 7 yi buluyor kızda annemde çıldırmış oluyor bende yorgun ve özlemiş 8:30 zaten kızım uyuyor valla adaletsiz dünya memnurlera tüm haklar bize bir hak yok.
seninde kendine göre sorunların olabilir ama memuriyet türkiye şartlarında biizm gibi özel sektör çalışanları için nimet ayrıca çıkan tüm yasalardan siz faydalanırken denetimsizliklerden biz faydalanamıyoruz.biriken yıllık izinlerimi kullandırmadan imza almak isterler fazla mesaimi vermedikleri gibi kart basmayı unutursam o gün çalışmamış görüp kesinti yaparlar çocuktan önce sabah 6:30 işe geliyordum sonra 7:30 oldu çıkışım belli değil ve bu sebeplerden hayat düzenim yok 1 gün iznim var veririlerse oda.memurda verilen mmaşla dünya turu yapamasada bu şartlarda biz 1250tl alıyoruz en düşük memur maaşındanda az ayrıca çalıştığım yerde şöförlük yapan adam bile ünv. mevzunu iş bulamıyor ne yapsın yani herkez kendince haklı sizlerinde hakkını az veren devlet bizide bu şartlarda çalıştıran devlet.en azından benim için memur olsam eşim yada ben şükredeceğimiz bir konum.inşallah sende gönlündeki daha iyi yerlere gel.dis cikti mi peki?
uykusuzluk fena kilo verdiriyor ama dikkat et benim basim donuyor saga sola carpiyorum uzun sure uykusuz kalirsam
kani nerden ve ne kadar aldilar cnm?
masallah pasana
sen de mi arkadas?
gel memur ol vip ol :) dunyanin butun nimetlerinden sinirsizca faydalan
hatta ogretmen olursan thydan %25 indirim alip kahvaltiyi milanoda ogle yemegini lonrada aksam da pariste yersin ama ertesi gun ise gec kalma ek dersin kesilir
canım ya üzme kendini bu yüzden kilo vermişsindir. Herşeyde vardır bir hayır, hayırlısı ne ise o olsun canım takma lütfen kafana. Süt iznin neden 3 saatti ve şuan 1,5 saate düşüyor?
işe başladıktan sonra ilk 6 ay günde 3 saat sonraki altı ay 1.5 saat canım kanun böyle.işe başlayalı 6 ay olmuş bile zaman ne çabuk geçiyorcanım ya üzme kendini bu yüzden kilo vermişsindir. Herşeyde vardır bir hayır, hayırlısı ne ise o olsun canım takma lütfen kafana. Süt iznin neden 3 saatti ve şuan 1,5 saate düşüyor?
saçma sapan işler canım.özel sektör değil bazen kamuda bile izin kullanımı çok sıkıntı oluyor.şimdi kanunda yazsa günde 5 saat izin fabrikada çalışan birini düşün ya iznini kullanma der yada işten çıkarır başka birşeyi bahane edip.herşeyin zorluğu ayrı yasamadan bilemeyiz.ben özelde çok çalıştım maasimi bile alamadığım oldu memuriyet hediye olarak da gelmedi.çalıştım kazandım hemde iki yıllık evliyken hemde iki yıl yatili okudum bunun için.eşim ugrasiyor olmuyor nasipten ötesi de yok.atama sorunu olmasın diye polis oldum.okul bitince göreve başlamak için.ama süt izni maaş izin vs hepsi bir kenara memleketten uzakta tek başıma öyle zor oluyor ki.yine de şükür diyelim.herkes kendi tercihinin iyi ve kötü sonuçlarını kendi çekiyor .memurların tuzu kuru derler ya:) kimseye havadan inmedi bu memurluk en azından ben kendi adima soyleyeyim eşşek gibi çalıştım kazanmak içinben sözleşmeliyim ya benim 1,5 yaşına kadar 2 saat sadece.
yok canım sancısı var kendi yok.kanunda bir sürü şey yazıyor eşim işten çıkarken avukata danistik uygulama farklı malesef.maaş da desen eşya tasi dur bakıcı vs parası gidiyor bir şekilde memlekette olsam annem bakar ayda 600-700 cebime kalırdı.öğretmenlik bence çok zor ben bir çocuğa zor sabrediyorum dışardan herşey kolay görünebilir. keyfiyetten memur olmadım mis gibi izmiri bırakıp böyle yerde yaşıyorum valladis cikti mi peki?
uykusuzluk fena kilo verdiriyor ama dikkat et benim basim donuyor saga sola carpiyorum uzun sure uykusuz kalirsam
kani nerden ve ne kadar aldilar cnm?
masallah pasana
sen de mi arkadas?
gel memur ol vip ol :) dunyanin butun nimetlerinden sinirsizca faydalan
hatta ogretmen olursan thydan %25 indirim alip kahvaltiyi milanoda ogle yemegini lonrada aksam da pariste yersin ama ertesi gun ise gec kalma ek dersin kesilir
Kızlar selam,
Epeydir yazamadım , umarım herkes iyidir . Dedemi yoğun bakıma aldılar 9 gün sonunda vefat ettidedemi kaybettikten 2 gün sonra ananem kötüleşti onuda yoğun bakıma aldılar 4 gün kaldı dün çıkardılar şükür ... Yaşlılık hastalık ne zor yarabbim ...
Çalışan ve emzirmeye devam eden Nisan anneleri..
Aranızda günde 1,5 saatlik süt iznini kullanabilen var mı? Özel sektörde çalışanlara soruyorum özellikle, devlet memurları bu tür konularda daha rahat oluyorlar.
Çalıştığım yerde işten çıkış saatim her geçen gün artıyor. Şuradaki yazıdan yola çıkarak patrona dilekçe vermek istiyorum. Acaba işe yarar mı bilemiyorum. Geçen gün "işten o kadar geç çıkarsam kızı ben uyutamam, o zaman da kızın uykusu çok sık bölünür, ben de uyuyamam" diye derdimi anlattım. "Ben öyle bir söz vermemiştim" dedi cevap olarak.
Patron olunca n'oluyor yani?
Sağol tatlım..Selam canım hoşgeldin
Başınız sağolsun. Allah geride kalanlara sabır versin. Anneannen için de geçmiş olsun inşallah tekrarlamaz birdaha.
O yüzden biberonların ucunu ısırıyor demekki :) kıyamayıısss :)))Gunaydin canlar ve onlarin cananlari
Yetmediginden degil canim sakinlesmek dis etlerini kasimak icin emmeye calisiyor bence. Benimki de ayni. Mam mam diye uzerime saldiriyor surekli. Saat basi bezini degistiriyorum, dolduruyor. Aglarsa uyumazsa calpol ver dedi doktor ama cocuk bayadir huysuz. Rahatlasin diye surekli ilac vermek zorunda kalacagim bu sefer. Salatalik havuc veriyorum surekli. Dolaptan cikinca soguk soguk cok hosuna gidiyor hirsini onlardan aliyor.
başın sağ olsun canım allah geride kalanlarına sağlıklı uzun ömürler versin.ben ananeme aşırı düşkünüm hiç aklıma bile getirmemeye çalışıyorum böyle şeyleri
iki üç haftadır böyle kilosu fazlaydı zaten kilo verdi mi bilmiyorum ama önemli olan artık anne sütü dışında besinlerden yemesi lazım gelişimi için sebze meyve yumurta et vs çocuk biberon yada kasık görünce ağzını kitliyor daha tadına bakmadan hemde.ilaç içerken oldu ne versek ilaç sanıyor şimdi de dış şurup bile kesmiyor nasıl ağlıyor kucakta bile susmuyor ilacsiz dış çıkaran bebeklere kocaman masallah diyorum yarın kontrol var 8 aylık olacak yoğurt sebze meyve hiçbirini yemiyor gece beslenmesine ihtiyacı yok ama gündüz aç süt içmiyor gece iki saatte bir emiyor sabah için depo yapıyor resmen.gece en son fitil attım catlayacaktı orumcek oyuncak cep tel tv hiçbiri ilgisini cekmiyor ne dişmis gece oturdum beraber agladik valla
kızlar geçen hafta izmire gittik düğün vardı uçak otobüs canımız çıktı.herkes grip oldu bir tek biz olmadık çok dikkat edin kendinize.eşimin ataması olmadı yeni kanun çıkmış on lisans mezunu lise mezunu kadrosuna basvurabiliyor elektronik bölümünde bu yüzden 86 da kapattı.benim van tayinim olmadı nasıl iş anlamadim hakkari yazsam o bile çıkmaz ben istiyorum diye yaza kadar burdayız.eşim iş arıyor.süt iznim bu ay 3 saatten 1.5 saate düşecek.56kiloya düştüm diyetsiz kosturmadan annem diyet yapıyorum sandı kizdi birde.yemekte ağlıyor kalkıyorum sofradan sonra istahim kaçıyor yiyemiyorum hep abur cubur hamur işi fast food meze tarzı şeyler.uyku yok.kendinize dikkat edin kuzularin size ihtiyacı var
Eşek dedinde , o eşek sıpası bulunmuş bak :)saçma sapan işler canım.eşşek gibi çalıştım kazanmak için
Valla insanın memleketi gibisi yok hakikaten ama işte ekmek parasına dağılıyoruz çil yavrusu gibi , bide bizim yavrumuz oldu , ne anne ne arkadaş var , yalnız çabalıyoruz işte...yok canım sancısı var kendi yok.kanunda bir sürü şey yazıyor eşim işten çıkarken avukata danistik uygulama farklı malesef.maaş da desen eşya tasi dur bakıcı vs parası gidiyor bir şekilde memlekette olsam annem bakar ayda 600-700 cebime kalırdı.öğretmenlik bence çok zor ben bir çocuğa zor sabrediyorum dışardan herşey kolay görünebilir. keyfiyetten memur olmadım mis gibi izmiri bırakıp böyle yerde yaşıyorum valla
Sağol canım ..Canım başın sağolsun,anneannene de çok geçmiş olsun
iki üç haftadır böyle kilosu fazlaydı zaten kilo verdi mi bilmiyorum ama önemli olan artık anne sütü dışında besinlerden yemesi lazım gelişimi için sebze meyve yumurta et vs çocuk biberon yada kasık görünce ağzını kitliyor daha tadına bakmadan hemde.ilaç içerken oldu ne versek ilaç sanıyor şimdi de dış şurup bile kesmiyor nasıl ağlıyor kucakta bile susmuyor ilacsiz dış çıkaran bebeklere kocaman masallah diyorum yarın kontrol var 8 aylık olacak yoğurt sebze meyve hiçbirini yemiyor gece beslenmesine ihtiyacı yok ama gündüz aç süt içmiyor gece iki saatte bir emiyor sabah için depo yapıyor resmen.gece en son fitil attım catlayacaktı orumcek oyuncak cep tel tv hiçbiri ilgisini cekmiyor ne dişmis gece oturdum beraber agladik valla
kızlar geçen hafta izmire gittik düğün vardı uçak otobüs canımız çıktı.herkes grip oldu bir tek biz olmadık çok dikkat edin kendinize.eşimin ataması olmadı yeni kanun çıkmış on lisans mezunu lise mezunu kadrosuna basvurabiliyor elektronik bölümünde bu yüzden 86 da kapattı.benim van tayinim olmadı nasıl iş anlamadim hakkari yazsam o bile çıkmaz ben istiyorum diye yaza kadar burdayız.eşim iş arıyor.süt iznim bu ay 3 saatten 1.5 saate düşecek.56kiloya düştüm diyetsiz kosturmadan annem diyet yapıyorum sandı kizdi birde.yemekte ağlıyor kalkıyorum sofradan sonra istahim kaçıyor yiyemiyorum hep abur cubur hamur işi fast food meze tarzı şeyler.uyku yok.kendinize dikkat edin kuzularin size ihtiyacı var
günaydın arkadaşlar dün doktora götürdüm oğlumu 9.aydaki aşıya gerek yok dedi 12. ayda yapılıyormuş zaten ben vurdurmayacağım oğlum biraz kansız çıktı kan damlasını şurupla değiştirdi kemik suyunu da sordum geç bile kalmışsın vermekte dedi ben devam etcem kemik suyuna balık konusunu da sordum küçük balıkları tercih et buğulama veya çorbasını vermemi söyledi kilomuz 9.4 boyumuz 73cm geldi gayet iyiymiş
bende özeldeyim süt izni falan yok bizdede yemek arası bile yok yalvar yakar müdüre yemeğimi yemeye eve gitsem kızıda doyururum dedimde öylelikle izin aldım sabah 7:30 da işte oluyorum şu an akşam iş ne zaman biterse çıkıyorum bazen 7 yi buluyor kızda annemde çıldırmış oluyor bende yorgun ve özlemiş 8:30 zaten kızım uyuyor valla adaletsiz dünya memnurlera tüm haklar bize bir hak yok.
seni tebrik ederiz çalışıp kazanmışsın.saçma sapan işler canım.özel sektör değil bazen kamuda bile izin kullanımı çok sıkıntı oluyor.şimdi kanunda yazsa günde 5 saat izin fabrikada çalışan birini düşün ya iznini kullanma der yada işten çıkarır başka birşeyi bahane edip.herşeyin zorluğu ayrı yasamadan bilemeyiz.ben özelde çok çalıştım maasimi bile alamadığım oldu memuriyet hediye olarak da gelmedi.çalıştım kazandım hemde iki yıllık evliyken hemde iki yıl yatili okudum bunun için.eşim ugrasiyor olmuyor nasipten ötesi de yok.atama sorunu olmasın diye polis oldum.okul bitince göreve başlamak için.ama süt izni maaş izin vs hepsi bir kenara memleketten uzakta tek başıma öyle zor oluyor ki.yine de şükür diyelim.herkes kendi tercihinin iyi ve kötü sonuçlarını kendi çekiyor .memurların tuzu kuru derler ya:) kimseye havadan inmedi bu memurluk en azından ben kendi adima soyleyeyim eşşek gibi çalıştım kazanmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?