2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
ben sözleşmeliyim ya benim 1,5 yaşına kadar 2 saat sadece.
valla bende tam emin değilim nasılsa hakkımı alamıyorum :))zaten 5 ay yıllık izin kullandım senelerce yıllık izin resmi tatillerde bize izinsiz çalıştım hatta pazar günü izinimde bile çalıştım bazı aylar bu sebepten normal çalışma ve mesai saatleri hakalardan bi haberim:))

dis cikti mi peki?
uykusuzluk fena kilo verdiriyor ama dikkat et benim basim donuyor saga sola carpiyorum uzun sure uykusuz kalirsam

kani nerden ve ne kadar aldilar cnm?
masallah pasana

sen de mi arkadas?
gel memur ol vip ol :) dunyanin butun nimetlerinden sinirsizca faydalan
hatta ogretmen olursan thydan %25 indirim alip kahvaltiyi milanoda ogle yemegini lonrada aksam da pariste yersin ama ertesi gun ise gec kalma ek dersin kesilir

seninde kendine göre sorunların olabilir ama memuriyet türkiye şartlarında biizm gibi özel sektör çalışanları için nimet ayrıca çıkan tüm yasalardan siz faydalanırken denetimsizliklerden biz faydalanamıyoruz.biriken yıllık izinlerimi kullandırmadan imza almak isterler fazla mesaimi vermedikleri gibi kart basmayı unutursam o gün çalışmamış görüp kesinti yaparlar çocuktan önce sabah 6:30 işe geliyordum sonra 7:30 oldu çıkışım belli değil ve bu sebeplerden hayat düzenim yok 1 gün iznim var veririlerse oda.memurda verilen mmaşla dünya turu yapamasada bu şartlarda biz 1250tl alıyoruz en düşük memur maaşındanda az ayrıca çalıştığım yerde şöförlük yapan adam bile ünv. mevzunu iş bulamıyor ne yapsın yani herkez kendince haklı sizlerinde hakkını az veren devlet bizide bu şartlarda çalıştıran devlet.en azından benim için memur olsam eşim yada ben şükredeceğimiz bir konum.inşallah sende gönlündeki daha iyi yerlere gel.

canım ya üzme kendini bu yüzden kilo vermişsindir. Herşeyde vardır bir hayır, hayırlısı ne ise o olsun canım takma lütfen kafana. Süt iznin neden 3 saatti ve şuan 1,5 saate düşüyor?
işe başladıktan sonra ilk 6 ay günde 3 saat sonraki altı ay 1.5 saat canım kanun böyle.işe başlayalı 6 ay olmuş bile zaman ne çabuk geçiyor

merhaba arkadaşlar
C Cnan_1988 canım üzüldüm en azından biriniz atansaydınız iyi olurdu, kısmet umarım bir dahaki atamada olur
bebeğin içinde doğru söylüyorsun bir süre ilaç verince öyle oluyor, bir kaç gün oluruna bırak kaşıkla bişeyler vermede ısrar etme sonra kendi unutuyor zaten, bide ilaç verirken kaşık yerine şırınga kullana bilirsiniz daha rahat oluyor

morganapril ve supapatya88 kızlar patronlarınız çok insafsızmış, ama tabi onlarda güçlerini yasaları yapanlardan alıyorlar, aslında yasalar yapılırken özel sektör yada devlet diye ayırmıyor, yani bizim sahip olduğumuz haklara sizlerde sahipsiniz, ama çalışma bakanlşığı yeterince denetlemediği için oluyor bunlar, bir denetlese ceza kesse bak nasıl yapıyorlar, baslında cezada hoş değil bir demokrasi kültürüdür bu ama bizde ne gezer demekorasi, aslında toplumun örgütlü olması lazım, ama işsiz o kadar çok ki insanları işten atmakla tehtit ediyorlar bizde refah seviyesi çok yüksek bir ülkeyiz ya hemen iş buluyoruz, insanlar da korkuyorlar doğal olarak yoksa bir telefonun ucunda arıyorsun ihpar ediyorsun müfettişler iş yerinde bitiyor bir kaç gün sonra

ben sözleşmeliyim ya benim 1,5 yaşına kadar 2 saat sadece.
saçma sapan işler canım.özel sektör değil bazen kamuda bile izin kullanımı çok sıkıntı oluyor.şimdi kanunda yazsa günde 5 saat izin fabrikada çalışan birini düşün ya iznini kullanma der yada işten çıkarır başka birşeyi bahane edip.herşeyin zorluğu ayrı yasamadan bilemeyiz.ben özelde çok çalıştım maasimi bile alamadığım oldu memuriyet hediye olarak da gelmedi.çalıştım kazandım hemde iki yıllık evliyken hemde iki yıl yatili okudum bunun için.eşim ugrasiyor olmuyor nasipten ötesi de yok.atama sorunu olmasın diye polis oldum.okul bitince göreve başlamak için.ama süt izni maaş izin vs hepsi bir kenara memleketten uzakta tek başıma öyle zor oluyor ki.yine de şükür diyelim.herkes kendi tercihinin iyi ve kötü sonuçlarını kendi çekiyor .memurların tuzu kuru derler ya:) kimseye havadan inmedi bu memurluk en azından ben kendi adima soyleyeyim eşşek gibi çalıştım kazanmak için

yok canım sancısı var kendi yok.kanunda bir sürü şey yazıyor eşim işten çıkarken avukata danistik uygulama farklı malesef.maaş da desen eşya tasi dur bakıcı vs parası gidiyor bir şekilde memlekette olsam annem bakar ayda 600-700 cebime kalırdı.öğretmenlik bence çok zor ben bir çocuğa zor sabrediyorum dışardan herşey kolay görünebilir. keyfiyetten memur olmadım mis gibi izmiri bırakıp böyle yerde yaşıyorum valla

Canım başın sağolsun,anneannene de çok geçmiş olsun

Ben yeni çıkartıldım,ama kullanıcaktım dönseydim,yabancı merkezli firma olduğu için yasal olan her hakkı veriyolardı,çünkü sonra dava açılmasından korkuyolar.ben hamileyken de 1,5 saat erken çıkma hakkımı verdiler.sen uyku sorununu anlatmak zorunda da değilsin,o yasal hakkını vermek zorunda.insan değil böyleleri.inşallah haklarını veren daha iyi bir iş kapısı açılır önünde.

O yüzden biberonların ucunu ısırıyor demekki :) kıyamayıısss :)))

başın sağ olsun canım allah geride kalanlarına sağlıklı uzun ömürler versin.ben ananeme aşırı düşkünüm hiç aklıma bile getirmemeye çalışıyorum böyle şeyleri

Sağol tatlım ... Allah sağlık sıhhat versin sevdiklerine , hepimizin sevdiklerine versin inş ...

Oooww çok tırstım şimdi ( İlacını şırıngayla verseydin keşke ... bende sonradan akıl ettim bizim nasıl olacak bakalım ... Bizdede daha hiç çıkmadı diş ..

Herşeyde vardır bi hayır canım .. İnşallah gönlüne göre iş denk gelir ... Senin oğluş sadece diştenmi sıkıntılı bukadar ...

Valla insanın memleketi gibisi yok hakikaten ama işte ekmek parasına dağılıyoruz çil yavrusu gibi , bide bizim yavrumuz oldu , ne anne ne arkadaş var , yalnız çabalıyoruz işte...

Ne kadar zorlamış ikinizi de. İnşallah cabuk cıkarır da eski düzeninize dönersiniz canım.
Ataman da olmamış. Herkes dogudan kaçar, sen istedigin halde göndemiyorlar. Akıl sır ermiyor bunlara...

Masallah kuzuna canım

Allah kolaylık versin canım. Patee idi sanırım. Cok güzel acıklamış. Özelde hak arama sıkıntısı cok. Allah yardımcınız olsun. İnsanlarla calışmayı nasip etsin hepinize inşallah.

seni tebrik ederiz çalışıp kazanmışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…