geçmiş olsun canım... ben 3 aylıkken kan tahlili istemiştim sağlık ocağından... bana 9 aylık olunca alınır kan şimdi damarları görünmez dedi...kanı almayı beceremeyince böyle bir şey önermişlerdir... beceremedik demenin kibarcası....alan gayet güzel alıyor... hastanede bir hemşire kan alırken diğeri oyuncakla kızımı sakinleştirmeye çalışıyordu ...uzun sürdü ama tek seferde aldılar... aynı hafta içinde devlet hastanesinde de kan aldılar soktular iğneyi kaç defa içinde çevidiler...zor almışlardı...aşıyı olduk ama beceripte kan alamadılar 3 hemşire tepemize dikildi çocuğum ağladığıyla kaldı damarları görünmüyorMuş 2 aylıkken nasıl görünüyordu bide akıl verdiler 9.ayda kan tahlili yapılmaz yaşına girince hastanede baktırırsınız diye
her alanda olduğu gibi her iştede işini iyi yapan kötü yapan ve yeteneği olan olmayan var hepimiz iyileriyle karşılaşalım inşalla hinsanın bebğine olunca çok çok hassas oluyor.banada 37.5 dedi sağlık ocağındaki hemşire eve gelince az calpol verdim bile artık şaşırdım iyide ne yapacağımı kime güvenicez yaa bu benim işim değil ki anlamıyorum her hemşire her doktor aynı eğitimi almıyo mu kendi alanlarında sağlık ocağına hemşire koymuşlar kan alamıyo çok sinirim bozuldu
geçmiş olsun canım... ben 3 aylıkken kan tahlili istemiştim sağlık ocağından... bana 9 aylık olunca alınır kan şimdi damarları görünmez dedi...kanı almayı beceremeyince böyle bir şey önermişlerdir... beceremedik demenin kibarcası....alan gayet güzel alıyor... hastanede bir hemşire kan alırken diğeri oyuncakla kızımı sakinleştirmeye çalışıyordu ...uzun sürdü ama tek seferde aldılar... aynı hafta içinde devlet hastanesinde de kan aldılar soktular iğneyi kaç defa içinde çevidiler...zor almışlardı...
her alanda olduğu gibi her iştede işini iyi yapan kötü yapan ve yeteneği olan olmayan var hepimiz iyileriyle karşılaşalım inşalla hinsanın bebğine olunca çok çok hassas oluyor.
ben iki gün yaptırmıyorum ama doktor yada hemşire bu aşı için böyle bir uyarıda bulunmadı bana.Peki bugün banyo yaptırabilir miyim hemşire dediyse bile dinlemedim
maşşallah Duru hanıma....bazen tavuk eti veriyordum yada haşlayıp çekiyordum... onuda vermeyim bari... ...doktorun söylediğine göre benim kızımda emekliyor ozaman...doktorunuda kıskandım valla...bize böylesi denk gelmedi...geçen somon vermiştim bir daha yedirmem...sağol canım paylaştığın bilgiler için
ben iki gün yaptırmıyorum ama doktor yada hemşire bu aşı için böyle bir uyarıda bulunmadı bana.
canım migr... organik tavuk var but kısmını önerdi doktor biraz pahalı ama alınca sadece kızına yedirebilirsin çok uzun süre gider şokluda satılıyor .hamsi ,saldalya kesinlikle önermedi.
bana banyo yaptırma dedi ama her aşıdan sonra söylüyor bunu...Peki bugün banyo yaptırabilir miyim hemşire dediyse bile dinlemedim
çipura ,sinarit falan bunlar dip balığı bulabilirsen somon tercih et yada levrek.tabi bende uzman değilim ama hem doktorun hemde eşimle bende zıpkın avı yapıyordum hamile kalmadan önce bu sebepten balık ile ilgili konulara meraklıyız.mırmır var mesela biz olta ile yakalıyoruz eti mezgit gibi ama oralarda bulamazsın herhalde dimi marketten alabiliyorsundur.birde balık ,karaciğer ve tavuk haftada 1 diğer günler kıyma koyucam çorbalarına böyle dedi doktorben çipura aldım böldüm 8e attım buzluğa gün aşırı veriyorum şimdide zararlı olduğunu öğrendim ne yedircem şaşırdım kızlar zaten her şeyi yemiyo banyoda yaptırmıyım bari haftasonuna kadar
ayrıca kendine bu kar stres yapma doktorumuz dedi zaten dünyada neredeyle yedirilenbilir çok az şey kaldı siz elinizden geleni yapıyorsunuz çokta kafanıza takmayın dedi yani .bulunduğun bölge çok ücra imkanlar dahilinde ve yanlız en iyisini yapmaya çalışıyorsun gerçekten herkezden uzakta yanlız çocuğunu büyütmeye çalışmak çok zor.ben çipura aldım böldüm 8e attım buzluğa gün aşırı veriyorum şimdide zararlı olduğunu öğrendim ne yedircem şaşırdım kızlar zaten her şeyi yemiyo banyoda yaptırmıyım bari haftasonuna kadar
çipura ,sinarit falan bunlar dip balığı bulabilirsen somon tercih et yada levrek.tabi bende uzman değilim ama hem doktorun hemde eşimle bende zıpkın avı yapıyordum hamile kalmadan önce bu sebepten balık ile ilgili konulara meraklıyız.mırmır var mesela biz olta ile yakalıyoruz eti mezgit gibi ama oralarda bulamazsın herhalde dimi marketten alabiliyorsundur.birde balık ,karaciğer ve tavuk haftada 1 diğer günler kıyma koyucam çorbalarına böyle dedi doktor
çipura ,sinarit falan bunlar dip balığı bulabilirsen somon tercih et yada levrek.tabi bende uzman değilim ama hem doktorun hemde eşimle bende zıpkın avı yapıyordum hamile kalmadan önce bu sebepten balık ile ilgili konulara meraklıyız.mırmır var mesela biz olta ile yakalıyoruz eti mezgit gibi ama oralarda bulamazsın herhalde dimi marketten alabiliyorsundur.birde balık ,karaciğer ve tavuk haftada 1 diğer günler kıyma koyucam çorbalarına böyle dedi doktor
ayrıca kendine bu kar stres yapma doktorumuz dedi zaten dünyada neredeyle yedirilenbilir çok az şey kaldı siz elinizden geleni yapıyorsunuz çokta kafanıza takmayın dedi yani .bulunduğun bölge çok ücra imkanlar dahilinde ve yanlız en iyisini yapmaya çalışıyorsun gerçekten herkezden uzakta yanlız çocuğunu büyütmeye çalışmak çok zor.
doktor bize bulamazsanız somon yada kültür balığı alın dedi yanılmıyorsam somon açık deniz balığı zaten bir dilimi baya gider zaten.balık evi var canım ister çiğ ister pişmiş getiriyorlar her balık her zaman olmuyo balıktan ziyade kırmızı et çok yeniyo burda ama varsa somon alsın bugün eşime diyimde kültür mü deniz mi olsun
evet canı m yoksada talep et şoklu getirtiyorlarMigros var organik tavuk mu demiştin ona bakayım bide
bu ay balık yanlız türkiyede temiz deniz ve ağır metal içermeyen balık neredeyse kalmamış oturduğunuz sahil kesiminden babamızın zıpkınla sığ suda avladığı balıkalr ve oltayla tutuklarımızdan güzenle yedirebilir bunlara ulaşamadığım zmanda somon yada kültür balığı dışındakileri vememei önedi tavuk ta köy tavuğu yada organik tavuk dışında market tavuğu veilmeyecek .karaciğer vereceğim haşlayıp ayrıca yanında sebzeli oalrak yada sade verebilirsindedi.gelişimi çok iyi dedi 11800-72cm olmuş kızım motor gelişimin önde olduğunu söyledi akranlarından daha fazla kelime söylediği için ayrıca atrık koltuğa tutunup bir süre durup düşüyor yaklaşık 8-10 adım ben tutunca kolundan atıyor .emekliyormuş bu arada ama bizim haberimiz yok bildiğimiz şekil değilmiş sadece emeklemek çocuğun her şekilde bulunduğu yerden kendi çabasıyla hareket etmesiymiş emekleme yuvarlanarak sırt yada yüzüstü farketmez dedi.
Peki balığı buzluğa atınca sonrada yedirince gene taze diyebilirmiyiz... Yani ardından süt içebilir mi ? Buzlukta nekadar tutulabilir ?doktor bize bulamazsanız somon yada kültür balığı alın dedi yanılmıyorsam somon açık deniz balığı zaten bir dilimi baya gider zaten.
Peki balığı buzluğa atınca sonrada yedirince gene taze diyebilirmiyiz... Yani ardından süt içebilir mi ? Buzlukta nekadar tutulabilir ?
kızlar gitmaden sorsaydınız keşke ama ben çorbasını yapacağım ve dipfirize koyacağım doktorum anne sütündeki gibi besin ögelerinin ölmediğini koyabileceğimi söylemişti ama bir çok balık buzhane güvenipte çözülüp parçaladıktan sonra konmaz bence pişirip koyulabilir ama yinede bende tam bilemem bir dahaki soracaklarıma not alırım ama ben deiğim gibi yapacağım zaten babsı tuttuğunu tazeden parçalyıp şoklayıp onla çorba yapacağım bilemedim.Peki balığı buzluğa atınca sonrada yedirince gene taze diyebilirmiyiz... Yani ardından süt içebilir mi ? Buzlukta nekadar tutulabilir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?