2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
geçmiş olsun canım... ben 3 aylıkken kan tahlili istemiştim sağlık ocağından... bana 9 aylık olunca alınır kan şimdi damarları görünmez dedi...kanı almayı beceremeyince böyle bir şey önermişlerdir... beceremedik demenin kibarcası....alan gayet güzel alıyor... hastanede bir hemşire kan alırken diğeri oyuncakla kızımı sakinleştirmeye çalışıyordu ...uzun sürdü ama tek seferde aldılar... aynı hafta içinde devlet hastanesinde de kan aldılar soktular iğneyi kaç defa içinde çevidiler...zor almışlardı...

her alanda olduğu gibi her iştede işini iyi yapan kötü yapan ve yeteneği olan olmayan var hepimiz iyileriyle karşılaşalım inşalla hinsanın bebğine olunca çok çok hassas oluyor.

her alanda olduğu gibi her iştede işini iyi yapan kötü yapan ve yeteneği olan olmayan var hepimiz iyileriyle karşılaşalım inşalla hinsanın bebğine olunca çok çok hassas oluyor.

Hayır cidden batman mı böyle her yer mi böyle ben anlamadım sağlık ocağı 37.5 diyo 38.6 ile acile gitmiştik ordakiler 39 40 olmadan biz ateş saymıyoruz diyo nette 38 38.5 okuyorum nedir yani biz mi tıp okuyalım bu nedir yaa her iş salla pati şeytan diyo aşı ilaç hiçbi işe girme doğal anne ol homeopat tedavisi uygula

canım migr... organik tavuk var but kısmını önerdi doktor biraz pahalı ama alınca sadece kızına yedirebilirsin çok uzun süre gider şokluda satılıyor .hamsi ,saldalya kesinlikle önermedi.evet canım ya bizde tembel diyip duruyoruz çocuklara :)

ben iki gün yaptırmıyorum ama doktor yada hemşire bu aşı için böyle bir uyarıda bulunmadı bana.

canım migr... organik tavuk var but kısmını önerdi doktor biraz pahalı ama alınca sadece kızına yedirebilirsin çok uzun süre gider şokluda satılıyor .hamsi ,saldalya kesinlikle önermedi.

ben çipura aldım böldüm 8e attım buzluğa gün aşırı veriyorum şimdide zararlı olduğunu öğrendim ne yedircem şaşırdım kızlar zaten her şeyi yemiyo banyoda yaptırmıyım bari haftasonuna kadar

çipura ,sinarit falan bunlar dip balığı bulabilirsen somon tercih et yada levrek.tabi bende uzman değilim ama hem doktorun hemde eşimle bende zıpkın avı yapıyordum hamile kalmadan önce bu sebepten balık ile ilgili konulara meraklıyız.mırmır var mesela biz olta ile yakalıyoruz eti mezgit gibi ama oralarda bulamazsın herhalde dimi marketten alabiliyorsundur.birde balık ,karaciğer ve tavuk haftada 1 diğer günler kıyma koyucam çorbalarına böyle dedi doktor

ayrıca kendine bu kar stres yapma doktorumuz dedi zaten dünyada neredeyle yedirilenbilir çok az şey kaldı siz elinizden geleni yapıyorsunuz çokta kafanıza takmayın dedi yani .bulunduğun bölge çok ücra imkanlar dahilinde ve yanlız en iyisini yapmaya çalışıyorsun gerçekten herkezden uzakta yanlız çocuğunu büyütmeye çalışmak çok zor.

balık evi var canım ister çiğ ister pişmiş getiriyorlar her balık her zaman olmuyo balıktan ziyade kırmızı et çok yeniyo burda ama varsa somon alsın bugün eşime diyimde kültür mü deniz mi olsun

Migros var organik tavuk mu demiştin ona bakayım bide

teşekkür ederim bugünlerde bu konuda takdir edilmeye o kadar ihtiyacım vardı ki. ..

bebeklerin ağlama repertuarı gibi olmuş...:)
Bebeklerin İhtiyaç Dili
Beden dili ve konuşma dışında insanın kendisini ifade ettiği başka yollar da vardır. Onun dünyalar kadar geniş ve sırlı iç âlemi, kısmen de olsa bu yolla dışa açılır. Nice hal, ızdırap, umut ve hüzün vardır ki, ancak ağlamakla anlatılır. Bazen de öyle bir mânâ yüklenir ki ağlamaya, onun taşıdığı mânâ, ağlamanın dışında hiçbir tavır ve davranışla anlatılamaz. Kim bilir, belki de yeryüzü için depremler, dağlar için volkanlar ne ise, insan için de ağlamak odur. Kâinatın Efendisi Hz. Muhammed'in (sas) beyanına göre ağlamak; "Allah'ın rahmetinin bir eseridir..." Hele söz konusu olan bebekler ise, ağlamak Cenab-ı Hakk'ın sonsuz rahmetinin onlardaki küçük bir tecellisidir. Bundan dolayı ebeveynler, bilhassa da anneler, bebekleri ağladığı için üzülmek yerine, Allah'ın rahmetinin muhteşem neticelerini görmeye çalışmalıdır. Çünkü bebeklerin ihtiyaçlarını haber vermek için kullandıkları yegâne dil ağlamaktır.
Düşen ve yükselen ses tonuyla kısa ağlama en sık sebebi acıkmasıdır.
Bebek acı çekerken Keskin bir feryat, nefes almadan devam edenkısa periyod bir çığlık, içe doğru çekilerek ağlama
mızmızlı bir sesle ağlıyorsa, sevgi ve ilgi eksikliği çekiyor demektir
Bebekler ayrıca üşümekten veya hararetten de ağlar.
Sıkılan eğlence arayan bebek Yankılı kesik kesik ağlarsa bu duruma işaret edebilir.
Bebekler ayrıca aşırı uyarılma durumlarında, korku ve şokta ağlar.
Bebek bilhassa diş çıkarma döneminde mızırtılı şekilde ağlar.
Bebek, avazı çıktığı kadar haykırır, sürekli hareket eder, kıpırdanır, kıpkırmızı kesilir acı ağlamasıdır yada öfkeden ağlıyordur .
ağır hastalık ağlaması .Sakin ve zayıf çıkar bebeğin sesi. Ağlamadan çok, iniltiye benzer. Bazan o kadar hafiftir ki duyamazsınız bile. Bu kötü bir belirtidir. Bebek cıyak cıyak bağırdığında, genellikle ciddi bir sorun olmaz. Ama hafif hafif inliyorsa, işte o zaman dikkatli olmak gerekir. Bebek, artık ağlamak gücünü bile bulamayacak kadar ağır hasta olabilir.

Ağlama, insanlar için bebek-liğinden öldüğü güne kadar güç yetiremediği taleplerini, gücü yeten bir makama arz-ı hâlde bulunmasıdır. Nice şefkat ve merhamet kapısı vardır ki, ancak ağlamakla açılır. İşte bebekler, büyüklerinden; büyükler de Allah'tan sürekli yardım talep etme konumundadırlar. Her yardım isteğine cevap verilmesi de rahmetin bir gereğidir.

Son düzenleme:
balık evi var canım ister çiğ ister pişmiş getiriyorlar her balık her zaman olmuyo balıktan ziyade kırmızı et çok yeniyo burda ama varsa somon alsın bugün eşime diyimde kültür mü deniz mi olsun
doktor bize bulamazsanız somon yada kültür balığı alın dedi yanılmıyorsam somon açık deniz balığı zaten bir dilimi baya gider zaten.

Masallah kiloSu çok iyi ben hamsi ve somonlevrek veriyorum vermeyelim Mi dr larda biri bişey dio öteki başka şey benim oğlan odalarda gezi yo ama minyon kiloda sx

doktor bize bulamazsanız somon yada kültür balığı alın dedi yanılmıyorsam somon açık deniz balığı zaten bir dilimi baya gider zaten.
Peki balığı buzluğa atınca sonrada yedirince gene taze diyebilirmiyiz... Yani ardından süt içebilir mi ? Buzlukta nekadar tutulabilir ?

Peki balığı buzluğa atınca sonrada yedirince gene taze diyebilirmiyiz... Yani ardından süt içebilir mi ? Buzlukta nekadar tutulabilir ?
kızlar gitmaden sorsaydınız keşke ama ben çorbasını yapacağım ve dipfirize koyacağım doktorum anne sütündeki gibi besin ögelerinin ölmediğini koyabileceğimi söylemişti ama bir çok balık buzhane güvenipte çözülüp parçaladıktan sonra konmaz bence pişirip koyulabilir ama yinede bende tam bilemem bir dahaki soracaklarıma not alırım ama ben deiğim gibi yapacağım zaten babsı tuttuğunu tazeden parçalyıp şoklayıp onla çorba yapacağım bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…