2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Gunaydin, hayirli cumalar arkadaslar

supapatya88
masallah kuzuna. Tosun geliyor cekilinnnnn Balik mevzusunu konusmussunuz. Senin de yazdigin gibi sut te yogurt ta balik taze olduktan sonra verilir cekinmeyin. Gida zehirlenmesine neden olan baligin bayat olmasi. Bir de haftada 1 veriyoruz zaten. Neden donduruyorsunuz. Taze taze alin siz de yeyin kuzunuz da yesin

Ben bir tek kiyma koftesini dondurucuya koyuyorum. O da 4-5 gunluk en fazla. Taze alip yapiyorum.

littlezelda
Dene canim sen de eliminasyon yontemini. Ben 2.5 hafta ugrastim ama simdi rahatim. Kizariklik olmuyor artik.

bende asıya götürdüm getirdim kanguruyla götürmüştüm karnıma baskı yaptı o artırdı galiba miyom kistte olabilir belli olmaz kadın olmak ne zor yarabbim
sirf bu yuzden oglum olduguna seviniyorum

Ben aktif uyeyken populer uye nasil olmusum ki
populermissin sekerim

uff cok sukur ki bekledigimden birkac gun once oluyorum
ne stres yasamissin tatlim
sen okula basladin mi nasil yaptin?

masallah yusufuna ins benim oglum da sever
ay dusuncesine bile sevindirik oldum kurban oldugumun yarattigi

benim canimin da turuncgil ve tarhanaya var

Günaydın güzellikler
İdil dağ keçisi gibi Üstüme tırmanmasını geçtim seke seke ilerliyor, yeni doğmuş danalar gibi ayağa kalkmaya Çalışıyor . Sütümde nasıl bir enerji varsa artık yediğim içtiğimden şüpheliyim
Bİr de. Emerken. Şekilden şekile giriyor ağzı memede Ayakları omzumda siz düşünün gerisini artık

ya benım esım ve kayınvaldem bızım yemeklerden verıyorlar bazen çocuğa bısey olmaz dıyıp duruyor kayınvaldem bakıor çocuğa zaten verme etme dıyorum sureklı esımde azcık helva verıor bazen onada kızıyorum tuzuda bıraz at demıstı dr um tamamen tuzsuzda zararlı dıye makaleler okudum ben

kızlar bırsey sormak ıstıyorum size kaygı bozukluğu nedeniyle antıdepresan kullanmaya başladım dun emzırıyorum ama ıcım ıcımı yıyor bazen dr ların bırı emzırebılırsın dıyor dıgerı emzırme mam ve r dıyor aranızda varmı veya cevrenızde ılac kullanırken emzıren çocuk dru en fazla bebeğe zarrı uyku halı olur dedı kanıtlanmış hıc bır zrarda yokmuş zaten bayağı bı arstırdık amerıkan pedıatrıden dr da arastırmıs

Bizde seviyorun kan surubunu agzini aciyo dokuyorum sapur supur ediyo sonra

Gunaydin canim sabah sabah gulumsettun beni.yerim o dag kecisini.neseniz enerjinizz eksik olmasin insaallah

Cok tuzlu olmadigi surece artik yiyebilirker ben veriyorum bizim yemekletden dolmayi cok seviyor mesela..

Ceku'nun diş yüzünden ateşi var zaten hafiften. Yarın da aşı olacak. Ateşi iyice yükselecek diye ödüm kopuyor. Ben gitmeden önce calpol vermeyi düşünüyorum. Höff!

hastayken asi yapilmiyor zaten kizlar

adetleriniz düzenli mi ben 2 aydır regl oluyorum ilki 30 kasımdı ve gayet azdı ikincisi bu ayın 5 inde başladı epey yoğun geçti günler de şaştı yoğunluk da
erken oluyorum ve miktari artti
ilk 2si yalandan oldu

cok sukur halimize tabiki biz de olabiliriz ama bu cozum degil ki
ulke berbat halde bura batacagina oraya yardim goturulup orasi guzellestirilmeliydi

ilk ay 3 gün sürdü az az sonra sonra 4 simdi bakalım kaç sürecek gitgide coğalıyo günleride eskiden gunu gunune olurdu simdi geç oluyo hep düzene girmesi biraz zaman alacak galiba
benim de erken ouyor

canım benimkide emeklemedi sırtını koltuğa yaslıyorum gel gel yapıyorum 1adım 2 adım derken simdi 7 adım atıyor odanın ortasına kadar geliyor yardım et öğrenir mutlaka
yuruyor mu?

niye birsey mi oldu balik yiyince?

iyiki alamamis anlattigina gore igneyi batirsa zarar verirmis meteye

38.5 da senin mudahale etmen gerekiyor 40 da hastane

senin enerjin tatlim o bize de yansitiyorsun

Bizde seviyorun kan surubunu agzini aciyo dokuyorum sapur supur ediyo sonra
aa senin oglanlarin da hepsi akilli bidikmis masallah

mavis01 canım yorgan iğnesi gibi bişey batırdı zaten gezdirdi durdu içerde başta bakamadım baksam baştan çüş derdim zaten farkedince tamam dedim bırakın hastanede aldırırız benim oğlum 2 aylıkken de kan verdi damarları nasıl görünüyordu o zaman beceremedim de demiyo zilli ama şikayet edicem zaten il sağlık müdürlüğünde çalışıyodum ben aile hekimliği birimine şikayet edicem bimere de yazdım bilmiyosa yapmıcak o işi sağlık bu, bide gelmiş meteye annen baban istedi ben canını yakmak istemedim diyo gerizekalı canını yaktığına değseydi bari ya isteğe bağlı değil de mecburen kan tahlili istenseydi bu beceriksizlik ve ukalalığa ben gene iyi durdum orda ağzıma geleni saymadan

canım hayırlı olsun biz ikinci ayarda kullanıyoruz kılıfı da kullanıyorum ama mont giydiği zamn zor oluyor çıkarmayı düşünmüyor değilim

bak iki miydi üç müydü hatırlayamadım arabaya binince bakıyım yazıyım sana canım yanlış olmasın ama kılıfı kullanıyorum

ben de doldurdukları için kızıyorum ama o suriyeli masum bebekleri perişan çocukları görünce içim cız ediyor savaş çok kötü allah kimseye yaşatmasın

Merhaba anneler.
Bu sabaha ateşle başladı kızım. 38.2 idi. Şimdi 37.5.
Takipteyim. Aşıdan bir hafta on gün içinde ateş olabiliyormuş. İnşallah çabuk atlatırız.
Geçmişe bakıcam şimdi umarım herkes iyidir.

bizde daha balığa başlamadık. ya resmen korkuyorum ne verirsem. organik tavuk aldık (!) sözde.. ee hemen pişti hani geç pişerdi. saman içinde organik yumurta yazıyor kafam kadar tam alıcam kutunun üzerinde küçücük harflerle aynen şu cümle ORGANİK YUMURTA tadında .. herşey kocaman tadında küçük..

sabır sabır..

mevsim meyveleri sebzeleri var mı ki. yazın yediğimiz domates bile hormonlu. kışı söylemiyorum bile.
özellikle kız çocuklarında hormondan dolayı erken adet görme, göğüs büyümesi.. gerçekten korkuyorum ya ..

bir ver biri verme diyor. doktorlardan bile korkar olduk... bakalım ne olacak hallerimiz..

gerçi her şeyin başı sağlık..

Allah herkesin evladına sağlık versin , evlatlarımızın gönlü güzel olsun. Hayırlı evlat yetiştiririz inşallah.

sende yapıyorsundur arkadaşım, sende 3 canavar olunca daha hızlı yaptığın için göze görünmüyordur

sağol canım çok naziksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…