sirf bu yuzden oglum olduguna seviniyorumbende asıya götürdüm getirdim kanguruyla götürmüştüm karnıma baskı yaptı o artırdı galiba miyom kistte olabilir belli olmaz kadın olmak ne zor yarabbim
populermissin sekerimBen aktif uyeyken populer uye nasil olmusum ki
uff cok sukur ki bekledigimden birkac gun once oluyorummaşallah kuzuna, sancı içinde üşütmüş olabilirsin belki
geçmiş olsun, of o ağrılar umarım, miyon falan yoktur aman derdimiz bitmiyor ki
benim de reglim geçikti korunuyoruz da ama insan tediğgin oluyor tedşrginde değil günlerdir öldüm stresten, 2 kere test yaptım negatif ama 12 gün olunca dün dr gittik bakayım dedi kese falan gözükmüyor dedi ama emin olmak için kan testi yaptı ondan da bişey çıkmayınca rahatladım, öyle bir oh dedim ki yani anlatamam kızlarr, emzirirken bazen olur böyle dedi, ben normalde triod hastasıyım ilaç kullanıyorum düzenli olması lazım, biraz daha bekle olmazsa endokronoliye git bakalım horman seviyen normal mi belk,i dedi ilacı uzun süre kulllandığın için etkisini yitirmiş olabilir falan
canım alerji işleri zor 2 yaşından öncede test yapmak doğru değilmiş, benim büyük kızımda vardı yumurtanın beyazına alerji, bu bereberinde polen alerjisini falanda getiriyor, dr demiştiki yumuırta beyazına alerjisi olan çocuklar çok alerjik bir bünyeye sahip oluyorlar ama bunlar zamanla düzelir, bide biz bronşit için götürmüştük bunları öğrendik bizim ki dikkat etmemize rağmen sık sık bronşit oluyordu, biz de bu alanda bir uzmana götürdük yani o kadar sık hastya olması bile ondan mış
masallah yusufuna ins benim oglum da severEvet olmamislardi...kuzlar dort bes yasa kadar oyle sik hasta okuyokarki nekadar dikkat edersen et.ama bes yasindan sonra direc kazaniyolar sik hastalik kalkiyo oksalarda atessiz cabuk atlatiyolar deneyimlerim onu gosterdi.8yasindaki yusufym azcik bogazi acisa zencefil bal yiyo kndi istiyo hemde ve ilacsiz iyikesiyo sukur.omer sevmiyo onuda biraz zorluyorum.kycugumde simdilik iyi gidiyo bakalim...
benim canimin da turuncgil ve tarhanaya varGunaydin, hayirli cumalar arkadaslar
supapatya88
masallah kuzuna. Tosun geliyor cekilinnnnnBalik mevzusunu konusmussunuz. Senin de yazdigin gibi sut te yogurt ta balik taze olduktan sonra verilir cekinmeyin. Gida zehirlenmesine neden olan baligin bayat olmasi. Bir de haftada 1 veriyoruz zaten. Neden donduruyorsunuz. Taze taze alin siz de yeyin kuzunuz da yesin
Ben bir tek kiyma koftesini dondurucuya koyuyorum. O da 4-5 gunluk en fazla. Taze alip yapiyorum.
littlezelda
Dene canim sen de eliminasyon yontemini. Ben 2.5 hafta ugrastim ama simdi rahatim. Kizariklik olmuyor artik.
Bizde seviyorun kan surubunu agzini aciyo dokuyorum sapur supur ediyo sonravay arkadas sanat yapmissin ben pat pat koyuyorum ne varsa hic bu kadar ugrasmiyorum aklima bile gelmez kayisiyi hasla suyuna muhallebi yap ayri yerde de birseyler yap
benimki buyuyunce kesin "herkesin annesi bla bla bla yapiyor" diye soylenir
bu nisan bebeleri cok alem donerciyi de duymus olduk
cnm kacrmisim ben hastane olayini Allah yasatmisin tekrar
+1 de benim mavisimden :)
benim de bu 3.agrili oldu
benim yavri onu da yalayarak yumusatmis goturmus
senin yazilarinda cok defa ilkleri okudum nm
demir ilacini da seven ilksiniz benim bildigim
Gunaydin canim sabah sabah gulumsettun beni.yerim o dag kecisini.neseniz enerjinizz eksik olmasin insaallahGünaydın güzellikler
İdil dağ keçisi gibiÜstüme tırmanmasını geçtim seke seke ilerliyor, yeni doğmuş danalar gibi ayağa kalkmaya Çalışıyor . Sütümde nasıl bir enerji varsa artık yediğim içtiğimden şüpheliyim
Bİr de. Emerken. Şekilden şekile giriyor ağzı memede Ayakları omzumda siz düşünün gerisini artık
Cok tuzlu olmadigi surece artik yiyebilirker ben veriyorum bizim yemekletden dolmayi cok seviyor mesela..ya benım esım ve kayınvaldem bızım yemeklerden verıyorlar bazen çocuğa bısey olmaz dıyıp duruyor kayınvaldem bakıor çocuğa zaten verme etme dıyorum sureklı esımde azcık helva verıor bazen onada kızıyorum tuzuda bıraz at demıstı dr um tamamen tuzsuzda zararlı dıye makaleler okudum ben
Ceku'nun diş yüzünden ateşi var zaten hafiften. Yarın da aşı olacak. Ateşi iyice yükselecek diye ödüm kopuyor. Ben gitmeden önce calpol vermeyi düşünüyorum. Höff!
hastayken asi yapilmiyor zaten kizlarmetede hastaydı şurup kullandık iyi gibi aşı aradan çıksın dedim gene hasta olursa gene sarkacak bende vereyim bari babası öğle arası yemeğe gelir yer çıkarız küçük yerde yaşamanın tek avantajı her yerin yakın olması heralde, sağlık ocağı 2 dk eve
erken oluyorum ve miktari arttiadetleriniz düzenli mi ben 2 aydır regl oluyorum ilki 30 kasımdı ve gayet azdı ikincisi bu ayın 5 inde başladı epey yoğun geçti günler de şaştı yoğunluk da
cok sukur halimize tabiki biz de olabiliriz ama bu cozum degil kiSelamlarBenim alintilar yine uctu
Sabah beri guzel guzel kar yagiyor. Dayanamadik indik oglanla. Oynadik karda kosturduk yuvarlandik
@kubizm kist degildir ama neden bu kadar agridi ben de bilmiyorum. Bir de yeni pedleri o kadar ince yapmislar ki 2 tane ust uste koyuyorum yarim saat dayanmiyor. Oglanin primasinda buldum careyi...
@HIRSIZI alerji acisindan inek sutunun keci sutune ustunlugu yok guzelim. Olacaksa ikisine de olabilir. Sen deneye yanila bulursun. Kizin hal ve hareketlerinden anlarsin zaten. Ama kestigin gidayi 2-3 gun vermemelisin netice almak icin. Bebek konusunda da bu 2 oluyor bak, aman dikkat
ardaannesi3 hayirli olsun saglikla buyutsunler canim. Acemilik iste. Ilk zamanlar oluyor. Ben eve ilk geldigim gunu hatirliyorum da oglan sanki annemin oglu benimle bir alakasi yokmus gibi gelmisti
Asi olacak kuzular, kolay gecer insallah. Bebegi hasta olanlara acil sifalar diliyorum.
Suriyeliler konusunda da...halleri icler acisi. Ben milliyete dine renge bakmiyorum. Allah in yarattigi toprak parcasinda birarada yasiyoruz. Elimizden geldigince yardim etmeliyiz. Sokakta isiklarda duran arabalara avuc acan kucaginda bebek olan kadin biz de olabilirdik...
benim de erken ouyorilk ay 3 gün sürdü az az sonra sonra 4 simdi bakalım kaç sürecek gitgide coğalıyo günleride eskiden gunu gunune olurdu simdi geç oluyo hep düzene girmesi biraz zaman alacak galiba
yuruyor mu?canım benimkide emeklemedi sırtını koltuğa yaslıyorum gel gel yapıyorum 1adım 2 adım derken simdi 7 adım atıyor odanın ortasına kadar geliyor yardım et öğrenir mutlaka
niye birsey mi oldu balik yiyince?maşşallah Duru hanıma....bazen tavuk eti veriyordum yada haşlayıp çekiyordum... onuda vermeyim bari... ...doktorun söylediğine göre benim kızımda emekliyor ozaman...doktorunuda kıskandım valla...bize böylesi denk gelmedi...geçen somon vermiştim bir daha yedirmem...sağol canım paylaştığın bilgiler için
iyiki alamamis anlattigina gore igneyi batirsa zarar verirmis meteyebanada 37.5 dedi sağlık ocağındaki hemşire eve gelince az calpol verdim bile artık şaşırdım iyide ne yapacağımı kime güvenicez yaa bu benim işim değil ki anlamıyorum her hemşire her doktor aynı eğitimi almıyo mu kendi alanlarında sağlık ocağına hemşire koymuşlar kan alamıyo çok sinirim bozuldu
38.5 da senin mudahale etmen gerekiyor 40 da hastaneHayır cidden batman mı böyle her yer mi böyle ben anlamadım sağlık ocağı 37.5 diyo 38.6 ile acile gitmiştik ordakiler 39 40 olmadan biz ateş saymıyoruz diyo nette 38 38.5 okuyorum nedir yani biz mi tıp okuyalım bu nedir yaa her iş salla pati şeytan diyo aşı ilaç hiçbi işe girme doğal anne ol homeopat tedavisi uygula
senin enerjin tatlim o bize de yansitiyorsunGünaydın güzellikler
İdil dağ keçisi gibiÜstüme tırmanmasını geçtim seke seke ilerliyor, yeni doğmuş danalar gibi ayağa kalkmaya Çalışıyor . Sütümde nasıl bir enerji varsa artık yediğim içtiğimden şüpheliyim
Bİr de. Emerken. Şekilden şekile giriyor ağzı memede Ayakları omzumda siz düşünün gerisini artık
aa senin oglanlarin da hepsi akilli bidikmis masallahBizde seviyorun kan surubunu agzini aciyo dokuyorum sapur supur ediyo sonra
canım hayırlı olsun biz ikinci ayarda kullanıyoruz kılıfı da kullanıyorum ama mont giydiği zamn zor oluyor çıkarmayı düşünmüyor değilimsezeryan canım hatta ağrılarımın geçmeyeceği söylenmişti 2 ay hiç hissetmeden oldum bu ay eskisi gibi çok ağrılı ve yoğundu bende bıraz üsüttüm onunda etkisi vardır. bu arada araba koltuğum geldi canım sana soracaktım içindeki ek kılıfı kullanıyormusun zor sığdı onunda kemeri kaçıncı ayarda kullanıyorsun?
bak iki miydi üç müydü hatırlayamadım arabaya binince bakıyım yazıyım sana canım yanlış olmasın ama kılıfı kullanıyorumsezeryan canım hatta ağrılarımın geçmeyeceği söylenmişti 2 ay hiç hissetmeden oldum bu ay eskisi gibi çok ağrılı ve yoğundu bende bıraz üsüttüm onunda etkisi vardır. bu arada araba koltuğum geldi canım sana soracaktım içindeki ek kılıfı kullanıyormusun zor sığdı onunda kemeri kaçıncı ayarda kullanıyorsun?
Bide döküntü falan olur mu ki korkuyorum valla, ülkeye doldurdular onca suriyeliyi şimdide önünü alamıyolar hastalık hırsızlık arsızlık bide ürüyolar daha geçen eşim yakaladı kapımızdan kapıcının bıraktığı çöp poşetlerini çalıyo kadının biri kapıyı açmaya korkuyorum burun buruna gelicem duye
ben de doldurdukları için kızıyorum ama o suriyeli masum bebekleri perişan çocukları görünce içim cız ediyor savaş çok kötü allah kimseye yaşatmasınsorma hiç onları memlekitimizin onca muhtaç çaresiz insanı varken,, nedir bu işgüzaarlık,, en basitinden bende vicdanlı bir insanım hemde çok ama düşünününki benim evimin ihtiyacı varken yada benim evimde kavga gürültü varken ben komşumun kavgası yada fakirliği ile ilgilenememki, tabiki önce kendi yuvam kendi düzenim, aynı mantık bence kimse rol yapmasın bende üzülüyorum o insanların haline ama kendi vatandaşım herkes den önce gelir
buarada yavrucuğun inşallah ateşlenmez kötüyü getirme aklına....
sende yapıyorsundur arkadaşım, sende 3 canavar olunca daha hızlı yaptığın için göze görünmüyordurvay arkadas sanat yapmissin ben pat pat koyuyorum ne varsa hic bu kadar ugrasmiyorum aklima bile gelmez kayisiyi hasla suyuna muhallebi yap ayri yerde de birseyler yap
benimki buyuyunce kesin "herkesin annesi bla bla bla yapiyor" diye soylenir
bu nisan bebeleri cok alem donerciyi de duymus olduk
cnm kacrmisim ben hastane olayini Allah yasatmisin tekrar
+1 de benim mavisimden :)
benim de bu 3.agrili oldu
benim yavri onu da yalayarak yumusatmis goturmus
senin yazilarinda cok defa ilkleri okudum nm
demir ilacini da seven ilksiniz benim bildigim
sağol canım çok naziksinEvet canım ayaklarımı üşüttüm sanırım
canım verme calpol gecen atv de hayri gözlüklügiller anlatıyordu 38.5 altındayken ates düşürücü verirsek bir havele durumunda ates düşürücü etki etmiyormuş ve allah korusun kötü sonuçlar doğuruyormuş
geçmiş olsun canım üzülme bebeğinin ihtiyacı sensin sağ salim yanında ol yeter
bende 3 aydır oluyorum hep 10 gün ileri attı düzene girmedi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?