2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
bak ben de şüphelendim alerjiden benim oğlan da zaman zaman kızarıyor ben egzamadan şüpheleniyordum

canım normal doğum muydu seninki ben de ilk adet olduğum günlerdeki gibi ağrılı ve çok kanamalı oluyorum

sezeryan canım hatta ağrılarımın geçmeyeceği söylenmişti 2 ay hiç hissetmeden oldum bu ay eskisi gibi çok ağrılı ve yoğundu bende bıraz üsüttüm onunda etkisi vardır. bu arada araba koltuğum geldi canım sana soracaktım içindeki ek kılıfı kullanıyormusun zor sığdı onunda kemeri kaçıncı ayarda kullanıyorsun?

Peki balığı buzluğa atınca sonrada yedirince gene taze diyebilirmiyiz... Yani ardından süt içebilir mi ? Buzlukta nekadar tutulabilir ?
balık tazeyse buzluğa atıp kullanabilirsin canım ama supapatya nın dediği gibi buzhane balığıysa 2.kez dondurmak yerine hepsini pişirip pişmiş halde buzlukta saklamak daha sağlıklı

Bize balik hic vermedim daha.yariyil tatilinde iskenderuna anneanneye gidexegiz.sabah tutup donerken satan balikcilat var.anca ozaman taze olduguna emin olup yediricem ben ssnirim.bugun marasa bir supriz kar yagdi.cok guzel bi sefer adam akilli yagdi.oglanlar costu tabi.

ben zaten yukarıda da belirttiğim gibi tuz vermiyorum şekeride yiyeceklerine eklemiyorum ama ben kek veriyorum kekte şeker var mesela bakıcıya gidiyor cice bebe bir öğün yiyor şeker var. ben çocukluktan beri çok şeker yedim çikolata yedim hala da yerim ama 31 yaşındayım dişimde tek çürük dolgu yok diş genetik bir olay şeker insan vücuduna zararlı anvcak dişlerle bağlantılı olduğunu düşünmüyorum. lafım sana değil canan karatay aklını kendine versin :) geçen sene dolandırılmıştı çok şaşırmıştım.burada birbirimizden bilgi paylaşmamız güzel ona bir şey demiyorum ancak bazı doktorlar gerçekten abartıyor.sen anlamamışsın benim demek istediğimiörneğin doktor diyorki 2 kaşık yoğurt vereceksin benim oğlan bazen bir kase yiyor bazen reddediyor. annenin yaptığı doğru bir şey değilki tamam oğlum diyorum yemek istemediğinde zorlamıyorum. örneğin doktor yarım köfte vereceksin diyor benimki doymuyor yarımla 1 köfte veriorum. bu konuyu kastetmiştim yoksa tuz şeker bunların zararlı olduğunu bilmek için doktora gerek yok

kişilik bozukluğu olabiliyor dedim arkadaşım kişilik bozukluğu olur demedim aynen tv izlemek otizmi tetikleyebilir cümlesi gibi kesinlik yok. bir eğitimciyim çocuk doktorlarından daha iyi biliyorum çocuk psikolojisini. çok cimri olmak çok tutumsuz olmak aşırı herşeyden şüphe duymak vs bu tarz kişilik ile ilgili şeyler çocuğun beslenmesinden tutunda tuvalet eğitimine kadar olan tutumlarınızdan etkileniyor. kişilik bozukluğundan ne anladınız onu da anlamadım

bende eğitimciyim canım ne demek istediğinide anladım dediğim gibi pek sadece dr dedi diye haraket etmiyoruz yada baskı ve zorla yedirmiyoruz yararlı olan seylerı yediği kadar yiyorlar ben kendi adıma herseyı özel pişiriyorum biskuvisinden tarhanasına kadar bebek söz konusu oldugunda hiç bir sey abartı değildir sahsi fikrim katılmak zorunda değilsin

çok cimri olmak çok tutumsuz olmak aşırı herşeyden şüphe duymak vs bu tarz kişilik ile ilgili şeyler çocuğun beslenmesinden tutunda tuvalet eğitimine kadar olan tutumlarınızdan etkileniyor.
Tatlım bu konuda nasıl davranmamız gerekiyor yani tutumumuz nasıl olmalı biraz açar mısın ...

balık tazeyse buzluğa atıp kullanabilirsin canım ama supapatya nın dediği gibi buzhane balığıysa 2.kez dondurmak yerine hepsini pişirip pişmiş halde buzlukta saklamak daha sağlıklı
evet canım bu arada doktorumuzu aradım balık ile yoğur sür peşpeşede yedirilebilir dedi ve bu halk arasındaki yanlış bir inanış yoğut süt tüketebilir peşpeşe balıkla dedi

evet canım bu arada doktorumuzu aradım balık ile yoğur sür peşpeşede yedirilebilir dedi ve bu halk arasındaki yanlış bir inanış yoğut süt tüketebilir peşpeşe balıkla dedi
sağol canım daha netleştirdin bizi ama haklısın galiba senin doktor yandı artık telefonlara hazır olsun

Balık işi kafa karıstırıyor zaten canım versek mi iyi vermesek mi iyi arada kaldık en güzeli taze bulunca vermek. oğlanlar geçen hasta oldu demiştin olmamışlar heralde yoksa bi daha yollamazdın dışarı:)

Maşallah kuzuya,senin dr da süpermiş,biz hala dr bulamadık doğru dürüst,güya İstanbul'dayız.

Evet olmamislardi...kuzlar dort bes yasa kadar oyle sik hasta okuyokarki nekadar dikkat edersen et.ama bes yasindan sonra direc kazaniyolar sik hastalik kalkiyo oksalarda atessiz cabuk atlatiyolar deneyimlerim onu gosterdi.8yasindaki yusufym azcik bogazi acisa zencefil bal yiyo kndi istiyo hemde ve ilacsiz iyikesiyo sukur.omer sevmiyo onuda biraz zorluyorum.kycugumde simdilik iyi gidiyo bakalim...

vay arkadas sanat yapmissin ben pat pat koyuyorum ne varsa hic bu kadar ugrasmiyorum aklima bile gelmez kayisiyi hasla suyuna muhallebi yap ayri yerde de birseyler yap
benimki buyuyunce kesin "herkesin annesi bla bla bla yapiyor" diye soylenir

bu nisan bebeleri cok alem donerciyi de duymus olduk

cnm kacrmisim ben hastane olayini Allah yasatmisin tekrar

ya bizimkide öyle niye böyle ki bayılıyo gazete kağıt peçete o kadar saklıyorum yıne eline geçiyo gecen baktım market fişi sizlere ömür yarısını yemiş
+1 de benim mavisimden :)

benim de bu 3.agrili oldu

biliyorum gözükmez ama vicdan yaptım niye yedim diye öyle hayal ettim galiba
valla saniye dalsam yutuyor bebek kitabı aldım kalın karton yutamasın diye hiç ilgilenmiyor ya varsa yoksa dergi gazete pecete
benim yavri onu da yalayarak yumusatmis goturmus

senin yazilarinda cok defa ilkleri okudum nm
demir ilacini da seven ilksiniz benim bildigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…