2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
herkse slmmm....
bugün oğluşumun kan tahlilini yaptırmaya götürdü babası, anasağlık yakında olunca pazartesi olan aşı günümüzü bugüne almışlar, offf stres yaptımmm,, zaten akn alırken çok ağlamış birde doktor aç olması lazım demiş, hemşireye sordum yok gerek yok şekerine bakılmayacak dedi, gerçekten birinin dediği diğerini tutmuyor,,aşısı nasıl olacak ateş olacakmı vs...işyeri zindan oldu şuanda bana

aa bana 48 saat dendi.

bana doktorumuz 48 saat içinde ateş yapabilir 38,5 a kadar korkulacak bir şey yok dedi 26 saar geçti şükür çıkmadı hiç atesi 37.4 geçmedi.inşallah senin kuzunda rahat atlatır.ama benim kıza huysuzluk yaptı gün bu gün keyifliydi.

Tam 9 ayı dolunca oturmaya başladı minik kızım,bir baktım oyun parkında oturmuş.gözümden yaşlar aktı,büyüdü de oturuyor bile diye,nasıl bir sevgidir,günden güne artar,bakınca için taşar,öpsen hiç doyulmaz,hep az öptüm gibi gelir,koklasan öyle.mıncırsan,daha da mı sıksam az geldi olur..hergün bakıp,iyi ki doğurdum diyorum,inanamıyorum,seni ben mi taşıdım,doğurdum,büyüdün bile..bazen böyle duygusallaşıyorum,her anın tadını çıkartmaya çalışıyorum,ilerde kendi istediğimi yapıcak,kucağımda durmıycak diye buruluyorum bazen..zaman yetmiyor doymaya..tarifi yok,en iyi siz anlarsınız.çok şükür anne olduğumuza..

canım benim inşallah oğlumda rahat atlatır , maşallah senin fıstığına da

negüzel ifade etmişsin, bende hep şöyle tarif ediyorum, hanii yeni birşey alırsın evde olur her akşam eve heyecanla gidersin onu incelemek için genellikle çocuklukta olurdu bir oyuncak alsak okuldan eve can atarak giderdim oynamak için,aynı şey şimdide işten nasıl hevesle biyere uğramadan direk eve gidiyorum, beni bekleyen 2 güzel sürpriz var evde diye
anne olduktan sonra en büyük dileğim yavrularımın ve bizim sağlığımız, ve bu duyguyu isteyen herkese tattırmasını diliyorum hep,Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

sorma ne stres ne stres , ama şükür dün akşam oldum, yok daha başlamadım, ikinci döenm başlamayı düşünüyorum ama bakıcımızın biraz sıkıntıları var eyer halledemezse uzata bildiğim yere kadar uzatacamım canım
yerime derse giren öğretmen olduğu için çok sıkıntı etmiyorum içim rahat
maşallah kuzuna, benim kızımda öyle emerken ayağa kalkıyor oturuyor, çekiyor gülüp yeniden başlıyor çok tatlılar bu sıpalar ya

of of sorma bende çok korkuyorum bizim bir tanıdığın kızı 6 yaşında adet oldu düşüne biliyormusunuz 2 yaşında gögüsleri çıkanlar var bende çok korkuyorum, biz çok az tavuk yiyoruz genelde mangal için falan alıyoruz, onun dışında pek almıyoruz, yumurtada birinden alıyorum ama 2 haftadır soğuklardan galiba çok az yumurtluyorlarmış bu hafta mecbur marketten aldık yumurta, ama dediğin gibi sadece bunlar olsa yediğimiz her şey hormonlu nerelere kaçsak bilemedim tarımı halletmişiz, daha çok para kazanacağız diye

üstünde organik yazan şeylere de güven olmuyo ki maddiyatı zorlayıp alıyorsun 2 3 katı fazla verip ama emin olamıyosun

Olması gereken şeyleri bize organik diye satıyorlar. Geçen markette belli bir bölgeyi ayırmışlar organik ve bilmem ne içermeyen ürünler. Yahu değerler ne o zaman biz ne yiyoruz..
Aklım almıyor artık.

Olması gereken şeyleri bize organik diye satıyorlar. Geçen markette belli bir bölgeyi ayırmışlar organik ve bilmem ne içermeyen ürünler. Yahu değerler ne o zaman biz ne yiyoruz..
Aklım almıyor artık.

senin bu dediğini eşim dedi bikaç gün önce yani diğer hersey inorganik bu bir itiraf mı dedi güldük ağlanacak halimize

çok bıçak sırtı bir mevzu versen öyle vermesen öyle organik yazan bile kesin değil hadi kesin organik olsun gezinen tavuk gezinen inek eti olsun ona da yok asit yağmurları zaten toprağın kimyasını bozmus her turlu zararlı diyorlar e o zaman ac mı bırakacaz o ? gerçekten zor bir mevzu

tükürükleri asitli galiba eritiyorlar

yalpalıyor denebilir bazen evin ortasına kadar yürüyor bazen koltuktan koltuğa koşuyor bazende bakıyorum bi adım atıyor patt yere

kızlar biz de migrostan tavuk aldık,20 dakikada pişti,nasıl organik anlamadım
kalbinize kusku düşürmek istemem ama organik değil geçen sene bir velimin tavukları vardı köyde bi tane aldık eve getirdik tam 1 saat pişti düdüklüde hala da sert sertti

icim kalkti gelmis gecmis olsun

gecmis olsun da asidan degildir ates oyle olsa 2 gun icinde cikardi

haklisin tatlim da yine de en iyisi organik

sende yapıyorsundur arkadaşım, sende 3 canavar olunca daha hızlı yaptığın için göze görünmüyordur
:) ehuhehe benim 1 cnm ardaannesi3 le mi karistirdin acaba?

evet sukurler olsun cok guzel anlatmissin tatlim
anne sutu aliyor mu kestin mi?

Aminn

Ben az önce portakal tattırdım benim sıpaya, çok sevdi ona kalsa koca portakalı yerdi ama ben yarım dilim verdim tatlı değil de ekşi şeyleri daha çok seviyo
benim oglum da cok sevdi ama toto pisti dikkat et

üstünde organik yazan şeylere de güven olmuyo ki maddiyatı zorlayıp alıyorsun 2 3 katı fazla verip ama emin olamıyosun
denetlenmiyor mu sertifika alirken?o da dsndik demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…