- 18 Haziran 2010
- 1.017
- 171
- 123
- 43
aa bana 48 saat dendi.Merhaba anneler.
Bu sabaha ateşle başladı kızım. 38.2 idi. Şimdi 37.5.
Takipteyim. Aşıdan bir hafta on gün içinde ateş olabiliyormuş. İnşallah çabuk atlatırız.
Geçmişe bakıcam şimdi umarım herkes iyidir.
maşallah inşallah bizimde çıkmaz ateşimiz...Dün öğlen 2 gibi aşı oldu oğlum ateşi 37.7 den yukarı çıkmadı şükür 24 saat olacak 3 saat sonra daha da çıkmaz heralde ateşi
bana doktorumuz 48 saat içinde ateş yapabilir 38,5 a kadar korkulacak bir şey yok dedi 26 saar geçti şükür çıkmadı hiç atesi 37.4 geçmedi.inşallah senin kuzunda rahat atlatır.ama benim kıza huysuzluk yaptı gün bu gün keyifliydi.herkse slmmm....
bugün oğluşumun kan tahlilini yaptırmaya götürdü babası, anasağlık yakında olunca pazartesi olan aşı günümüzü bugüne almışlar, offf stres yaptımmm,, zaten akn alırken çok ağlamış birde doktor aç olması lazım demiş, hemşireye sordum yok gerek yok şekerine bakılmayacak dedi, gerçekten birinin dediği diğerini tutmuyor,,aşısı nasıl olacak ateş olacakmı vs...işyeri zindan oldu şuanda bana
aa bana 48 saat dendi.
canım benim inşallah oğlumda rahat atlatır , maşallah senin fıstığına dabana doktorumuz 48 saat içinde ateş yapabilir 38,5 a kadar korkulacak bir şey yok dedi 26 saar geçti şükür çıkmadı hiç atesi 37.4 geçmedi.inşallah senin kuzunda rahat atlatır.ama benim kıza huysuzluk yaptı gün bu gün keyifliydi.
negüzel ifade etmişsin, bende hep şöyle tarif ediyorum, hanii yeni birşey alırsın evde olur her akşam eve heyecanla gidersin onu incelemek için genellikle çocuklukta olurdu bir oyuncak alsak okuldan eve can atarak giderdim oynamak için,aynı şey şimdide işten nasıl hevesle biyere uğramadan direk eve gidiyorum, beni bekleyen 2 güzel sürpriz var evde diyeTam 9 ayı dolunca oturmaya başladı minik kızım,bir baktım oyun parkında oturmuş.gözümden yaşlar aktı,büyüdü de oturuyor bile diye,nasıl bir sevgidir,günden güne artar,bakınca için taşar,öpsen hiç doyulmaz,hep az öptüm gibi gelir,koklasan öyle.mıncırsan,daha da mı sıksam az geldi olur..hergün bakıp,iyi ki doğurdum diyorum,inanamıyorum,seni ben mi taşıdım,doğurdum,büyüdün bile..bazen böyle duygusallaşıyorum,her anın tadını çıkartmaya çalışıyorum,ilerde kendi istediğimi yapıcak,kucağımda durmıycak diye buruluyorum bazen..zaman yetmiyor doymaya..tarifi yok,en iyi siz anlarsınız.çok şükür anne olduğumuza..
sirf bu yuzden oglum olduguna seviniyorum
populermissin sekerim
uff cok sukur ki bekledigimden birkac gun once oluyorum
ne stres yasamissin tatlim
sen okula basladin mi nasil yaptin?
masallah yusufuna ins benim oglum da sever
ay dusuncesine bile sevindirik oldum kurban oldugumun yarattigi
maşallah kuzuna, benim kızımda öyle emerken ayağa kalkıyor oturuyor, çekiyor gülüp yeniden başlıyor çok tatlılar bu sıpalar yaGünaydın güzellikler
İdil dağ keçisi gibiÜstüme tırmanmasını geçtim seke seke ilerliyor, yeni doğmuş danalar gibi ayağa kalkmaya Çalışıyor . Sütümde nasıl bir enerji varsa artık yediğim içtiğimden şüpheliyim
Bİr de. Emerken. Şekilden şekile giriyor ağzı memede Ayakları omzumda siz düşünün gerisini artık
bizde daha balığa başlamadık. ya resmen korkuyorum ne verirsem. organik tavuk aldık (!) sözde.. ee hemen pişti hani geç pişerdi. saman içinde organik yumurta yazıyor kafam kadar tam alıcam kutunun üzerinde küçücük harflerle aynen şu cümle ORGANİK YUMURTA tadında .. herşey kocaman tadında küçük..
sabır sabır..
mevsim meyveleri sebzeleri var mı ki. yazın yediğimiz domates bile hormonlu. kışı söylemiyorum bile.
özellikle kız çocuklarında hormondan dolayı erken adet görme, göğüs büyümesi.. gerçekten korkuyorum ya ..
bir ver biri verme diyor. doktorlardan bile korkar olduk... bakalım ne olacak hallerimiz..
gerçi her şeyin başı sağlık..
Allah herkesin evladına sağlık versin , evlatlarımızın gönlü güzel olsun. Hayırlı evlat yetiştiririz inşallah.
sorma ne stres ne stres , ama şükür dün akşam oldum, yok daha başlamadım, ikinci döenm başlamayı düşünüyorum ama bakıcımızın biraz sıkıntıları var eyer halledemezse uzata bildiğim yere kadar uzatacamım canım
yerime derse giren öğretmen olduğu için çok sıkıntı etmiyorum içim rahat
maşallah kuzuna, benim kızımda öyle emerken ayağa kalkıyor oturuyor, çekiyor gülüp yeniden başlıyor çok tatlılar bu sıpalar ya
of of sorma bende çok korkuyorum bizim bir tanıdığın kızı 6 yaşında adet oldu düşüne biliyormusunuz 2 yaşında gögüsleri çıkanlar var bende çok korkuyorum, biz çok az tavuk yiyoruz genelde mangal için falan alıyoruz, onun dışında pek almıyoruz, yumurtada birinden alıyorum ama 2 haftadır soğuklardan galiba çok az yumurtluyorlarmış bu hafta mecbur marketten aldık yumurta, ama dediğin gibi sadece bunlar olsa yediğimiz her şey hormonlu nerelere kaçsak bilemedim tarımı halletmişiz, daha çok para kazanacağız diye
üstünde organik yazan şeylere de güven olmuyo ki maddiyatı zorlayıp alıyorsun 2 3 katı fazla verip ama emin olamıyosun
Olması gereken şeyleri bize organik diye satıyorlar. Geçen markette belli bir bölgeyi ayırmışlar organik ve bilmem ne içermeyen ürünler. Yahu değerler ne o zaman biz ne yiyoruz..
Aklım almıyor artık.
sağol canım bakınca haber ver bende ikiye çıkarıcam becerebilirsemcanım hayırlı olsun biz ikinci ayarda kullanıyoruz kılıfı da kullanıyorum ama mont giydiği zamn zor oluyor çıkarmayı düşünmüyor değilim
çok bıçak sırtı bir mevzu versen öyle vermesen öyle organik yazan bile kesin değil hadi kesin organik olsun gezinen tavuk gezinen inek eti olsun ona da yok asit yağmurları zaten toprağın kimyasını bozmus her turlu zararlı diyorlar e o zaman ac mı bırakacaz o ? gerçekten zor bir mevzubizde daha balığa başlamadık. ya resmen korkuyorum ne verirsem. organik tavuk aldık (!) sözde.. ee hemen pişti hani geç pişerdi. saman içinde organik yumurta yazıyor kafam kadar tam alıcam kutunun üzerinde küçücük harflerle aynen şu cümle ORGANİK YUMURTA tadında .. herşey kocaman tadında küçük..
sabır sabır..
mevsim meyveleri sebzeleri var mı ki. yazın yediğimiz domates bile hormonlu. kışı söylemiyorum bile.
özellikle kız çocuklarında hormondan dolayı erken adet görme, göğüs büyümesi.. gerçekten korkuyorum ya ..
bir ver biri verme diyor. doktorlardan bile korkar olduk... bakalım ne olacak hallerimiz..
Allah herkesin evladına sağlık versin , evlatlarımızın gönlü güzel olsun. Hayırlı evlat yetiştiririz inşallah.
tükürükleri asitli galiba eritiyorlarvay arkadas sanat yapmissin ben pat pat koyuyorum ne varsa hic bu kadar ugrasmiyorum aklima bile gelmez kayisiyi hasla suyuna muhallebi yap ayri yerde de birseyler yap
benimki buyuyunce kesin "herkesin annesi bla bla bla yapiyor" diye soylenir
bu nisan bebeleri cok alem donerciyi de duymus olduk
cnm kacrmisim ben hastane olayini Allah yasatmisin tekrar
+1 de benim mavisimden :)
benim de bu 3.agrili oldu
benim yavri onu da yalayarak yumusatmis goturmus
senin yazilarinda cok defa ilkleri okudum nm
demir ilacini da seven ilksiniz benim bildigim
yalpalıyor denebilir bazen evin ortasına kadar yürüyor bazen koltuktan koltuğa koşuyor bazende bakıyorum bi adım atıyor patt yerehastayken asi yapilmiyor zaten kizlar
erken oluyorum ve miktari artti
ilk 2si yalandan oldu
cok sukur halimize tabiki biz de olabiliriz ama bu cozum degil ki
ulke berbat halde bura batacagina oraya yardim goturulup orasi guzellestirilmeliydi
benim de erken ouyor
yuruyor mu?
kalbinize kusku düşürmek istemem ama organik değil geçen sene bir velimin tavukları vardı köyde bi tane aldık eve getirdik tam 1 saat pişti düdüklüde hala da sert serttikızlar biz de migrostan tavuk aldık,20 dakikada pişti,nasıl organik anlamadım
icim kalkti gelmis gecmis olsunmavis01 canım yorgan iğnesi gibi bişey batırdı zaten gezdirdi durdu içerde başta bakamadım baksam baştan çüş derdim zaten farkedince tamam dedim bırakın hastanede aldırırız benim oğlum 2 aylıkken de kan verdi damarları nasıl görünüyordu o zaman beceremedim de demiyo zilli ama şikayet edicem zaten il sağlık müdürlüğünde çalışıyodum ben aile hekimliği birimine şikayet edicem bimere de yazdım bilmiyosa yapmıcak o işi sağlık bu, bide gelmiş meteye annen baban istedi ben canını yakmak istemedim diyo gerizekalı canını yaktığına değseydi bari ya isteğe bağlı değil de mecburen kan tahlili istenseydi bu beceriksizlik ve ukalalığa ben gene iyi durdum orda ağzıma geleni saymadan
gecmis olsun da asidan degildir ates oyle olsa 2 gun icinde cikardiMerhaba anneler.
Bu sabaha ateşle başladı kızım. 38.2 idi. Şimdi 37.5.
Takipteyim. Aşıdan bir hafta on gün içinde ateş olabiliyormuş. İnşallah çabuk atlatırız.
Geçmişe bakıcam şimdi umarım herkes iyidir.
haklisin tatlim da yine de en iyisi organikbizde daha balığa başlamadık. ya resmen korkuyorum ne verirsem. organik tavuk aldık (!) sözde.. ee hemen pişti hani geç pişerdi. saman içinde organik yumurta yazıyor kafam kadar tam alıcam kutunun üzerinde küçücük harflerle aynen şu cümle ORGANİK YUMURTA tadında .. herşey kocaman tadında küçük..
sabır sabır..
sende yapıyorsundur arkadaşım, sende 3 canavar olunca daha hızlı yaptığın için göze görünmüyordur
evet sukurler olsun cok guzel anlatmissin tatlimTam 9 ayı dolunca oturmaya başladı minik kızım,bir baktım oyun parkında oturmuş.gözümden yaşlar aktı,büyüdü de oturuyor bile diye,nasıl bir sevgidir,günden güne artar,bakınca için taşar,öpsen hiç doyulmaz,hep az öptüm gibi gelir,koklasan öyle.mıncırsan,daha da mı sıksam az geldi olur..hergün bakıp,iyi ki doğurdum diyorum,inanamıyorum,seni ben mi taşıdım,doğurdum,büyüdün bile..bazen böyle duygusallaşıyorum,her anın tadını çıkartmaya çalışıyorum,ilerde kendi istediğimi yapıcak,kucağımda durmıycak diye buruluyorum bazen..zaman yetmiyor doymaya..tarifi yok,en iyi siz anlarsınız.çok şükür anne olduğumuza..
Aminnnegüzel ifade etmişsin, bende hep şöyle tarif ediyorum, hanii yeni birşey alırsın evde olur her akşam eve heyecanla gidersin onu incelemek için genellikle çocuklukta olurdu bir oyuncak alsak okuldan eve can atarak giderdim oynamak için,aynı şey şimdide işten nasıl hevesle biyere uğramadan direk eve gidiyorum, beni bekleyen 2 güzel sürpriz var evde diye
anne olduktan sonra en büyük dileğim yavrularımın ve bizim sağlığımız, ve bu duyguyu isteyen herkese tattırmasını diliyorum hep,Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
benim oglum da cok sevdi ama toto pisti dikkat etBen az önce portakal tattırdım benim sıpaya, çok sevdi ona kalsa koca portakalı yerdi ama ben yarım dilim verdim tatlı değil de ekşi şeyleri daha çok seviyo
denetlenmiyor mu sertifika alirken?o da dsndik demeküstünde organik yazan şeylere de güven olmuyo ki maddiyatı zorlayıp alıyorsun 2 3 katı fazla verip ama emin olamıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?